Mitä ikinä etsitkin kun vierailet kaupungissa, löydät sen taatusti Denverin keskustasta. Tämä vilkas kaupunkiydin kattaa useita alueita, mukaan lukien kaupungin historiallisen keskustan Lower Downtown tai LoDon, kuten sitä kutsutaan Denverissä.

Denverin keskustassa on melkoinen osa pilvenpiirtäjiä, mutta ne sijaitsevat leveillä katujen varrella, ja niiden välissä on avoimia aukioita, puistoja, jalankulkualueita ja fantastinen pyörätieverkosto, jotka antavat alueelle avoimen ja tilavan tunnelman, joka sopii paremmin maaseutukaupunkiin. .

DT Denverissä löydät historiallisia rakennuksia yökerhojen, museoiden ja ostoskeskusten vieressä sekä urheilukenttiä, joita ympäröivät baarit, olutpuutarhat ja tavernat. Se on eklektinen sekoitus, mutta se toimii ja tekee Denverin keskustasta unohtumattoman vierailukohteen. Tutustu joihinkin, ellei kaikkiin, näistä viidestätoista parhaasta tekemistä Denverin keskustassa ollessasi siellä. Tulet rakastamaan heitä.

1. 16th Street

16th Street, Denver

Lähde: Albert Pego / shutterstock

16th Street, Denver

Tee ostoksia, syö ulkona tai kulje hiljaa Denverin keskustassa ilman häiritsevää liikenteen melua 16th Streetin ostoskeskuksessa, joka sijaitsee mailin ja neljäsosan pituisella kävelykadulla. Tämä ulkona sijaitseva ostoskeskus on leveä rantakatu, jota reunustavat puita ja ruukkupensaita, mikä antaa sille välimerellisen tunnelman päivällä. Yöllä sitä valaisevat tuhannet valot, jotka on kytketty kadun toiselle puolelle.

Jos vähittäiskaupan hoito on kunnossa, on kolmesataa tai enemmänkin myyntipisteitä. Jos ei, poikkea johonkin lukuisista kahviloista tai baareista, joissa on päällysteterasseja, ja siemaile drinkkiä ihmisten katsellessa.

Jos et pidä kävelystä, käytettävissä on ilmainen bussikuljetus, joka kuljettaa sinut ylös ja alas ostoskeskuksessa, mutta et pääse näkemään upeita katutaiteilijoita tekemässä työtä ostoskeskuksen aukioilla, suihkulähteillä ja kosmopoliittisessa ilmapiirissä.

Suositeltu kiertue: Denverin räätälöity kiertue

2. Elitch Gardensin teema- ja vesipuisto

Elitch Gardensin teema- ja vesipuisto, Denver

Lähde: Arina P Habich / shutterstock

Elitch Gardensin teema- ja vesipuisto

Denverin keskusta on Yhdysvaltojen ainoa keskusta, jossa on teemapuisto, ja Elitch Gardensissa ei ole vain jännitystä, vaan siellä on myös vesiliukumäkiä.

Brave the Brain Drain, seitsemän kerrosta korkea silmukkaajelu, ripusta ylösalaisin Mind Eraserille tai koe, että Slingshot lennättää ilmaan 80 mailia tunnissa. Tee roiskeet ja liu’uta alas Cannonball Fallsia kumirenkaalla vesipuistoalueella tai pudota vapaasti Mega Wedgiellä yli kuudenkymmenen metrin päästä alla olevaan altaaseen.

Jos olet Denverin keskustassa Halloween-juhlissa, älä missaa puiston Fright Festiä – se on huuto.

Varaa netissä: Elitch Gardensin teema- ja vesipuistolippu

3. Coloradon kongressikeskus

Colorado Convention Center, Denver

Lähde: Arina P Habich / shutterstock

Coloradon kongressikeskus

Et ehkä osallistu vuosikongressiin ollessasi Denverin keskustassa, mutta haluat silti pysähtyä Colorado Convention Centerissä osoitteessa 14th Street. Tässä monitoimipaikassa on teatteri sekä suuria näyttelyitä, esityksiä ja konsertteja jopa 20 000 hengelle.

Vaikka Coloradon kongressikeskuksessa saattaa esiintyä paljon kuuluisia kasvoja, väkijoukkoja todella vetää Big Blue Bear. Kolossaalinen patsas seisoo neljäkymmentä jalkaa korkealla ja kurkistaa keskuksen ikkunoista. Epätavallinen taideteos on Denver-kuvake ja tekee siitä arvokkaan Instagram-kuvan.

4. Denver Microbrew Tour

Denver Microbrew Tour

Lähde: www.denvermicrobrewtour.com

Denver Microbrew Tour

Kalifornia sai rypäleitä, rusinoita ja viiniä, Denver olutta sankoittain. Kaupungissa on lukuisia mikropanimoita sekä massatuotantoa. Lähde kiertoajelulle keskustaan ​​ja löydä, mikä tekee Denveristä erottuvan kultaisen juoman valmistamisessa.

Pysähdy eri panimotiloissa LoDossa ja Ballpark-alueilla Denverin keskustassa. Katso esityksiä käsityöoluen valmistusprosesseista sekä kuule omituisia anekdootteja oluesta ja kaupungin historiasta.

