Etelä-Pima Countyssa Meksikon rajalla sijaitseva Sahuarita ja lähellä oleva Green Valley ovat Tucsonin eteläpuolella lähellä Tohono O’odham Nation Reservationia.

Alueen alkuperäiset asukkaat olivat Hohokam-kansa, jotka olivat metsästäjiä, keräilijöitä ja maanviljelijöitä, jotka kaivoivat kanavia kovaan Arizonan maaperään kastellakseen satoaan – joka koostui enimmäkseen maissista, papuista ja kurpitsasta.

Sahuaritan väkiluku oli vuonna 2010 hieman yli 25 000, ja sen kiehtovan historian ja upean geologian lisäksi siitä on muodostunut ruokakulttuurin, taiteen ja jopa viinin kuuma paikka, joka on kasvava ala.

Alue on täynnä puistoja, kansallismetsiä, museoita ja gallerioita, joten vaikka saatat ajatella olevasi keskellä ei mitään, sinulla on runsaasti viihdevaihtoehtoja.

Alla on 12 tekemistä Sahuaritassa.

1. Titan Missile Museum

Titan-ohjusmuseo

Lähde: Manuela Durson / shutterstock

Titan-ohjusmuseo

Niille, jotka ovat tarpeeksi vanhoja muistamaan kylmän sodan kireät vuodet, nimet kuten Minuteman ja Titan voivat olla tuttuja.

Nämä nimet annettiin Amerikan ydinkärkisille mannertenvälisille ballistisille ohjuksille, jotka istuivat valmiustilassa vuosia odottaen viimeisiä laukaisukäskyjään – joita ei onneksi koskaan tullut.

West Duval Mine Roadilla Sahuaritassa sijaitseva Titan Missile Museum on ainoa jäljellä oleva paikka laatuaan.

Hyvin hoidetulle alueelle on saatavilla kierroksia, ja niitä antavat yleensä eläkkeellä olevat ilmavoimien veteraanit, jotka ovat asiantuntevia, innostuneita ja jopa hieman dramaattisia, mikä lisää realismia.

Kaikki muut Titan-ohjuspaikat purettiin kylmän sodan jälkeisinä vuosikymmeninä, jolloin niitä pidettiin vanhentuneina ja tarpeettomina.

Kierrokset kestävät muutaman tunnin ja niihin on sisäänpääsymaksu, joten tarkista verkossa ennen lähtöä.

2. Green Valley Farmer’s Market

Green Valley Farmer's Market

Lähde: Sandra Carey / Facebook

Green Valley Farmer’s Market

Ympäri vuoden avoinna oleva Green Valley Farmer’s Market on täynnä tuotteita, ruokaa sekä taidetta ja käsitöitä. Se sijaitsee kätevästi aivan I-19:n tuntumassa, muutaman kilometrin päässä Sahuaritasta.

Huhutaan, että se on suurin ja vanhin laatuaan Etelä-Arizonassa ja on avoinna joka keskiviikko.

Etsitpä sitten villiä Arizona-apilan hunajaa, alkuperäistä öljymaalausta tai turkoosia korvakorua äitisi syntymäpäivälahjaksi, löydät ne täältä.

Siellä on myös paljon valmisruokia, kuten pizzaa, hot dogeja, kahvia ja niitä viileitä tequilan makuisia tikkareita, joissa on skorpionivauvoja. Ne ovat herkullisia ja yllättävän turvallisia syödä.

Viljelijämarkkinat ovat loistava tapa tavata paikallisia ja tukea paikallisia maanviljelijöitä, taiteilijoita ja yrittäjiä, jotka asuvat vierailemasi alueella.

3. Anamax-virkistyskeskus

Anamax-virkistyskeskus

Lähde: Anamax Park / Facebook

Anamax-virkistyskeskus

Kuten viljelijämarkkinat ja puistot, virkistyskeskukset ovat loistava resurssi matkailijoille, jotka haluavat löytää edullisia ja käteviä aktiviteetteja pitääkseen kaikki kiireisinä ja tyytyväisinä.

Etelä-Camino De Las Quintasissa Sahuaritassa sijaitseva Anamax Recreation Center on osittain koirapuisto, osittain urheilukauppa ja osittain rentouttava luontopolku.

Siellä on baseball-kenttiä, leikkikenttiä, jalkapallokenttä, skeittipuisto ja katettuja oleskelutiloja; upeita paikkoja piknikille tai vain kirjan lukemiseen.

Puistossa järjestetään ympäri vuoden monia erikoistapahtumia, kuten elävää viihdettä ja taideesityksiä, joten et koskaan tiedä, mitä löydät.

Nopea Internet-haku vie sinut Sahuaritan kaupungin verkkosivustolle, joka sisältää hyödyllisen kartan ja paljon muuta olennaista tietoa.

4. Yhteisön esityksen ja taiteen keskus

Yhteisön esityksen ja taiteen keskus

Lähde: Performingartscenter.org

Yhteisön esityksen ja taiteen keskus

West Continental Roadilla Green Valleyssä – vain kivenheiton päässä Sahuaritasta – Community Performance and Art Center isännöi vuosittain yli 100 live-tapahtumaa, kuten konsertteja, näytelmiä ja tanssia.

Keskuksessa on myös alue, joka on oma taidegalleria, jossa on paikallisen taiteen lisäksi erityisiä kuukausittaisia ​​näyttelyitä.

Keskuksesta on myös vuokrattavissa tiloja juhliin ja muihin tapahtumiin.

Viihtyisänä tapahtumapaikkana pidetyssä keskustassa on järjestetty naisten elokuvafestivaaleja, big band -konsertteja ja jopa kunnianosoitus «Old Blue Eyesille», Frank Sinatralle.

Keskustan tapahtumia nähneet ovat huomauttaneet, ettei talossa ole huono paikka.

On parasta tarkistaa netistä ja ostaa liput ennen lähtöä.

5. Asarco Mineral Discovery Center

Asarco Mineral Discovery Center

Lähde: Cub Packs 233 & 330 / Facebook

Asarco Mineral Discovery Center

Kaivostoiminta on ollut suurta bisnestä Arizonassa yli vuosisadan.

Vaikka suurin osa kaivostyöläisistä oli menneinä vuosina yksinäisiä kaivosmiehiä, jotka toivoivat rikastuvansa, heidän elämänsä oli rankkaa, ja useimmat kuolivat rahattomina.

Nykyään suurimman osan louhinnasta Arizonassa tekevät suuret yritykset, joilla on massiiviset kohteet ja paljon raskaita laitteita.

Asarco Mineral Discovery Center avattiin vuonna 1997. Sen tehtävänä on edistää alan merkitystä ja kouluttaa ihmisiä siitä, miksi se on niin elintärkeää – ja on ollut satoja tai jopa tuhansia vuosia.

Sijaitsee helpon 20 minuutin ajomatkan päässä Tucsonista etelään, ja matkat ovat toimivassa, avoloupparin kaivoksessa.

Kaivoksen koko ja massiiviset, useiden miljoonien dollarien laitteet, joita tarvitaan arvokkaan malmin louhimiseen, räjäyttävät sinut.

On parasta varata paikka kiertueelle ennen lähtöä, koska ajat voivat muuttua.

6. Madera Canyon

Maderan kanjoni

Lähde: Chris Hill / shutterstock

Maderan kanjoni

Tucsonissa aivan Interstate 19:n tuntumassa sijaitseva Madera Canyon on paikallisten suosikkivaellus, joka haluaa venytellä jalkojaan ja nauttia luonnon majesteettisuudesta, josta alue on kuuluisa.

Reitti on Old Tucson Roadilla; tien molemmilla puolilla on pysäköimiseen soveltuvia ulosvetopaikkoja.

