Highland on noin 55 000 asukkaan kaupunki San Bernardinon piirikunnassa Kaliforniassa. Se oli aikoinaan tunnettu puuteollisuustaan ​​ja parhaiden napaappelsiinien kasvattamisesta.

Nykyään tässä San Bernardinon esikaupungissa on kyse upeasta säästä ja ulkoilumahdollisuuksista. Sen keskeinen sijainti tarjoaa helpon pääsyn Riversideen, Palm Springsiin ja San Gabrielin ja San Bernardinon vuorten erämaa-alueille.

Highlandissa on monia puistoja, vaellusreittejä, ravintoloita ja ostosalueita, kuten Highland Village Plaza ja Stoney Creek Retail Center.

Highlandissa ja ympäröivällä alueella järjestetään useita festivaaleja ja tapahtumia ympäri vuoden, mukaan lukien San Bernardino County Fair ja The Highland Citrus Harvest Festival.

Alla on 15 parasta tekemistä Highlandissa, Kaliforniassa ja sen ympäristössä.

1. Tutustu Highland Community Parkiin

Piknik Puistossa

Lähde: deryabinka / shutterstock

Piknik Puistossa

Vierailu yhteisöpuistossa on yksi parhaista tavoista tutustua uuteen paikkaan. Puistossa tapaat paikallisia, näet maiseman ja opit lisää kaupungin kulttuurista.

Highland Community Park on suuri viheralue, jossa on suuria avoimia tiloja, joissa voit rentoutua ja katsella ihmisiä tai pitää piknikiä. Siellä on useita baseball-kenttiä ja leikkipaikka.

2. Opi paikallishistoriasta San Bernardinon historia- ja rautatiemuseossa

San Bernardinon historia- ja rautatiemuseo

Lähde: kla4067 / Flickr | CC BY-SA

San Bernardinon historia- ja rautatiemuseo

Highlandilla ja sen naapuriyhteisöillä, mukaan lukien San Bernardino, on pitkä ja mielenkiintoinen historia, etenkin mitä tulee alueen rautatiehistoriaan. San Bernardinon historia- ja rautatiemuseo tarjoaa kaikenikäisille vierailijoille hauskan ja opettavaisen matkan menneisyyteen.

Vuonna 1918 San Bernardino Amtrak -asemalla sijaitseva museo esittelee monia näyttelyitä, joissa on muistoesineitä, vanhoja valokuvia ja luonnollisen kokoisia esineitä.

Jotkut esillä olevista esineistä sisältävät antiikkisen liikenteenohjausyksikön, 1800-luvun hevosvaunut, 1910-vuotisvaunut ja 1900-luvun alun rautatieaseman uudelleen luomisen. Tämä tulee täydellisenä varusteineen, joita olisi käytetty tuona aikana.

3. Tyydä italialaista ruokaa Two Guys Pasta and Pizzassa

Pizza

Lähde: Andrey Armyagov / shutterstock

Pizza

Mikään ei ole tyydyttävämpää kuin iso lautanen pastaa tai täyteen ladattu mukautettu pizza. Two Guys Pasta and Pizzasta löydät nämä tuotteet ja paljon muuta.

Kaikki taikinat ja kastikkeet valmistetaan joka päivä tuoreena ja jokaisen ruoan valmistuksessa käytetään vain huippulaadukkaita raaka-aineita.

Ruokalista tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten alkupaloja, kotitekoisia keittoja, salaatteja, erikoispizzoja, voileipiä ja pastan pääruokia.

4. Tutustu San Bernardinon kansallismetsään

San Bernardinon kansallismetsä

Lähde: BCFC / shutterstock

San Bernardinon kansallismetsä

680 000 hehtaarin kokoinen San Bernardinon kansallismetsä on luonnonystävien paratiisi. Tämä suosittu erämaa-alue kattaa San Bernardinon, San Gabrielin, Santa Rosan ja San Jacinton vuoristot.

Puiston läpi kulkee useita vaellusreittejä, ja myös kalastus ja ratsastus ovat suosittuja aktiviteetteja. Kun tutkit puistoa, näet monia tulkitsevia paneeleja, jotka kertovat alueen maantieteellisestä ja historiasta.

Puiston ympärillä on myös piknikalueita, ja jos haluat tutustua alueeseen useiden päivien ajan, tarjolla on useita leirintäalueita.

5. Tee Road Trip pitkin maailman valtatien reunaa

Maailman moottoritien reuna

Lähde: Steve Heap / shutterstock

Maailman moottoritien reuna

Ylämaan alueella on monia mahdollisuuksia päiväretkille. Jos etsit upeita maisemia ilman, että sinun tarvitsee matkustaa liian pitkälle, Rim of the World Highway on loistava valinta.

Voit ajaa tälle moottoritielle noin puoli tuntia Highlandin ulkopuolella ja aloittaa eeppisen tiematkan pitkin tätä kaunista valtatie 18:na tunnettua kaistaa.

110 kilometriä pitkä luonnonkaunis sivutie tarjoaa näkymät San Bernardinon vuorille, kallioille, kumpuilevalle maaseudulle ja viehättäviin kaupunkeihin. Maamerkkikohteita ovat San Gorgonio -vuori, Big Bear Lake ja Luzernin laakso.

6. Osallistu konserttiin Glen Helenin amfiteatterissa

Konsertti

Lähde: Melinda Nagy / shutterstock

Konsertti

80-luvun alusta lähtien Glen Helen Amphitheater on isännöinyt suuria konsertteja ja festivaaleja, joissa on esiintynyt maailmankuuluja musiikkiesityksiä. Tähän ulkoilmaviihdepaikkaan mahtuu noin 65 000 ihmistä ja se on lajissaan maan suurin tapahtumapaikka.

Vaikka et osallistuisikaan konserttiin amfiteatterissa, kannattaa silti käydä tutustumassa viereiseen Glen Helenin aluepuistoon.

7. Vieraile alkuperäisellä McDonald’sin sivustolla ja museossa

Alkuperäinen McDonald'sin sivusto ja museo

Lähde: Michael Gordon / shutterstock

Alkuperäinen McDonald’sin sivusto ja museo

Vaikka olet todennäköisesti perehtynyt maailmankuuluihin McDonald’s-ravintoloihin, et ehkä ole perehtynyt siihen, että ensimmäinen McDonald’s-ravintola avattiin San Bernardinoon.

Nykyään tämä alkuperäinen ravintolapaikka on museo, joka on omistettu tunnetun ravintolafranchisingin historialle.

Sisältä löydät näyttelyitä, joissa esitellään muistoesineitä, kuten mainoskampanjoita, vanhoja Happy Meal -leluja ja valokuvia. Ulkoalueella on kokoelma Ronald MacDonald -patsaita.

8. Nauti Glen Helen Racewayn jännityksestä

Glen Helen Raceway

Lähde: Anthony Greco / shutterstock

Glen Helen Raceway

Glen Helen Racewaylla järjestetään ympäri vuoden useita huipputapahtumia, ja jos olet onnekas, yksi näistä tapahtumista osuu samaan aikaan matkasi kanssa Highlandin alueelle.

Läheisessä San Bernardinossa sijaitseva erinomainen kilparata ulottuu yli 250 hehtaarin alueelle ja on viihdyttänyt vierailijoita 80-luvun puolivälistä lähtien.

Joitakin tunnettuja tapahtumia, joita on pidetty täällä, ovat Yhdysvaltain motocrossin maailmanmestaruuskilpailut ja Off-Road Winter Series.

9. Pelaa golfia Shandin Hillsin golfkentällä

Golf

Lähde: Mikael Damkier / shutterstock

Golf

Yksi alueen parhaista golfkentistä, Shandin Hills Golf Course tarjoaa kaikki mukavuudet, joita tarvitaan upeaan päivään viheriöllä.

Tämä 18-reikäinen par-72 mestaruuskenttä San Bernardinossa sopii kaikille tasoille.

Kurssin tiloissa on harjoituskenttä, viheriö, haketusviheriö ja harjoitusbunkkeri. Oppitunteja on saatavilla, ja paikan päällä on ammattigolfkauppa.

Aamiainen ja lounas tarjoillaan Shandin Grillissä. Nauti aterian tai välipalan ympäröimänä näkymät läheisille vuorille.