Tämä kiertue on tarkoitettu yli 21 vuotiaille. Ota henkilöllisyystodistus mukaasi, niin saat myös näytteitä.

Aiheeseen liittyvä kiertue: 3 tunnin panimokävelykierros

5. Denver Pedicab

Denver Pedicab

Lähde: Arina P Habich / shutterstock

Denver Pedicab

Hauska ja epätavallinen tapa nähdä DT Denver on Pedicab. Näitä sähköisiä kolmipyöriä kuljettavat koulutetut oppaat, jotka kertovat mielenkiintoisia faktoja ajaessaan sinua ympäri keskustaa.

Ne vievät sinut kaikkien tärkeimpien keskustan nähtävyyksien ohi, kun rentoudut. Tutustu Larimer Square -aukioon, Pepsi Centeriin ja US Mintiin vain muutamia mainitakseni ja kaikki Pedicabin takaosassa sijaitsevalta katospaikaltasi.

Kierrokset kestävät noin puolitoista tuntia ja sisältävät säännöllisiä pysähdyksiä vierailuille ja valokuvauksille.

6. Larimer-aukio

Larimer Square, Denver

Lähde: Arina P Habich / shutterstock

Larimer-aukio

Larimer Square ei ole vain historiallinen aukio Denverin keskustassa; se on alkuperäinen keskusta, josta kaupunki heräsi henkiin. Muutaman rappeutuneen vuoden jälkeen alue on uudistunut yhdeksi keskustan ja itse Denverin parhaista ja vilkkaimmista sosiaalisista paikoista.

Kun tulet Larimer-aukiolle, älä odota aukiota. Square on korttelin pituinen suora katu, jota reunustavat ravintoloita, putiikkeja, kahviloita ja klubeja. Älä myöskään odota kaikkea amerikkalaista ruokaa. Squaren ravintoloissa on selkeä välimerellinen tunnelma, ja niissä tarjoillaan kaikkea ranskalaisesta fayresta italialaiseen ja mannermaiseen sosiaaliseen ruokaan.

Yölintuja varten on upeita viinibaareja, juhlapaikkoja ja stand-up-komediaklubi. Se, mikä yhdistää kaiken ja tekee Larimer Squaresta erityisen, on hämmästyttävä tunnelma. Se on DT Denverin pakollinen.

7. Denverin taidemuseo

Denverin taidemuseo

Lähde: Robert Cicchetti / shutterstock

Denverin taidemuseo

Denverin taidemuseo 14th Avenue Parkwaylla on itsessään nykytaideteos, upea geometrinen rakennus, jossa on yli 70 000 yksittäistä taideteosta.

DAM:n kokoelmat kattavat useita genrejä ja sisältävät aasialaisia, eurooppalaisia ​​ja afrikkalaisia ​​sekä heidän maineikkaan näyttelynsä Amerikan intiaanitaidetta. Galleriassa on pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä sekä taiteilijoita työssä, luentoja ja erilaisia ​​muita työpajoja.

8. Skyline Beer Garden

Skyline Beer Garden, Denver

Lähde: facebook.com

Skyline Beer Garden, Denver

Skyline Beer Garden on massiivinen ulkoilmapiiri Arapahoe Streetillä Denverin keskustassa. Neljänkymmenen tuhannen neliömetrin puutarhassa on minigolfkenttä, pingispöytiä, elävää musiikkia ja tusinaa erilaista Coloradossa tuotettua käsityöolutta.

Skyline Beer Gardenissa on myös erittäin maukas katuruokatyylinen menu, joka tarjoaa tacoja täytteillä, omena-enchiladoja ja jäätelöä tuopin kera.

Varhain iltapäivisin klo 16-18 on Meet The Maker -maistajaisia ​​ja arpajaisia. Skyline on DT Denverin pysyvä olutfestivaali.

9. Rahamuseo

Rahamuseo, Denver

Lähde: danielthornton / Flickr

Rahamuseo

Jos et koskaan näe sitä tarpeeksi, käy Money Museumissa 16th Streetillä Denverin keskustassa. On kirjaimellisesti pinot dollareita, yksi päällekkäin, yhteensä kolmekymmentä miljoonaa. Se on paljon dollareita.

Museossa on interaktiivisia näyttelyitä amerikkalaisen valuutan historiasta ja videoita rahoitusaiheista sekä tietokoneita oman rahan suunnitteluun. Poimi pussi ilmaista rahaa matkalla matkamuistoksi – tietysti silputtuna.

Kaikkien 18 vuotta täyttäneiden museon kävijöiden on esitettävä henkilöllisyystodistus ennen sisääntuloa.

10. Union Station

Union Station, Denver

Lähde: Jay Yuan / shutterstock

Union Station

Unionin asemalle on monia muitakin syitä mennä junaan. Sata vuotta vanha kunnostettu maamerkkirakennus on täynnä ravintoloita, kauppoja ja baareja.

Kyllä, voit silti saada junan Union Stationilta sekä Amtrak-linja-autoon, 16th Street Shuttleen ja Downtownin ilmaisen RTD-metroradan.

Jos illanvietto asemalla ei ole koskaan ollut asialistallasi, sen aika oli. Union Stations Orient Express -tyylinen Cooper Lounge tarjoaa herkullisia cocktaileja ja hienoa ruokaa tai Terminal Barissa happy hour.

Union Stationilta alkava kiertue: Kävelykierrokset historiasta ja arkkitehtuurista

11. Coors Field

Coors Field, Denver

Lähde: Katherine Welles / shutterstock

Coors Field, Denver

Ota pääliigan baseball-ottelu Coors Fieldillä Blake Streetillä DT Denverissä. Kenttä on Colorado Rockies -joukkueen kotitukikohta, joka täyttää stadionin säännöllisesti 50 000 katsojan kapasiteettiin.

Coors Field on enemmän kuin baseball. Stadionilla on lahjatavaraliikkeitä, putiikkeja, jotka ovat erikoistuneet Kalliovuoren tavaroihin, hampurilaisravintoloita, artesaaniolutbaareja ja paikan päällä oleva mikropanimo. Lisäksi hieno ravintola, joka jakautuu kuuteen kerrokseen.

Stadionilla järjestetään myös lukuisia yleisötapahtumia ja suuria musiikkikonsertteja ympäri vuoden.

12. Civic Center Park

Civic Center Park, Denver

Lähde: Steve Heap / shutterstock

Civic Center Park

Hengitä raikasta ilmaa kävelemällä Denverin keskustan Civic Center Parkissa 14th Avenuella. Nurmikkoalueiden läpi kulkevia leveitä polkuja reunustavat yli kaksikymmentäviisi tuhatta neliöjalkaa kukkapuutarhoja, suihkulähteitä ja patsaita.

Puisto on suosittu paikka tapahtumille ja festivaaleille sekä poliittisille mielenosoille. Siellä on kreikkalainen amfiteatteri, joka isännöi erilaisia ​​live-esityksiä, ja se on loistava paikka istua nurmikolla ja pitää myös piknik.

Älä missaa kahtatoista pronssista eläimen päätä, jotka on asennettu pylväisiin ja jotka edustavat kiinalaisen horoskoopin merkkejä – ne ovat epätavallisia.

13. Molly Brownin kotimuseo

Molly Brown House Museum, Denver

Lähde: mollybrown.org

Molly Brownin kotimuseo

Harvat ihmiset selvisivät Titanicin uppoamisesta, mutta Molly Brown selvisi. Molly Brown oli aikakautensa näkyvä hahmo jo ennen kohtalokasta matkaa tuomitulla risteilyaluksella. Aktivisti ja hyväntekijä, hän oli paljon edellä viktoriaanista aikaa.

Museo, joka tunnetaan Leijonien talona sitä koristavien leijonapatsaiden vuoksi, rakennettiin 1800-luvun lopulla ja on itsessään historiallinen rakennus.

Sisällä on noin kymmenen tuhatta näyttelyä, esinettä ja muistoesinettä, jotka liittyvät hänen elämäänsä ja keskiluokan yhteiskunnan elämään Victorian Coloradossa. Museo on kiehtova ja opettavainen katsaus menneisiin aikoihin henkilökohtaisista koruista vaatteisiin ja huonekaluihin.

Varaa netissä: Molly Brown House Museumin pääsylippu

14. Ophelian sähkösaippualaatikko

Ophelia's Electric Soapbox, Denver

Lähde: www.opheliasdenver.com

Ophelian sähkösaippualaatikko

Jos haluat tunnelmaa ja eksentrisyyttä, suuntaa Ophelian Electric Soapboxiin viettämään iltaa. Tämä vilkas tapahtumapaikka 20th Streetillä DT Denverissä on baari ja ravintola, joka sijaitsee entisessä bordellissa.

Hiljattain kunnostettu vanha rakennus on saanut uutta henkeä ja siinä on uusimmat ääni- ja valojärjestelmät, lava livebändeille ja ensiluokkainen ruokalista.

Tutki eroottista taidetta hampurilaista pursuttaessa ja mahtavaa bändiä kuunnellen luultavasti maailman ainoassa gastrobrotelissa – se voi tapahtua vain Denverin keskustassa.

15. Denver Firefighters Museum

Denver Firefighters Museum

Lähde: supercraigtalbert / Flickr

Denver Firefighters Museum

Denver Firefighters Museumissa Tremont Placessa Denverin keskustassa löydät jännittäviä näyttelyitä, jotka todella soivat kellosi.

DFD:n eli Denverin palokunnan pitkä historia alkoi jo 1880-luvulla, ja museossa on näyttelyitä ajasta, jolloin palomiehet lähtivät sammuttamaan paloja hevoskärryissä.

Hyppää vaunuun, pukeudu kypärään ja ota selvää rohkeista tyypeistä, jotka ovat sammuttaneet kaupunkipaloja lähes sataviisikymmentä vuotta. Denverin keskusta rakastaa heitä ja sinäkin.

Missä yöpyä: Parhaat hotellit Denverissä, Colorado (CO)

Alimman hinnan takuu

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.