Massachusettsin kansainyhteisö on nimetty alueella aikoinaan asuneen intiaaniheimon mukaan, osavaltio Uudessa Englannissa, Yhdysvalloissa. Tunnetaan myös nimellä «The Bay State», Massachusettsin rannikkoa hallitsevat suurelta osin sen kolme lahtia – Massachusetts Bay, Cape Cod Bay ja Buzzards Bay.

Massachusettsissa sijaitseva Cape Cod on yksi maailman suurimmista rantalomakohteista, ja sitä pidetään yhtenä maan suosituimmista matkakohteista.

Yksi Amerikan vanhimmista osavaltioista, Massachusetts on kypsä historiasta, kulttuurista ja perinnöstä.

Osavaltio on monien asioiden, kuten ensimmäisen amerikkalaisen yliopiston (Harvard) ja maan ensimmäisen yleisen uimarannan (Revere Beach) syntypaikka Yhdysvalloissa. Osavaltiossa on myös yksi ihmiskunnan pelottavimmista tapahtumista – Salem Witch. Vuoden 1692 koettelemukset!

Näin ollen ei ole yllätys, että Massachusettsissa saattaa olla useita hämmästyttäviä piilotettuja helmiä. Tutkitaanpa joitain hienoimmista.

1. Danversin rikollisesti hullun sairaala, Danvers

Danversin osavaltion sairaala

Lähde: John Phelan / Wikimedia

Danversin sairaala rikollisille hulluille

Noituuden ja kaiken siihen liittyvän intensiivisen historian vuoksi on vain sopivaa, että rikollisesti hullujen sairaala on listan ensimmäinen.

Danvers State Hospital for the Criminal Insane perustettiin vuonna 1878 palvelemaan muutamaa sataa henkisesti epävakaa potilasta, ja se oli yhtä kuuluisa ohjelmastaan ​​kuin goottilaisvaikutteisesta rakennusrakenteestaan. Vaikka alkuperäinen visio oli laajentaa rakkautta ja hoitoa mielisairaisiin, 1930-luvulla sairaala alkoi tulla liian täynnä. Shokkihoidoista ja lobotomioista tuli yleisesti hyväksyttyjä menetelmiä potilaiden hoitoon.

Rikollisesti hullujen lisääminen sairaalan asukkaiden luetteloon vaikeutti pian kaikkea, ja vuonna 1992 valtion sairaala suljettiin.

Sairaalan goottilainen arkkitehtuuri ja aavemainen historia inspiroivat HP Lovecraftin vuoden 2013 elokuvaa Arkham Sanatarium ja Batman’s Arkham Asylum.

Tällä hetkellä suurin osa rakennuksista on kunnostettu moderneiksi rakennuksiksi, mutta alkuperäinen hautausmaa on edelleen olemassa.

2. Warren Anatomical Museum, Boston

Warrenin anatomian museo

Lähde: aiva. / Flickr | CC BY

Warrenin anatomian museo

Tri John Collins Warren, arvostettu amerikkalainen kirurgi ja American Medical Associationin kolmas presidentti, uskoi anatomisten ja patologisten näytteiden keräämiseen opintojensa tueksi. Kun hän jäi eläkkeelle vuonna 1847, hän jätti jälkeensä yli 15 000 epätavallisen ja kiehtovan näytteen kokoelman Harvardin yliopistoon.

Vaikka suurin osa Warrenin kokoelmasta on piilotettu tai piilotettu, Countway Library näyttää kourallisen niitä yleisölle.

Kokoelmaan kuuluu Johann Gaspar Spurzheimin kokoelma, johon kuuluu hänen oma kallonsa valettu, tohtori William Thomas Mortonin eetteriinhalaattori, joka oli ensimmäinen laatuaan, jota käytettiin kirurgiseen anestesiaan (Warrenin leikkauksen aikana), ja ennen kaikkea Rautatietyöntekijän Phineas Gagen kallo, joka eli kertoakseen tarinan siitä, kuinka 13 kiloa painava puristusrauta puhalsi hänen päänsä läpi.

3. Forest Hillsin hautausmaa, Boston

Forest Hillsin hautausmaa, Boston

Lähde: Edella / shutterstock

Forest Hillsin hautausmaa, Boston

Bostonin MBTA-junajärjestelmän päähän sijaitseva Forest Hillsin hautausmaa, jossa asuu useita merkittäviä persoonallisuuksia ihmiskunnan historiasta, on hieno esimerkki luonnollisesta ja ihmisen tekemästä kauneudesta.