10. Lähde seikkailulle Deep Creekin kuumille lähteille

Deep Creekin kuumat lähteet

Lähde: Tom Ha / shutterstock

Deep Creekin kuumat lähteet

Paratiisiin ei aina ole helppo päästä, ja Deep Creek Hot Springsin tapauksessa, jos haluat päästä sinne, sinun on lähdettävä pieneen seikkailuun.

Sijaitsee San Bernardinon juurella, ainoa tapa päästä lähteille on kahden mailin vaellus Deep Creekiin. Reitti on jyrkkä ja paikoin erittäin jyrkkä, joten kunnolliset vaellusvarusteet ovat välttämättömiä.

Palkinto tämän vaelluksen tekemisestä on rentouttava liotus kuumien lähteiden virkistävissä vesissä.

11. Tutustu Nortonin ilmavoimien museoon

Nortonin lentotukikohdan museo

Lähde: Tykkää meistä Facebookissa CAGuardissa / Flickrissä | CC BY

Nortonin lentotukikohdan museo

Norton Air Force Base Museum on esitellyt tukikohtaan liittyvää kiehtovaa historiaa vuodesta 2013 lähtien.

Näyttelyissä on erilaisia ​​esineitä ja valokuvia, jotka liittyvät tukikohdassa työskennelleisiin entisiin sotilas- ja siviilihenkilöstöihin.

Voit tutustua museoon yksin tai osallistua opastetulle kierrokselle tukikohtaan aikoinaan sijoitetun veteraanin kanssa.

12. Illasta klassista meksikolaista ruokaa Mi Cocina -ravintolassa

Enchiladas, meksikolainen ruoka

Lähde: Paul Cowan / shutterstock

Enchiladas, meksikolainen ruoka

Mi Cocina -ravintolan laajalta menulta löytyy jokaiselle jotakin. Tämä perheravintola tarjoaa laajan valikoiman maukkaita, klassisia meksikolaisia ​​ruokia aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi perinteisessä Hacienda-tyylisessä ympäristössä.

Alkupalat, salaatit, keitot, enchiladat, tostadat ja fajitat ovat vain joitain valikon tuotteista. Mukavina iltoina voit nauttia aterian patiolla. Joskus on jopa elävää musiikkia.

13. Lähde vaellukselle Santa Ana -joen polku

Santa Ana -joen polku

Lähde: sean ehrke / shutterstock

Santa Ana -joen polku

Santa Ana River Trail on monikäyttöinen reitti, joka ulottuu 50 mailia San Bernardinosta Tyynenmeren rannikolle.

Reitti kulkee luonnonkauniilla Santa Ana -joella ja kulkee erilaisten kaupunkimaisemien ja koskemattomien erämaa-alueiden läpi. Reitti soveltuu myös pyöräilyyn.

14. Ihaile kaunista taidetta Robert Frances Fullertonin taidemuseossa

Robert Frances Fullertonin taidemuseo

Lähde: Robert ja Frances Fullertonin taidemuseo / Facebook

Robert Frances Fullertonin taidemuseo

Yksi alueen johtavista kulttuurikeskuksista, Robert Frances Fullertonin taidemuseo, jossa on maailman keramiikkaa, muinaista taidetta ja alueen suurin egyptiläisten esineiden näyttely.

Museossa järjestetään ympäri vuoden erilaisia ​​koulutustapahtumia, kuten työpajoja, erikoisnäyttelyitä ja luentoja.

15. Kilpaile SB Raceway Indoor Kartingilla

Go Kart

Lähde: Yuliya Yesina / shutterstock

Go Kart

Kaikenikäiset vierailijat pääsevät nauttimaan SB Raceway Indoor Kartingista, jossa voit kilpailla radalla moderneilla mikroautoilla.

Kun kaikki energiasi on kulutettu radalla, lepää Raceway Lobbyssa ja rentoudu välipalojen ja juomien parissa.

Tältä oleskelutilalta löydät myös useita biljardipöytiä, ilmakiekkopöytiä ja erilaisia ​​arcade-pelejä.

Missä yöpyä: Parhaat hotellit Highlandissa, matkaoppaat

Alimman hinnan takuu

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.