Manchester on Englannin toiseksi suurin kaupunki, jota roomalaiset ovat asuttaneet vuodesta 79 jKr. Manchester on vilkas kaupunkikohde, jossa on erinomaista yöelämää, taidetta ja kulttuuria. Kaupunkia ympäröivät maaseutu ja upeat Penniinien vuoret, mikä tekee siitä erinomaisen tukikohdan maan villimpien alueiden tutkimiseen. Manchesterilla on laaja historia ja se on tärkeä monilla aloilla, mukaan lukien musiikissa, tieteessä ja liikenteessä. Se on koti maailman ensimmäiselle kaupunkien väliselle matkustaja-rautatieasemalle ja kukoistavalle kulttuurielämälle, mikä tekee siitä yhden Englannin jännittävimmistä kaupungeista. Tässä on 25 parasta tekemistä tässä vilkkaassa kaupungissa.

1. Manchesterin museo

Manchesterin museo

Lähde: flickr

Manchesterin museo

Manchesterin museo on maan suurin yliopistomuseo, jossa on 4 500 000 esineen kokoelma eri puolilta maailmaa. Museo sijaitsee näyttävässä goottilaistyylisessä rakennuksessa, ja se esittelee arkeologian ja luonnonhistorian parasta. Museossa on useita gallerioita, jotka keskittyvät erilaisiin aiheisiin, kuten fossiileihin, muinaiseen maailmaan ja maailman kulttuuriin. Manchesterin luonnonhistoriasta on erityinen näyttely, jossa tarkastellaan kaupungin alkuperää vedenalaisena maailmana ja sitten suona. Vietä aikaa museon vivariumissa, joka on elävien matelijoiden ja sammakkoeläinten kokoelma, jossa asuu joitakin maailman harvinaisimmista sammakoista. Älä missaa Stan the T.Rexiä, hyvin säilynyt pahamaineisen dinosauruksen luuranko, jossa on maailman paras tyrannosaurus rexin kallo. Paikan päällä on kahvila, joka tarjoaa tauon muutaman tunnin kuluttua tutustuen tähän upeaan museoon.

2. John Rylandsin kirjasto

John Rylandsin kirjasto

Lähde: flickr

John Rylandsin kirjasto

John Rylands Library on ehkä tunnetuin Manchesterin kuuluisista kirjastoista. Vuonna 1900 avatussa kirjastossa on kaunis goottilaistyylinen arkkitehtuuri, joka on suosittu yliopistorakennusten keskuudessa. Kirjasto on vierailun arvoinen jo pelkästään arkkitehtuurinsa vuoksi, sillä siinä on upeat holvikatot, pehmeä valaistus ja koristeelliset holvikäytävät. John Rylands Library on myös yksi Ison-Britannian parhaista akateemisista kirjastoista, ja siinä on useita erikoiskokoelmia. Kirjastossa on keskiaikaisia ​​käsikirjoituksia, varhaisia ​​painettuja tekstejä sekä henkilökohtaisia ​​kirjeitä useilta merkittäviltä henkilöiltä. Elinikäisille opiskelijoille, opiskelijoille, tutkijoille ja arkkitehtuurin ystäville John Rylands Library on rauhallinen turvasatama vilkkaan kaupungin sydämessä.

Tarvitaan kuljetus: 2 päivän Hop-On Hop-Off -bussikierros

3. Manchesterin taidegalleria

Manchesterin taidegalleria

Lähde: flickr

Manchesterin taidegalleria

Manchester Art Gallery sijaitsee kaupungin keskustassa, rakennuksessa, joka on seisonut tällä alueella vuodesta 1823. Galleria juhlistaa paikallista ja kansainvälistä työtä laajalla vuosisatojen kokoelmalla. Täältä löydät taiteilijoiden, kuten Gainsboroughin, Turnerin ja Pissarron, maalauksia. Galleriassa on myös käsityökokoelmia keramiikasta metallityöhön ja kodin esineisiin sekä vaatteita ja asusteita vuodelta 1600 nykypäivään. Ota opastetulle kierrokselle kaikki irti vierailustasi ja poikkea kahvilassa iltapäiväteetä tai kakkupalaa varten. Muista tarkistaa gallerian tapahtumaluettelot ainutlaatuisten kertaluonteisten ja vaihtuvien näyttelyiden, työpajojen ja kierrosten varalta. Manchesterin taidegalleria on yksi kaupungin parhaista taiteen ja kulttuurin paikoista.

