Ehdottomasti kaunis paikka vierailla, «Garden Isle», kuten se myös tunnetaan, on Havaijin henkeäsalpaavimpien nähtävyyksien koti, ja Kauain vierailijat ovat varmasti herkullisia kaikista esillä olevista kauniista maisemista. Lukemattomissa Hollywood-elokuvissa esiintyneet dramaattiset vuoristot, laajat laaksot ja jyrkät vesiputoukset yhdistetään nykyään usein elokuviin, kuten Jurassic Parkiin, joka kuvattiin täällä. Yksi Havaijin läntisimmistä saarista, Kauai on erittäin vaikuttava vierailla, ja moniin saaren upeimmista nähtävyyksistä ei pääse autolla tai kävellen. Näin ollen paras tapa tutustua sen laajaan koskemattomien ja suojeltujen luonnonihmeiden valikoimaan on nousta ilmaan nähdäksesi tarjonta lintuperspektiivistä.

Jotta saat käsityksen vaihtoehdoista, tässä on joitain parhaista helikopterimatkoista, jotka vievät sinut kaikkiin parhaisiin paikkoihin, kuten Waimea Canyon ja Na Pali Coast.

1. Kauai: Kiertoajelulento Na Pali Coastin & Waimea Canyonin yli

Kauai – kiertoajelulento Napalin rannikon ja Waimean kanjonin yli

Lähde: getyouguide.com

Kauai – kiertoajelulento Napalin rannikon ja Waimean kanjonin yli

Tämä innostava lento Kauain yli elää pitkään muistoissa, kun kohoat korkealle allasi upeiden maisemien yläpuolelle ja juot nähtävyyksistä sydämesi kyllyydestä.

Na Palin rannikko on kaunis katsella, ja se on dramaattinen maisema, joka on täynnä uppoavia laaksoja ja putoavia vesiputouksia. Monet tällä kiertueella näkemistäsi nähtävyyksistä ovat täysin saavuttamattomissa ja pysyvät sellaisenaan koskemattomassa kunnossa.

Yhtä upea on Waimea Canyon, jonka erottuva punaiset seinät erottuvat kauniisti alla tummansinistä vettä vastaan. Ikimuistoinen kokemus, tämä lento on kerran elämässä mahdollisuus nähdä Kauai ilmasta.

2. Kauai: Koko päivän kiertue Fern Grotto -jokiristeilyn kanssa

Wailua Falls, Kauai

Lähde: Fominayaphoto / shutterstock

Wailua Falls, Kauai

Asiantuntevan oppaan mukana pääset näkemään monia Kauain upeimmista nähtävyyksistä tällä upealla koko päivän kiertueella, ja tulet varmasti hämmästymään kaikesta mitä olet nähnyt ja tehnyt.

Tutkimalla saaren pohjois- ja itärannikkoa, tämä kiertue tarjoaa kiehtovan kokemuksen, kun vierailet kauniilla rannoilla, vuorilla ja vesiputouksilla koko päivän. Kiertueeseen sisältyy useita historiallisia kohteita.

Risteily Wailua-jokea pitkin on ihastuttava tapahtuma, kun ohitat niin uskomattomia maisemia, ja monet ihmiset haluavat myös lähteä helikopterimatkalle saaren yläpuolelle saadakseen entistä paremmat näkymät «Garden Islelle». Suosittelemme, että helikopterimatkaa ei kannata jättää väliin, sillä se tarjoaa vertaansa vailla olevat näkymät Kauain piilotettuihin sisätiloihin.

3. Kauai Eco Adventure -helikopterikierros

Kauai ECO Adventure -helikopterikierros

Lähde: viator.com

Kauai ECO Adventure -helikopterikierros

Koskettaessa saaren yläpuolella helikopterilla jää pitkäkestoisia muistoja unohtumattomasta ulkoilupäivästä. Vieraat tulevat aina iloisina koko kokemuksesta ja lupaavat palata.

Alukseen nousemisen jälkeen on aika solmia ja antaa ammattilentäjäsi lentää sinua ympäri saarta, samalla kun istut alas ja juot kunnioitusta herättävissä maisemissa. Ohittaessasi Mount Waialeale ja Waiapunan vesiputouksia saat lintuperspektiivistä näkymän upeaan maastoon. Saatat vain muistaa osan siitä katsomalla Jurassic Parkia kaikki ne vuosia sitten.

Sen jälkeen se lähtee Waimea Canyonin punaisille muureille, jota joskus kutsutaan «Tyynenmeren suureksi kanjoniksi», ennen kuin suuntaat Na Palin rannikon kiehtoville harjuille. Koska nähtävää on niin paljon, on onni, että sinulla on opas, joka kertoo sinulle kaiken, mitä on tiedettävä näistä luonnonihmeistä.

4. Kauai: 55 minuutin lento Waimea Canyonista Na Pali Coastiin

Waimean kanjonista Na Palin rannikolle

Lähde: getyouguide.com

Waimean kanjonista Na Palin rannikolle

Upea retki, tämä jännittävä lento vie sinut Kauain upeimpien nähtävyyksien yläpuolelle. Tulet varmasti raivoamaan kaikista niistä uskomattomista maisemista, joiden yli olet lentänyt.

55 minuutin ajomatkan aikana saat vertaansa vailla olevat näkymät vehreään Havaijin sademetsään. Na Palin rannikko on myös monien kohokohtien joukossa, kun sen rosoiset vihreät harjut syöksyvät dramaattisesti alapuolella olevaan Tyyneen valtamereen.

Kauai, joka näyttää ikään kuin Jurassic Parkista, on nähtävä voidakseen uskoa, ja upea Waimea Canyon ei jätä sinulle epäilystäkään siitä, että olet kokenut jotain poikkeuksellista.

5. Kauai Land & Helicopter Combo Tourin parhaat tarjoukset Oahusta

Kauain maa- ja helikopteriyhdistelmän paras

Lähde: viator.com

Kauain maa- ja helikopteriyhdistelmän paras

Tämä upea yhdistelmäkierros alkaa Oahusta, ja sen avulla voit tutustua Kauaihin sekä maalla että ilmassa. Matkalla pääset näkemään suuren osan upeista maisemista, jotka ovat olleet ikimuistoisesti esillä sellaisissa menestyselokuvissa kuin King Kong, Raiders of the Lost Ark ja Lilo & Stitch.

Kiertueelle sisältyy vierailut upeilla rannoilla, pysähdykset uppoavilla vesiputouksilla ja saaren pääkaupungissa Kapa’assa, joten siitä tulee taatusti kiireinen nähtävyyksien katselupäivä, jota et tule katumaan minuuttiakaan.

Aamun toimintojen jälkeen on aika nousta ilmaan ja katsella Kauain majesteettisia maisemia mukavasti helikopterista. Upeiden nähtävyyksien ohittaminen saa sydämesi hakkaamaan, ja jännittävä matka on todennäköisesti yksi parhaista asioista, joita olet koskaan tehnyt.

6. Kauai Shore -retki: 55 minuutin helikopteri-seikkailulento

Kauain rantaretki

Lähde: viator.com

Kauain rantaretki

Kun olet kiinnitetty ja kuunnellut turvaprotokollaa, on aika istua alas ja nauttia elämäsi seikkailusta, kun nouset kauniin Kauain saaren yläpuolelle, jossa on niin monia upeita vuoria, upeita vesiputouksia ja uskomattomia maisemia. .

Viisikymmentäviisi minuuttia kestävällä lennolla näet lukuisia uskomattomia nähtävyyksiä, joista jokainen on jyrkempi kuin edellinen. Manawaiopuna Falls (jonka saatat muistaa Jurassic Parkista) on vain yksi monista esillä olevista nähtävyyksistä, ja se sijaitsee laajassa Hanapepe-laaksossa.

Yksikään lento saaren yli ei voi olla täydellinen ilman pysähdystä Waimea Canyonissa ja Na Palin rannikolla, koska niiden ainutlaatuiset ja ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät niistä todella erikoisia. Kiertue huipentuu ohitukseen valtavan Waialale-vuoren yli, jossa on upea Waipo’a Falls, joka putoaa huikeat 245 metriä maan alle.

7. Kauai: 25 minuutin luonnonkaunis lentokierros Länsi-Kauain yli

Scenic Flight Tour Länsi-Kaain yli

Lähde: getyouguide.com

Scenic Flight Tour Länsi-Kaain yli

Kuuluisan «Garden Islen» yläpuolella kohoaminen on ihastuttavaa, sillä allasi rehevä kasvillisuus erottuu upeasti saarta ympäröivien tummansinisten vesien kanssa. Sydän kohoaa katsoakseen tällaista kauneutta.

Lentäminen Waimea Canyonin yläpuolella on kiehtova kokemus, kun maa syöksyy alaspäin. Saat myös upeat näkymät Awinille ja Waialae Fallsille, jotka kimaltelevat ja kimaltelevat lehtien keskellä.

Upeat vuoret ja laajat laaksot kaikkialla, missä katsot, maisemat antavat uskoa ja välittävät täydellisesti Kauain luonnon majesteettisuutta. Maaginen kokemus, et voi mennä pieleen tällä luonnonkauniilla lennolla yli Havaijin parhaan tarjonnan.

8. Ultimate Kauai Adventure

Lopullinen Kauai-seikkailu

Lähde: viator.com

Lopullinen Kauai-seikkailu

Ammuminen ilmassa Havaijin kauneimman saaren yllä on ehdoton unelma, eikä ole ihme, että helikopterimatkat Kauain yllä ovat tulleet yhä suositummiksi viime vuosina. Moniin nähtävyyksiin ei pääse maateitse; ne ovat loistava tapa nähdä niin paljon kuin mahdollista.

Ylhäältä katsottuna saat todella tunteen mahtavan Waimea Canyonin ja rosoisen Na Pali Coastin valtavasta koosta ja mittakaavasta, ja matkaltasi ottamasi valokuvat hämmästyttävät kaikki ystäväsi ja perheesi.

Tämä Ultimate Kauai Adventure -kiertue vie sinut myös kuohuviin Wailuan putouksiin sekä Alakai-suolle, jossa asuu runsas valikoima eläimistöä ja kasvistoa. Monien kohokohtien joukossa on kohoava Waialeale-vuori, joka on kuuluisa siitä, että se on maan kostein paikka, koska se saa valtavan määrän sadetta.

9. Tutustu Kauaihin (lähtöön Princevillestä)

Tutustu Kauai Touriin

Lähde: viator.com

Tutustu Kauai Touriin

Yksi näkyvimmin upeimmista paikoista, jonka tulet koskaan näkemään, Kauai on merkittävä uskomattomien luonnonnähtävyyksiensä ansiosta, ja se on yksi kauneimmista saarista koko Tyynellämerellä.

Princevillestä lähtevä kiertue vie sinut unohtumattomalle helikopterimatkalle monien saaren tärkeimpien nähtävyyksien, kuten Waimea Canyonin, Na Pali Coastin ja Manawaiopunan putouksen yläpuolelle, jota käytettiin kuvauspaikkana Jurassic Parkissa.

Ammattilentäjän, joka toimii myös asiantuntijaoppaana, saatossa opit kaiken, mitä Kauaista on tiedettävä, ja tulet arvostamaan majesteettisia geologisia muodostumia, rehevää eläimistöä ja kasvistoa sekä ohittamiesi monipuolisia maisemia. yli. Yksinkertaisesti upea matka, vesiputoukset, lahdet, vuoret ja paljon muuta jäävät mieleesi tulevina vuosina.

Missä yöpyä: Parhaat hotellit: Kauai, Havaiji (HI)

Alimman hinnan takuu

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.