Tämä Yhdistyneen kuningaskunnan Worcesterin mukaan nimetty kaupunki on Massachusettsin toiseksi suurin kaupunki (Bostonin jälkeen), jonka väkiluku vuonna 2010 oli noin 182 000. Keskeisen sijaintinsa ansiosta Worcester tunnetaan itse asiassa «Commonwealthin sydämenä» ja se on suosittu. koska se on kiireinen mutta ystävällinen kaupunki, tarpeeksi lähellä Bostonia voidakseen hyödyntää kuuluisan kaupungin tarjontaa, mutta tarpeeksi pieni lisätäkseen omaa persoonallisuuttaan.

Worcesterin syrjäisissä korkeakouluissa on paljon opiskelijoita, joten siellä on aina jotain kulttuurista nautittavaa, kuten konsertteja, teattereita, gallerioita, museoita (joissakin maailmankuuluissa) ja runsaasti festivaaleja, etnisiä ravintoloita ja kauppoja. Mistä aloittaa? Tutkitaanpa parasta tekemistä Worcesterissa!

1. Taidemuseo

Worcesterin taidemuseo

Lähde: flickr

Worcesterin taidemuseo

Worcesterin taidemuseossa on yli 35 000 taideteosta, jotka ovat peräisin antiikista nykypäivään. Kulttuureja eri puolilta maailmaa on edustettuna eri näyttelyissä, ja kokoelmissa on joitain parhaita taiteilijoita ja esimerkkejä kunkin genren edustajista. Museon erityinen suosikki on Paul Reveren hopeakokoelma sekä panssarigalleria ja upea mosaiikkinäyttely, joka sijaitsee Renaissance Courtin kerroksessa. Hotellissa on hyvin varustettu lahjatavarakauppa sekä viihtyisä kahvila, jossa tarjoillaan lämpimiä ja kylmiä virvokkeita.

2. Hannover Theatre for the Performing Arts

Hannoverin esittävien taiteiden teatteri

Lähde: flickr

Hannoverin esittävien taiteiden teatteri

Elegantti Hannoverin teatteri rakennettiin alun perin vuonna 1904 ja nimettiin Franklin Square Theatreksi, ja se esittelee kaikkea burleskiesityksistä, pääesityksistä, Broadwayn kiertueesityksistä ja mykkäelokuvista. Vuonna 1912 teatteri vaihtoi omistajaa vaudeville-magnaatti Sylvester Polin kanssa, joka osti, uudisti ja vuonna 1926 lisäsi kauniin kaksikerroksisen aulan sekä marmoroidut pylväät, peilatut seinät, kimalteleva kattokruunu ja ylellinen suuri portaikko. Muutamia lisäomistusmuutoksia myöhemmin teatteri tunnetaan nykyään nimellä Hannover Theatre for Performing Arts ja siihen mahtuu jopa 2 300 asiakasta. Teatterin mukavista istuimista ja upeasta akustiikasta on tarjolla paljon esityksiä koko perheelle.

3. Mekaniikkasali

Mekaniikka sali

Lähde: flickr

Mekaniikka sali

Alun perin Mechanics Association rakensi vuonna 1857 auttamaan jäseniään kehittämään valmistustaitojaan ja oppimaan jyrsintäkoneiden käytöstä. Mechanics Hall herätettiin henkiin vuonna 1977 ja tehtiin konsertti- ja esittävän taiteen tapahtumapaikaksi, joka on nykyään yksi Pohjois-Amerikan parhaista. neljä konserttisalia! Sen tyyli on nyt Renaissance Revival, ja rakennuksen tyylikkäät huoneet on suunniteltu järjestämään kaikenlaisia ​​tapahtumia, kuten häitä ja gaaleja, sekä konsertteja. Tunnet varmasti kuin olisit astunut ajassa taaksepäin tutkiessasi rakennuksen ympärillä olevia upeita muotokuvia. Usein New Yorkin Carnegie Halliin verrattuna sen upean akustiikkansa vuoksi tämä on ehdottomasti perheen vierailun arvoinen.

