Pennsylvania, «Keystonen osavaltio», on yksi alkuperäisistä 13 siirtokunnasta. Se on niin rikas historiallinen kuin monimuotoinen maasto, laaja viljelysmaa, metsät ja vuoret, joten se on loistava lomakohde. Tunnetut maamerkit, kuten Independence Hall ja Liberty Bell, ovat vain murto-osa Pennsylvanian isänmaallisesta viehätysvoimasta. On paljon vähemmän tunnettuja nähtävyyksiä, jotka onnistuvat täydentämään valtion rikkaan kulttuurin. Tutustu piilotettuihin helmiin palavista aavekaupungeista viktoriaanisen aikakauden museoihin ja valmistaudu rakastumaan Pennsylvaniaan.

Olemme koonneet luettelon niistä parhaat piilotetut jalokivet Pennsylvaniassa vain sinulle. Nauttia!

1. Rose Gardens, Allentown

Rose Gardens, Allentown

Lähde: flickr

Rose Gardens, Allentown

Malcom W. Gross Memorial Rose Gardens sijaitsee Allentownissa. Vanhanaikainen puutarha on täynnä kukkia ja lampia, ja ne tunnetaan All American Rose Selections -valikoimastaan. Se on täydellinen paikka ulkoiluun, kuten kävelyyn ja pyöräilyyn ympäri vuoden.

Harjoittele ja kävele luonnonkaunis 1,3 kilometrin lenkki puutarhan läpi tai ota pyöräsi mukaan, jos haluat. Ota kuvia ruusutarhan paviljongeista ja nauti lintujen sirkuttelusta. Useimmat kukat ovat täydessä kukassa kesällä, mutta tässä koskemattomassa luonnonympäristössä on runsaasti valokuvia otettavaksi ympäri vuoden. Arvosta rentouttavaa iltapäivää ruusutarhoissa.

2. Columcille Megalith Park, Bangor

Columcille Megalith Park, Bangor

Lähde: flickr

Columcille Megalith Park, Bangor

Alun perin vuonna 1978 perustettu Columcille Park on maa täynnä kansanperinnettä ja myyttejä Appalakkien vuoristossa Pennsylvaniassa. Tämä puisto on alun perin saanut inspiraationsa Skotlannin rannikolla sijaitsevasta Ionan saaresta, ja se on edelleen yhteydessä kelttiläiseen henkisyyteen ja on rauhallinen paikka, joka on täydellinen meditaatioon tai hetkeksi ajatteluun.

Nimi «Columcille» on saanut inspiraationsa gaelinkielisestä lauseesta «Casa Colum» eli Kyyhkysen koti, joka on sen pienen talon nimi, jonka William Cohea Jr avasi ensimmäisen kerran vuonna 1975. Se toimi levähdyspaikkana talon vieressä. tie väsyneille syntisille ja vastahakoisille pyhille. Tämän paikan rauha rauhoittaa jokaista vierailijaa avoimella tilallaan, joka on luotu toivottamaan tervetulleeksi kaikki uskonnot ja perinteet. Appalakkien tausta tarjoaa kauniita vehreitä maisemia, jotka yhdistyvät kelttiläisten rakennusten rauhaan, mikä tekee tästä ihastuttavan vierailukohteen.

3. Patjatehdas, Pittsburgh

Toistuva visio - Yayoi Kusama

Lähde: flickr

Toistuva visio – Yayoi Kusama

Patjatehdas sijaitsee Pittsburghissa, ja se oli alun perin vain yhdessä asuneiden ja taidenäyttelyitä isännöineiden taiteilijoiden ja intellektuellien yhteinen varasto. Se muutettiin voittoa tavoittelemattomaksi organisaatioksi, ja vuonna 1982 se avasi ensimmäisen installaatiotaidenäyttelynsä. Nykyään museo tunnetaan taiteilijaresidenssiohjelmastaan ​​ja ainutlaatuisista näyttelyistään.

