Etsitkö tutkan alla olevaa lomapaikkaa Etelä-Kaliforniassa? Tee itsellesi palvelus ja nauti ainutlaatuisesta lomasta Diamond Barissa.

Vaikka tämä yhteisö jätetään huomiotta LA:n ja muiden äänekkäiden ja trendikkäiden SoCal-kaupunkien suosiossa, se säilyttää ainutlaatuisen viehätyksen, jota et löydä muualta. Family Circle Magazine nimesi kerran tämän kukoistavan esikaupungin yhdeksi perheiden parhaista kaupungeista.

Rehevistä puistoista tyylikkäisiin kahviloihin kaupungissa on lukuisia nähtävyyksiä, jotka tyydyttävät kaikenlaisia ​​vierailijoita.

Lisäksi kaupunki tarjoaa helpon pääsyn joihinkin Etelä-Kalifornian kuumimpiin kohteisiin, mikä tekee siitä loistavan kotipaikan lomailijoille. Diamond Barista voit helposti ja nopeasti ajaa Anaheimiin, Santa Anaan, LA:han ja Irvineen.

Innostuitko matkustamaan tähän kaupunkiin, mutta sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä tehdä alueella? Teemme matkasi suunnittelusta helppoa korostamalla Diamond Barin parhaita asioita.

1. Summitridge Park

Summitridge Park

Lähde: prouddigitalmedia / Flickr | Public Domain -merkki

Summitridge Park

Haluatko paeta kaupunkielämän hälinää? Vietä muutama tunti Summitridge Parkiin tutustuen. Tilava, vehreä tontti, raitista ilmaa ja rentoa tunnelmaa tarjoava puisto on rentouttava hengähdystauko niille, jotka haluavat paeta SoCalin levotonta energiaa.

Saat mieleenpainuvan ja innostavan retken vaeltamalla puiston luonnonkauniilla polulla. Vaikka polku on vain noin kolme mailia pitkä, se on mukava ja lievästi haastava seikkailu, jossa on jyrkkiä rinteitä.

Puiston huippukokous, joka tarjoaa vaikuttavan 1 152 metrin korkeuden, palkitsee sinut myös henkeäsalpaavilla näkymillä. Ja matkan varrella näet lukuisia upeita näkymiä.

Reitillä on jopa oppaita, jotka korostavat alueen historiaa ja paikkoja, joita katselet, kuten Cucamonga Peak ja Mount Wilson. Ja mainitsimmeko, että auringonlaskunäkymät ovat vain kunnioitusta herättäviä?

2. Raging Waters, San Dimas

Raging Waters, San Dimas

Lähde: Raging Waters Los Angeles / Facebook

Raging Waters, San Dimas

He eivät turhaan kutsu Raging Watersia Kalifornian suurimmaksi ja hienoimmaksi vesipuistoksi. Tämä 60 hehtaarin vesiinen ihmemaa on koti yli 50 hämmästyttävälle liukumäelle, ajelulle ja nähtävyykselle.

Pakollinen nähtävyys on maailmanluokan Aqua Rocket, ensimmäinen ja ainoa vesihydromagneettinen vuoristorata Kaliforniassa. Saat ylimääräisen adrenaliinin kokemalla puiston seitsemänkerroksisen putouksen, joka on yksi maan korkeimmista.

Lisäksi voit lähteä villille 600-jalkaiselle ajelulle, jonka nopeus on jopa 30 mailia tunnissa Neptune’s Furyssa.

Jos et ole innostunut suuresta jännityksestä, puistossa on lasten hyväksymiä nähtävyyksiä, kuten uima-altaita ja laiska joki.

3. Frank G. Bonellin aluepuisto

Frank G. Bonellin aluepuisto

Lähde: Reem Obeid / shutterstock

Frank G. Bonellin aluepuisto

Valtava 1 975 hehtaarin maa-ala on tämä laaja puisto, joka on täynnä ulkoilua ympäri vuoden. Puistossa on 250 hehtaarin järvi, ja se on seikkailujen tyyssija niille, jotka rakastavat vesiskootteria, veneilyä, purjelautailua, purjehdusta, kajakkia, uintia ja kalastusta.

Puisto tarjoaa myös runsaasti mahdollisuuksia maalla tapahtuvaan toimintaan, kuten retkeilyyn, lintujen tarkkailuun, pyöräilyyn ja ratsastukseen. Kaiken tämän lisäksi puistossa on golfkenttä ja vilkas vesiteemapuisto.

Sinun kannattaa ehkä päättää vierailusi tässä puistossa virkistävällä ja virkistävällä hoidolla spa-keskuksessa.

4. American Museum of Ceramic Art

Amerikan keramiikkataiteen museo

Lähde: facebook.com

Amerikan keramiikkataiteen museo

Tämä vuonna 2003 perustettu museo läheisessä Pomonassa esittelee keramiikan tekniikkaa, luomista, historiaa ja taidetta studio-ohjelmien, lähetysten, kokoelmien ja näyttelyiden kautta.

Siinä ei ole vain pysyviä näyttelyitä, vaan museossa on myös kiehtovia pyöriviä näyttelyitä. Muista siis tarkistaa päivämäärät. Perheille, joissa on pienempiä lapsia, pienet voivat nauttia aktiviteeteista, jotka opettavat heille taidetta ja savea.

Voit myös ostaa keraamisia esineitä ja oppia luomaan taideteoksia.

5. Griffithin observatorio

Griffithin observatorio

Lähde: Sean Pavone / shutterstock

Griffithin observatorio

Näkymät kauniille Los Angelesin altaalle tarjoava Griffithin observatorio houkuttelee vierailijoita upeilla näkymillään alueelle. Mutta arvaa mitä? Observatorio ei ole vain paikka Instagramin arvoisille valokuvauksille.

Tämä LA:ssa sijaitseva observatorio viihdyttää ja hämmästyttää sinua tuntikausia, ja siinä on huippuluokan planetaario ja lukuisia koulutusnäyttelyitä. Ja mikä parasta, voit vierailla tässä SoCal-kohteessa ilmaiseksi!

6. Lentokannen lentosimulaatiokeskus

Flightdeck Flight Simulation Center

Lähde: View Apart / shutterstock

Flightdeck Flight Simulation Center

Oletko koskaan haaveillut lentokoneen lentämisestä? No, voit tehdä unelmasta totta Diamond Bar -lomallasi käymällä Anaheimin Flightdeck Flight Simulation Centerissä.

Tämä yritys tarjoaa kiehtovan, ainutlaatuisen virtuaalikokemuksen, ja sen avulla voit ohjata lentoa ja tulla taivaan mestariksi. Toki toiminta ei tapahdu todellisessa tasossa, mutta tunne tuntuu silti uskomattoman todelliselta.

Kun olet hypännyt F-16-suihkusimulaattoriin, voit esitellä joitakin Top Gun -liikkeitäsi ja murskata vastustajan suihkukoneet. Jos haluat rentouttavamman lentokokemuksen, voit kokeilla kaupallisten lentokoneiden simulaattoria.

7. Getty Center

Getty-keskus

Lähde: Ken Wolter / shutterstock

Getty-keskus

Kuuluisan Richard Meierin suunnittelema Getty Center on todella yksi maan merkittävimmistä arkkitehtonisista ihmeistä. Puhumattakaan siitä, että siinä on lukuisia merkittäviä taideteoksia eri kansoista ja aikakausilta.

Museossa on noin 1 900 amerikkalaista valokuvaa, historiallisia käsikirjoituksia, renessanssimaalausta ja barokkiveistoksia. Bonuksena museossa on suloisia näkymiä LA:sta selkeinä päivinä.

8. Brean kaupungintalon puisto

Brean kaupungintalon puisto

Lähde: shwalamazula / Wikimedia | CC BY-SA 3.0

Brean kaupungintalon puisto

Tämä upea puisto, jossa on ruusutarha ja ruohoiset nurmikot, kiehtoo vierailijat kauniilla espanjalaisen siirtomaa- ja art deco -tyyleillä. Vuonna 1928 perustettu kaupunkikeidas on myös listattu kansalliseen historiallisten paikkojen rekisteriin.

Puistossa on 25-metrinen uima-allas ja leikkikenttiä historiallisiin rakennuksiin, ja se on täynnä nähtävyyksiä ja harrastusmahdollisuuksia, jotka miellyttävät kaikkia vierailijoita.

9. Paramount Pictures Studios

Paramount Pictures Studios

Lähde: 4kclips / shutterstock

Paramount Pictures Studios

1900-luvun alusta lähtien Paramount on esitellyt elokuva-ikoneiden, kuten Morgan Freemanin ja Meryl Streepin, kykyjä. Merkittävä elokuvastudio on tuottanut joukon mieleenpainuvia Hollywood-elokuvia nykyajan leffoista klassisiin TV-ohjelmiin.

Jos haluat unohtumattoman Hollywood-seikkailun, ota kahden tunnin opastettu kierros studioon ja 65 hehtaarin alueelle golfkärryllä. Kun kiertelet studiossa, sinulla on mahdollisuus tutustua monien elokuvien ja TV-ohjelmien tunnettuihin lavasteisiin ja äänilavasteisiin.

Ja kuka tietää? Ehkä tällä kiertueella voit ottaa selfien Hollywoodin suosikkijulkkiksesi kanssa.

10. Chino Hills State Park

Chino Hillsin osavaltiopuisto

Lähde: JVelasco / shutterstock

Chino Hillsin osavaltiopuisto

Seikkailun ystävät ja luonnon ystävät löytävät varmasti autuutensa China Hills State Parkista. Tämä luonnonkauniiden Santa Ana -vuorten juurella sijaitseva osavaltion puisto on pääasiassa kasvitieteellinen paratiisi ja muuttolintujen ja villieläinten elinympäristö.

Puistossa on myös useita ratsastus-, maastopyöräily- ja vaellusreittejä. Intrepid matkailijat voivat viettää tuntikausia vaeltaen harjuja pitkin ja niittyjen, salviapensaiden ja metsien laaksoissa.

Puistossa on tilat, jotka tekevät lomastasi vieläkin nautinnollisempaa, kuten historiallinen navetta, piknikpaikkoja ja leirintäalueita.

11. Santa Monican laituri

Santa Monican laituri

Lähde: Nick Fox / shutterstock

Santa Monican laituri

Santa Monica Pier on legendaarinen amerikkalainen rantamaisema, jonka pitäisi olla matkabucket-listallasi. Yli 200 aurinkoista päivää vuodessa ja lukuisia nähtävyyksiä, tämä rakastettu paikka on kaikki Kalifornian eeppisen rantaloman tunnusmerkit.

Lisäksi tällä kuuluisalla kalifornialaisella laiturilla ei ole koskaan tylsää. Voit pyöräillä 22 mailin polkua nimeltä Strand tai ajaa laiturin maailmanpyörällä. Vaihtoehtoisesti voit vain rentoutua Third Street Promenadella ja ihmiset katsovat.

Matkustitpa sitten yksin tai perheesi kanssa, sinulla on hauskaa vierailustasi tällä maailmankuululla laiturilla.

12. Lyonin lentomuseo

Lyonin lentomuseo

Lähde: Denis Blofield / shutterstock

Lyonin lentomuseo

Tämä kenraali William Lyonin rakentama kiehtova museo antaa vilauksen toiseen maailmansotaan aitojen ajoneuvojen ja lentokoneiden kautta. Samoin museossa on katseenvangitsija sotaan liittyviä muistoesineitä, esineitä ja vintage-esineitä.

Museon kiehtovimpia esineitä ovat Douglas C-47 Skytrain, Cessna O-1E ja Boeing B-17. Suosittelemme myös tutustumaan sen amerikkalaisiin, japanilaisiin ja saksalaisiin autoihin.

13. Brea Mall

Brea Mall

Lähde: David Tonelson / shutterstock

Brea Mall

Tämä Brean keskustan sydämessä sijaitseva 1 310 000 neliömetrin ostoskeskus on ehdoton paratiisi shoppaileville. Vuonna 1977 avatussa ostoskeskuksessa on 175 myymälää ja tavarataloa, mukaan lukien JCPenney, Macy’s ja Nordstrom.

Etkö harrasta ostoksia? Tulet todennäköisesti ihailemaan ostoskeskuksen alkuperäisiä taideveistoksia, suihkulähteitä, holvikattoikkunoita ja italialaisia ​​laattakäytäviä. Myös tässä ostoskeskuksessa on täyden palvelun kylpylä ja lukuisia poikkeuksellisia ravintoloita.

14. Los Angeles County Museum of Art

Los Angelesin piirikunnan taidemuseo

Lähde: Darren Tierney / shutterstock

Los Angelesin piirikunnan taidemuseo

Hyvin harvat museot maan päällä ovat yhtä houkuttelevia ja henkeäsalpaavia kuin Los Angeles County Museum of Art. Siitä lähtien, kun se avattiin vuonna 1965, tämä museo on esitellyt mestariteoksia modernista taiteesta ja impressionistisista maalauksista islamilaisiin näyttelyihin.

Häikäisevän arkkitehtuurinsa ja jatkuvasti vaihtuvien näyttelyidensa ansiosta museo tarjoaa tyydyttävän kokemuksen niin satunnaisille vierailijoille kuin taiteen ystävillekin.

15. Sycamore Canyon Park

Sycamore Canyon Park, Diamond Bar

Lähde: Diamond Bar Proud / Facebook

Sycamore Canyon Park

Sycamore Canyon Parkissa ei ole pulaa nähtävyyksistä ja aktiviteeteista. Piknikpöytien ja grillien lisäksi puistossa on lasten leikkipaikka ja baseball-kentät.

Jos sinun on venytettävä jalkojasi, on 1,6 mailin polku, jota ympäröivät viehättävät pähkinä-, tammi- ja sykomoripuut.

Missä yöpyä: Parhaat hotellit Diamond Barissa, Kaliforniassa (CA)

Alimman hinnan takuu

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.