Birmingham löytyy West Midlandsista, läänistä, joka on täynnä luonnetta. 1 101 360 asukkaan väkiluku vuonna 2014 on suurin kaupunki Lontoon ulkopuolella ja myös suurin. Tästä johtuen se kiinnittää useiden matkailijoiden huomion ympäri maailmaa. Tämän kaupungin sielu todella sai alkunsa teollisesta vallankumouksesta, jossa se ansaitsi paikkansa tieteellisen kehityksen eturintamassa. Nyt se houkuttelee luovia ja innovatiivisia ja ruokkii heidän mielensä monenlaisilla museoilla, puistoilla ja kauniilla musiikkisaleilla. Lue lisää seikkailuista, joita sinulla voi olla Birminghamissa 25 parhaan tekemisen luettelomme avulla!

1. Sinfoniatalo

Symphony Hall

Lähde: flickr

Symphony Hall

Tämä konserttisali todella heijastelee sitä silkkaa innovaatiota ja luovuutta, jonka ansiosta Birminghamista on tullut nykyinen kaupunki. Se ei ole vain Ison-Britannian hienoin konserttisali, vaan sitä pidetään myös yhtenä maailman parhaista. Maalauksellisella auditoriolla ja upealla maailmanluokan akustiikkallaan sitä ei kannata missata. Sen lisäksi, että se esittelee joitakin arvostetuimmista kansainvälisistä orkestereista, se sisältää myös kauniin ohjelman, joka esittelee monia eri musiikkityylejä; kaikkea jazzista rockiin ja stand up -komediaan! Joten tässä kauniissa rakennuksessa on jokaiselle jotakin, ja koska se näyttää jonkinlaisen esityksen lähes jokaisena päivänä vuodessa, kannattaa katsoa, ​​mitä saattaa tapahtua, kun suunnittelet matkaasi.

Suositeltu kiertue: Birmingham: Victorian Canals päivän kävelykierrokselle

2. National Motorcycle Museum

Kansallinen moottoripyörämuseo

Lähde: flickr

Kansallinen moottoripyörämuseo

Tämä Birminghamissa sijaitseva museo houkuttelee vuosittain yli 250 000 kävijää ympäri maailmaa, ja siinä on yli 1000 moottoripyörää, jotka kaikki on kunnostettu valmistajan alkuperäisten vaatimusten mukaisesti. Varhaisin kone 30 vuotta vanhassa museossa on vuodelta 1898, ja se erottuu museon koneista, jossa on myös nykyajan superpyöriä. Museon seinien sisällä on yli 1000 moottoripyörää, ja se on vierailun arvoinen ja esittelee perheen kovaa työtä, joka on panostanut museon luomiseen, jonka he kuvittelivat yli 30 vuosikymmentä sitten. Tämä museo on vierailun arvoinen ihmisille, jotka pitävät kauniista koneista.

3. National Sea Life Center

National Sea Life Center

Lähde: ukfamilybreak

National Sea Life Center

Birminghamin rakastetuimpana perhepäivänä National Sea Life Center on todella ansainnut paikkansa tässä luettelossa. Me kaikki tiedämme, kuinka vaikeaa voi olla pitää lapset huvituksissa matkoilla, koska he kyllästyvät kynän pisaralla, joten tämä paikka vangitsee heidän mielikuvituksensa. Koska monia tapahtumia järjestetään ympäri vuoden, keskustassa on aina jotain tekemistä lapsille, mukaan lukien kaikkea Dinosaur Detective -tapahtumista tapahtumiin, joissa esitellään heidän huippuluokan interaktiivisia rockpooleja. Jättiläisaltaissa on monenlaisia ​​eläimiä meduusoista sairaanhaihin, mustekalasta mustakärkiriuttahaihin. Voit kävellä käytävän läpi, jossa on lasikansi ja joka kulkee näitä olentoja täynnä olevan akvaarion alla. Mutta useiden viime kuukausien aikana he ovat esitelleet vetovoiman, joka todella saa monet lapset innostumaan ja joka sisältää Etelämannermaiseman kauneuden… ja Gentoo Penguins. Voit seistä ja ihmetellä näiden höyhenkavereiden röyhkeyttä. On myös lisättävä, että keskuksen sisällä on mahdollisuus maksaa VIP-ruokittelukokemuksista, mutta vakiopaketit alkavat 12,50 puntaa per henkilö, ja hinnat nousevat esimerkiksi keräilyesineiden ja valokuvapakkausten lisäämiseksi.