4. American Antiquarian Society

American Antiquarian Society

Lähde: historiallisia keskusteluja

American Antiquarian Society

Jos sinä ja perheesi olet kiinnostunut historiallisesta painetusta materiaalista ja kiehtovasta tiedosta Amerikasta ennen vuotta 1876, et tule pettymään vierailunne jälkeen American Antiquarian Societyssa! AAS:ssa on yli kolme miljoonaa kirjaa, sanomalehteä, käsikirjoituksia, aikakauslehtiä ja graafista materiaalia, joista osa sisältää kirjoja, jotka on painettu ennen vuotta 1820. Yksi sen tunnetuimmista näyttelyistä on kopio ensimmäisestä Amerikassa painetusta kirjasta. Bay Psalmi kirja. Jos tämä ei riitä, saatavilla on myös digitaalisia kokoelmia, joista yksi sisältää «A New Nation Votes: American Election Returns 1788–1824». Tässä upeassa rakennuksessa on uskomattoman paljon nähtävää, luettavaa ja opittavaa sekä mahdollisuus nauttia ilmaisesta kiertueesta!

5. Crompton Collective

Cromptonin kollektiivi

Lähde: flickr

Cromptonin kollektiivi

Kaikille ostajille, selaimille tai vain perheen tarkkailijoille Crompton Collective on upea sekoitus putiikkeja, jotka kohtaavat antiikkia, taidetta ja tuoretuotteita, jotka ilahduttavat kaikkia! Paikka suunniteltiin kunnioittamaan ja juhlimaan kaupungin paikallisia itsenäisiä tekijöitä, ja tarjolla on ehdottomasti paljon aarteita antiikkisista teekupeista moniin käsintehtyihin käsitöihin ja kauniisiin vaatteisiin. Voit poiketa Canal District Farmers Marketille hakemaan kulinaarisia herkkuja, jotka sijaitsevat samassa rakennuksessa, ja kun olet valmis pudottamaan painoa, poikkea Birch Tree Bread Companysta nauttimaan maukkaita virvokkeita. Hauska retki koko perheelle.

6. Massachusetts Vietnam Veterans Memorial

Massachusettsin Vietnamin veteraanien muistomerkki

Lähde: perhepedia

Massachusettsin Vietnamin veteraanien muistomerkki

Kesäkuussa 2002 vihitty Massachusetts Vietnam Veterans Memorial rakennettiin kunnioittamaan Vietnamissa henkensä uhraaneiden Massachusettsin asukkaiden lisäksi kaikkia Kansainyhteisön jäseniä, jotka olivat palvelleet maataan vuosina 1955-1975. Se koostuu neljästä hehtaarista rakkaudella hoidettua aluetta. kukkia ja puita, siellä on myös lampi ja paljon penkkejä, joilla voi istua ja pohtia tässä erittäin rauhallisessa ympäristössä. Graniitilla kaiverrettu sisäänkäynti on sotilaiden kotiin kirjoittaman 13 kirjeen tekstit ja uloskäynnissä kuolleiden nimet aakkosjärjestyksessä. Kompleksissa on Vietnam War Dog Memorial, joka kunnioittaa erityisesti 4000 koiran uhrausta ja palvelua.

7. Worcesterin historiallinen museo

Worcesterin historiallinen museo

Lähde: wikipedia

Worcesterin historiallinen museo

Vuonna 1875 perustetussa Worcesterin historiallisessa museossa on tuhansia asiakirjoja, jotka on omistettu yksinomaan paikalliselle historialle. Museoa johtaa historioitsija, joka on itse paikallinen ja joka valvoo kaikkien museossa siististi sijoitettujen asiakirjojen oikeaa ja kuvaavaa merkintää. Se on ainoa instituutio, joka on omistettu kokonaan paikalliselle historialle ja esineille, ja se olisi erityisen kiinnostava, jos olet jo osa naapurustoa! Siellä on erittäin hyvä lahjatavarakauppa, jossa on kiehtovia ja ainutlaatuisia kirjoja alueen historiasta.

8. Wormtownin panimo

Wormtownin panimo

Lähde: massaruoat

Wormtownin panimo

Tämä suosittu panimo aloitti itse asiassa jäätelökaupasta, ja lopulta siitä tuli oma, ja se on nyt paikallisten keskuudessa tunnettu suosituista olutmerkeistään.
Seven Hills Session Pale Ale, Be Hoppy, Worcester’s Bravest Wit ja Turtle Boy Blue mainitakseni vain muutamia! Virallisesti 17. maaliskuuta 2010 avattu panimo on sittemmin palkittu useilla mitaleilla ja se on vetonaula sekä paikallisille että vierailijoille, jotka haluavat viettää aikaa hauskassa ja ystävällisessä ympäristössä herkullista olutta nauttien ja hyvästä taustamusiikista. Baarin henkilökunta tunnetaan ystävällisyydestään ja tehokkuudestaan, joten miksi ei hemmotella aikuisia iltapäivällä tai hauskalla illalla!

9. Central Rock Climbing Center

Central Rock Climbing Center

Lähde: älähtää

Central Rock Climbing Center

Terveellisen ja hauskan kokemuksen koko perheelle, pudota Central Rock Climbing Centeriin nauttimaan kalliokiipeilyn päivästä! Vuonna 2009 perustettu kuntosali tarjoaa kaikille maailmanluokan sisäkiipeily-, yhteisö- ja kuntoilumahdollisuuksia huippuluokan ja huippuluokan kuntolaitteidensa ansiosta. Jos kiipeily ei ole sinun juttusi, tarjolla on myös joogatunteja ja monia muita kuntosalilaitteita. Mikä tärkeintä, henkilökunta on erittäin kokenut ja kärsivällinen sekä uusien että vakituisten asiakkaidensa kanssa!

10. Elm Park

Elm Park

Lähde: flickr

Elm Park

Elm Park perustettiin jo vuonna 1854 (paikan päällä oleva kiltti väitti sen olevan maan ensimmäinen julkinen puisto!). Valitettavasti puisto oli vuosien ajan kärsinyt laiminlyönnistä ja kulumisesta, kunnes sen äskettäinen 4 miljoonan dollarin kunnostus muutti sen esittelypuistoksi. Elm Park omistaa nyt hyvin hoidettuja polkuja, kiiltäviä uusia keinuja, liukumäkiä ja muita lapsiystävällisiä nähtävyyksiä. Mikä parasta, lukio- ja korkeakouluopiskelijoiden suunnittelema uusi silta on nyt vammaisille sopiva. Tuo perhe rentoutumaan ja pitämään hauskaa!

11. Green Hill Park Farm

Green Hill Parkin maatila

Lähde: flickr

Green Hill Parkin maatila

Green Hill Parkissa sijaitseva ihastuttava pieni eläintarha on avoin yleisölle ja maksuton. Se on täydellinen retkeily perheen pienille eläimistä kiinnostuneille, sillä tilalla asuu kanoja, ankkoja, riikinkukkoja, lampaita, vuohia, sikoja ja jopa laamoja. Eläimistä hoidetaan erittäin hyvin ja ne on sijoitettu niin, että ne voivat olla vuorovaikutuksessa tai eivät oman harkintansa mukaan. Polut ovat myös liikuntarajoitteisille soveltuvia, ja kävelyreittejä reunustavat kauniit kukat.

12. Bancroft Tower

Bancroft Tower

Lähde: flickr

Bancroft Tower

Filantrooppi Stephen Salisbury pystytti Bancroft Towerin, joka oli listattu kansalliseen historiallisten paikkojen rekisteriin vuonna 1980, ystävänsä George Bancroftin, Annapolisin laivastoakatemian perustajan ja laivaston sihteerin, muistoksi. Tämä uuskeskiaikainen fantasiarakennus on 56 jalkaa korkea ja rakennettu luonnonkivestä, ja se näyttää täsmälleen pieneltä feodaalilinnalta, jolla on upea näkökulma. Torni sijaitsee rauhallisella alueella ja siellä on erittäin rauhallinen ilma.