Yli 275 hehtaarin laajuinen hautausmaa sijaitsee rauhoittavan järven vieressä, ja siellä on useita hautoja, joista osa on koristeltu kauniilla arkkitehtonisilla yksityiskohdilla. Ihmisen tekemät veistokset, kuten pienoiskylä ja koristeltujen puiden perhe, lisäävät keveyttä hautausmaan muuten synkkään tunnelmaan.

Merkittävä «omituinen» nähtävyys alueella on vaununkuljettajan Ralph Martinin miniatyyri betonikoti, joka tapasi valmistajansa suuressa melassikatastrofissa – Bostonin epätavallisimmassa.

Tänne haudatuista kuuluisista hahmoista ovat muun muassa Anne Sexton, Eugene O’Neill ja EE Cummings.

4. Kreivi Orlokin painajaismalleria, Salem

Kreivi Orlokin painajaismalleria, Salem

Lähde: Bob Linsdell / Flickr | CC BY

Kreivi Orlokin painajaismalleria, Salem

Ehkä yksi Salemin ainoista ihmisen tekemistä kauhuteoksista, James Lurgion aivotuote, Kreivi Orlokin painajaismalleria, on täysi esitys noin 50 erilaisesta elokuvien kauhuhahmosta.

Pääosin elokuva-alan parhaiden käsityöläisten luoma Galleria on yrittänyt ylläpitää karua niin hyvin kuin mahdollista. Pelottavan valaistut kokoelmat, kammottavat koristeet ja jotkut pelottavan dramaattiset kulmat lisäävät tämän elokuvahirviömuseon tunnelmaa.

Klassisia ja nykyajan hahmoja yhdistävä Nightmare Gallery noudattaa kronologista esitysjärjestystä. Kohokohtia ovat muun muassa kreivi Orlok klassisesta 1922 saksalaisesta mykkäelokuvasta Nosferatu, Universal-hirviöt, kuten Alfred Hitchcock, Vincent Price (House of Wax) ja Linda Blair (Manaaja).

5. Ether Dome, Boston

Ether Dome, Boston

Lähde: Adam Lenhardt / Wikimedia

Ether Dome, Boston

Tohtori William Thomas Mortonin eetteriinhalaattori, joka teki historiaa ensimmäisenä kirurgisen anestesian alalla, on turvallisesti esillä Warren Anatomical Museumissa, mutta se on täällä Ether Domessa, toimivassa leikkaussalissa, jossa historia luotiin 1846, kun tohtori John Collins pyysi tohtori Mortonia antamaan anestesian kasvainpotilaalle ennen pienen leikkauksen suorittamista.

Herätessään potilas väitti, ettei hän tuntenut kipua. Uutinen toimenpiteestä levisi kuin tulipalo, ja siten lääketieteen kohtalo muuttui lopullisesti.

Ether Dome sijaitsee edelleen toimivassa yleisessä massasairaalassa, ja se koostuu taiteellisesta kuparisesta kuparista, jossa on luonnonvaloa päästävä ikkunat, egyptiläisestä muumiosta, jossa on täydelliset valkoiset hampaat, joka lepää lasikotelossa, luurankoa ja erilaisia ​​vintage-tyylejä. kirurgiset laitteet.

Näkyvin nähtävyys on kuitenkin leikkauksen valtava maalausnäyttely vuodelta 1846.

6. Salaperäinen noita Bonney, Lowell

Salaperäinen noita Bonney, Lowell

Lähde: Msact / Wikimedia | Julkinen

Salaperäinen noita Bonney, Lowell

Noita Bonney -patsas Bonne Avenuella Lowellin hautausmaalla on luotu sen näkyvämmän sisarensa mukaan. Mt. Auburnin hautausmaa Cambridgessa. George P. Worcester omisti patsaan vuonna 1841.

Pahamaineisesta Witch Bonney -patsasta liikkuu useita legendoja ja huhuja, joista yleisimmät ovat, että hän oli Mill Girl Lowellin teollisen vallankumouksen aikana tai että hän oli noita, joka hirtettiin Salemin noitaoikeudenkäynneissä. Patsaan merkinnässä on lueteltu hänen koko perheensä, kahden miehen ja kahden naisen nimet, mukaan lukien Bonney ja hänen miehensä Charles.

Patsas itsessään haisee järjettömyydeltä – hänen ojennetut kätensä puristavat huntua, unohdukseen tuijottavat tummilta aukoilta näyttävät silmät ja musta kyynel hänen vasemman silmänsä alla. Paikalliset lukiolaiset väittävät, että hänen toga-tyylinen mekkonsa alkaa pudota harteilta joka lokakuusta lähtien, kunnes hänen rinnansa paljastuvat kokonaan Halloweenina.

7. Dogtown & Babson Boulder Trail, Gloucester

Dogtown & Babson Boulder Trail, Gloucester

Lähde: Danita Delimont / shutterstock

Dogtown & Babson Boulder Trail, Gloucester

Dogtown, jonka historia ulottuu vuoteen 1693, oli kerran maanviljelijöiden yhteisö, joka hylättiin vuoden 1812 sodan aikana. Uskotaan, että kaupungin perheet alkoivat vähitellen paeta muihin osiin maata jättäen koiransa (siis nimi) sekä merimiesten vaimot ja lesket.

Vuoteen 1839 mennessä Dogtown oli koiria lukuun ottamatta täysin autio. Se tapahtui paljon sen jälkeen, kun taiteilija ja miljonääri Roger Babson päätti perustaa polun, jossa oli yli 30 valtavaa lohkaretta, joka tunnetaan nykyään Babsonin sanakivinä, joista jokaiseen oli kaiverrettu inspiroiva Babsonin lainaus.

Hankkeen herättivät henkiin paikalliset vapaamuurarit, ja Babson tuki sitä suuren laman aikana.

Kävele polkua ja etsaukset, kuten «Never Try Never Win», «Loyalty» ja «Use Your Head» pitävät seuraasi vaelluksen aikana.

8. Modernin renessanssin museo, Somerville

Modernin renessanssin museo, Somerville

Lähde: Modernin renessanssin museo / Facebook

Modernin renessanssin museo, Somerville

Modernin renessanssin museon perustivat vuonna 2002 venäläiset taiteilijat Ekatrina Sorokina ja Nicholas Shaplyko, jotka kutsuivat paikkaa «taiteen temppeliksi».

Taiteilijat oikoissa yrityksissään loivat kiehtovan gallerian, joka oli täynnä omia veistoksiaan ja esittelivät sen maailmalle olemassa olevan maailman eri ulottuvuutena.

Käyttämällä tyyliä, jota taiteilijat kutsuvat «Mystiseksi valtakunnaksi», museon sisätilat peitetään mystisilla maalauksilla ja mytologisilla teemoilla. Tärkeimmät nähtävyydet ovat suuren salin freskomaiset venäläiset mytologiset ja uskonnolliset maalaukset sekä Inkan rauniota muistuttava julkisivu.

Retket ovat vain ajanvarauksella.

9. Author’s Ridge, Concord

Author's Ridge, Concord

Lähde: Lucas Correa Pacheco / shutterstock

Author’s Ridge, Concord

Jos maan päällä on paikka, josta voit löytää Henry David Thoreaun, Ralph Waldo Emersonin, Nathaniel Hawthornen ja Louisa May Alcottin kaltaiset saman katon (tai saman maan alta), se on Sleepy Hollow Cemetery’s Author Ridge.

Concordissa, Massachusettsissa sijaitseva Author’s Ridge on Sleepy Hollow -hautausmaan viehättävä kulma, joka tarjoaa lepopaikan monille historian merkittäville kirjailijoille. Aikoinaan luovien ajattelijoiden pesäpaikkana olleesta hautausmaalta tuli useiden heistä hautausmaa.

Kirjallisuuden ystävien paratiisi, Author’s Ridge on ihailijoiden jättämien muistoesineiden peitossa – kyniä, muistiinpanoja, runoja ja muita matkamuistoja.

10. Eyrie House Ruins, Holyoke

Eyrie House Ruins, Holyoke

Lähde: Donna Carpenter / shutterstock

Eyrie House Ruins, Holyoke

William Streetin vuonna 1861 perustama Eyries House oli yksi merkittävimmistä hotellikiinteistöistä tuolloin, ja siellä vieraili joka päivä yli sata vierasta ympäri maailmaa. Hotellissa yöpyminen oli eräänlainen statussymboli. Krokettikenttä, piknik-alue ja tyylikäs ravintola muodostivat osia tästä upeasta kokonaisuudesta.

Kilpailun lisääntyessä Street aloitti kahden uuden hotellin rakennustyöt vanhan Eyrie-hotellin tilalle. Valitettavasti hänelle ei jäänyt yhtään. Huhtikuun 13. päivänä 1901 typerä yritys sytyttää yksin hautaustorvi kahdelle kuolleelle hevoselle johti siihen, että koko vuorenhuippu syttyi tuleen, ja siitä oli jäljellä vain kellarin reiät ja kivinen aluskerros.

Nyt on olemassa vain Eyrie Housen rauniot, joita ympäröi Mt. Tom Reservation.

11. Kaikusilta, Newton

Kaikusilta, Newton

Lähde: quiggyt4 / shutterstock

Kaikusilta, Newton

Toiseksi pisin laatuaan rakennusaikana, Echo Bridge perustettiin vuonna 1877, ja se on viehättävä holvikäytävä, joka yhdistää Charles-joen kaksi rantaa. Hemlockin reunustama arkkitehtoninen käsityö ei ole vain loistava paikka ihailla upeaa ympäristöä, vaan myös viehättävä akustinen poikkeama.

Sillan alle johtaneiden portaiden alareunassa oleva taso rakennettiin erityisesti, jotta vierailijat voivat leikkiä erilaisten äänien kaikuilla ja värähtelyillä. Kaarikäytävän tiedetään palauttavan noin 15 kaikua rauhallisesta, tavallisesta ihmisäänestä ja jopa 25 teräviä ääniä, kuten laukausta.

Kaiku, kuten uskotaan, syntyy, kun äänet pomppivat kaaren ja veden välillä, mutta jotkut väittävät, että se on kaaren muoto, joka on juuri rakennettu täydelliseen kulmaan ohjaamaan ääntä sisään ja luomaan kuiskaava galleria.

Oli syy mikä tahansa, se on varmasti hauskaa.

12. Dungeon Rock, Lynn

Dungeon Rock, Lynn

Lähde: Ehkastning / Wikimedia

Dungeon Rock, Lynn

Dungeon Rockin tarina muotoutui 1600-luvun puolivälissä, kun merirosvo Thomas Veale oletettavasti turvautui rikkautensa luolaan nykyiselle Lynn Woodsin suojelualueelle. Jonkin ajan kuluttua tuhoisa maanjäristys tuhosi merirosvon ja peitti hänen saaliinsa pysyvästi.

Tunnetaan myös nimellä Pirate’s Dungeon, ja vasta vuonna 1852 spiritualisti nimeltä Hiram Marble osti maan ja tuli asumaan vaimonsa ja poikansa kanssa alueelle. Hän väitti saaneensa ilmestyksiä Vealen haamulta, joka ilmeisesti ohjasi hänet kohti aarretta. Hiram ja hänen poikansa Edwin kaivoivat aluetta dynamiiteilla ja kaivutyökaluilla, mutta mitään ei koskaan löydetty.

Luola on edelleen olemassa, samoin kuin rautaovi, joka on avoinna joka päivä jonkin aikaa. Luolat ovat tummia, kylmiä ja märkiä, joten ota mukaan taskulamppu ja käytä asianmukaisia ​​vaatteita.

Jotkut Marblen alkuperäisen seinän fragmentit ovat edelleen olemassa, ja hänen poikansa Edwin lepää suuren vaaleanpunaisen kiven alla.

13. Jack Kevorkianin taide, Watertown

Armenian Library and Museum of America, Watertown

Lähde: John Phelan / Wikimedia

Armenian kirjasto ja Amerikan museo, Watertown

Oletko valmis kävelemään huoneeseen, joka on täynnä kuolemaa? Valmis tai ei, täältä se tulee.

Vuonna 1928 syntynyt Jack Kevorkian eli Dr. Death oli Michiganissa syntynyt patologi, joka valmistui Michiganin yliopistosta vuonna 1952 ja auttoi yli 130 itsemurhaa vuoteen 1999 asti. Häiritsevän videon jälkeen, jossa hän otti asian omiin käsiinsä itsemurha, häneltä otettiin lisenssi ja häntä syytettiin toisen asteen murhasta (se ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta, kun häntä syytettiin).

Tohtori Death kuoli lopulta vuonna 2011, mutta ei ennen kuin hän jätti verisen kokoelman taideteoksiaan ja maalauksiaan, jotka ovat esillä Armenian Library and Museum of Americassa.

Vaikka suurin osa hänen teoksistaan ​​on esillä ja pois päältä, vain neljä on ollut pysyvässä näytössä – «Gourmand», «The Broken Scales of Justice», «Genocide» ja «Fa La La La La».

14. Ponyhenge, Lincoln

Ponyhenge, Lincoln

Lähde: Carol Ann Mossa / shutterstock

Ponyhenge, Lincoln

Osuvasti nimellä «Ponyhenge» tunnettu pieni laidunpala Lincolnissa, MA, on ollut turvapaikka kaikille maailman poneille ja rikkinäisille keinuhevosille. Ei aavistustakaan, mistä nämä tulevat, puisto alkoi olla näiden hahmojen yhteinen perusta vuodesta 2010 lähtien.

Yksittäinen aulatalo oli ensimmäinen asukas ja seurasi pian useita muita – muovia, puuta ja metallia. Naapuruston asukkailla ei ole aavistustakaan siitä, miten se alkoi, mutta jotkut uskovat, että se on jäänyt joulunäytös.

Vielä kummallisempaa, hevoset vaihtavat paikkaa silloin tällöin. Joskus ne löytyvät seisomasta ympyrässä, joskus hajallaan ja heiteltyinä kuin heillä olisi ollut rankka yö, ja joskus peräkkäin kuin he harjoittelivat kilpailua varten.

Ilmeisesti maanomistajat pitävät tästä pienestä mysteeristä takapihallaan, koska he eivät koskaan yrittäneet tyhjentää aluetta.

15. Franklin Parkin Overlook Shelter Ruins, Boston

Franklin Parkin Overlook Shelter Ruins, Boston

Lähde: Faina Gurevich / shutterstock

Franklin Parkin Overlook Shelter Ruins, Boston

«Maisema-arkkitehtuurin isänä» pidetyn Frederick Law Olmstedin tiedetään asettavan standardit julkisten puistojen ja monien muiden arkkitehtonisten maamerkkien kehittämiselle. Hänen suurimpia töitään on Franklin Park, jota pidettiin aikoinaan «Smaragdikaulakoruna» Olmstedin alueelle suunnitteleman puistoketjun joukossa.

Puisto on kuitenkin yksinäinen, umpeen kasvanut ja unohdettu useiden Olmsteadin suunnittelemien puistojen joukossa, mukaan lukien hänen arvostetun omaisuutensa, Manhattanin keskuspuiston.

Siitä huolimatta Franklin Parkin rauniot olivat aikoinaan yksi ensimmäisistä kuuluisan arkkitehdin suunnittelemista rakennuksista, ja useat tuon ajan urheilijat vierailivat siellä. Kauniit puutarhat oli sisustettu säilyttämään maalaismainen tunnelma, ja niissä oli suihkulähteitä, kiviportaita, penkkejä ja holvikäytävä.

Boston-aktivisti Elma Lewisin suosittu konsertti «Playhouse in the Park» on jatkunut puistossa vuodesta 1966 lähtien, mutta vanukaskiven rauniot jäävät huomiotta.

16. Kelleher Rose Garden, Boston

Kelleher Rose Garden, Boston

Lähde: Williamphotomass / shutterstock

Kelleher Rose Garden, Boston

Bostonin vierailijoille ja asukkaille suurelta osin tuntematon James P. Kelleherin ruusupuutarha on edelleen yksi kaupungin vanhimmista laatuaan, ja se on ollut siellä vuodesta 1932.

Yli 1 500 ruusupensastaan ​​sisältävä Rose Garden palkittiin Massachusetts Horticultural Society Award for Excellence -palkinnolla.

Kelleher Rose Gardenin englantilaistyylinen arkkitehtuuri tilasi Bostonin silloinen pormestari James Michael Curley, ja sen suunnitteli Arthur Shurcliff, merkittävä Bostonin maisema-arkkitehti, joka oli aiemmin työskennellyt Frederick Law Olmsteadin alaisuudessa.

Väitteet, joiden mukaan Ruusutarha oli halpa tunkeutuminen Olmsteadin ajatuksiin, ottivat vallan ja puiston maine katosi historiaan.

Fenway Parkin lähellä sijaitseva Kelleher Rose Garden on suurelta osin Bostonin «salainen puutarha».

17. Rutlandin vankileiri, Rutland

Rutlandin vankileirin läpi kulkeva joki Rutland Massachusettsissa

Lähde: GoliathUAS / shutterstock

Rutlandin vankileirin läpi kulkeva joki Rutlandissa Massachusetts

Rutland Prison Camp sijaitsee 150 hehtaarin 914 hehtaarin kokoisella alueella Massachusettsin Rutland State Parkissa, ja se perustettiin vuonna 1903 keinona tarjota suojaa pienille rikoksentekijöille ja saada heidät työskentelemään vankilatilalla, joka kasvatti perunaa ja viljeli siipikarjaa.

Rutlandin vankilatilalla haluttiin pitää juomarit ja pienet rikolliset. Sen tiedettiin tuottavan tarpeeksi maitoa myytäväksi Worchesterille.

Tilan lisäksi vankileirillä oli myös sellikortteja, henkilökunnan asuntoja, vesitorni ja tuberkuloosin hoitokeskus, joka lisättiin vuonna 1907.

Valitettavasti vankila rakennettiin alueen vesihuollon viemäröintialueelle, joka johti sen sulkemiseen vuonna 1934. Nyt on jäljellä vain vanhan kuuluisan Rutlandin vankilatilan rappeutuneet rauniot, mutta alue on edelleen sopii erinomaisesti tutkimusmatkailijoille ja retkeilijöille.

18. Becket Land Trust Historic Quarry and Forest, Becket

Becket Land Trust Historic Quarry and Forest, Becket

Lähde: KimCarpenter NJ / Flickr | CC BY

Becket Land Trust Historic Quarry and Forest, Becket

Becket Land Trust Historic Quarryn ja Forestin kaivokset, jotka tunnettiin aikoinaan Hudson-Chester-louhoksena, toimivat 1860- ja 1890-luvuilla. Kaivostoiminta kuitenkin pysähtyi yhtäkkiä ja jäljelle jäi vain työkaluja ja koneita, joita alueen louhostyöläiset käyttivät. Ajan myötä luonto valtasi hylätyn maan ja muuttui maalaukselliseksi raunioksi, jota suojelee luonnon kauneus.

Uusi kaivosyhtiö yritti perustaa louhoksen vuonna 1999, mutta ympäröivä yhteisö osti maan ja laittoi sen julkiseen rahastoon, mikä häiritsi metsän kauneutta mahdollisesti häiritseviä kaivos- ja louhintasuunnitelmia.

Nykyisin luonnonpuisto, historiallinen louhos ja metsä esittelevät vanhojen autojen, rakennusten ja ruoppaustornien jäännöksiä.

19. Skinny House, Boston

Skinny House, Boston

Lähde: ericodeg / Flickr | CC BY-SA

Skinny House, Boston

Luulisi, että tällaista rakennetta Bostonin kaduilla olisi vaikea missata, mutta juuri Bostonin laihimman asunnon rakenne tekee siitä helposti huomioimatta tai yksinkertaisesti huomaamatta!

Skinny House seisoo Bostonin pienten ja kapeiden asuntojen rivissä, mutta on kaikista kapein. Vain kymmenen jalkaa leveä ja 30 jalkaa syvä, kerrotaan, että talon alkuperäinen omistaja rakensi sen veljelleen, joka asui aivan asunnon takana, joten talo ei nähnyt auringonpaistetta!

Talo tunnetaan myös nimellä Spite House sen oudon rakennustarinan vuoksi, ja talo on yksityisomistuksessa.

20. Mµseum – The Tiny Museum, Somerville

Mµseum

Lähde: tinymuseum.org

Mµseum

Somervillen kuraattorin ja taiteilijan Judith Klausnerin omistautuminen ja kova työ pani kolme vuotta hänen elämästään luodakseen museon, jota hän ja monet muut väittävät olevan maailman pienin museo. Vain kahdeksan tuumaa syvä ja 16 tuumaa leveä Mµseum on Klausnerin yritys osoittaa arvostavansa kaikkea pientä.

Taiteilija uskoo, että toisin kuin suuret näyttelyt, tämä pieni saa katsojan täyden huomion ja tarjoaa intiimimmän kokemuksen verrattuna erittäin pelottavaan valtavaan näyttelyyn ympäri maailmaa.

Kreikkalainen kirjain «µ», joka symboloi tieteellistä hahmoa «mikro», oli Klausnerin luoma visuaalinen sanapeli.

21. Bulb River, Sandwich

Bulb River, Sandwich

Lähde: Anne O. Skirvin / Facebook

Bulb River, Sandwich

Heritagen puutarha- ja tilojen hallinnan johtajan Les Lutzin luoma Bulb River on 35 000 rypälehyasintin lajitelma, joka virtaa kirkkaan purppuransinisenä joen muodossa Heritage of Museums and Gardens -perinnön keskellä.

Kuten mitä tahansa tyypillistä jokea, myös Bulb-jokea täydentävät «pyörteet», jotka tässä tapauksessa ovat 1 500 eloisaa keltaista narsissia, jotka on sijoitettu strategisesti joen molemmille puolille, kun se virtaa alas puiden ja pensaiden ympäröimänä lempeästi.

Kukka kukkii täyteen äitienpäivän aikoihin (tuo äitisi ilmaiseksi sisäänpääsyä varten puistoon).

22. Bancroft Tower, Worcester

Bancroft Tower, Worcester

Lähde: Jay Yuan / shutterstock

Bancroft Tower, Worcester

George Bancroft, amerikkalainen historioitsija ja Yhdysvaltain merivoimien sihteeri, oli maineikas persoona, jonka tiedettiin rohkaisevan toisen asteen koulutukseen kaupungissaan Worcesterissa sekä perustavan US Naval Academyn.

Bancroftilla oli asemansa ja yhteiskuntaan osallistumisen vuoksi läheiset suhteet useisiin merkittäviin ihmisiin eri elämänaloilla. Heidän joukossaan oli hänen lapsuudenystävänsä rautatieteollisuus Stephen Salisbury II. Bancroftin kuoltua Salisburyn poika (Salisbury III) rakensi Bancroft Towerin isänsä rakkaan ystävän muistoksi.

Jotkut sanovat, että se oli vain yritys kuluttaa perheen omaisuutta (15 000 dollaria), mutta olipa se sitten 56 jalkaa korkea ja rakennettu suurista lohkareista ja mukulakivistä.

Vaikka enimmäkseen aidattu, vierailu kuuluisan laivaston upseerin ja opettajan muistomerkillä on kaiken ajan ja vaivan arvoinen.

23. Modica Way, Cambridge

Modica Way, Cambridge

Lähde: Erin Deleon / shutterstock

Modica Way, Cambridge

Et ehkä ole koskaan huomannut tätä taideteosta, kun kävelit sen ohi kaikki ne ajat, mutta tämä graffitien peittämä kävelytie Central Squarella, joka yhdistää City Parking Lot 5:n Massachusetts Avenueen, on paljon enemmän kuin pelkkä rantatie.

Richard B. «Rico» Modica Way on osittain koristeltu värikkäällä «lasimaalausta» muistuttavalla muovikatoksella. Se on julkinen polku sekä 24h-ulkoilmataidegalleria.

Yksinkertaisesti Modica Way -nimellä tunnetun gallerian toisella puolella on mustavalkoinen kuvakollaasi ihmisistä ja paikoista Keskustorin ympärillä – kaupungin installaatio.

Toinen on kuitenkin varattu graffititaiteilijoille, jotka voivat vapaasti maalata seinät luovuudellaan ja mielikuvitustaan. Tässä osassa maailmaa, jossa katutaide ei ole ilkivaltaa, vaan ilmaisunvapautta, kävelytiellä näkee aina silloin tällöin loistavia, kirkkaita uusia maalauksia.

Modica Wayssa on myös kansainvälisesti tunnettujen taiteilijoiden, kuten Enzo & Nion ja Shepard Faireyn, töitä.

24. Rebecca Nurse Homestead ja Graveyard, Danvers

Rebecca Nurse Homestead ja Graveyard, Danvers

Lähde: dbking / Flickr | CC BY

Rebecca Nurse Homestead ja Graveyard, Danvers

Rebecca Nurse Homestead ja Graveyard, joka tunnetaan myös nimellä Nurse Graveyard, seisovat Massachusetts Bayn varrella ja muistelevat kaupungin 1600-luvun vastoinkäymisten aikana kohtaamia vaikeuksia.

Ei kaukana pahamaineisen kuuluisan Salem Villagen noituuden uhrien muistomerkistä, joka sijaitsee heinäkuussa 1692 kuoliaaksi hirtetyn Rebecca Nursen viimeisen leposijan yläpuolella.

Tarinan mukaan paikallinen Putnamin perhe, jolla oli pitkäaikainen maariita sairaanhoitajien kanssa, syytti 71-vuotiasta naista noituudesta. Rebecca todettiin aluksi syyttömäksi, mutta uudelleenarviointi sai tuomarin muuttamaan tuomioansa ja tuomitsemaan hänet kuolemaan.

Kahdeksan lapsen äiti sai perheensä asianmukaisen kristillisen hautauksen, ja hänet haudattiin maahan, joka on nyt useiden alueen noituuden uhrien hautausmaa, mukaan lukien George Jacobs, jota syytettiin ja teloitettiin täsmälleen kuukauden kuluttua Rebeccalta.

25. Burnt Hill Stone Circle, Heath

Burnt Hill Stone Circle, Heath

Lähde: Wikimedia

Burnt Hill Stone Circle, Heath

Burnt Hill ei ole tavallinen turistisäilöönottomme. Se on itse asiassa pieni kukkula merkityksettömän Heathin kaupungin ulkopuolella. On kuitenkin jotain, joka tekee tästä ei niin houkuttelevasta kukkulan huipulta kiehtovan, koska se on selittämätön.

Kukaan ei tiedä luomisen alkuperää, mutta 21 pientä ja suurta kivestä, joista osa painaa jopa 500 kiloa, asuu Burnt Hillin pohjoispuolella. Alkuperäisten oletusten mukaan joku tuntematon 1800-luvun maanviljelijä jätti kivet omaisuuden merkiksi. Mutta lohkareita koskevat tutkimukset väittivät, että ne olivat vähintään muutaman sadan vuoden ikäisiä.

Muut oletukset väittävät, että kukkulan huippua on saatettu käyttää observatoriona ja kivet osoittavat ympäröiville kukkuloille tavalla, joka mittaa auringonnousua, auringonlaskua ja muita planeettojen liikkeitä.

Olipa kyseessä maanviljelijän merkki, tähtitieteelliset puitteet tai muinaisten intiaaniheimojen kokoamat paikat, alue on ehdottomasti yksi mielikuvituksen herättämisestä.

26. All Saints Way, Boston

All Saints Way, Boston

Lähde: Joseph Sohm / shutterstock

All Saints Way, Boston

Battery Streetin 4 ja 8 välissä olevalle kujalle Bostonissa Massachusettsissa sijaitseva All Saints Way kuvaa miehen kuolematonta uskoa ja omistautumista kaikille ihmiskunnan tuntemille pyhimmille.

Lapsuuden harrastuksesta kerätä rihkamaa, hahmoja, postikortteja ja pyhiä edustavia matkamuistoja on muodostunut luonnollisen kokoinen kadunvarsinäyttely. Peter Baldassari, nyt noin 63-vuotias, on kerännyt kaikkia muistoesineitä varhaisista päivistään lähtien, ja vaikka kokoelma on hänen yksityisomistuksessaan, hän tarjoaa yksityisiä kierroksia arvostetussa kokoelmassaan.

Tiiliseinämäistä pyhäkköä vartioi näyttävä musta sisäänkäynti ja ”esittely” pyhimys, joka on yleensä hänen kokoonpanonsa uusin.

Voit vapaasti lahjoittaa jotain «pyhästi», jos sinulla on, ja Peter laittaa sen mielellään kokoelmaansa.

27. Dighton Rock, Berkley

Dighton Rock, Berkley

Lähde: Kenenth C. Zirkel / Wikimedia

Dighton Rock, Berkley

Dighton Rockin historia on vanhempi kuin Yhdysvaltojen oma, ja se on ollut kaikkien elämänalojen ihmisten tutkimuksen kohteena.

Tämän suuren rannikkolohkareen alkuperästä tehdyt spekulaatiot ja salaperäiset kirjoitukset ovat saaneet useita eri kasvoja viime vuosisatojen aikana. Noin 1783 kongregationalistiministeri ja akateemikko Ezrz Stiles yhdessä muiden aikakauden aikana ehdotti, että kallio oli muinaisten foinikialaisten taideteos. Tämä johti myöhemmin teoriaan, että kaiverrukset saattoivat olla varhaiset portugalilaiset tutkimusmatkailijat.

Kiven oletettavasti luoneiden intiaanien, norjalaisten, foinikialaisten ja portugalilaisten joukossa viimeisimmät ja epätodennäköisimpiä ovat kiinalaiset! Vuoden 2002 kirja «1421: The Year China Discovered America» ​​väitti, että kiinalaiset löysivät Amerikan paljon ennen Kolumbusta, se saattoi olla heidän kallionsa ja heidän kirjoituksensa.

Alun perin Tantonjoen rannoilta löytynyt kallio lepää nyt Dighton Rock State Parkin museossa ja houkuttelee edelleen tutkijoita ja vierailijoita.

28. Puhin talo, Cambridge

Puhin talo, Cambridge

Lähde: mak506 / Flickr

Puhin talo, Cambridge

Vuosikymmenten ajan Harvardin yliopiston leireillä puun kannen juurella oleva pieni maalattu ovi on ollut Puhin paikallinen asuinpaikka. Puhin talo, jonka historia ei ole aina ollut pelkästään auringonpaistetta ja sateenkaaria, on ollut yliopiston osa todella pitkään.

Puh ei kuitenkaan ollut alueen ainoa asuinpaikka. Olipa kerran Kani ja Porsas jakoivat asuintilan Puhin kanssa. Enimmäkseen lasten huomanneet Kanin ja Porsaan aulat vaikuttivat enimmäkseen tyhjiltä (menevätkö ne Puhille illalliselle!).

Vuoden 2012 turhien kunnostussuunnitelmien aikana puut kuitenkin kaadettiin ja niistä tehtiin tuoleja ja muita huonekaluja. Jäljelle jäi vain paljas kanto. Vähän myöhemmin kannon päälle ilmestyi aula ja uusi ovi, jonka päälle oli kirjoitettu «Puh». Näytti siltä, ​​että Puh oli palannut lomaltaan ja päätti ottaa asiat omiin käsiinsä!

Nykyään Puhin talon luurangot ovat edelleen kuihtuneet myrskyn, puuhakkeen ja muiden luonnonilmiöiden seurauksena.

Missä yöpyä: Parhaat hotellit Massachusettsissa (MA)

Alimman hinnan takuu

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *