Berwick sijaitsee Mainen Yorkin piirikunnassa, osavaltion lounaisalueella lähellä naapurimaa New Hampshirea – suunnilleen Portsmouthin ja Rochesterin välissä Salmon Falls -joen varrella.

Ei pidä sekoittaa viereiseen Etelä- ja Pohjois-Berwickiin, Berwick on oma kuntansa, ja sen väkiluku oli viimeisimmän väestönlaskennan aikaan hieman yli 7 000.

Sen ainutlaatuinen sijainti lähellä erilaisia ​​kaupunki- ja maaseutukohteita tekee siitä täydellisen paikan kokea Amerikan pikkukaupungin viehätys samalla kun tutustut alueen historiallisiin, luonnon- ja kulttuurikohteisiin.

Alla on 15 tekemistä Berwickissä ja sen ympäristössä.

1. Hamiltonin talo

Hamiltonin talo

Lähde: InAweofGod’sCreation / Flickr

Hamiltonin talo

1700-luvun lopulla hyvin toimeentulevan laivanvarustamon rakentama Hamilton House South Berwickissä rakennettiin Yrjöjen aikaiseen tyyliin ja on yksi alueen parhaiten säilyneistä kodeistaan.

Historian ja arkkitehtuurin ystäville se on jotain, jota ei pidä hukata. Koti on täynnä erilaisia ​​huonekaluja, taidetta, vaatteita ja taloustavaroita, jotka olivat aikakaudelle tyypillisiä ja joita pidettiin nykystandardien mukaan ylellisinä.

Paikan päällä on myös puutarha ja mökki, jotka ovat näkemisen arvoisia. Matkan varrella vierailijat voivat lukea asioista, joita he näkevät, ja kuinka ne sopivat kodin asukkaiden elämään yli kaksi vuosisataa sitten.

2. Ogunquit Playhouse

Ogunquit Playhouse

Lähde: Kalki / Wikimedia

Ogunquit Playhouse

Ogunquit, Maine on yksi koillisrannikon viehättävimmistä kaupungeista ja vierailijoiden suosikki upeista rannoistaan, henkeäsalpaavista merinäkymistä ja perinteisestä viehätysvoimasta.

Vaikka Berwickissä oleskelevien vierailijoiden tulee viettää aikaa tänne saapumiseen, niille, joilla on pyöräsarja ja seikkailunhaluinen henki, se on hyvin käytetty aika.

Ogunquit Playhouse tarjoaa ainutlaatuisen kulttuurisen ja taiteellisen kokemuksen, joka sopii täydellisesti kaupungin luonnon loistoon.

Aiemmat vieraat ovat todenneet, että tuotanto ja lahjakkuus olivat huippuluokkaa ja ylittivät heidän odotuksensa.

Turistikauden aikana paikat täyttyvät nopeasti, joten varaa omasi etukäteen, jos mahdollista.

3. Woodman Institute Museum

Woodman Institute -museo

Lähde: Woodman Museum / facebook

Woodman Institute -museo

Läheisessä Doverissa, New Hampshiressa Central Avenuella sijaitseva Woodman Institute Museum koostuu neljästä erillisestä galleriasta, jotka kattavat taiteen, historian ja tieteen tavalla, joka varmasti kiinnostaa ja sitouttaa sinua ja matkakumppaneitasi iästä riippumatta.

Se perustettiin vuonna 1916, ja siinä on eklektinen kokoelma, joka on voittanut vuosien varrella enemmän kuin muutaman palkinnon.

Instituutti on edullinen vierailla. Monet vieraat ovat yllättyneitä kuullessaan paikan päällä olevien rakennusten historiallisesta merkityksestä ja siitä, kuinka ne nousivat kansalliseen historiaan nuoren kansakunnan muodostumisen aikoihin.

4. New Hampshiren lastenmuseo

New Hampshiren lastenmuseo

Lähde: New Hampshiren lastenmuseo / facebook

New Hampshiren lastenmuseo

Myös Doverissa New Hampshiren lastenmuseo ansaitsee halutun matkakohteen niille matkustajille, joilla on lapsi tai kaksi mukana.

Täynnä luovia ja interaktiivisia näyttelyitä tieteestä, musiikista, taiteesta, historiasta ja kulttuurista, pikkulastesi iästä riippumatta, siellä on varmasti jotain, joka kutittelee heidän mielikuvitustaan. Siellä on jopa oma alue vauvoille ja taaperoille, joka on loistava paikka rentoutua ja ottaa taakkaa väsyneille äideille ja isille.

Museo on avoinna ympäri vuoden, mutta aukioloajat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan, joten tarkista netistä tai soita ennen erikoismatkan tekemistä.

5. North Country Hard Cider

North Country Hard Siideri

Lähde: North Country Hard Cider / facebook

North Country Hard Siideri

Maine, New Hampshire ja Vermont ovat alueen kuumia pisteitä kovasiiderihullulle, joka on riehunut maassa muutaman viime vuoden ajan.

Niissä on erottuvia ja monipuolisia makuja, ja ne ovat miellyttäviä vaihteluita oluesta haarautumisesta kiinnostuneille.

North County Hard Cider sijaitsee Rollinsfordissa, New Hampshiressa, ja se tarjoaa erilaisia ​​maisteluvaihtoehtoja tai lentoja, joiden avulla asiakkaat voivat maistella ennen ostoa.

Se on hauska ja edullinen tapa nähdä mistä pidät. Ne tarjoavat myös erilaisia ​​aktiviteetteja paikan päällä, kuten köydenvetoa ja upeita näkymiä joelle läheisessä vanhassa myllyssä.

6. Wiggly Bridge ja Steedman Woods

Wiggly Bridge ja Steedman Woods

Lähde: InAweofGod’sCreation / Flickr

Wiggly Bridge ja Steedman Woods

Wiggly Bridge ja Steedman Woods sijaitsevat Old Mill Roadilla Yorkissa, Mainessa, ja ne ovat paljon enemmän kuin nimi antaa ymmärtää.

Ympäröimä polkuja vain odottavat tutustumista, se on sellainen paikka, jossa voit viettää koko aamun tai iltapäivän, varsinkin kun sää on hyvä.

Polut ovat suhteellisen tasaisia ​​ja sopivia useimmille ikäisille; lapset pitävät erityisesti Wiggly Bridgestä.

Panoraamanäkymiä on runsaasti, ja se on täydellinen paikka venyttää jalkojasi autossa vietetyn päivän jälkeen. Se on ilmainen käyttää ja avoinna ympäri vuoden auringonnoususta auringonlaskuun, joten älä missaa sitä.

7. Sarah Orne Jewett House

Sarah Orne Jewett House Museum ja Visitor Center

Lähde: Käyttäjä: Magicpiano / Wikimedia

Sarah Orne Jewett House Museum ja vierailukeskus

Etelä-Berwickissä sijaitseva Sarah Orne Jewett House oli kuuluisan kirjailijan koti 1800-luvun alussa.

Vaikka et olisi koskaan kuullutkaan hänestä, tulet todennäköisesti arvostamaan Georgian-tyylisen asuinpaikan majesteettisuutta ja opit matkan varrella monia mielenkiintoisia historiallisia juttuja kirjailijan elämästä ja romaaneista.

Kodin kalusteet sisältävät aikakauden huonekaluja, taidetta ja vaatteita. Toisin kuin muissa historiallisissa kodeissa, Jewett ja hänen sisarensa hankkivat vuosien varrella erilaisia ​​aikakauden ja alueellisia esineitä, joita ei usein nähdä yhdessä.

Suunnittele viettäväsi tunnin verran talon tutkimiseen.

8. Tendercrop Farm

Tendercrop Farm

Lähde: Tendercrop Farm Red Barnissa / facebook

Tendercrop Farm

Tendercrop Farm tarjoaa laajan valikoiman alueella kasvatettuja ja tuotettuja tuotteita, ja se on suosittu ostoskohde niin paikallisille kuin vierailijoillekin.

Maksat enemmän kuin kansallisilla ketjumarkkinoilla, mutta saat laadukkaita tuotteita, jotka vaihtelevat sesongin mukaan. He ovat tunnettuja myös tuoreista leivonnaisistaan, kuten kakuista, piirakoista ja muffineista.

Maatila sijaitsee Dover Point Roadilla Doverissa, ja siellä on myös erilaisia ​​juustoja, viiniä ja muita valmisruokia, kuten tomaattikastiketta ja jogurttia.

Jos matkustat pienten kanssa, pyydä katsomaan heidän rakkaisia ​​kotieläimiään ennen lähtöä.

9. Ensimmäinen valettu perhokalastus

Ensimmäinen valettu perhokalastus

Lähde: GROGL / shutterstock

Ensimmäinen valettu perhokalastus

Useimmat kalastajat pitävät perhokalastusta taiteena, jota on hiottava vuosia, ja Mainen osavaltiossa asuu monia alueen kauneimmista ja tuottavimmista vesialueista.

New Hampshiren Doveria ympäröivät vedet ovat täynnä riistakaloja kirjolohista ja kirjolohista pikkuahveniin. Niille, jotka eivät tunne aluetta, paras tapa päästä kalaan nopeasti on palkata paikallinen opas.

First Cast Fly Fishing on juuri oikea paikka; ne tarjoavat erilaisia ​​retkivaihtoehtoja riippuen siitä, kuinka kauan olet paikalla ja millaista kalaa etsit.

10. Outlookin linkit

Linkit Outlookissa

Lähde: Linkit Outlook Golf Course / facebookissa

Linkit Outlookissa

Etelä-Berwickissä sijaitseva The Links at Outlook on 18-reikäinen kenttä, joka on luonnonkaunis ja haastava, varsinkin jos et ole perehtynyt sen ulkoasuun.

Useimmat pelaajat ajattelevat, että etu- ja takayhdeksän tuntuvat erillisiltä radoilta, jotka sisältävät dramaattisia muutoksia korkeudessa, puustossa sekä hiekka- ja vesiesteitä, jotka saavat pelaajat arvaamaan.

Teeajat varautuvat nopeasti sesonkiaikana ja viikonloppuisin, joten jos aiot pelata silloin, varaa se etukäteen.

Paikan päällä on myös suosittu ravintola, joka tunnetaan maukkaasta ruoastaan, mukavasta tunnelmastaan ​​ja elävästä ulkoilmaviihteestä, joka on iso hitti kesällä.

11. Wells Reserve Laudholmissa

Wellsin suojelualue Laudholmissa

Lähde: Wells Reserve Laudholmissa / facebook

Wellsin suojelualue Laudholmissa

Ulkoilun ystäville, lintuharrastajille ja luontokuvaajille ei ole parempaa paikkaa viettää päivä kuin Wells Reserve Laudholmissa.

Suojelualue sijaitsee Laudholm Farm Roadilla Wellsissä, ja siellä on kilometrejä polkuja, jotka johtavat metsien, soiden ja kehittymättömien rantojen läpi.

Erilaisten ulkoiluvaihtoehtojen lisäksi suojelualueella järjestetään myös erilaisia ​​opetus- ja koulutuskursseja ympäri vuoden. Jos se kuulostaa kuppisi teetä, tarkista verkossa ennen lähtöä.

Ajoittain järjestetään myös opastettuja luontoretkiä, taide- ja käsityömessuja sekä lasten leirejä.

12. Parsons Beach

Parsons Beach

Lähde: Jorge Moro / shutterstock

Parsons Beach

Monet Atlantin rannikon suosituimmista rannoista voivat joutua turistien ylitse sesonkiaikana, mikä tekee niistä epämiellyttäviä vaihtoehtoja niille, jotka etsivät vähän hiljaista aikaa mietiskellä luontoäidin kanssa.

Parsons Beach on yksi niistä harvinaisista helmistä, jotka paikalliset haluavat pitää itsellään, koska se houkuttelee harvoin väkeä ja on täynnä luonnon kauneutta.

Lasten kanssa matkustaville se on loistava kohde, koska se on täynnä laajoja tiloja. Se on myös suosittu surffaajien ja surffaajien keskuudessa, vaikka siellä on rajoituksia.

Rannalle on vapaa pääsy, mutta se on yksityisomistuksessa, joten muista ottaa mukaan kaikki, mitä olet tuonut mukanasi.

13. Rachel Carsonin kansallinen luonnonsuojelualue

Rachel Carsonin kansallinen luonnonsuojelualue

Lähde: Rachel Carsonin kansallinen luonnonsuojelualue / facebook

Rachel Carsonin kansallinen luonnonsuojelualue

Kuuluisan ympäristönsuojelijan ja Silent Springin kirjoittajan mukaan nimetty Rachel Carson National Wildlife Refuge perustettiin alun perin suojelemaan suolamaita, suistoja ja dyynejä, jotka ovat niin tärkeitä terveelle rannikkoekosysteemille.

Turvapaikka on avoinna ympäri vuoden, ja siellä asuu erilaisia ​​kahlaaja-, peto- ja vesilintulajeja, joista monet muuttavat tänne eri vuodenaikoina.

Port Roadilla Wellsissä se on yksi osavaltion parhaista paikoista, jossa voit uppoutua luontoon viettämättä tunteja autossa.

Se on sopiva perintö naiselta, joka vietti elämänsä ympäristötietoisuuden puolesta.

14. McDougalin hedelmätarhat

McDougalin hedelmätarhat

Lähde: Valitse omasi McDougal Orchardsissa / Facebookissa

McDougalin hedelmätarhat

McDougal-perhe on yli seitsemän sukupolven ajan ylläpitänyt heidän nimeään kantavaa hedelmätarhaa Springvalessa, Mainessa. Vaikka he kasvattavat muita tavaroita, niiden pääalusta on omenat.

Se on u-pick-‘em-tila, mikä tarkoittaa, että otat ämpärin ja lähdet hedelmätarhaan poimimaan haluamasi.

Se on hauska ja edullinen tapa viettää aikaa ulkona ja lasten suosikkiharrastus, joka on erityisen virkistävää.

Alueella oleville, joilla ei ole aikaa valita omaa, on paikan päällä oleva tori, joka on täynnä ainutlaatuisia tuotteita.

He isännöivät myös kausiluonteisia aktiviteetteja, kuten maissilabyrintti syksyllä.

15. Spillers’ Farm Store

Spillersin maatilakauppa

Lähde: Spillers’ Farm Store / facebook

Spillersin maatilakauppa

Maatilatuoreista hedelmistä ja vihanneksista sertifioituihin luomulihaan, leipomo- ja delituotteisiin, Spillers’ Farm Store on toimiva, perheomisteinen maatilan vähittäiskauppa, joka on aina ollut paikallisten suosikki.

Monet heidän tuotteistaan ​​ovat kausiluonteisia, joten riippumatta siitä, milloin vierailet, löydät vaikuttavan valikoiman tuotteita. He myyvät myös olutta, viinaa ja viiniä.

Se on täydellinen pysähdyspaikka ennen piknik-matkaa tai ajomatkaa maalle, ja toisin kuin kansalliset päivittäistavaraketjut, käyttämäsi rahat pysyvät paikallisina.

Ne sijaitsevat Branch Roadilla Wellsissä, joten käänny ja katso.

Missä yöpyä: Parhaat hotellit: Berwick, Maine (ME)

Alimman hinnan takuu

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.