13. EcoTarium

EcoTarium

Lähde: flickr

EcoTarium

Kaupunkikeitaassa sijaitseva EcoTarium on poikkeuksellinen sisä- ja ulkomuseo. Puiden latvojen läpi kävelemisestä villieläinten kohtaamiseen, luontopolkujen mutkitteluun ja jännittävälle galaktiselle matkalle digitaalisessa planetaariossa on jotain, joka houkuttelee koko perhettä. Suurin osa näyttelyistä perustuu oppimiseen hauskalla tavalla, ja jokainen näyttö antaa vahvan käsityksen sen viestistä. Täynnä yllätyksiä maailmasta, jossa elämme, hurrikaanin myrskystä moniin muihin, tämä on upea paikka koko perheelle nauttia ja oppia.

14. Salisburyn kartano

Salisburyn kartano

Lähde: wikipedia

Salisburyn kartano

Salisbury Mansion rakennettiin vuonna 1772, ja se on edelleen Worcesterin ainoa historiallinen talomuseo. Se rakennettiin talon ja myymälän yhdistelmäksi, mutta se palasi yksinomaan asuinalueeksi vuonna 1820. Se on nähnyt monia muutoksia vuosikymmenten aikana, mukaan lukien huonehuone, herrasmiesklubi, kunnes se vihdoin kunnostettiin täysin vastaamaan aikaa, jolloin Elizabeth asui siinä. Tuckerman Salisbury, jonka aviomies Stephen Salisbury oli luonut alkuperäisen perustan. Nykyään sitä pidetään yhtenä New Englandin parhaiten dokumentoiduista historiallisista talomuseoista, jotka tarjoavat informatiivisia kävelykierroksia koko rakennuksessa. Mielenkiintoinen vierailu koko perheelle ja jossa oppia menneistä ajoista!

15. Green Hill Park

Green Hill Park

Lähde: wikimedia

Green Hill Park

Green Hill Park on Worcesterin suurin julkinen puisto, joka kattaa yli 480 hehtaaria. Sen lisäksi, että siellä sijaitsee Massachusetts Vietnam Veterans Memorial, se sisältää myös käsipallokenttiä, kaksi lampia, leikkikentän, pienen liigakentän, rullalautailualueen ja eläintarhan. Siellä on myös upeita polkuja kävelyyn, pyöräilyyn ja patikointiin, ja yhden Worcesterin seitsemästä pääkukkulasta huipulla on hyvä treenata koko perheelle! Kun olet valmis rentoutumaan ja ottamaan rennosti, pysähdy yhden monista saatavilla olevista piknikpöydistä.

16. Tuckerman Hall

Tuckerman Hall

Lähde: flickr

Tuckerman Hall

Upea Massachusettsin sinfoniaorkesterin kotina Tuckerman Hallin suunnitteli uusklassinen tyyli vuonna 1902 Josephine Wright Chapmanin toimesta, joka oli yksi Amerikan ensimmäisistä naisarkkitehdeistä. Vuonna 1999 rakennus kunnostettiin ja kunnostettiin kauniisti, ja se tarjoaa nyt erinomaisen akustiikan intiimissä ympäristössä, ja siinä on 521 istumapaikkaa konsertteja ja muita mukavia kokoontumisia, kuten häitä, yritysillallisia ja erilaisia ​​sosiaalisia tilaisuuksia varten. Tuckerman Hall listattiin kansalliseen historiallisten paikkojen rekisteriin vuonna 1980, ja se on vierailun arvoinen, kun olet kaupungissa.

17. Korean sodan muistomerkki

Korean sodan muistomerkki

Lähde: becker

Korean sodan muistomerkki

Yksi ensimmäisistä asioista, jonka huomaat tullessasi muistomerkille, on kiillotettu musta graniittiseinä, johon on kaiverrettu Korean sodassa palvelleiden sotilaiden nimet, mukaan lukien 191 nuorta sotilasta Worcesterin piirikunnasta, jotka olivat uhranneet siellä henkensä. Ympärillä on amerikkalaisen GI:n ja korealaisen lapsen pronssisia patsaita, jotka edustavat 100 000 orpoa, jotka sotilaat pelastivat sodan aikana ja sen jälkeen. Siellä on myös hiljattain rakennettu Walkway of Honor, joka sijaitsee rauhallisessa puiden reunustamassa ympäristössä ja sisältää nyt Massachusettsin kaatuneiden sotasankareiden nimet Irakista, Afganistanista ja Persianlahdelta sekä kuusi amerikkalaista uutiskirjeenvaihtajaa, jotka kuolivat Pakistanissa ja Irak.

18. Fitton Field

Fitton Field

Lähde: flickr

Fitton Field

Pääasiassa College of the Holy Crossin urheilutoimintaan käytetty baseball-stadion on isännöinyt paitsi pienempien liigan baseball- ja jalkapallo-otteluita, vaan on myös Futures Collegiate Baseball Leaguen Worcester Braveheartsin nykyinen koti sekä Can- Am League Worcester Tornedoes.

Vuonna 1924 avattu ja pastori James Fittonin mukaan nimetty kampuksen reunalla sijaitseva epäsäännöllisen muotoinen kolmisivuinen hevosenkenkäkenttä on nähnyt upeita hetkiä sekä urheilu- että yhteisötapahtumissa! Tuo perheesi viettämään hauskaa ja vapaata päivää.

19. Union Station

Union Station

Lähde: flickr

Union Station

New York Central Railroadin vuonna 1911 rakentama Providencen ja Worcester Railroadin, Bostonin ja Albanyn rautatien sekä monien muiden paikallisten kohteiden palveleva Union Station oli aikansa kukoistus, vaikka matkustajaliikenteen päättyessä vuonna 1974 se valitettavasti joutui osavaltioon. epätoivosta. Kuitenkin vuonna 2000 Worcester Redevelopment Authority osti ja kunnosti sen 32 miljoonalla dollarilla lisämuutoksineen muutamaa vuotta myöhemmin.

Kauniit kunnostukset ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia, joissa pääset ihailemaan alkuperäisiä elliptisiä lasimaalauksia, mahonkipuuverhoilua ja upeita marmoripylväitä «Suoressa salissa». Tarjolla on myös kaksi ravintolaa, 1920-luvun gangsteriaiheinen Luciano’s Cotton Club sekä pikaruokaravintola.

20. Worcester Center for Crafts

Worcesterin käsityökeskus

Lähde: massaruoat

Worcesterin käsityökeskus

Worcester Employment Societyn vuonna 1856 perustama Worcester Center oli alun perin rakennettu tarjoamaan naisille taidot, joita he tarvitsivat käsitöiden luomiseen ja markkinointiin. Se toimii edelleen tänäkin päivänä voittoa tavoittelemattomana ja riippumattomana yhteisöpohjaisena taidejärjestönä. Jos olet keramiikan ja lasiesineiden fani, nautit varmasti vierailusta keskustassa. Jos sinä ja perheesi olette kaupungissa kiitospäivänä, olette herkkupalana, sillä joka vuosi Center isännöi messuja, joista voit ostaa upeita esineitä sekä aikuisille että lapsille; käsintehtyjä leluja, kauniita koruja ja käsin sorvattua ja veistettyä keramiikkaa, puu- ja lasikappaleita. Ohittamaton!

21. Sprinkleritehdas

Sprinkleritehdas

Lähde: sprinkleritehdas

Sprinkleritehdas

Sprinkleritehdas on jännittävien näyttelyiden aarreaitta, ja se sopii täydellisesti perheelle, joka rakastaa oppia keksinnöistä, joita pidämme itsestäänselvyytenä näinä päivinä! Tehdas on noin 3000 neliömetrin näyttelytilaa, ja siellä on veistoksia, seinätaidetta, instillaatioita ja taiteilijastudioita, joita käytetään painotöissä, lasissa, keramiikassa, koruissa ja esittelyissä sekä esittelyssä kuukausittain.

Ja jos olet kiinnostunut nimestä; Howard G. Freeman, joka työskenteli Rockwood Sprinkler Factorylla, on kuuluisa letkusuuttimen ja vesisumun suuttimen keksimisestä, joita käytetään tähän päivään asti peruspelastusoperaatioissa ja muissa tilanteissa. Tehtaalle on ilmainen sisäänpääsy.

22. Savikenttä

Savimaa

Lähde: goclayground

Savimaa

Jos haluat viettää luovaa aikaa perheen kanssa, Clayground on erinomainen vaihtoehto! Täällä järjestetään «maalaa oma keramiikka» -tyyppisiä kursseja, jotka tarjoavat kaikenlaisia ​​esineitä jokaiseen budjettiin ja tyyliin. Voit nauttia luovuudesta laajasta keramiikkavalikoimasta, kuten hahmoista, kupeista ja lautasista, sekä valikoimasta yli 70 maaliväriä. Claygroundissa on myös uuneja, joissa voit leipoa perheen mestariteoksia, ja ne lähetetään kotiisi kuivumisajan jälkeen. Omistajat ovat avuliaita ja aina valmiita opastamaan ja neuvomaan.

23. Newton Hill Disc Golf

Newton Hill Disc Golf

Lähde: pulsemag

Newton Hill Disc Golf

Jos haluat viettää hauskaa aikaa koko perheelle, miksi et poikkeaisi Newton Hill Disc Golfista? Discgolf (tunnetaan myös nimellä frisbeegolf) on peli, josta nauttivat useat eri-ikäiset ja -taidot, se on edullinen ja fyysisesti saavutettavissa useimmille urheilulajeille. Newton Hillin kenttä on hyvin suunniteltu, puhdas ja siinä on runsaasti korkeutta; tarpeeksi jyrkkä tarjoamaan hieman harjoittelua, mutta silti hyvin hallittavissa! Tämä tarjoaa paljon ilmaista viihdettä koko perheelle ja mahdollisuuden esitellä taitojasi – mutta älä unohda ottaa mukaan omia levyjäsi!

24. Lounais-Aasian sota Muistomerkki

Lounais-Aasian sodan muistomerkki

Lähde: tripadvisor

Lounais-Aasian sodan muistomerkki

Desert Calm Committeen vuonna 1993 rakentama Southwest Asia War Memorial sijaitsee rauhallisella paikalla Worcester Commonissa ja on Lounais-Aasian sodan veteraanien virallinen valtion muistomerkki. Aavikkokilven ja Desert Storm -konfliktissa henkensä uhraneiden muistoksi rakennettu kunnianosoitus on yksi harvoista laatuaan, ja se koostuu suuremmasta seisovasta monumentista ja alemmasta taulusta, jossa on sanat «Virallinen valtio Lounais-Aasian sodan veteraanien muistomerkki” Takana on yhdeksän nimeä otsikon ”Honor Roll” alla.

25. Franklin D. Roosevelt American Heritage Center (FDR-keskus)

(Näyttää olevan suljettu)

Tämä on ehdottomasti nähtävä saadaksesi todellisen käsityksen Franklin D. Rooseveltin (1882 – 1945) elämästä ja ajasta. Hänen elämälleen omistettu museo on maailman suurimman yksityisen FDR-aineistokokoelman koti. Museo tarjoaa hämmästyttävän ikkunan suuren miehen elämään kaiken hänen vaimonsa Eleanorin Bloomingdale-maksukortista presidentin kuukausipalkkasekkiin, joka on päivätty 30. lokakuuta 1943 ja arvoltaan 5 020,80 dollaria. Koko kokoelma kuuluu itse asiassa vain yhdelle henkilölle, Joseph J. Plaudille, kliiniselle psykologille, joka keräsi ikuisesti kaikkea FDR:ään liittyvää, olipa se kuinka pieni tahansa. Mielenkiintoinen vierailu kaikille.

Missä yöpyä: Parhaat hotellit paikassa Worcester, Massachusetts (MA)

Alimman hinnan takuu

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.