Siksi yksin ajaminen vaaleanpunaisen lakanan kanssa ei ole mahdollista, sillä mukana tulee olla ohjaaja, joka valvoo ajoa ja puuttuu tarvittaessa asiaan. Jos rikot tätä sääntöä, saat hallinnollisen seuraamuksen, joka voi olla jopa 1 734 euroa.

Mitä jos jäät kiinni vaaleanpunaiseen paperiin?

Tielaissa säädetään hallinnollisen seuraamuksen soveltamisesta ajoneuvon pysäyttämisen lisäksi 1 734 euroon asti. Siksi on hyvä, että et ota riskiä, ​​jos et halua saada epämiellyttäviä ja kalliita sakkoja.

Voiko kuka tahansa, jolla on vaaleanpunainen paperi, ajaa yksin?

Vaaleanpunainen arkki asettaa hyvin tarkat rajat: laki ei itse asiassa salli yksin ajamista, vaan edellyttää, että sinulla on henkilö, jolla on voimassa oleva ajokortti (saman luokan tai B-ajokortti tai sitä korkeampi), jonka on hankkinut vähintään 10-vuotias ja joka on enintään 65-vuotias ja voi siksi …

Mitä vaaleanpunaiselle lakanalle voi tehdä?

Mitä vaaleanpunaisella lakanalla voi tehdä

  • suorittaa 10 tuntia oppituntia autokoulussa, joista 2 tuntia yöllä ja 4 moottoritiellä tai esikaupunkiteillä;
  • hankittava liikenneministeriön lupa;
  • ajaa ajoneuvoa, jonka paino-tehosuhde on enintään 55 kW/t ja suurin teho 70 kW;

Minne voit liikkua vaaleanpunaisen lakanan kanssa?

Vaaleanpunaisella lakanalla voit ajaa myös moottoritiellä, aina saattajan kanssa, jolla on edellä mainitut vaatimukset. Lisäksi taide. CdS:n 122 §:n mukaan B-ajokortin hakijan on ajettava 2 tuntia moottoritiellä tai esikaupunkiteillä ennen kuin hän voi suorittaa käytännön kokeen.

Etsi 23 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä vaaleanpunaiselle B-lisenssilomakkeelle voi tehdä?

Lopullinen selvennys: B-ajokortin vaaleanpunainen arkki antaa sinun harjoitella mopojen ja 125 moottoripyörän (jälkimmäiset, kuten olemme nähneet, vain Italiassa) lisäksi myös kolmipyöriä, joiden teho on enintään 15 kW, ja kevyitä nelipyöriä, joissa on kuormittamaton massa enintään 350 kg, nopeus …

Mitä tapahtuu, jos aion ajaa vaaleanpunaisella lakanalla ilman seuraa?

Rikkomuksesta seuraa liitännäisrangaistus, ajoneuvon hallinnollinen pidätys 3 kuukaudeksi.» … Joten se, joka puristetaan ajamaan punaisella lakanalla, mutta ilman seuraa, joutuu maksamaan 343,35 € sakkoa oheisrangaistuksella, joka näkee auton hallinnollisen pysäyttämisen 3 kuukaudeksi.

Mitä tapahtuu, jos ajat ilman vaaleanpunaista lakanaa?

Aina taidetta. 122 määrää, että ilman vaaleanpunaista lipsua ajavista seuraa noin 1600,00 euron sakkomaksu. Rikkomuksesta seuraa liitännäisrangaistus, ajoneuvon hallinnollinen pidätys kolmeksi kuukaudeksi.

Missä voin ajaa A3-ajokortin kanssa?

A3-ajokortti on ajokortti, jolla voit ajaa kaikkia moottoripyöriä ilman teho- ja iskutilavuusrajoja. Sen saavuttamiseksi voit ottaa yhteyttä autokouluumme Cagliarissa tai mihin tahansa autokouluun kaupungissasi.

Entä jos he pysäyttävät sinut ilman P-kirjainta?

Lopuksi niille, jotka harjoittelevat kiinnittämättä P-kirjainta ajoneuvoon, määrätään hallinnollinen seuraamus, jonka suuruus on 87–344 euroa.

Mitä tapahtuu, jos ajelen vaaleanpunaisella lipulla jonkun kanssa, jolla ei ole 10 vuoden ajokorttia?

Hallinnollinen rikkomus, ei siis rikos. Korkein oikeus vahvistaa, että vaaleanpunaisen lakanan hallussapidosta ja ajokortin saattajan poissa ollessa vähintään 10 vuotta riidanalaista tosiasiaa ei laissa katsota rikokseksi.

Mitä 125:n vaaleanpunaiselle arkille voi tehdä?

Vaaleanpunaisen paperin A1-ajokortin hallussaan pitävä henkilö voi käyttää moottoripyöriä, joiden iskutilavuus on enintään 125 cm3 ja teho enintään 11 ​​kW.

Mitä vaaleanpunaiselle lakanalle 50 voi tehdä?

Valtuutus antaa hakijan harjoitella mopon ajoa saadakseen sopivan koulutuksen, vähintään mopon käytännön ajokokeen sisällön mukaisesti. Harjoittelut kaksipyöräisillä mopoilla ovat sallittuja harvemmin liikkuvissa paikoissa.

Mitä tapahtuu, jos jätän vaaleanpunaisen lakanan kotiin?

Oppilas, joka harjoituksissa unohtaa vaaleanpunaisen lakanan ja henkilöllisyystodistuksen, maksaa 41 euron sakon. … Jos taas Vaaleanpunaisella lakanalla oleva opiskelija ajaa itsenäisesti ja vieressään ohjaajan rooliin sopimaton henkilö, sakko voi nousta 422 euroon.

Mitä tapahtuu, jos ylität nopeusrajoituksen vaaleanpunaisella lakanalla?

(Nopeuskamerat) Mitä tapahtuu, jos minulla on vaaleanpunainen arkki???

Yli 40 km/h rajan ylittyessä ajokortin keskeytys 3 kuukaudeksi on suunniteltu liitännäisrangaistuksena.

Kauanko P tulee pitää koneessa?

Tällä henkilöllä on oltava ajokortti vähintään 10 vuotta, eikä hän saa olla ylittänyt 65 vuoden ikärajaa. P-kirjain on kuitenkin jätettävä autoon niin kauan kuin harjoittelet vaaleanpunaista paperia, mikä tarkoittaa 6 kuukautta.

Milloin P voidaan poistaa?

Heti kun ajokortti on saatu ja vaaleanpunainen lakana on hylätty (joka on edelleen voimassa vain 6 kuukautta), «P»-merkki voidaan poistaa turvallisesti.

Mihin laitat ajokortin p:n?

– ajoneuvon takana: valkoinen suorakaiteen muotoinen tausta, 30 cm korkea ja 30 cm leveä; Iso kirjain P mustana, korkeus 20 cm ja leveys 18 cm. Tärkeää: merkintöjen tulee olla heijastavaa materiaalia.

Milloin P voi poistaa?

P-kirjainta tulee käyttää vain ja yksinomaan, kun opit vaaleanpunaisella lakanalla, ja se tulee irrottaa, kun kuljettajalla on jo ajokortti. davidsnow kirjoitti: «P» ei tarkoita sitä, että se voidaan poistaa heti tutkimuksen jälkeen: se on poistettava.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *