Freeport Cumberland Countyssa, Maine on kuuluisa outlet-myymälöistään, mutta siellä on paljon muuta houkuttelevaa vierailijoita. Uudisasukkaat saapuivat alueelle ensimmäisen kerran 1600-luvun lopulla, ja Freeport oli alun perin osa North Yarmouthia.

Kaupunki ei voi tulla osaksi ennen kuin sillä on kirkko, ministeri ja seurakunta; Vuonna 1789 nämä ehdot täyttyivät, jotta Freeport sai itsenäisyyden North Yarmouthista.

Paikalliset saivat toimeentulonsa laivanrakennuksesta ja kalastuksesta, ja nykyään venesatama ja pursiseura sijaitsevat siellä, missä nämä toiminnot tapahtuivat. Lisäksi Freeport oli maatalouskaupunki ja säilyketeollisuus oli tärkeä.

Vaikka puurakennukset ovat suurelta osin kadonneet, Freeportin menneisyydestä on varmasti historiallisia todisteita, joista voit oppia osana Freeportin 15 parasta tekemistä.

1. Freeport Historical Society

Freeportin historiallinen seura

Lähde: Freeport Historical Society / facebook

Freeportin historiallinen seura

Historiallinen seura täyttää 50 vuotta vuonna 2019. Noina vuosina se on ollut erittäin aktiivinen arvokkaiden historiallisten rakennusten ja kaupunginosien inventoinnissa.

Seuran päämaja on Harrington Housessa, jonka samanniminen kauppias rakensi vuonna 1830. Se rakennettiin alun perin 14 hehtaarin tontille. Se vaihtoi omistajaa useita kertoja vuosien varrella, kunnes siitä tuli seuran koti, jonka väsymätön työ on luonut vaikuttavan tallenteen Freeportin historiasta

2. Pettengill Farm

Pettengill Farm

Lähde: Pettengill Farm / facebook

Pettengill Farm

Tämä Historical Societyn omistama 1800-luvun suolaisen veden maatila kattaa 140 hehtaarin Harraseeketin suistossa. Maasto vaihtelee suolasta hedelmätarhoihin sekä pelloille ja metsille.

Tilalla ei ole koskaan ollut vesijohtoja tai keskuslämmitystä, vaikka Mildred Pettengill asui siellä vuoteen 1970 asti, viisi vuotta ennen kuin se lahjoitettiin Seuralle.

Kasvisto on vaikuttava, ja se vaihtelee syreenistä ja ruusuista hollyhockiin ja daaliaan. Sisällä on useita mielenkiintoisia etsauksia laivoista ja meren elämästä.

3. Cascon linna

Cascon linna

Lähde: Minä MINUSSA / Flickrissä

Cascon linna

South Freeport Village oli tunnettu laivanrakennuksestaan ​​vuosia sitten; se on paikka, jossa Cascon linnan torni on edelleen pystyssä. 1800-luvulla se merkitsi rautatietä tai höyrylaivaa. Paikalliset käyttivät hevosia, rattaita ja rekiä.

Näkyvällä paikalla lahdelle päin avautuvan tornin – joka on 100 jalkaa korkea – rakensi paikallinen mies, Benjamin Franklin Dunning. Oli melkoinen tehtävä saada kivet rakentamiseen jyrkälle mäelle, josta on upeat näkymät yli lahden.

4. Winslow Park

Winslow Park

Lähde: FreeportSeascapes / shutterstock

Winslow Park

Tämä puisto on nimetty Winslow-perheen mukaan, joka asettui ensimmäisen kerran Maineen 1700-luvun alussa. Puisto on loistava paikka monenlaiseen toimintaan maalla ja merellä.

Lukuisat polut vievät sinut upeille lahden, sataman ja Cascon linnan näkymille. Siellä on laaja leirintäalue, ja perheet voivat varata yöpymisen täällä. Voit nauttia mukavasta rannasta, mennä melomaan ja syödä piknikillä; suojia on saatavilla sateen varalta.

On mahdollista varata erikoistilaisuuteen, ja kesäisin järjestetään säännöllisesti konsertteja.