Pysähdy nauttimaan tästä nykytaiteen museosta. Galleriassa on muutamia eri paikkoja, joten tarkista, mitä näyttelyitä kussakin on tarjolla ennen kuin menet. Myös Patjatehtaan sponsoroimia koulutusohjelmia, kuten yhteisötyöpajoja ja taiteilijakeskusteluja. Pysähdy kuuntelemaan, jos olet kiinnostunut.

4. Martin Guitar Factory and Museum, Nasaret

Martinin kitaratehdas ja museo, Nasaret

Lähde: flickr

Martinin kitaratehdas ja museo, Nasaret

Nasaretissa sijaitseva Martin Guitar Factory and Museum on musiikkiparatiisi, joka yhdistää musiikin historian, kulttuurin ja käsityötaidon saman katon alle. Siinä on laaja kokoelma historiallisia soittimia ja muita musiikkimuistoesineitä, jotka kertovat Martin-brändin tarinan. Astu sisään, jos olet kitaristi tai musiikin ystävä, täällä on paljon kiehtovaa.

Keskuksessa on esillä yli 200 vintage-instrumenttia, joista osa artisteista, kuten Johnny Cash ja Elvis! Lähde julkiselle opastetulle kierrokselle tehtaalla ymmärtääksesi kuinka kitarat herätetään henkiin – vain yhden Martin-kitaran valmistaminen vaatii yli 300 erillistä vaihetta! Tutustu museoon ja keskustaan, kun pysähdyt Nasaretin läpi; se on todellinen musiikillinen helmi.

5. Joe’s Bar, Ligonier

Joe's Bar, Ligonier

Lähde: flickr

Joe’s Bar, Ligonier

Joe’s Bar sijaitsee Ligonierissa, ja se on aidosti ainutlaatuinen baarikokemus, jota sinun on vaikea löytää mistään muualta. Tässä vaatimattomassa baarissa on aarreaitta eksoottisia eläimiä, kaikki kauniisti säilytettyinä ja esillä baarissa, kuten eläinten, kuten säilöttyjen kirahvien ja jopa norsun pään, lasit!

Siellä on myös norsun jalkojen ulosteita, mikä on aivan mahtavaa. Erityisen mielenkiintoista «Fort Days» -juhlan aikana Ligonierissa, poikkea milloin tahansa oluelle ja ilmaiselle esitykselle. Jos kaipaat mielenkiintoista iltaa, pysähdy drinkille ja katso, voitko selvittää näytöllä poseerattujen pukeutuneiden oravien kohtauksia (vihje, yksi heistä näyttää Robin Hoodilta).

6. Trundle Manor, Swissvale

Trundle Manor, Swissvale

Lähde: epätavallisia paikkoja

Trundle Manor, Swissvale

Trundle Manor rakennettiin vuonna 1910 ja sijaitsee Swissvalessa. Se on vähän erilaisia ​​kertoimia ja loppuja, jotka huipentuvat klassiseen tienvarsinähtävyyteen, joka on hieman räjähdys menneisyydestä. Se on erityisen ihanteellinen paikka niille, jotka pitävät oudoista ja nauttivat hieman hiipimisestä.

Korosta vain muutamia täällä sijaitsevista uteliaisuuksista: valmistaudu kokemaan antiikkitaksidermiaa, sadistisia käytöstä poistettuja lääkinnällisiä laitteita, arkkuja, Steampunk-luomuksia ja monia muita asioita, joita kieroutunut mielesi ei ehkä pysty kuvittelemaan. Älä missaa Trundle Manoria, joka on todellinen mekka oudolle ja yksi Pennsylvanian epätavallisimmista helmistä.

7. Lehigh Valleyn eläintarha, Schnecksville

Lehigh Valleyn eläintarha, Schnecksville

Lähde: flickr

Lehigh Valleyn eläintarha, Schnecksville

Lehigh Valleyn eläintarha sijaitsee Schnecksvillessä ja kattaa 29 hehtaarin Trexlerin luonnonsuojelualueen sisällä. Harry Trexlerin vuonna 1906 perustama suojelualue perustettiin suojelemaan biisoneja, hirviä ja peuroja. Kuollessaan hän jätti maan piirikunnalle.

Eläintarha perustettiin vuonna 1974, ja siihen kuuluu Afrikan ja Aasian eksoottisten eläinten silittelynäyttelyitä. Se osallistuu lajien selviytymissuunnitelmiin afrikkalaisille pingviineille, mangooselemurille ja simitar-horned oryxille. Pysähdy ja osallistu eläinten suojeluun ja opi lisää eksoottisista lajeista, kuten kääpiökrokotiilista tai Meksikon susista. Luonnonsuojelualue tarjoaa täydellisen taustan eläinsuojeluun keskittyneelle eläintarhalle.

8. Mercer Museum ja Fonthill Castle, Doylestown

Mercer-museo ja Fonthillin linna, Doylestown

Lähde: flickr

Mercer-museo ja Fonthillin linna, Doylestown

Fonthillin linnassa asui amerikkalainen arkeologi Henry Mercer. Se rakennettiin vuosina 1908-1912, ja siinä on 44 huonetta ja yli 200 ikkunaa. Tule tutustumaan tähän varhaiseen esimerkkiin valetusta betoniarkkitehtuurista, jonka Mercer on itse rakentanut ja joka sisältää myös talon sisäänrakennetut huonekalut. Tämä tekniikka kuvastaa Arts and Crafts -liikkeen korkeutta.

Nykyään museona toimiva Mercer-museo Fonthillin linnassa on listattu kansalliseen historiallisten paikkojen rekisteriin. Yksi vain kolmesta Mercerin rakentamasta rakenteesta, kiinteistössä on myös toinen ainutlaatuinen rakennelma, Moravian Pottery and Tile Works. Tämä kompleksi on erinomaisesti säilynyt arkkitehtoninen taideteos ja sisältää Mercerin kokoelman esineitä, jotka edustavat esiteollisen ajan arkipäivää. Rikastuta mieltäsi tällä kulttuurimatkalla, joka on ihanteellinen muotoilun ystäville.

9. Clemente Museum, Pittsburgh

Clemente-museo, Pittsburgh

Lähde: clementemuseum

Clemente-museo, Pittsburgh

Pittsburghissa sijaitseva Roberto Clemente Museum on tärkeä osa Pennsylvanian urheiluhistoriaa. Se on yksityinen museo, joka kunnioittaa Roberto Clementeä ja on ollut avoinna vuodesta 2007, ja sitä on tukenut suurelta osin Clemente-perhe, joka halusi säilyttää tämän vaikuttavan urheilijan muiston, joka myös rikkoi rodun jakautumisen ammattilaispesäpallon maailmassa.

Roberto Clemente oli ammattipesäpalloilija Puerto Ricosta ja ensimmäinen latinalaisamerikkalainen, joka pääsi Baseball Hall of Fameen. Hän kuoli traagisesti lento-onnettomuudessa vuonna 1972 ollessaan matkalla auttamaan maanjäristyksen uhreja Nicaraguassa. Tämä museo säilyttää hänen vaikuttavan tarinansa ja esittelee muistoesineitä hänen perheestään ja baseball-urasta. Tämä museo on myös tärkeä hahmo Yhdysvaltain historiassa, ja se on ainutlaatuinen ja iltapäivän arvoinen, jos olet baseball-fani tai kansalaisoikeuksien historian ystävä.

10. Benezette

Benezette

Lähde: flickr

Benezette

Benezette on rekisteröimätön yhteisö Elkin piirikunnassa, joka sijaitsee Route 555:n varrella. Pennsylvaniassa asuu suurin vaeltava hirvilauma tässä osassa Yhdysvaltoja, joista osa on nähtävissä Benezzetessä, joka on suosittu katselualue ja tarjoaa erilaisia ​​katseluvaihtoehtoja. mieltymystesi mukaan.

Tule tänne nähdäksesi nämä majesteettiset olennot tosielämässä. Et koskaan unohda tätä poikkeuksellista kokemusta, jota on vaikea löytää Pennsylvanian ulkopuolelta. Vuokraa mökki Elk Countyn sydämestä ja lähde paikalliselle reki- tai vaunumatkalle Elk Countyn läpi! Älä missaa Elk Countyn hirvifarmaa hirvipihviä varten.

