Pitkän merellä vaeltamisen jälkeen hän laskeutui miehineen Italiaan, Lazion rannikolle, missä hän tapasi latinalaisten kuninkaan Latinon tyttären Lavinian. Aeneasin liitosta Lavinian kanssa syntyi hänen poikansa Silvio, sukupolvilinjan kantaisä, joka johtaa Romulukseen ja Remukseen, loistavan Rooman kaupungin perustajiin.

Mikä on Aeneaan toisen vaimon nimi?

Latinalaisen eeppisen perinteen mukaan Lavinia oli Creusan katoamisen jälkeen Aeneasin toinen vaimo, jolle hän antoi kuoleman jälkeen pojan Silvion, latinalaisten kuninkaiden esivanhemmat, sarjan legendaarisia Lazion ja Alba Longan hallitsijoita, jotka Roomalainen mytologia, yhdistä Aeneas ja Romuluksen ja Remuksen perustama Rooman …

Kuka on Aenean ensimmäinen vaimo?

Creusa (gr. Κρέουσα) Priamin ja Hecuban tytär, Aeneasin vaimo, jonka hän menetti Troijan viimeisenä yönä.

Mitkä ovat päivät ennen lomaa?

”päivillä ennen lomia” tarkoitamme kaikkia päiviä ennen lomia; siksi vuoden aikana on lauantain lisäksi 10 päivää ennen pyhäpäiviä: voimassa olevien määräysten mukaan toimisto on suljettuna pyhäpäivien iltapäivällä.

Mikä on päivä ennen lomaa?

prefestivo adj. [comp. di pre- e festivo]. – Ennen juhlia: päivä, aika p .; iltamessu, jota vietetään lauantai-iltana tai uskonnollisen juhlan aattona ja joka on voimassa juhlamääräyksen mukaisesti.

Edellinen artikkeli

Mitä hyperbatum tarkoittaa?

Seuraava artikkeli
Aeneas isänsä kanssa ankisee?

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.