Puistoon on pieni sisäänpääsymaksu, ja eläkeläisille ja armeijalle tarjotaan alennuksia.

Vaellus Madera Canyonille on yksi suosituimmista; siellä on jopa puro, joka yleensä virtaa sitä ympäröivästä kuivasta autiomaasta huolimatta.

Puistossa ja kanjonissa asuu monia aavikkoeläimiä, kuten peuroja, keihään, lintuja, käärmeitä ja jopa tarantuloja.

Jos haluat kurkistaa joitain niistä, mene aikaisin aamulla tai iltapäivällä, sillä useimmat aavikkoeläimet ovat yöllisiä.

Siellä on myös leirintäalueita, jos haluat käydä siellä yöksi.

7. Tubac

Tubac

Lähde: Layne V. Naylor / shutterstock

Tubac

Kaikista Arizonan uskomattomista historiallisista käyntikohteista Tubac on ehkä tärkein, koska se on yksi vanhimmista eurooppalaisista siirtokunnista koko osavaltiossa.

1700-luvun puolivälissä asettunut kaupunki oli alun perin espanjalainen linnoitus, jolla oli käskyt suojella lähetyssaarnaajia, jotka tulivat alueelle kääntämään intiaanit kristinuskoon.

Historiansa lisäksi Tubac on nyt yhtä tunnettu taiteestaan, gallerioistaan ​​ja ravintoloistaan, joista monet tarjoavat uskomattomia fuusioruokia sisältäen perinteisiä ainesosia ja reseptejä ripauksella modernia tunnelmaa.

Linnoitukseen on saatavilla kierroksia, ja keskusta on loistava paikka kävellä, nauttia cappuccinosta tai lasillisesta viiniä ja tutustua kaikkiin hienoihin kauppoihin ja gallerioihin.

Vaikka Tubacin kylä on syrjäinen, alueella on riittävästi hotelleja; jotkut ovat hieman kaukana, joten varmista ennen varauksen tekemistä.

8. Tumacacori-tehtävä

Tumacacorin tehtävä

Lähde: ehrlif / shutterstock

Tumacacorin tehtävä

Tumacacori Mission tunnetaan espanjaksi Mission San Cayetano del Tumacácorina, ja sen rakensivat vuonna 1692 espanjalaiset jesuiitat, jotka tulivat alueelle ajatuksenaan käännyttää intiaanit kristinuskoon.

Lähes 60 vuotta sen perustamisen jälkeen alueen intiaanit kapinoivat lähetyssaarnaajan menetelmiä ja heidän elämäänsä puuttumista vastaan.

Vaikka lähetystyö oli hylätty muutaman vuoden ajan, lähetyssaarnaajat palasivat ja rakensivat uuden lähetystyönsä Espanjan siirtomaa-tyyliin.

1700-luvun puolivälissä lähetyssaarnaajat kutsuttiin takaisin Espanjaan huhujen keskellä, että heistä olisi tullut varakkaita ja he olivat mukana sellaisissa asioissa, joissa heidän ei pitänyt olla.

Tehtävä on Tumacacorin kansallisen historiallisen puiston rajojen sisällä, joka käsittää lähes 360 hehtaaria.

Puistoon ja tehtävään pääsee helposti Interstate 19 -tieltä.

9. Tucsonin taidemuseo

Tucson Taidemuseo

Lähde: Thomas Trompeter / shutterstock

Tucsonin taidemuseo

North Main Avenuella Tucsonissa sijaitseva Tucsonin taidemuseo on vain 15 minuutin päässä Sahuaritasta, ja se on yksi niistä paikoista, joihin sinun kannattaa ehdottomasti tutustua alueella ollessasi.

Museossa on useita pysyviä ja väliaikaisia ​​näyttelyitä sisältävä galleria, ja sen erikoisuus on taide, jossa on lounais- ja intiaanivaikutteita, sekä nykyaikaista että klassista.

Taiteen lisäksi museossa on monia Meksikon ja Keski-Amerikan esikolumbiaanisten sivilisaatioiden esineitä.

Siellä on myös loistava kirja- ja lahjatavarakauppa sekä ravintola ja kahvila.

Vaikka on hienoa käydä milloin tahansa, tarkista etukäteen, jos mahdollista, koska heidän kalenterissaan voi olla jotain, jota et halua missata.

10. Green Valley Pekaanipähkinä

Green Valley Pekaanipähkinä

Lähde: Green Valley Pecan Company / Facebook

Green Valley Pekaanipähkinä

Kuten kaivostoiminta, karja ja matkailu, pähkinät ovat suuria bisnestä Arizonassa.

Olet ehkä huomannut suuret hedelmätarhamaiset maatilat Tucsonista etelään ajavan Interstate-tien puolella. Monet näistä puista ovat pekaanipähkinöitä, jotka viihtyvät Etelä-Arizonan ankarassa ilmastossa.

East Sahuarita Roadilla sijaitseva Green Valley Pecan on yksi suurimmista tuottajista ympärillä.

Käytettävissä on kierroksia työtilalla, ja siellä on myös loistava lahjatavarakauppa, jossa on paljon maukkaita tuotteita, kuten paahdettuja pekaanipähkinöitä, pekaanipähkinäöljyä ja tietysti pekaanipähkinäpiirakkaa.

Ne ovat avoinna joka päivä, joten poikkea, katso ympärillesi ja poimi sukkahousut perheelle ja ystäville kotiin.

Heidän tuotteet on pakattu tuoreuden säilyttämiseksi, joten älä huolehdi siitä, että ne menettävät makunsa kotimatkalla.

11. Desert Diamond Casino

Desert Diamond Casino

Lähde: Desert Diamond -kasinot ja viihde / Facebook

Desert Diamond Casino

Tucsonissa, Phoenixissa ja Scottsdalessa sijaitseva Desert Diamond Casino on avoinna koko päivän, joka päivä, ja se on loistava paikka puhaltaa höyryä ja nauttia kaikesta, mitä kasinolla on tarjota.

Vaikka se on paikallisten pelaajien suosikki, sinun ei tarvitse olla sellainen nauttiaksesi siitä.

Palveluihin kuuluu 2 000-paikkainen konserttipaikka, urheilubaari, ravintola ja yhä suositumpi Diamond Buffet, joka on monien vakituisten asiakkaiden mielestä yhtä hyvä kuin mikä tahansa Las Vegasissa saatava.

Kasino on lähellä Tucsonin kansainvälistä lentokenttää, ja siellä on myös hotelli, joten harkitse yhden tai kahden yön yöpymistä ennen kuin lähdet Arizonan seikkailuun.

12. Gene C. Reid Park

Gene C. Reid Park

Lähde: Alyssa Vicente / Facebook

Gene C. Reid Park

Lämpimän talvi-ilmaston ansiosta Arizona on monien pääliigan baseball-joukkueiden talvikoti, jotka kerääntyvät tänne joka vuosi lämmittelemään ennen kauden virallista alkamista.

Yli 130 hehtaarin puisto sijaitsee kätevästi Tucsonin keskustassa, ja siellä on baseball-stadion, jossa on lähes 10 000 istumapaikkaa, jonne Colorado Rockies tulee harjoittelemaan.

Koska puistossa on kaksi järveä, yleisiä uima-altaita, leikkikenttiä ja jopa pieni eläintarha, se on paikka, jota et halua missata.

Puistossa on myös useita polkuja, jotka kulkevat joidenkin Tucsonin kaupunkikohteiden, kuten golfkentän, piknik-alueiden ja tenniskenttien, läpi.

Katso puiston kätevästä verkkosivustosta kaikki, mitä sinun tulee tietää ennen lähtöä.

Missä yöpyä: Parhaat hotellit alueella Sahuarita, Arizona (AZ)

Alimman hinnan takuu

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.