11. Penn’s Cave, Center Hall

Penn's Cave, Center Hall

Lähde: flickr

Penn’s Cave, Center Hall

Gregg Townshipissa, Center Countyssa sijaitseva laaja kiinteistö koostuu seitsemästä rakennuksesta ja sen kohokohta: Penn’s Cave. Taloa kutsutaan Penn’s Cave Houseksi, ja sitä käytetään yksityisasunnona ja toimistona kiinteistön ja luolan kierroksia varten. Koko kompleksi on National Register of Historic Places -rekisterissä ja on kiehtova paikka, jos sinulla on aikaa Pennsylvania-matkasi aikana.

Penn’s Cave on noin 1300 jalkaa pitkä, ja sen katto nousee 55 jalkaa virran pinnasta. Lähde veneretkelle kalkkikiviluolan läpi tai kiertele luolan ulkopuolella sijaitsevassa villieläinpuistossa. Muista pysähtyä vierailijakeskuksessa kiertelemään historiallisia rakennuksia ja oppia lisää luonnosta ja geologiasta ennen lähtöä. Kompleksi on yksi niistä piilotetuista luonnon helmistä, jotka odottavat löytöäsi Pennsylvanian maaseudulla.

12. Frick Art and Historical Center, Pittsburgh

Frick House

Lähde: flickr

Frick House

Frick Art and Historical Center sijaitsee Pittsburgissa, ja se on kokoelma museoita ja historiallisia rakennuksia, jotka keskittyvät 1800-luvun Frickin perheen asuinrakennukseen, joka on kooltaan 5,5 hehtaaria. Se keskittyy Henry Clay Frickin elämään, teollisuusmies ja taiteenkeräilijä, joka asui vuosina 1849-1919.

Vieraile tässä kauniissa kartanossa ja tontilla. Sisäänpääsy on ilmainen, joten voit nauttia laajasta Jean-François Milletin teosten kokoelmasta, eurooppalaisista maalauksista sekä renessanssin ja barokin pronssista. Museossa on myös esillä historiallisia autoja, ja siellä on kauniita viheralueita ja puutarhoja, jotka sopivat täydellisesti kävelyyn. Ihaile vanhan talon ja ympäröivien rakennusten arkkitehtuuria ja nauti renessanssin taiteen harjaamisesta ja historiallisen Frick-perheen oppimisesta.

13. Johnstown Flood Museum, Johnstown

Johnstown tulvamuseo, Johnstown

Lähde: flickr

Johnstown tulvamuseo, Johnstown

Johnstown Flood Museum sijaitsee Johnstown Pennsylvaniassa Cambria Public Library Buildingissa. Tämä museo kertoo tarinan melkein unohdetusta tapahtumasta Pennsylvanian historiassa: kaupungin yläpuolella vuonna 1889 tapahtuneesta padon murtumisesta, joka hukkui yli 2000 ihmistä ja tuhosi kaupungin tehokkaasti.

Pysähdy oppimaan lisää tästä traagisesta hetkestä Pennsylvanian historiassa. Siellä on näyttelyitä, joihin kuuluu esineitä, roskatuina ja muita kohtalokkaan tulvan jäänteitä. Näyttelyssä on myös Charles Guggenheimin Oscar-palkittu dokumenttielokuva Johnstown Flood. Johnstown Flood Museum, joka ei ole tavallinen turistikohde, on tapa tutustua osavaltion historiaan ja tutustua paremmin Pennsylvaniaan.

14. Butttermilk Falls, New Florence

Buttermilk Falls, New Florence

Lähde: youtube

Buttermilk Falls, New Florence

Buttermilk Falls Natural Area sijaitsee Shunkissa Indianan piirikunnassa ja sisältää joitakin Pennsylvanian korkeimmista vesiputouksista. Se tunnetaan myös paikallisesti Fred McFeelyn, Fred Rogersin isoisän, entisenä kotina kuuluisasta PBS-sarjasta «Mister Roger’s Neighborhood». Voit silti nähdä heidän kotisäätiön ja uima-alueensa.

Vietä päivä puistossa ja nauti vehreästä vehreydestä. On kaunis kävelymatka luonnonkauniissa metsässä, joka vie sinut 45 jalan vesiputouksille. Muista ottaa kamera mukaan ikuistaaksesi näkymät näistä vaikuttavista putouksista. Nauti tästä rauhallisesta puistosta ja ainutlaatuisista kasvi- ja eläinyhteisöistä tässä rauhallisessa Pennsylvanian kulmassa.

15. Kahvipannu, Bedford

Kahvipannu, Bedford

Lähde: flickr

Kahvipannu, Bedford

Coffee Pot on utelias rakennelma, joka sijaitsee Bedfordissa, Pennsylvaniassa. Se ei ole varsinainen kahvila, vaan se on rakennettu kahvipannun muotoon! Coffee Pot oli klassinen amerikkalainen tienvarsinähtävyys loistoaikoinaan lounaspöytänä, ja sen suunnitteli ja rakensi David Koontz jo vuonna 1927. Se melkein tuhoutui 1990-luvulla, mutta Bedford tajusi, että heillä oli todellinen helmi käsissään. palautti sen entiseen loistoonsa.

Jos löydät itsesi Bedfordista, katso tämä esimerkki uutuusarkkitehtuurista amerikkalaisen matkahistorian klassisen aikakauden aikana. Se on nyt Bedfordin messujen museo, ja se on erinomainen paikka pysähtyä ja venytellä jalkojasi. Lincoln Highway Heritage Corridorin varrella on opasteita, jotka varmistavat, että et missaa sitä. Kunnioita vanhoja tienvarsinähtävyyksiä menneiltä vuosilta ja ota valokuva tästä ainutlaatuisesta maamerkistä.

16. Ricketts Glen State Park, Benton

Ricketts Glen State Park, Benton

Lähde: flickr

Ricketts Glen State Park, Benton

Ricketts Glen State Park kattaa yli 13 000 eekkeriä ja siten miehittää osan 3 maakunnasta: Columbian, Luzernen ja Sullivanin maakunnat. Se on kansallinen luonnonmaamerkki vanhan metsänsä ja 24 vesiputouksensa vuoksi. Aiemmin irokeesien asuttama se oli Ranskan ja Intian sotaan asti, ja se muutettiin valtionpuistoksi vuosisatoja myöhemmin vuonna 1944.

Lisää Ricketts Glen State Park kohdeluetteloosi. Metsästystä ja pyyntiä on tarjolla kausiluonteisesti puiston osassa, jossa on tavallisia riistaeläimiä, kuten valkohäntäpeuran mustakarhu. Voit myös kalastaa Jean-järvellä tai ottaa kanootteja tai kajakkeja tutkittavaksi. Tee siitä luonnollinen pakopaikkaloma ja yövy mökissä tai leirintäalueella, jotta voit tutkia entisestään ikivanhoja metsäpolkuja ja käydä kaikilla putouksilla.

17. Tara, Clark

Tara Country Inn, Clark

Lähde: voittajavieraanvaraisuus

Tara Country Inn, Clark

Tämä on täydellinen hotellikohde kaikille, jotka ovat lukeneet tai katsoneet Tuulen viemää -videota. Tara-hotellin suunnittelu on saanut inspiraationsa tunnetun istutuksen elokuvaesittelystä. Vieraile heillä, jos olet innokas fani tai etsit eteläistä vieraanvaraisuutta – Tara Country Inn ilmentää täysin vanhan etelän olemusta.

Nosta jalat pystyyn ja hemmotella itseäsi gourmet-aterialla oleskelusi aikana. Majatalo tarjoaa myös opastetun kierroksen historiasta kiinnostuneille, ja tunnet olosi hemmotetuksi tässä ylellisessä ympäristössä. Hemmottele itseäsi kylpyläpäivällä, olet ansainnut vapaapäivät!

18. Mutter-museo, Philadelphia

Mutter museo

Lähde: flickr

Mutter-museon sisäänkäynti

Mutter Museum on lääketieteen museo, joka sijaitsee Center Cityssä, Philadelphiassa. Dr. Thomas Mutter lahjoitti sen alun perin vuonna 1858 lääketieteellistä tutkimusta ja koulutusta varten, ja se on nyt avoinna yleisölle lääketieteen historian museona. Älä missaa tätä kiehtovaa museon helmiä!

Mutter-museossa vietetyn iltapäivän jälkeen saat uuden käsityksen siitä, kuinka pitkälle lääketieteelliset käytännöt ovat edenneet viime vuosisatojen aikana. Näyttelyssä on paljon vanhentuneita lääketieteellisiä laitteita, vahamalleja, lääketieteellisiä omituisuuksia ja yli 3000 osteologista näytettä. Katso Mutter American Giant, Pohjois-Amerikan korkein Huma-luuranko. Mukana on myös säilyneitä kasvaimia ja kystoja ei-kiihkoille vierailijoille!

19. Centralia

Centralia, Pennsylvania

Lähde: flickr

Centralia, Pennsylvania

Centralia on vanha kaivoskaupunki Pennsylvaniassa, joka on ollut lähes kokonaan hylätty viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana epätavallisesta syystä – se on ollut tulessa yli 50 vuotta! Kaupunki sytytti tuleen vuonna 1962 polttaakseen kaatopaikan, tietämättä, että se oli yhteydessä vanhaan kaivoksella varustettuun maanalaisten tunnelien sokkeloon, joka oli täynnä hiiltä! He eivät ole koskaan kyenneet sammuttamaan alkanutta maanalaista tulipaloa, joka on jatkunut hallitsemattomasti tähän päivään asti.

Jos olet tarpeeksi rohkea vierailemaan, huomaat, että maa on auennut päästämään osan tulesta ulos. Ajotietillä on reikiä, ja valtatie 61:n maa on kuuma kosketettaessa. Kaupungissa on vain muutama asukas, loput on hylättyjen rakennusten labyrinttia. Ole varovainen, kun olet siellä, mutta mene katsomaan tätä uteliasta savuista aavekaupunkia – siellä sanotaan olevan tarpeeksi hiiltä poltettavaksi vielä 200 vuodeksi. Sinusta tuntuu kuin olisit laskeutunut Twilightiin Alue.

20. Soivien kivien sointuiset kivet

Ringing Rocks Park

Lähde: flickr

Ringing Rocks Park

Bucksin piirikunnassa sijaitseva Ringing Rocks Park on täynnä lohkareita, jotka todella tekevät musiikkia vasaralla lyötyinä. Ensimmäisen konsertin esitti vuonna 1890 JJ Ott, joka oli hankkinut kivet läheiseltä lohkareelta. On tehty tutkimuksia, joissa on yritetty ymmärtää, miksi nämä kivet tuottavat musiikkia jäljitteleviä ääniä, mutta syy on edelleen tutkijoilta välttelemättä.

Tule tänne kokeilemaan itse: voit tuoda vasarasi ja järjestää oman konserttisi! Kalliokenttä ulottuu yli 7 hehtaarin metsää, ja se voi olla jopa 10 metrin syvyydessä lohkareissa! Sinun on kuitenkin etsittävä kenttä – vain 1/3 kivistä soi. Hauska toiminta niille, joilla on vahva tasapaino ja hieman kärsivällisyyttä, nauti ainutlaatuisesta musiikkikokemuksesta täällä Pennsylvanian maaseudulla.

21. Helvetin seitsemän porttia

Wildcat Falls lähellä Susquehanna-jokea Hellam Townshipissa

Lähde: wikipedia

Wildcat Falls lähellä Susquehanna-jokea Hellam Townshipissa

Vanhankaupungin myytti Hellam Townshipissa väittää, että tässä yhteisössä on seitsemän etäporttia, jotka yhdistävät sinut helvetin sisäänkäynnille, jos ne avataan oikeassa järjestyksessä. Kaupunki itsessään näyttää hurmaavan vaarattomalta, ja siellä on metsätaloutta, järviä, villieläimiä ja viehättävä keskusta-alue. Tarinan eri muunnelmia on runsaasti, aina rikollisesti hulluista vangeista, jotka palavat kuoliaaksi turvapaikan tulipalossa sielunsa loukussa porttien sarjassa, tai hullusta lääkäristä, joka rakensi sarjan portteja, jotka johtavat metsän syvimpiin ulottuvuuksiin.