4. Damascena Coffee House

Damascena-kahvila

Lähde: birminghammail

Damascena-kahvila

Tämä Birminghamin sydämessä sijaitseva kaunis pieni herkkukauppa rakentaa nopeasti miellyttävää mainetta sille. Keskustassa ostoksilla käymisen arvoinen paikka, vaikka vain pikaisen juoman takia. Astu sisään ja saat välittömästi tuntuman aidosta Lähi-idän tunnelmasta, jonka tämä kahvila tarjoaa. Miellyttävät tarjoilijat antavat mielellään suosituksia sinulle, jos tarvitset niitä, ja he vastaavat myös moniin erityisiin ruokavaliovaatimuksiin. Tiedetään hyvin, että ne ovat myös yksi kaupungin edullisimmista ruokailupaikoista, ja jos olet vain poikkeamassa lämpimälle juomalle, sinun ei pitäisi kuluttaa enempää kuin 3 tai 4 puntaa.

5. Shakespeare Express

Shakespeare Express

Lähde: flickr

Shakespeare Express

Höyryjunat muodostavat yhden suurista brittiläisistä instituutioista, ja vain muutama toimiva höyryjuna kulkee edelleen kaikkialla Englannissa. Tämä on yksi tunnetuimmista, ja se vangitsee turistit yksinkertaisesti kauneudellaan. Birminghamin sydämestä Stratford Upon Avoniin kulkeva se todella antaa sinulle mahdollisuuden nähdä molempien maailmojen parhaat puolet. Birminghamin kiehtovasta teollisesta menneisyydestä Warwickshiren kauniille maaseudulle, jossa suuri määrä maata on edelleen koskematonta. Voit levätä ja rentoutua kuljetessasi Shakespearen piirikunnan muodostavien työmaatilojen, tyylikkäiden kylien, asemien ja vesiväylien ohi. Kellonajasta riippuen saat myös herkullisen aterian matkasi mukana. Täydestä englantilaisesta aamiaisesta vasta keitettyyn paahdettuun illalliseen kaikkine koristeineen. Tai jos matkustat iltapäivällä, voit kokea toisen suuren brittiläisen laitoksen, High Tea. Saatavilla on myös laaja valikoima viinejä, virvoitusjuomia ja alkoholijuomia. Joten jos etsit kaunista päivää, jossa voit rentoutua, älä etsi enää!

6. Pakopelit

Pakohuone

Lähde: viikonlopun muistiinpanoja

Pakohuone

Vain aikuisille suunnatut Escape Games -pelit leviävät nopeasti kaikkialla Isossa-Britanniassa. Vie lukitut huonetyyliset pelit vain askeleen pidemmälle. Jopa 6 hengen ryhmä on lukittu huoneeseen, jossa tapahtuu tietty tapahtuma. Yksi pahamaineisimmista on salaetsivän rooli, jonka triadit vangitsevat, lukitaan huoneeseen ja saavat tunnin paeta. . Toinen, ei heikkohermoisille, liittyy murhaan, joka tapahtuu kummitustalossa. Tämä antaa haasteen jopa parhaille matkustaville pulmapelien ottajille! Hinnat vaihtelevat ympäri vuoden, joten kannattaa tarkistaa ennen matkalle lähtöä.

7. Winterbournen talo ja puutarha

Winterbournen talo ja puutarha

Lähde: flickr

Winterbournen talo ja puutarha

Kauniita Birminghamissa täytyy olla sen tarjoamien viehättävien talojen ja puutarhojen määrä, ja Winterbourne House on sarjansa huipulla. Palautettu alkuperäiseen Edwardian aikakauden taiteen ja käsityön loistoon, se todella osoittautuu melko ainutlaatuiseksi kulttuuriperintökohdeksi. Voit käydä läpi talon ja valtavan määrän kauniita antiikkiesineitä tai tehdä rentouttavan kävelyn kauniissa kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa on yli 6000 kasvilajia ympäri maailmaa. Alueelta löydät kaiken metsäkävelystä lukuisilla reiteillä 1930-luvun tyyliin japanilaiseen sillaan.

Varaa netissä: Winterbournen talon ja puutarhan pääsylippu

8. Birminghamin museo ja taidegalleria

Birminghamin museo ja taidegalleria

Lähde: flickr

Birminghamin museo ja taidegalleria

Huomaatko usein lasten kanssa matkustaville perheille, että lasten viihdyttäminen museoissa voi olla melko vaikeaa eri maun vuoksi? Tämä museo saattaa olla se, joka voittaa heidät kaikkialla. Kauniit taide-, yhteiskuntahistoria-, arkeologia- ja etnografiset kokoelmat näyttävät todellakin olevan jokaiselle jotakin. Se kattaa vuosisatojen Euroopan historian ja kulttuurin sekä on koti kansainvälisesti merkittäville kokoelmille. Astu sisään ovista ja näet kaiken arvostetuimmasta anglosaksisesta kultavarastosta suurimpaan tunnettuun intialaisten pronssiveistosten kokoelmaan. Teidän pienille arkeologeillenne on kokonainen kokoelma egyptiläisiä muumioita ja arkkuja. Suosittelemme, että tutustutte ajankohtaisiin näyttelyihin ennen matkalle lähtöä, sillä dinosaurusnäyttelyitä tulee esiin ympäri vuoden!

9. Birminghamin hippodromi

Birminghamin Hippodromi

Lähde: flickr

Birminghamin Hippodromi

Hippodromi täydentää täydellisesti Birminghamin tarjoamaa luovaa luontoa, kuten The Independent sanoi: «Birmingham Hippodrome -pantomiimi, luojan kiitos, aina yksi maan parhaista». Tämä kuuluisa pantomiimipaikka tarjoaa kaikkea baletista ja oopperasta perhepantomiimeihin ja komediaan. Kannattaa katsoa, ​​mitä saattaa olla tulossa olet matkustamassa, sillä ne tarjoavat jopa lastenistuimia pienille lapsille, jotka istuvat pitkien vieraiden takana. Aikuisille intervallijuomat voi tilata ennakkoon mistä tahansa baarista, valmiina noudettavaksi aulasta, jolloin ei tarvitse seistä jonossa. Jos saavut hyvissä ajoin ennen esityksen alkamista, heillä on myös oma itsenäinen ravintola upeilla luokituksilla, joka aukeaa kaksi tuntia ennen jokaista esitystä, mutta heidän ruokalistansa viimeistellään kuukausi ennen jokaista esitystä, joten kannattaa katsoa ensin heidän verkkosivuillaan!

10. Sheldon Country Park

Sheldon Country Park

Lähde: flickr

Sheldon Country Park

Jos etsit kaunista kävelyä, älä etsi enää. Sheldon Country Park sijaitsee 300 hehtaarin avoimella niityllä, kosteikoilla, vanhoilla pensailla ja jossain kypsässä metsässä, ja se on täydellinen paikka sekä lyhyille että pitkille kävelyretkille. Jotkut kävelylenkit on suunniteltu erityisesti, ja niissä on 2–5 km:n polkuja, vaikka on myös lyhyempiä. Puiston pääsisäänkäynnin vierestä löytyy Old Rectory Farm, 1600-luvun maitotila. Itse tila on entisöity täysin ja toimii esittelytilana, joka esittelee kaupunkilaisille perinteisiä viljelymenetelmiä. Siellä pidetään jerseykarjaa, sikoja, vuohia, poneja, ankkoja ja kanoja. Siellä on myös paljon kivaa tekemistä pienille lapsille, varsinkin keväällä, kun ankanpoikia ja poikasia on liikkeellä!

11. Grand Prix Karting

Grand Prix Karting

Lähde: grandprixkarting

Grand Prix Karting

Sekä lapsille että meidän isoille lapsille. Birminghamissa sijaitseva Grand Prix Karting -paikka on kiistatta yksi Ison-Britannian parhaista ja yksi kuuluisimmista ulkoiluautoista. Se sijaitsee vain kilometrin päässä Birminghamin keskustasta, ja sinne pääsee helposti sekä moottoritiellä että julkisilla kulkuvälineillä. Huippuluokan alan ammattilaisten suunnittelemat kilpaautot eivät todellakaan ole nähtävyys, jota pitäisi hukata!

12. Aston Hall

Aston Hall -ruokasali

Lähde: flickr

Aston Hall -ruokasali

Birminghamin pohjoispuolella julkisessa puistossa sijaitseva Aston Hall on yksi kaupungin tärkeimmistä rakennuksista. Tämä seitsemännentoista vuosisadan punatiilinen kartano on yksi viimeisistä suurista rakennetuista Jacobe-taloista, ja se on kestänyt ajan kokeen ja ansainnut paikkansa luokan I suojelluksi rakennukseksi. Tämä paikka sopii täydellisesti aikuisille matkailijoille ja perheille, ja se sisältää täyden ohjelman tapahtumia, aktiviteetteja ja polkuja, jotka vaihtelevat ja vaihtuvat jokaisen kauden aikana. Yksi merkittävimmistä pysyvistä piirteistä sisältää esittelyhuoneet, joita Aston Hall pelasi sisällissodan aikana ja muina historian merkittävinä hetkinä. Mutta yksi nähtävyyksistä, joka houkuttelee eniten turisteja, on Lady Holten puutarha, joka on suunniteltu henkeäsalpaaviin symmetrisiin kuvioihin ja joka on jaettu neljään osaan, jonka jokaisen osan välissä on vesileima, ennen kuin se lopulta kohtasi keskellä. Sen keskeisenä tarkoituksena on olla sekä kaunista että rauhallista.

13. Cadbury World

Cadburyn maailma

Lähde: flickr

Cadburyn maailma

Cadbury on todella brittiläisen suklaatuotannon sydän, ja monet meistä surevat edelleen vanhempiensa, lopetettujen suklaatuotteidensa menetystä. Täydellinen kaikille, jotka pitävät suklaasta, tätä suklaateemaista ulkoilupäivää ei kannata missata. 4D-elokuvakokemuksesta alkaen sukellat kulhoon nestemäistä suklaamaitoa, aja Crunchie-vuoristorata ja nouset taivaalle Cadbury creme muna-ilmalaivalla, jota ohjaa karamellikupu. Kaikki poistumatta paikaltasi! Sekä informatiivinen että hauska, saat selville salaisuudet, miksi Cadbury-suklaa on niin herkullista, ja tutkit atsteekkien viidakoita löytääksesi kaakaopapujen alkuperän puiden ja vesiputousten keskellä. Voit myös osallistua kiertueeseen livenäyttelijän kanssa, joka esittää John Cadburyta, miestä, joka avasi alkuperäisen Cadbury-liikkeen vuonna 1824. Mutta tärkein osa päiväretkeä on maailman suurin Cadbury-kauppa ja Cadbury World -kahvila. ! Onnea, ettet osta liikaa sinä taivaallisena päivänä!

14. Great Western Arcade

Great Western Arcade

Lähde: flickr

Great Western Arcade

Great Western Arcade sijaitsee kaupungin vähittäiskaupan sydämessä. Viktoriaanisena ostoshallina se on todellakin kokenut ajan ja kärsinyt pommivaurioista toisessa maailmansodassa, mikä johti alkuperäisen kaarevan lasikaton uudelleenrakentamiseen huippurakenteeksi. Suosittelemme vierailemaan tällä pelihallilla talvikuukausina, jolloin joulukoristeet ovat yksinkertaisesti upeita ja antavat tälle kauniille paikalle klassisen tunnelman. Siellä on monia riippumattomia jälleenmyyjiä, kylpylöitä ja kauppoja, jotka ovat erikoistuneet moniin erilaisiin ruoka-alueisiin, ja se on todella vierailun arvoinen matkallasi. Olemme varmoja, että löydät sieltä jotain, joka vangitsee mieltymyksesi!

15. Korukortteli

Korukortteli

Lähde: flickr

Korukortteli

Tämän kauniin kaupunginosan nimi ei todellakaan jätä tilaa mysteerille. Birminghamin helminä tunnettu se on täynnä historiaa, ja se on yksi vilkkaimmista ja vilkkaimmista paikoista. Se juontaa juurensa yli 250 vuotta ja on edelleenkin yli 500 erilaisen koruyrityksen koti. English Heritage kuvailee sitä nimellä «Ainutlaatuinen historiallinen ympäristö Englannissa – kansallinen aarre», jolla on muutamia, jos yhtään, yhtäläisyyksiä Euroopassa. Se houkuttelee tuhansia turisteja kaikkialta maailmasta, ja se on myös suosittu toimittaja, joka haluaa vierailla tällä historiallisella, mutta kehittyvällä alueella. Taidegallerioita näkyy lähes joka kulmassa.

Aiheeseen liittyvä kiertue: Birminghamin kävelykierros

16. Kahden kissan keittiö

Kahden kissan keittiö

Lähde: birminghammail

Kahden kissan keittiö

Pidätkö fine dining -ruokailusta vai onko tulossa tilaisuus, joka vaatii kaunista ympäristöä ja hyvää ruokaa? Jos näin on, tämä on oikea paikka sinulle, sillä se on hieno ruokailu ja yllättävän runsas annos, ja se varmasti erottuu muiden Birminghamin ravintoloiden joukosta. Saat pienen menun jokaisen aterian alussa ja palvelimia, jotka tarjoavat juuri tarpeeksi palvelua, mutta ei liikaa, sekä täyden viinilistan. Useimmilla ihmisillä on tapana rakastaa tässä paikassa ilmapiiri, se on miellyttävän lämmin, mutta ruokasalissa kaikuu aina niin vähän, mikä tekee siitä uskomattoman seurallisen.

17. Birmingham Wildlife Conservation Park

Birmingham Wildlife Conservation Park

Lähde: flickr

Birmingham Wildlife Conservation Park

Rakastatko eläimiä? Tämä pieni, perheomisteinen luonnonsuojelupuisto saattaa olla juuri oikea asia, joka lisää lomaasi kauneutta. Mukana laaja valikoima eläimiä sekä paljon uhanalaisten luettelossa olevia eläimiä, joten voit todella nähdä, kuinka paljon ne tekevät suojelun eteen. Heillä on kaikkea oceloteista surikaattiin, utilasaaren leguaaneista keltarintaisiin kapusiiniapinoihin. Vaikka ne eivät ole suurin eläintarhoista, ne veloittavat vaatimattoman 5,50 punnan sisäänpääsyn per henkilö, mikä tarkoittaa, että niiden pitäisi ehdottomasti olla luettelossasi paikoista, joissa kannattaa pysähtyä!

18. Birminghamin kasvitieteellinen puutarha ja kasvihuoneet

Birminghamin kasvitieteellinen puutarha ja kasvihuoneet

Lähde: flickr

Birminghamin kasvitieteellinen puutarha ja kasvihuoneet

Etsitkö paikkaa, joka on sekä upea että jossa on lasten leikkipaikkoja turvallisesti? Tämä on se paikka. Neljää upeaa kasvihuonetta ympäröi suuri nurmikko, jossa on useita pensaita ja pensaita, ja kasvihuoneiden sisältä löytyy eksoottinen trooppinen talo, subtrooppinen talo, välimerellinen talo ja kuivia taloja. Viktoriaanisessa julkisessa puistossa on 15 hehtaaria maisemoitua vehreyttä, kaunis bänditeline ja runsaasti leikkipaikkoja, vaikka pääsisäänkäynnin lähellä on myös lasten leikkihuone, joka on yhdistetty teehuoneeseen. Puutarhoissa järjestetään ympäri vuoden tapahtumia, joista merkittävimmät juhlivat kiinalaista uutta vuotta ja joulua. Mutta stereotyyppisen brittiläisen sään vuoksi tämä on yksi niistä paikoista, joille sinun täytyy tehdä sääsuunnitelmia. Suosittelemme kantamaan sateenvarjoa! Varmuuden vuoksi!

19. Korukorttelin museo

Korukorttelin museo

Lähde: flickr

Korukorttelin museo

Pidätkö koruista? Kiinnostaako sinua kenties ajatus siitä, miten koruja aikoinaan tehtiin? Rakennuksessa on opastettu kierros todellisessa korutehtaassa, jossa vain vähän on muuttunut viime vuosisadan alun jälkeen. Voit nähdä korujen valmistustekniikoiden esittelyjä jalokivisepänpenkillä, jossa sinulle voidaan opettaa yksi tai kaksi kätevää temppua. Tehtaan ehkä kiehtovin osa on «Earth’s Riches» -näyttelygalleria, jossa voit nähdä luonnon materiaaleista valmistettuja koruja. Valaan hampaasta ja korallista timanttiin ja platinaan. Museoliikkeestä voi ostaa myös alkuperäisiä paikallisten suunnittelijoiden koruja. Sisäänpääsy on vain 7 puntaa yli 16-vuotiaille vierailijoille, mukaan lukien opastettu kierros, mutta kaikki alle 16-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi!

20. Barber Institute of Fine Arts

Parturi Kuvataideinstituutti

Lähde: flickr

Parturi Kuvataideinstituutti

Sekä koti taiteen ystäville että arkkitehtuurin ystäville. Tämä on yksi Birminghamin hienoimmista art deco -rakennuksista, jonka Queen Mary rakensi ja avasi vuonna 1939. Robert Atkinsonin, yhden Britannian johtavista arkkitehdeistä, suunnittelema, kävelet ovesta sisään ja kohtaat keskeisen musiikin auditorion, jota ympäröivät käytävät, jotka johtavat gallerian erilliset osat. Siellä on monia maailmanluokan maalareita, ja se on galleria, jota ei kannata missata. Jokaisesta huoneesta löytyy tunnetuimpia taiteilijoita, kuten Claude Monet’n ja Frans Halsin kaltaisten taiteilijoiden näyttelyitä. Ne tarjoavat myös näyttelyitä muista taidemuodoista, mukaan lukien antiikin roomalaiset kolikot ja muinaisen Egyptin aarteet.

21. Gas Street Basin

Gas Street Basin

Lähde: flickr

Gas Street Basin

Jos löydät itsesi Birminghamista, haluat levätä ja piristää päivääsi, sinun kannattaa harkita upeaa kävelyä Ison-Britannian kanavaverkoston sydämessä. Kuluneena päivänä se oli elossa lastien, kuten suklaamurun, lasin ja hiilen, kuorman ja purkamisen äänellä. Nykyään altaan ympärillä on moderneja baareja ja ravintoloita, jotka tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen, jossa teollinen perintö kohtaa modernin, kosmopoliittisen elämän. Se on loistava pysäkki matkallasi Birminghamin ostoskeskusten sydämeen, sillä se on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä New Street Stationia ympäröivistä kaupoista.

22. Baddesley Clinton

Baddesley Clinton

Lähde: flickr

Baddesley Clinton

Baddesley Clinton on intiimi tila, joka sijaitsee Ardenin metsän sydämessä, yli 500 vuoden kiehtovalla historialla ja odottamattomilla lähteillä. National Trust -paikkana se tarjoaa sekä rauhallisen kokemuksen että oppimiskokemuksen. Se on vuosisatojen ajan suojellut niitä, jotka haluavat paeta ulkomaailmasta, ja vuoden 2016 aikana se keskittyy tarinaan Tudoreista ja katolisista papeista, jotka asuivat siellä aikana, jolloin heidän uskonsa saattoi merkitä siellä elämää. Siirry oppimisesta kävelylle kauniin maaseudun rauhassa, kaukana kaupungin keskustasta, elämä on todella erilaista, kaikki näyttää hitaammalta. Matkallasi kannattaa kokea kolikon molemmat puolet.

23. Pyhän Filippuksen katedraali

Pyhän Filippuksen katedraali

Lähde: flickr

Pyhän Filippuksen katedraali

Arkkitehtoninen loisto, tämä on yksi harvoista englantilaiseen barokkityyliin rakennetuista kirkoista, jotka yksinään luovat sen yksin. Mutta lisää tähän, että se on yksi pienimmistä katedraaleista Englannissa, katedraalit ovat yleensä valtavia rakennuksia, jotka melkein koskettavat taivasta, tämä on uskomattoman erilainen. Sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Jewellery Quarterista, kannattaa käydä kävelyllä nähdäksesi, oletko alueella. Jos uskallat mennä katedraaliin, näet kauniin taideinstallaation, jossa on 2000 soul-venettä, jotka nyt roikkuvat katosta. Varmasti osa matkaasi, jota haluat käyttää kameran mukana.

24. Cannon Hill Park

Cannon Hill Park

Lähde: flickr

Cannon Hill Park

Cannon Hill Parkissa on jotain, mitä monissa virkistyspuistoissa ei ole, mikä tekee siitä uskomattoman turistikoristeen tuhansille turisteille kesäkuukausina. Toisin kuin useimmat suuret puistot, se rakennettiin erityisesti Birminghamin asukkaiden virkistystä varten, mikä jätti sen kauniisti jäsennellyn tunnelman 80 hehtaarin muodollisen puistoalueen yli, mutta sen vieressä oli 120 hehtaarin suojelu- ja metsäviljelmiä. Jos sinulla on lapsia, suosittelemme viemään heidät etsimään siellä metsässä asuvia eläimiä, joita voisi nähdä sammakoista siileihin. Suosittelemme myös pienten lasten kanssa menoa aurinkoisena viikonloppuna, sillä siellä järjestetään sään salliessa minimessut ja kesäisin järvellä liikennöivät polkuveneitä. Jos joudut kesäsuihkun alle, siellä on paljon teehuoneita, joissa voit turvautua siihen asti, kunnes se päättää pysähtyä.

25. Kana ja kanat PH

Hen and Chicken Inn

Lähde: kana ja kana

Hen and Chicken Inn

Kun matkustat, voi olla todella helppoa arvioida kirjaa sen kannen perusteella, me kaikki teemme niin. Mutta tämä on yksi niistä tilanteista, joissa kannattaa jättää kokonaan huomiotta miltä ulkona näyttää, se oli hylätty jo jonkin aikaa ja ulkona näyttää edelleen väsyneeltä. Mutta kun astut sisään, unohdat täysin, miltä ulkopuoli näyttää. Täydellisen ilmapiirin ja ystävällisen palvelun ansiosta tunnet olosi nopeasti mukavaksi baarissa/grillissä. Ne tarjoavat miellyttävän sekoituksen sekä englantilaista että aasialaista ruokaa, ja niissä on jotain, joka tyydyttää makuhermojasi. Yleensä se maksaa noin 10-15 puntaa per henkilö, ei sisällä juomiasi, mutta jos pyydät siellä olevilta kokkeilta todella kauniisti, he voivat tehdä sinulle myös ruokaa, jota ei ole ruokalistalla. Se sijaitsee myös aivan Jewellery Quarterin vieressä, josta löydät laajan valikoiman mukavia pubeja, joten jos etsit illanviettoa, se on loistava lähtökohta.

Missä yöpyä: Parhaat hotellit Birminghamissa, Englannissa

Alimman hinnan takuu

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.