4. Manchesterin kaupungintalo

Manchesterin kaupungintalo

Lähde: flickr

Manchesterin kaupungintalo

Manchesterin kaupungintalo on ikoninen elementti Manchesterin siluetissa, ja se on kaupungin lyömätön sydän. Vuodelta 1877 peräisin olevaa dramaattista goottilaistyylistä arkkitehtuuria voi viettää aikaa ihaillen kaupungintaloa viehättävältä Albert-aukiolta. Kellotorni kohoaa 85 metriin ja tarjoaa näkymät kaupunkiin. Varaa kierros tutustuaksesi upeaan sisustukseen, jossa on korkeat kaarevat katot ja kauniit kullalla kullatut kierreportaat. Vieraile Sculpture Hallissa, jossa on useita patsaita ja rintakuvia, jotka juhlivat Manchesterille tärkeitä ihmisiä. Manchesterin kaupungintaloa on käytetty kohtausten kuvaamiseen useissa suuren budjetin elokuvissa, mukaan lukien The Iron Lady, Sherlock Holmes ja Victor Frankenstein. Tämä historiallisesti tärkeä sijainti on loistava tapa oppia lisää kaupungista ja katsella upeaa arkkitehtuuria.

Katso Mancesteria vedestä: 60 minuutin jokiristeily

5. Tiede- ja teollisuusmuseo

Tiede- ja teollisuusmuseo

Lähde: flickr

Tiede- ja teollisuusmuseo

Manchesterilla on ollut tärkeä rooli tieteen ja teknologian aloilla koko olemassaolonsa ajan. Tiede- ja teollisuusmuseo juhlistaa tätä panosta useilla näytöillä ja näyttelyillä, jotka käsittelevät muun muassa liikennettä, sähköä ja tietojenkäsittelyä. Opi Manchesterin roolista kukoistavassa kuljetusteollisuudessa matkustamalla junassa vuodelta 1830 ja esittelemällä alkuperäisiä koneita, joita on käytetty viimeisten 300 vuoden aikana. Museo on ihanteellinen perheille, ja siellä on useita käytännönläheisiä aktiviteetteja, jotka sopivat sekä lapsille että aikuisille, mukaan lukien tieteelliset kokeet, virtuaalitodellisuuskopit ja pelit. Museo tarjoaa hauskan ja viihdyttävän tavan oppia kaupungista ja teollisuudesta ja siitä, kuinka tiede on edelleen tärkeä osa Manchesterin perintöä tänä päivänä.

6. Old Trafford

Old Trafford

Lähde: flickr

Old Trafford

Jalkapallofaneille vierailu Old Traffordin jalkapallostadionille on pakollinen. Manchester United FC:n kotipaikka vuodesta 1910 lähtien, stadion on maan suurin ja yksi sen ikonisimmista. Varaa kierros saadaksesi ainutlaatuisen kokemuksen jalkapallokenttien, kulissien takana ja paikan päällä olevassa museossa. Opi stadionin ja jalkapalloseuran historiasta ja kävele jalkapallolegendojen, kuten Bobby Charltonin ja George Bestin, jalanjäljissä. Pysähdy Manchester Unitedin myymälään hakemaan virallisia tuotteita ja osoita joukkueellesi uskollisuutta tai nappaa jotain herkullista syötävää Red Caféssa. Old Trafford on tärkeä paikka englantilaiselle kulttuurille ja loistava paikka viettää päivä ulkona.

Varaa netissä: Manchester Unitedin museo- ja stadionkierros

7. Chinatown

Chinatown, Manchester

Lähde: flickr

Chinatown, Manchester

Manchesterin Chinatown on Iso-Britannian toiseksi suurin, ja siellä on erilaisia ​​ravintoloita, supermarketteja ja kauppoja. Se on Manchesterin laajan itäaasialaisen yhteisön koti, ja sitä leimaa suuri paifang-kaari, joka nostettiin vuonna 1987. Chinatown on värikäs ja monipuolinen, ja siellä on joitain kaupungin parhaista etnisista ravintoloista. Aitoja szechuanilaisia ​​ruokia kokeile Red Chilliä, joka on yksi alueen parhaista ravintoloista, joka sijaitsee myymälän kellarissa. Herkullisia pullia löytyy Ho’s Bakerysta, joka myy kaikenlaisia ​​itäaasialaisia ​​leivonnaisia, mukaan lukien suolaisia ​​ja makeita kiinalaisia ​​pullia. Vietä aikaa selaamalla monia kauppoja, joissa on värikkäitä perinteisiä tuotteita ja kirkkaita leluja, tai käy paikallisessa supermarketissa valmistamassa aasialaista ateriaa omassa kodissasi.

8. Royal Exchange

Kuninkaallinen vaihto

Lähde: flickr

Kuninkaallinen vaihto

Royal Exchange on yksi kaupungin suosituimmista viihdekomplekseista, ja siellä on teatteri ja ostoskeskus. Rakennus valmistui vuonna 1921 ja on selvinnyt historiallisista vaurioista toisessa maailmansodassa ja sen jälkeen. Royal Exchange tarjoaa edelleen kaunista arkkitehtuuria, mutta kohokohta on teatteri, jota pidetään yhtenä kaupungin parhaista. Teatteri tuottaa satoja esityksiä joka vuosi eri genreissä, joten jokaiseen makuun löytyy varmasti jotain. Kompleksissa on myös useita kahviloita ja ravintoloita, joissa voit käydä ennen esitystä tai sen jälkeen, mikä tekee tästä ihanteellisen tavan kokea modernia kulttuuria historiallisessa ympäristössä. Jos tunnet itsesi rohkeaksi, yritä etsiä haamuja, joiden huhutaan kummittelevan rakennusta, mukaan lukien näyttelijä James Maxwellin ilmestys.

9. Whitworthin taidegalleria

Whitworthin taidegalleria

Lähde: flickr

Whitworthin taidegalleria

Whitworth Art Gallery on kaunis, katseenvangitsija rakennus, jossa on upeita taideteoksia. Historiallinen rakennus on hiljattain kunnostettu galleriatilan lisäämiseksi ja upean ja kutsuvan ulkopinnan luomiseksi. Galleriasta löydät legendaaristen taiteilijoiden, kuten van Goghin, Picasson, Turnerin, Baconin, Hockneyn ja Lowryn töitä, joten se on ehdoton vierailukohde taiteen harrastajille. Galleriassa järjestetään myös säännöllisiä tapahtumia, kuten viikoittaisia ​​keskusteluja kiehtovista aiheista, myöhäisillan avajaisia ​​joka viikko sekä työpajoja ja retkiä, joiden tarkoituksena on opettaa vierailijoille enemmän esillä olevasta taiteesta. Viimeistele vierailusi kevyellä aterialla – tai viikonloppuna täydellä sunnuntaipaistilla! – upeassa kahvilassa. Kahvilasta on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja upeat näkymät Whitworth-puistoon ja gallerian taidepuutarhaan, joka on täydellinen paikka levätä kansainvälisesti tärkeiden tapahtumien kokemisen jälkeen. taide.

10. Kansanhistoriallinen museo

Kansanhistoriallinen museo

Lähde: flickr

Kansanhistoriallinen museo

Kansanhistoriallinen museo on ainoa laatuaan maassa, joka kerää ja juhlii työväen historiaa Isossa-Britanniassa. Museo sijaitsee entisessä teollisuusrakennuksessa, joka tarjoaa täydelliset puitteet demokratian ja tavallisten ihmisten tutkimiseen Britanniassa. Kokoelmissa on esineitä kodista ja työpaikalta sekä kiinnostavia viihde- ja vapaa-ajan kohteita. Täällä voit oppia tärkeistä brittiläisistä historiallisista tapahtumista kotona, kuten äänioikeusliikkeestä, ammattiyhdistystoiminnasta, hyvinvoinnista ja jalkapallokulttuurista. Museossa järjestetään myös useita tapahtumia käsityöpajoista yksittäisiin keskusteluihin, jotka tarjoavat interaktiivisen tavan oppia brittiläisestä elämästä. Kansanhistoriallinen museo tarjoaa ainutlaatuisen ja informatiivisen katsauksen Britannian jokapäiväisten kansalaisten elämään 1800-luvulta lähtien.

11. Chill Factore

Chill Factore

Lähde: wikipedia

Chill Factore

Seikkailijoille ja jännitystä etsiville vierailu Chill Factoressa on pakollinen. Chill Factoressa on Ison-Britannian pisin sisäluminen rinne, jonka pituus on huikeat 180 metriä! Täällä voit osallistua useisiin lumiurheilulajeihin ja aktiviteetteihin, mukaan lukien hiihto ja lumilautailu, jääliukumäki ja lumipuisto kaikenikäisille. Keskus tarjoaa oppitunteja uusille lumiurheilun harrastajille, ja tarjoaa myös muita aktiviteetteja, kuten kiipeilyä, airboardingia ja Snowscootia (BMX-elämys jäällä!). Paikan päällä on myös useita kauppoja ja ravintoloita, jotta voit ladata muutaman tunnin kuluttua. tuntikausia hauskaa lumessa.

12. Heaton Park

Heaton Park

Lähde: flickr

Heaton Park

Heaton Park on Euroopan suurin julkinen viheralue, jonka pinta-ala on 600 hehtaaria. Puisto on loistava paikka viettää päivä piknikillä, nauttia auringonpaisteesta tai tutkia luontoa. Puistossa on myös useita nähtävyyksiä, jotka tekevät siitä upean ulkoilupäivän. Vieraile puiston eläinkeskuksessa, joka on rakennettu alkuperäisten tallien ympärille vuodelta 1789. Täältä löydät vuohia, aaseja, alpakoita, sikoja ja paljon muuta. Löydä viehättävä Hazlitt Woodin lampi, joka on piilossa Hazlitt Woodissa. Aja Heaton Park Tramway -raitiovaunulla, jossa on historiallinen raitiovaunu 1900-luvun alusta. Älä jätä puistoa käymättä Heaton Hallissa, komeassa kodissa, joka on seisonut tällä paikalla keskiajalta lähtien. Tutustu moitteettomasti kunnostettuihin historiallisiin huoneisiin, mukaan lukien Cupola, jossa on peiliseinät ja kupolikatto, ja se on vain yksi kolmesta laatuaan maassa. Puistossa järjestetään myös säännöllisesti ulkoilmaviihdettä ja -tapahtumia, joten tässä upeassa lomakohteessa on aina jotain uutta tutkittavaa.

13. Manchesterin katedraali

Manchesterin katedraali

Lähde: flickr

Manchesterin katedraali

Manchesterin katedraali on seisonut vuodesta 1421 lähtien, ja sen goottilaistyylinen ulkoasu on vaikuttava ja kunnioitusta herättävä. Kirkon paikkaa on käytetty vuosisatojen ajan, ja täällä on todisteita muinaisesta kirkosta vuonna 700 jKr. Katedraalilla on paljon historiaa, vaikka sen lattiat ovat täynnä pieniä fossiileja. Tuomiokirkossa on useita erinomaisesti säilyneitä hyllyjä, kauniita puukaiverruksia, jotka vähentävät epämukavuutta pitkiä aikoja seistessä. Pysähdy vierailijakeskukseen saadaksesi lisätietoja katedraalin historiasta ja nähdäksesi joitain erikoiskohteita, kuten riippusiltaa. Tämä silta on peräisin 1400-luvulta, ja se toimi alun perin sisäänkäynnin kautta kirkkoon. Manchesterin katedraali on upea paikka tutustua kaupungin historiaan ja nähdä upeaa arkkitehtuuria.

14. Manchesterin juutalaismuseo

Manchesterin juutalaismuseo

Lähde: flickr

Manchesterin juutalaismuseo

Manchesterin juutalaismuseo sijaitsee entisessä synagogassa, joka rakennettiin vuonna 1874 maurilaistyylisellä arkkitehtuurilla. Tämä rakennus on Manchesterin vanhin säilynyt synagoga, ja museo on ainoa laatuaan Lontoon ulkopuolella. Esillä on kauniita alkuperäisiä lasimaalauksia ja koristeellisia rautateoksia. Sisällä museo tutkii ja juhlii juutalaisten elämää ja merkitystä Manchesterissa useiden pysyvien kokoelmien ja jännittävien tapahtumien kautta. Opi juutalaisten elämästä kaupungissa esineiden, asiakirjojen, valokuvien ja puhuttujen tarinoiden avulla, mikä tarjoaa mukaansatempaavan käsityksen Manchesterin juutalaisyhteisön roolista kaupungin kasvussa. Osallistu tapahtumaan, kuten keskusteluun, kabaree-iltaan tai kävelykierrokselle juutalaiskorttelissa. Tämä on ihanteellinen paikka oppia yhdestä Manchesterin tärkeistä paikallisista yhteisöistä.

15. Piilotettu helmi

Piilotettu helmi

Lähde: täysiä hd kuvia

Piilotettu helmi

Hidden Gem on Manchesterin vanhin katolinen kirkko, joka rakennettiin vuonna 1794 hiljaiselle kadulle kaupungissa. Kirkon ulkoasu on vaatimaton. Ainoa osoitus majesteettisesta sisustuksesta on oviaukko, jossa on monimutkaisia ​​veistettyjä kuvioita. Kirkon sisällä on useita kauniita marmoriveistoksia sekä silmiinpistävää arkkitehtuuria. Löydä Adamsin ristin asemat, useita maalauksia, jotka valmistuivat vuonna 1995 katolisuuden kunniaksi. Nämä maalaukset houkuttelevat paljon vierailijoita ja tieteellistä huomiota tässä todellisessa piilotetussa maamerkin helmessä.

16. Fletcher Mossin kasvitieteellinen puutarha

Fletcher Mossin kasvitieteellinen puutarha

Lähde: pikkukaupungin tytön tunnustukset

Fletcher Mossin kasvitieteellinen puutarha

Vuonna 1919 avattu Fletcher Mossin kasvitieteellinen puutarha tarjoaa erilaisia ​​aktiviteetteja, jotka tekevät upeasta päivästä luonnon keskellä. Kasvitieteellisessä puutarhassa on kivikkokasvioita, lampia, koristepuutarhoja ja puita. Alueella on myös luonnonsuojelualue, joten se on ihana paikka löytää villieläimiä kauniiden kasvien joukossa. Suojelualueella elää useita lintuja, kuten swifts, wrens ja papukaijat. Kasvitieteellinen puutarha järjestää säännöllisesti toimintaa ja tapahtumia niille, jotka haluavat tutustua luontoon, mukaan lukien kävelylenkit ja luontopolut. Alueella on myös urheilukenttiä tennikselle, rugbylle ja muille. Fletcher Mossin kasvitieteellinen puutarha on ihanteellinen päivä ulkoiluun.

17. Stockportin silta

Stockportin maasilta

Lähde: flickr

Stockportin maasilta

Stockport Viaduct on maan suurin tiilirakennus, joka rakennettiin vuonna 1840 tarjoamaan kulkuyhteyksiä junille. Maasilta on vaikuttava 34 metriä korkea ja se oli rakentaessaan maailman suurin maasilta. Maasilta edustaa poikkeuksellista viktoriaanisen tekniikan saavutusta, esimerkki Manchesterin tärkeästä teollisuushistoriasta. Maasillalla on ollut keskeinen rooli paikallisessa kulttuurissa, ja se on esiintynyt monissa Lowryn maalauksissa sekä yhdistänyt Stockportin Lontooseen. Maasilta on pakko nähdä Manchesterissa ja yksi kaupungin suurimmista historiallisista maamerkeistä.

18. KOTI

KOTI, Manchester

Lähde: viikonlopun muistiinpanoja

KOTI, Manchester

HOME on Manchesterin nykytaiteen, elokuvan ja median keskus, jossa on teatteria, elokuvateatteria, galleriaa ja studiotilaa. HOME juhlii itsenäistä taidetta ja kulttuuria edistäen sitoutumista ja uteliaisuutta. HOMEssa on aina jotain uutta ja jännittävää kokea, ja jatkuvasti vaihtuva lista elokuvia, näyttelyitä, esityksiä ja tapahtumia. Osallistu työpajaan tai kierrokselle upeassa tarkoitukseen rakennetussa rakennuksessa. Katso provosoivia indie-elokuvia, osallistu runojen lukemiseen tai osta paikallinen lehti kirjakaupasta. Hotellissa on ravintola ja kaksi baaria, joista on upeat näkymät ja herkullista ruokaa, joten voit latautua. HOME on vilkas kulttuurikohde ja täydellinen paikka oppia uutta.

19. Gortonin luostari

Gortonin luostari

Lähde: flickr

Gortonin luostari

Gortonin luostarin rakensivat vuonna 1867 Manchesteriin asettuneet fransiskaanilustarit. Luostarissa on hämmästyttävää goottilaistyylistä arkkitehtuuria, ja sitä pidetään tärkeänä, mutta uhanalaisena historiallisena kohteena maailmanlaajuisesti. Nykyään jatkuvia suojelutoimia tehdään sen varmistamiseksi, että luostari palvelee yhteisöään tulevina vuosina. Sisätiloissa on kaunista arkkitehtuuria, historiallisia veistoksia ja lasimaalauksia. Varaa kiertue tai osallistu avoimien ovien päivälle tutustuaksesi luostareihin, puutarhoihin ja oppiaksesi lisää tämän tärkeän luostarin historiasta. Virkistä itseäsi välipalalla tai teellä kahvilassa ja ota kaikki irti luostarin rikkaasta perinnöstä.

20. Mamucium

Mamucium

Lähde: blogspot

Mamucium

Mamucium oli roomalainen linnoitus, joka perustettiin vuonna 79 jKr., joka tunnetaan myös nimellä Mancunium. Mamucium oli Manchesterin alueen ensimmäinen asutuspaikka, ja sitä käytettiin keskiajalla maataloustarkoituksiin. Teollisen vallankumouksen aikana linnoitus tasoitettiin paikallisen teollisuuden edistämiseksi. Nykyään linnoituksen rauniot ovat edelleen näkyvissä, ja ne ovat vierailun arvoisia. Täältä näet siviiliasutuksen pohjapiirroksen, joka kasvoi linnoituksen ympärillä Rooman aikoina. Tämä on kiehtova katsaus Manchesterin varhaisimpaan inkarnaatioon ja loistava tilaisuus oppia lisää roomalaisesta Britanniasta.

21. Clayton Hall

Clayton Hall

Lähde: flickr

Clayton Hall

Clayton Hall on 1400-luvulta peräisin oleva kartano, joka sijaitsee pienen puistoalueen takana. Taloa ympäröi vallihauta, ja siinä on perinteistä arkkitehtuuria ja tyyliä. Nykyään sitä käytetään elävän historian museona, joka on entisöity edustamaan talon alun perin asuttua elämää. Esillä on useita huoneita, joihin on saatavilla opastettuja kierroksia, mukaan lukien ruokasali, makuuhuone ja pesuhuone. Lapsille on tarjolla käytännönläheisiä aktiviteetteja, joiden avulla he voivat maistaa aikakauden elämää ja tutustua kauniiseen ympäristöön.

22. Koe Manchesterin Craft Beer

Port Streetin oluttalo

Lähde: manchesterillan uutiset

Port Streetin oluttalo

Manchester on tunnettu käsityöoluistaan, joka on syntynyt viime vuosina. On monia pubeja ja baareja, jotka tarjoavat aitoa olutta ja kotitekoista käsityöolutta, ja jopa vuosittaisia ​​festivaaleja juhlitaan kaupungin olutta. Jos haluat laajan olutvalikoiman, kokeile Port Street Beer Housea, jota pidetään yleisesti parhaana oluen ystäville. Bar Fringe tarjoaa eklektisen sisustuksen ja on erikoistunut eurooppalaisiin tuontitavaroihin, ja Beermothissa järjestetään säännöllisesti kaikkien myynnissä olevien oluiden maistelua. Lopuksi The Hopella on oma mikropanimo kellarissa ja se tarjoaa oluita ja ale-oluita ympäri maailmaa, mikä tekee siitä erinomaisen paikan lopettaa kaikki olutkierrokset.

23. Pohjoinen kortteli

Pohjoinen kortteli

Lähde: vierailla luoteeseen

Pohjoinen kortteli

Northern Quarter on Manchesterin vaihtoehtoinen ja boheemi pääkaupunki, joka on täynnä itsenäisiä yrityksiä, putiikkeja ja kahviloita. Northern Quarter on ostosparatiisi, jossa sijaitsee Affleckin palatsi, joka oli aikoinaan tavaratalo ja jota käytetään nykyään vaihtoehtoisten vaatteiden ja rihkamon basaarina. Tutustu moniin putiikkeihin ja muotisuunnittelijoihin, jotka ovat piilossa Quarterin takakaduilla, tai poimia taidetta yhdestä alueen kaupallisista taidegallerioista. Pimeän tultua Northern Quarter tarjoaa Manchesterin parhaita yöelämää jazzbaareineen, musiikkipaikkoineen ja salaisia ​​kaiuttimia. Musiikin ystäville vieraile pahamaineisessa Piccadilly Recordsissa klassista ja nykyaikaista vinyyliä varten. Ruokailun ystäville on tarjolla useita pieniä ruokapaikkoja, jotka tuottavat luomu- ja paikallisesti tuotettuja aterioita ja välipaloja, jotka ovat täydellisiä latautumiseen pitkän pohjoiseen kortteliin tutustumisen jälkeen.

24. Homokylä

Homokylä

Lähde: tyhmiä pohdiskelijoita

Homokylä

Manchesterissa on kukoistava LGBTQ*-skene, josta suurin osa sijaitsee Canal Streetillä – jota kutsutaan myös Gay Villageksi. Gay Village isännöi useita vuosittain LGBTQ-kulttuuria ja -kysymyksiä edistäviä tapahtumia, mukaan lukien Manchester Pride. Lisäksi yöelämä täällä on upeaa, ja kanavan varrella on laaja valikoima baareja ja ravintoloita. Vieraile Alter Egossa ja nauti jännittävistä teemailoista, mukaan lukien 80-luvun illat ja metalliillat. Vanilla on Manchesterin tärkein lesbobaari, joka tunnetaan valtakunnallisesti eläväisestä tunnelmastaan. Gay Village tarjoaa aina hauskan, turvallisen ja vieraanvaraisen illanviettopaikan, tai tule mukaan päiväsaikaan mukavalle kävelylle kanavan viereen. Village on keskeinen osa Manchesterin kulttuuria ja tarjoaa viihdettä kaikille.

25. Hollingworth Lake Country Park

Hollingworth Lake Country Park

Lähde: kuvia englannista

Hollingworth Lake Country Park

Hollingworth Lake Country Park on portti luontoon ja villieläimiin vain lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta. Puisto kattaa huikeat 118 hehtaaria ja tarjoaa erilaisia ​​aktiviteetteja seikkailunhakijoille. Mene veneilemään kauniilla järvellä, tutustu luonnonsuojelualueeseen tai vieraile taidenäyttelyssä, kaikki yhdessä paikassa. Puistossa on patikointi- ja pyöräilyreittejä sekä opastettuja kävelyretkiä. Puistoa reunustavat kukkulat niille, jotka nauttivat jylhästä maaseudusta, ja järvi mahdollistaa myös vesiaktiviteetteja, kuten purjelautailun, uintia ja kalastusta. Puisto on upea päivä ulkona ja loistava tapa päästä pois kaupungista ja takaisin luontoon.

Missä yöpyä: Parhaat hotellit Manchesterissa, Englannissa

Alimman hinnan takuu

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.