East Point, Georgia on esikaupunkikaupunki Atlantan lounaisosassa, joka sijaitsee alle 11,5 mailia pohjoiseen.

Kourallinen perheitä perusti sen rautatien päätepysäkin ympärille vuonna 1870, ja se kasvoi nopeasti.

Rautatie ja erinomainen ilmasto tekivät siitä suositun kesäloman Atlantan keskustassa asuville sen läheisyydestä huolimatta.

Rautatie säilyy, samoin kuin joukko historiallisia nähtävyyksiä, jotka tekevät East Pointista erinomaisen paikan vierailla, sen lisäksi, että se on hyvä tukikohta Atlantaan.

Tässä on parasta tekemistä East Pointissa ja sen ympäristössä Georgiassa.

1. East Point Historic Civic Block

East Pointin kaupungintalo

Lähde: Thomson200 / Wikimedia | CC0

East Pointin kaupungintalo

East Pointin Historic Civic Block koostuu kolmesta tärkeästä historiallisesta rakennuksesta sekä kaupungin Victory Parkista.

Puistoon liittyvät kaupungintalo, kaupungin auditorio ja New Deal -kirjasto. Neljä paikkaa ovat peräisin 1920- ja 1930-luvuilta.

Kaupungintalo, paikallishallinnon kotipaikka, ja kaupungin auditorio rakennettiin sekoitus siirtomaa-herätystä ja perinteisiä eteläisiä antebellum-tyylejä.

Presidentti Franklin D Rooseveltin puistossa 1920-luvun lopun suuren laman torjumiseksi New Deal -kirjastossa on joitain upeita alueelle tyypillisiä yksityiskohtia.

Samaan aikaan Victory Park rakennettiin muistomerkiksi niille, jotka kuolivat palvellessaan maata armeijassa. Muistomerkkien ja istutusten välissä oli vanhoja aseita.

2. Delowe Loft

Delowe Loft

Lähde: Delowe Loft / Facebook

Delowe Loft

Se ei ehkä näytä paljolta ulkopuolelta, mutta The Loft on taidegalleria ja luova yhteisötila, jota käytetään kaikenlaisiin taideprojekteihin.

Loft isännöi «perinteisiä» taidenäyttelyitä paikallisilta ja nousevilta taiteilijoilta Atlantan suurkaupunkialueelta ympäri vuoden.

Mutta lisäksi se on myös paikka valtavalle määrälle erilaisia ​​tunteja ja säännöllisiä iltatapahtumia maalaussessioista rap-taisteluihin.

Loft on loistava paikka kaikille taiteesta ja kulttuurista kiinnostuneille ja myös niille, jotka haluavat olla vuorovaikutuksessa arjen East Pointin asukkaiden kanssa.

3. Delta Flight Museum

Delta Flight Museum

Lähde: EQRoy / shutterstock

Delta Flight Museum

Delta Flight Museum on omistettu Delta Airlinesin historialle, jonka pääkonttori sijaitsee läheisessä Atlantassa.

Esillä on julisteita, kuvia ja esineitä yli 40 lentoyhtiöltä, jotka ovat tai ovat olleet osa Delta-perhettä.

Suurempia esineitä ovat yksi lentoyhtiön varhaisimmista lentokoneista, pieni Travel Air 6000 vuodelta 1931, hopea DC-3 potkurikäyttöinen kone ja yhtiön ensimmäinen Boeing 767.

Sitä kutsutaan nimellä The Spirit of Delta, ja se ostettiin uudelleen yritykselle entisten henkilökunnan lahjoituksilla.

Museo sijaitsee kahdessa 1940-luvulta peräisin olevassa ripustimessa Hartsfield-Jacksonin kansainvälisen lentokentän pohjoisreunassa, kymmenen minuutin päässä East Pointin keskustasta.

4. Constitution Lakes

Constitution Lakes

Lähde: atlnature / Flickr | CC BY

Constitution Lakes

Muutaman mailin päässä East Pointista itään, et luultavasti koskaan arvaisi, että Constitution Lakes oli monta vuotta tiilenvalmistusteollisuuden savilouhos.

Nyt luonnonsuojelualue, sen kuoppien annettiin tulvii, mikä johti kasvien, lintujen ja jopa kalojen tulvaan.

Hyvä paikka lintuharrastajille rastittaa monia Georgian kotoperäisiä lintulajeja, ja se on myös suosittu onkimispaikka.

50 hehtaarin tontilla on nyt päällystetty kävelytie, joka johtaa parkkipaikalta järven rantaan, ja rantakadun avulla vierailijat voivat tutustua järven toiselle puolelle.

5. Starlight Drive-In -teatteri ja kirpputori

Drive-In-teatteri

Lähde: JDS / shutterstock

Drive-In-teatteri

Aivan Constitution Lakesin tien varrella on Starlight Drive-In -teatteri ja kirpputori.

Samalla kun alkuperäinen art deco -muotoilu säilyy, tässä drive-in-elokuvateatterissa on neljä erilaista näyttöä moderneilla digitaalisilla heijastuksilla.

Suojelijat saavat nauttia kaksinkertaisesta ominaisuudesta, vaikka tarvitset tietysti oman ajoneuvon!

Starlightissa on myös aito välipalabaari, josta voi maistella perinteisiä yhdysvaltalaisia ​​hotdogeja, ja samalla paikalla on kirpputori.

Torilla yhdistyvät arjen kodin tavarat harvinaisempiin löytöihin ja hyvä valikoima ruokakojuja.

6. East Point Farmers Market

Tuoreet persikat Farmers Marketilla

Lähde: Andrew Brunk / shutterstock

Tuoreet persikat Farmers Marketilla

Vaikka Starlightin kirpputori saattaakin toivottaa tervetulleeksi joitain ruokakojuja, se ei todellakaan voi kilpailla East Point Farmers Marketin viljelijöiltä ja tuottajilta suoraan saatavilla olevien elintarvikkeiden kanssa.

Vaikka vihannekset eivät välttämättä kiinnosta pikalomalla olevia, harva voi vastustaa näiden värikkäiden kojujen viehätystä ja niiden ympärille kehittyvää ystävällistä ilmapiiriä.

Hedelmiä, mukaan lukien Georgian kuuluisat persikat, on tarjolla runsaasti sesonkien aikana. Muut kojut ovat täynnä tuoreita leivonnaisia, hyytelöitä ja hilloja.

Lisäksi markkinat tarjoavat vierailijoille säännöllisiä kokkiesittelyjä ja aktiviteetteja, jotka pitävät myös nuoremmat lapset viihdykkeenä.

7. Atlantan eläintarha

Atlantan eläintarha

Lähde: Dane Jorgensen / Shutterstock

Atlantan eläintarha

East Pointin läheisyys Atlantaan tarkoittaa, että olisi kauhea virhe olla vierailematta sen suuremmassa naapurikaupungissa ollessaan alueella.

Georgian osavaltion pääkaupunkina ja vuoden 1996 kesäolympialaisten isäntäkaupunkina Atlantalla on pitkä luettelo mahdollisista nähtävyyksistä.

Eläinystävien ei kannata jättää väliin Zoo Atlantaa. Tämä 16 hehtaarin alue avattiin ensimmäisen kerran vuonna 1889, ja siellä asuu noin 1 500 eläintä 200 eri lajista. Monet heistä ovat uhanalaisia ​​alkuperäisissä elinympäristöissään.

Ford African Rain Forestissa 1980-luvun lopusta lähtien on ollut menestyksekäs kasvatusohjelma läntisen alangon gorilloille limurien ja kolobus-apinoiden ohella.

Muualla eläintarhassa vierailijat voivat tutustua jättiläispandoihin, Aasian metsäosan orangutaneihin ja 450 matelijalajiin.

8. Skyview Atlanta

SkyView Atlanta

Lähde: Felix Mizioznikov / Shutterstock

SkyView Atlanta

Toinen Atlantan pakollisista maamerkeistä on Skyview Atlanta kaupungin keskustassa, noin 15 minuuttia East Pointista pohjoiseen.

Skyview Atlanta on maailmanpyörä, jonka itärajoista on näkymät Olympic Centennial Park -puistoon, ja se kohoaa korkeimmalle kohdalleen 20-kerroksista rakennusta vastaavaksi.

Upeat näkymät kaupungin sydämeen tarjoava pyörä on hieno johdatus tähän eteläiseen kaupunkiin, joka synnytti sekä Tuulen viemää että American Civil Rights Movementin.

Tee matkastasi yhdessä 42 ilmastoidusta gondolista entistäkin erikoisempi, kun yö alkaa hämärtää ja valot syttyvät allasi.

9. Dick Lane Velodrome

Dick Lane Velodrome

Lähde: TimothyJ / Flickr | CC BY

Dick Lane Velodrome

Saksan vuoden 1972 Münchenin olympialaisten tilojen innoittamana Dick Lane Velodrome rakennettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1974.

Se sijaitsee East Pointin Sumner Parkissa, ja siinä on 36°:n betoniraita, joka kattaa 300 metrin kokonaispituuden amfiteatterityylisessä järjestelyssä.

Ulkoilmavelodromilla järjestetään säännöllisesti kilpailutapaamisia. Jokainen, joka on aiemmin osallistunut tällaiseen tapahtumaan, voi kertoa, kuinka ilmapiiri kehittyy, kun pyöräilijät kilpailevat radalla yli 60 km/h ilman jarruja ja vain yhdellä vaihteella!

10. College Parkin golfkenttä

Golf

Lähde: Mikael Damkier / shutterstock

Golf

Urheiluteemassa pysyen, vaikkakin hieman rauhallisempi kuin ratapyöräily, on College Parkin golfkenttä, noin 3 kilometriä East Pointista etelään.

1900-luvun alussa rakennettu kenttä koostuu yhdeksästä reiästä, mutta se on säännöllinen 2 987 jaardia (2 731 metriä) ja pari on 36.

Huolimatta siitä, että se on vain yhdeksän reikää pitkä, aaltoileva väylä ja kohotetut viheriöt tekevät siitä yhden Atlantan alueen haastavimmista.

Itse kurssin lisäksi College Parkissa on myös monitasoinen harjoituskenttä ja hirsimökkikerhotalo tätä kaikkea tärkeää pelin jälkeistä analyysiä varten.

11. Apex-museo

Apex-museo

Lähde: APEX-museo / Facebook

Apex-museo

Atlantan keskustassa sijaitseva Apex-museo sijaitsee kaupungin Sweet Auburnin alueella, joka on yksi sen kauneimmista historiallinen.

Se on museo, joka esittelee historiaa afroamerikkalaisten näkökulmasta, samalla kun se kiinnostaa minkä tahansa rodun vierailijoita.

Pysähdys Yhdysvaltain kansalaisoikeuspolulla, «Afrikkalainen-amerikkalainen panoraamakokemus» alkaa lyhyellä Afrikan mantereen historialla ja sen piilotetuilla panoksilla moderniin elämään.

Se jatkuu tärkeiden afroamerikkalaisten pioneerien esittelyillä Atlantan alueella. Se koskee myös rotuerottelun pysyviä vaikutuksia, jotka päättyivät vasta vuonna 1964.

12. Truly Living Well Center

Todella Living Well Center

Lähde: TimothyJ / Flickr | CC BY

Todella Living Well Center

Truly Living Well on aloite, jonka tavoitteena on yhdistää ihmiset ja heidän yhteisönsä uudelleen maahan ja sen seurauksena heidän syömäänsä ruokaan.

Opastetut kierrokset heidän kaupunkitilalleen East Pointissa auttavat poistamaan osan hedelmien ja vihannesten viljelyn mysteeristä.

Vaikka Truly Living Well on tarkoitettu koulutusresurssiksi, se tarjoaa myös erinomaisen ympäristöystävällisen nähtävyyden kävelymatkan päässä East Pointin keskustasta.

13. Cascade Springs Nature Preserve

Cascade Springsin luonnonsuojelualue

Lähde: Lee Edwin Coursey / Flickr | CC BY

Cascade Springsin luonnonsuojelualue

Kuten The Loft at Delowe, Cascade Springsin luonnonsuojelualueen sijainti saattaa tuntua epätodennäköiseltä turistinähtävyykseltä.

Mene kuitenkin tälle 50 hehtaarin alueelle, niin unohdat pian, että Georgian osavaltion pääkaupunki on vain muutaman kilometrin päässä.

Kaatuvan veden ääni vetää sinut eteenpäin, sammalisille kiville, jotka ovat kosteat sen kauniin vesiputouksen suihkusta.

Lähistöltä löydät myös historiallisen ponnahdustornin lähteen yläpuolelta ja maanrakennustyöt, jotka olivat osa Atlantan puolustusta Yhdysvaltain sisällissodan aikana.

Cascade Springs Nature Preserve sijaitsee East Pointin luoteeseen.

14. Fernbankin luonnonhistoriallinen museo

Fernbankin luonnonhistoriallinen museo

Lähde: Rob Hainer / shutterstock

Fernbankin luonnonhistoriallinen museo

Noin 20 minuutin päässä East Pointista sijaitsee Fernbank Museum of Natural History. Sen sisäänkäynnin edessä olevissa kukkapenkkeissä piilevät dinosaurukset ovat merkki tulevista asioista.

Näihin kuuluu suurin koskaan luokiteltu dinosaurus, 37 metriä pitkä Argentinosaurus.

Sen päätila on omistettu planeettamme tarinan yksityiskohtiin käyttämällä Georgiaa esimerkkinä. Toinen ominaisuus on lasinen atrium, josta on näkymät Fernbank-metsään.

Tärkeä vanhan Piemonten tasangon metsäalue, museo on tehnyt metsän saavutettaviksi kävelyteiden ja informatiivisten näyttötaulujen ansiosta.

15. Oaklandin hautausmaa

Oakland Cemetery, Atlanta, GA

Lähde: Vadim Fedotov / shutterstock

Oaklandin hautausmaa

Atlantan Oaklandin hautausmaa on itse asiassa yksi kaupungin suosituimmista piknikpaikoista, ja sitä käytetään yhteisön puistona sekä hautausmaana.

Hautausmaa, jossa on mausoleumeja, obeliskejä ja valtava valikoima veistosmuistomerkkejä, on monien kuuluisien Atlantan kasvojen viimeinen leposija. Näihin kuuluu Margaret Mitchell, Tuulen viemää -kirjan kirjoittaja.

Jos tämä kaikki kuulostaa hieman liian sairaalta makuusi, löydät lähistöltä myös katutaidetaivaan, joka on Krog Street Tunnel, sekä Krog Streetin ruokamarkkinat.

Kaikki kolme sijaitsevat noin 12 km:n päässä East Pointista.

Missä yöpyä: Parhaat hotellit East Pointissa, matkaoppaat

Alimman hinnan takuu

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.