Riippumatta siitä, onko näitä portteja koskaan ollut, kaupunki itsessään on varsin viehättävä ja hyvä paikka vierailla päivällä. Lähde tutkimaan helvetin portteja, jos uskallat, jos vain arvostat Hellamia ympäröivää rehevää luontoa. Muista vain kunnioittaa kaupunkia ja sen asukkaita, koska he ovat kärsineet joitain haittoja myytin takia, äläkä suhtaudu ystävällisesti ihmisiin, jotka tunkeutuvat Trout Run Roadin varrella sijaitsevalle yksityiselle omaisuudelle, jossa porttien väitetään olevan.

22. Wagner Free Institute of Science

Wagner Free Institute of Science - Exhibition Hall ylhäältä - David Graham
Wagner Free Institute of Science – Exhibition Hall ylhäältä – David Graham

Wagner Free Institute of Science sijaitsee Philadelphiassa. Tämän luonnontieteellisen museon perusti vuonna 1855 William Wagner, herrasmiestutkija, joka oli tuon ajan vallankumouksellinen ja tarjosi ilmaisia ​​koulutuskursseja niille, jotka halusivat oppia luonnontieteistä, jopa naisten osallistumisen.

Vieraile museossa ja arvosta tiedonhakua, joka johti sen syntymiseen. Museoiden jatkuva tehtävä on ilmainen julkinen tiedekoulutus William Wagnerin kirjoittaman peruskirjan mukaisesti. Ilmaisten kurssien lisäksi museo tarjoaa ilmaisia ​​retkiä kouluille ja ryhmille, iltaluentoja, avointen ovien päiviä ja erilaisia ​​erikoisohjelmia. Museoon kuuluu Wagnerin tukemilla tutkimusmatkoilla löydettyjä näytteitä sekä William Wagnerin ja myöhempien kuraattorien ja tiedemiesten, kuten Joseph Leidyn, keräämiä näytteitä, joiden 1880-luvun museojärjestely on edelleen paikallaan.

Se on matka ajassa taaksepäin klassiseen viktoriaaniseen tiedemuseoon, joten nauti tämän historiallisen Pennsylvanian helmen kokemisesta.

23. Hylätty Pennsylvania Turnpike

Hylätty Pennsylvania Turnpike

Lähde: flickr

Hylätty Pennsylvania Turnpike

Abandoned Pennsylvania Turnpike on 13 mailia pitkä tieosuus Pennsylvania Turnpike -kadulla, jonka käyttö lopetettiin, kun nykyaikaisempi tie avattiin vuonna 1968. Alkuperäinen tie kulki seitsemän tunnelin läpi, mukaan lukien Blue Mountainin ja Laurel Hillin tunnelit. Tunnelit halkaisivat jokaisen vuoren yksikaistaisessa tunnelissa, mikä aiheutti liikennettä ja johti ohitustien rakentamiseen, mikä poisti osan tästä tiestä.

Nykyään tämä hylätty tieosuus on hieman aavemainen mutta hauska vierailukohde. Vaikka se on virallisesti suljettu yleisöltä, osaa siitä käytetään pyöräilyreittinä ja jalankulkijoille. Tunnelit ovat myös edelleen pystyssä, vaikka ne on laiminlyöty, ja ovat mukava vaellus niille, joilla ei ole aikomusta pyöräillä Pike2Bike-polkua pitkin. Tunneleiden välissä on muutamia erilaisia ​​vaelluksia, joista voit valita, ja kävellessäsi tuntuu, että olet selvinnyt jonkinlaisesta apokalypsista, jolla luonto on ottanut tien takaisin. Rays Hill Tunnel on yksi tämän piilotetun helmen parhaista osista tutkittavaksi, jos sinulla on aikaa!

Missä yöpyä: Parhaat hotellit Pennsylvaniassa (PA)

Alimman hinnan takuu

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.