5. Wolfe’s Neck Woods State Park & ​​Center

Wolfe's Neck Woods State Park & ​​Center

Lähde: EJJohnson Photography / shutterstock

Wolfe’s Neck Woods State Park & ​​Center

Tämä yli 200 hehtaarin kokoinen tontti lahjoitettiin Freeportille 50 vuotta sitten. Se sijaitsee niemimaalla Cascon ja Harraseeket-joen välissä. Olet vain viiden minuutin päässä Freeportin sydämestä, mutta et tietäisi sitä, se on maaston monimuotoisuus

Mänty ja hemlock peittävät suuren osan siitä, mutta siellä on myös suolasuisto ja kivinen rantaviiva. Nautit luontokävelyistä puistossa ja saatat nähdä kalasääskiä, ​​jotka pesiivät läheisellä Goggin-saarella kesällä ennen matkaa Etelä-Amerikkaan.

6. Bradbury Mountain State Park

Bradbury Mountain State Park

Lähde: Minä MINUSSA / Flickrissä

Bradbury Mountain State Park

Vaikka tämä vuori on vain vajaat 500 jalkaa korkea, saat upeat näkymät Casco Baylle huipulta. Syksyn värit ovat poikkeuksellisia.

Yli 20 kilometriä polkuja houkuttelee patikoijia, pyöräilijöitä ja ratsastajia, ja perheet löytävät leirintätilat ja leikkipaikan lapsille.

Tämä oli yksi Mainen varhaisista puistoista; kävellessäsi näet muistutuksia alueen menneisyydestä sekä ihanan valikoiman kasvistoa – mukaan lukien harvinainen orkidea. Ole hyvä ja vastusta kiusausta valita yksi.

7. Mainen autiomaa

Mainen autiomaa

Lähde: Faina Gurevich / shutterstock

Mainen autiomaa

Tämä luonnonilmiö on 40 hehtaarin suuruinen jäätikköliete, jota ympäröi kasvillisuus. Se ei ole todellinen aavikko ja se saa runsaasti sadetta.

Se on kehittynyt turistinähtävyykseksi, joka tarjoaa opastettuja retkiä ja navettamuseon. Lapset voivat metsästää omia jalokiviään lisämaksusta; loistava matkamuisto vierailustasi, jos onnistut.

Leirintäalueita ja frisbeegolfia voi harrastaa toukokuun alusta talveen asti, ja leiriläiset ovat aamuetuja.

8. LL Bean Flagship Store

LL Bean lippulaivamyymälä

Lähde: LLBean (95 Main St, Freeport (Maine)) / facebook

LL Bean lippulaivamyymälä

Freeport on hyvä paikka vähittäiskaupan hoitoon. LL Beanilla on nyt kauppoja ympäri USA:ta, jotka myyvät ulkoiluvaatteita, jalkineita ja retkeilyvarusteita. Alkuperäisen myymälän avasi vuonna 1912 Freeportissa Leon Leonwood Bean – yksihuoneinen metsästyssaappaat myyvä kauppa. Bean oli paikallinen metsästäjä ja kalastaja.

Hänen pojanpoikansa todella kehitti yritystä, joka on edelleen perheen omistuksessa. Erikoistilaisuuksia lukuun ottamatta myymälä on avoinna 24/7.

9. Leon Gorman Park

Tämän miellyttävän puiston lähellä Freeportin keskustaa LL Bean lahjoitti kaupungille ja se on nimetty kaupan perustajan pojanpojan mukaan. Se on suosittu paikka pitää lounastauko töistä.

Puisto kattaa vain kahdeksan hehtaarin, ja sieltä löytyy piknikpaviljonki sekä ulkopiknik-tilat. Siellä on lyhyt kävelyreitti, nurmialue ja pieni luistelualue. Koirat hihnassa ovat tervetulleita, mutta osa reitistä on jyrkkää, joten se ei sovellu pyöräilyyn.

10. Maine Audubon – Mast Landing Sanctuary

Maine Audubon – Mast Landing Sanctuary

Lähde: Mast Landing Audubon Sanctuary / facebook

Maine Audubon – Mast Landing Sanctuary

Kaikkien Audubon-kohteiden ensisijaisena tavoitteena on tarjota luonnollinen turvapaikka villieläimille. Tämä Harraseeketin suistoalueella sijaitseva pyhäkkö on kuitenkin avoin yleisölle, joka voi nauttia sen poluista ja villieläimistä.

Puron ja suoalueen lisäksi siellä on valkomänty- ja helmametsiä, peltoja ja hedelmätarhoja. Kesäisin se on suosittu retkeilijöiden paikka, kun taas talvella ihmiset nauttivat murtomaahiihdosta.

Lintuharrastajat voivat odottaa näkevänsä useita lintuja, joista monet muuttavat, kun taas nisäkkäitä ovat minkit, porsuja, kojootit ja pesukarhu.

11. Porterfield-siideri

Porterfield siideri

Lähde: Portersfield Cider / facebook

Porterfield siideri

Viime vuosina vanha, vuodelta 1890 peräisin oleva maatila on elvytetty ja muutettu siiderin tuotantoon. 117 eekkeriä peltoja ja puutarhoja, metsäpolkuja ja hedelmätarhoja houkuttelevat kävijöitä.

Paikallisesti kasvatettuja tuotteita on myynnissä kausiluonteisesti, mutta mielikuvituksen on valloittanut siideri. Voit istua lasi kädessä ja syödä paikallista ruokaa, tyypillisesti juustoja ja leipää.

Voit vuokrata maalaistalon, jos haluat; se on päivitetty vuosien rappeutumisen jälkeen.

12. Risteily lahdella

Freeport Bay

Lähde: Geoffrey Kuchera / shutterstock

Freeport Bay

Jos olet Freeportissa, sinun on lähdettävä risteilylle Atlantille. On aikoja vuodesta, jolloin se ei ole käytännöllistä, mutta hyvänä päivänä tee se.

Saatavilla on erilaisia ​​retkiä; jos haluat syvänmeren kalastuksen jännitystä, se on myös vaihtoehto. Saalista ei voi taata, mutta hauskaa se on.

Rantaviiva on luonnonkaunis ja saat erilaisen näkökulman merestä. Voit nauttia hummerikierroksesta, lähteä etsimään Atlantin hylkeitä tai vierailla Eagle Island State Parkissa.

13. Hedgehog Mountain Trail

Hedgehog Mountain Trail

Lähde: freeportconservationtrust.org

Hedgehog Mountain Trail

Tämä vähän tunnettu polku 196 hehtaaria on hyvin hoidettu ja ihanteellinen perhepäivän viettoon. Se on avoinna ympäri vuoden, talvella tarvitaan lumikenkiä tai suksia. Muuten voit vaeltaa tai pyöräillä.

Hedgehog Mountain on Freeportin kohokohta; Reitti vie mänty- ja helmametsissä sekä vanhojen kivimuurien yli ja ympäri. Voit ottaa koirasi mukaasi hihnassa. Pysäköinti on vieressä, joten tämän polun ei pitäisi olla «vähän tunnettu» paljon pidempään.

14. Maine Beer Company

Maine Beer Company

Lähde: Maine Beer Company / facebook

Maine Beer Company

Mainen osavaltio tunnetaan käsityöoluistaan, ja monet panimot, mukaan lukien tämä, ovat erittäin mielellään tervetulleita vierailijoita, jotka haluavat maistella heidän panimovalikoimaansa.

Panimo on menestynyt hyvin, joten laajennussuunnitelmat ovat käynnissä. Voit odottaa maistelevasi selvästi erilaisia ​​IPA:ita, lageria, pale alea ja stoutia. Välipaloja on saatavilla, jos haluat.

15. Coastal Highway US 1

Coastal Highway US 1 New Englandissa

Lähde: Joseph Sohm / shutterstock

Coastal Highway US 1 New Englandissa

Pohjois-etelä-reitti Mainesta Uuteen Englantiin ja sen jälkeen seuraa rannikkoa. Vaikka et ehkä halua viettää liikaa aikaa autossasi, kannattaa ajaa US 1:tä, jossa ohitat ihanat vanhat kylät ja historialliset talot sekä upeat merinäkymät.

Missä yöpyä: Parhaat hotellit: Freeport, Maine (ME)

Alimman hinnan takuu

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *