ASST Rhodense, joka kuuluu Milanon pääkaupunkiseudun ATS:ään, sisältää Rhon, Garbagnaten ja Korsicon entisten ASL-piirien alueen ja terveys- ja sosiaalitilat sekä entisen «Guido Salvinin» sairaalatilat. «sairaala.

Mitkä ovat Asst Rhodensen elimet?

DIPO Yhtiöiden väliset terveysosastot RIMI Medical Direct Passiranan työterveysosasto (UOOML) RICCA-osasto Mielenterveys- ja addiktioosasto RICCA-osasto

Mikä on Asst Rhodensen visio?

ASST Rhodensen tehtävänä on nykyisiä eurooppalaisia, kansallisia ja alueellisia säännöksiä noudattaen ottaa entistä aktiivisempi rooli väestön ehkäisy-, diagnosointi-, hoito- ja kuntoutusprosessissa varmistamalla sairaalaavun ja palvelujen saatavuus ja saatavuus. ja…

Kuinka valita yleislääkäri Rhosta?

Rhon, Aresen, Cornaredon, Lainaten, Peron, Pogliano Milanesen, Pregnana Milanesen, Settimo Milanesen ja Vanzagon kunnissa asuvien kansalaisten tulee ottaa yhteyttä: fiducia.revoca.rho@asst–rhodense.it (puhelimet: 02 / 994303358– 348–382–387–353).

Kuinka hakea Paderno Dugnano -terveyskorttia?

Puhelin: 02994308266/267/269. Faksi: 02994308265. PADERNO DUGNANON VALINTA- JA PERUUTTAMISTISRI. Osoite: Via Repubblica, 13 – Paderno Dugnano.

Etsi 34 aiheeseen liittyvää kysymystä

Miten terveyskorttia haetaan verkossa?

On line. Verotunnuksesta tai sairauskortista on mahdollista pyytää kaksoiskappale verkossa. Ota palvelua varten yhteys seuraavalle sivulle https://telematici.agenziaentrate.gov.it/RichiestaDuplicatoWeb/S ScelModalita.jsp ja seuraa ohjeita.

Kuinka hakea uutta Lombardian terveyskorttia?

On tarpeen: ottaa välittömästi yhteyttä maksuttomaan numeroon 800.030.606 kortin sulkemiseksi; mene ASST:n valinta- ja peruutustoimistoihin ja pyydä uuden kortin myöntämistä.

Kuinka voin vaihtaa yleislääkärini verkossa?

Kuinka vaihtaa lääkäriä verkossa

Yleislääkäriä on mahdollista vaihtaa verkossa poistumatta kotoa. Itse asiassa riittää, että pääset kyseiselle ASL-sivustolle ja rekisteröidyt. Tämän jälkeen on täytettävä ja allekirjoitettava muutosta varten laadittu lomake.

Kuinka vaihtaa lääkäriä Korsicossa?

 1. AMPOITOKLIINIKO.
 2. Lääkärin VALITSEMINEN JA PERUUTTAMINEN.
 3. Aukioloajat: maanantaista perjantaihin klo 8.45-13.00.
 4. Aukioloajat: ma-pe 13.30-16.00.
 5. Tiedustelut ja varaukset: puh. 02 / 99.43.08.905 – 913.

Kuinka vaihtaa yleislääkäriä?

 1. soita seuraaviin numeroihin: • choice.revoca.bollate@asst-rhodense.it.
 2. (puhelimet: 02 994305876-877-878-879-880) • choice.revoca.corsico@asst-rhodense.it.
 3. • choice.revoca.garbagnate@asst-rhodense.it (puhelimet: 02 994308266-267-269) • choice.revoca.paderno@asst-rhodense.it.
 4. (puhelimet: 02 994308803-804-805-816)

Miten valitset yleislääkärin?

Lääkärin vaihdon voi tehdä sähköisen sairauskertomuksen verkkosivuilta, joihin pääsee seuraavasti:

 1. SPID digitaalinen identiteetti;
 2. CNS, PIN ja lukija;
 3. Elektroninen henkilökortti (CIE);
 4. Lombardian alueen OTP-valtuuksilla.

Miten vaihdat yleislääkäriäsi?

Yleislääkärin vaihtaminen on hyvin yksinkertaista: ASL:lle pitää mennä henkilötodistuksella ja verotunnuksella ja jonottaa tiskille. Ilmoita työntekijälle, että haluat vaihtaa/valita perhelääkäriäsi, niin hän toimittaa sinulle listan käytettävissä olevista ammattilaisista, joista voit valita tarpeidesi mukaan.

Kuinka vaihtaa yleislääkäri Ulss 2?

Voit tehdä valintasi asuinalueen hallintotoimistoissa ja myös verkossa (). Asiakirjat lääkärin valintaa varten: Italian ja EU:n kansalaiset: perheaseman omatodistus, verokoodi.

Kuinka vaihtaa yleislääkäri verkossa Fvg?

«Medical Choice» -palvelu (https://sesamo.sanita.fvg.it/sesamo/#/cambio_medico) on aktiivinen sähköisessä sairauskertomuksessa (SESAMOssa) SPID-käytöllä sekä FVG-kirjautumisella. Saatavilla on myös puhelintukipalvelu 0434 223555.

Kuinka pyytää kadonnutta terveyskorttia?

… jos kortti varastetaan, katoaa tai vahingoittuu

 1. verkossa, Veroviraston verkkosivuilla.
 2. sähköpostitse tai varmennetulla sähköpostilla verovirastolle.
 3. missä tahansa veroviraston toimipisteessä.
 4. pyynnöstä ASL:llesi.
 5. Terveyskorttijärjestelmä-portaalin verkkopalvelun kautta

Kuinka saada Lombardian terveyskortin numero?

Kuinka saan kopion sairauskortistani (TS ja TS-CNS)?

 1. pääset veroviraston verkkosivuille.
 2. valitse, pyydätkö kaksoiskappaletta antamalla verotunnuksesi tai henkilötietosi.
 3. täytä näkyviin tulevat kentät.

Miten vanhentunutta terveyskorttia haetaan?

Terveyskortin uusimista on haettava ASL:sta tai mistä tahansa veroviraston toimistosta, joka väliaikaisesti myöntää kansalaiselle korvaavan todistuksen, jota käytetään voimassa olevan asiakirjan toimittamiseen asti.

Kuinka pyytää kopiota terveyskorttia puhelimitse?

Terveyskorttia voi itse asiassa pyytää puhelimitse. Sinun tarvitsee vain soittaa numeroon 848 800 444 tai 800 030 070 maanantaista lauantaihin klo 8-20. Järjestelmä opastaa sinua pyydettäessä: sinun on annettava verotunnuksesi tai henkilötietosi.

Kuinka hakea sairauskorttia asuinpaikan vaihtamiseen?

Jos vaihdat asuinpaikkaa (kunnasta, joka ei kuulu ASL-alueellesi), sinun tulee mennä johonkin piirin hallintotoimistoista valitsemaan yleislääkäri (tai vapaavalintainen lastenlääkäri) ja hankkimaan uusi terveyskortti.

Missä terveyskortti vaaditaan?

Kansalaiset, jotka eivät ole vielä saaneet sitä, voivat ottaa yhteyttä paikalliseen terveysviranomaiseen. Jos heillä ei vielä ole verotunnusta, heidän on sen sijaan otettava yhteyttä mihin tahansa veroviraston toimistoon.

Kuinka vaihtaa Veneton yleislääkäri verkossa?

ULSS yritys n. 4 Itä-Veneto

Riittää, kun muodostat yhteyden Ulss10 Companyn verkkosivuille, siirryt «Lomakkeet»-osioon, lataat ja täytät lomakkeen rekisteröityäksesi tai vaihtaaksesi yleislääkäriä.

Mistä tiedän, kuka on yleislääkärini verkossa?

Menettely ja ohjeet, joita tarvitaan löytääksesi yleislääkärisi verkossa, voivat vaihdella alueittain, joten sinun on ehdottomasti käytettävä alueesi sivustoa tai alueellisen lainkäyttöalueen ASP / ASL:tä ja napsauta sitten kohtaa vaihtaaksesi lääkäriä ja valitse haluamasi toiminto. …

Mitä rajoittamaton avustettu saatavuus tarkoittaa?

Lääkärin valinnan jälkeen avoimien paikkojen määrä ilmoitetaan kohdassa ”Rajaton avustettava saatavuus”. … Täsmennetään myös, että potilaat saavat lähiaikoina tiedotteen irtisanomisesta ja uuden peruslääkärin valinnasta.

Kuinka vaihdat GP Onlinesi Roomassa?

Lazion alueella voit myös vaihtaa yleislääkäriäsi verkossa. Rekisteröidy vain Lazion alueen virallisilla verkkosivuilla (www.regione.lazio.it), täytä ja allekirjoita lomake, joka edellyttää sarjan itsetodistuksia ja uuden perhelääkärin vaihtamista (aktivoinnin kanssa).

Kuinka vaihtaa yleislääkäriä Milanossa?

Vaihda perhelääkäriä valinta- ja peruutustoimistoissa Milanossa

 • Aluepalvelukortti (CRS) tai kansallinen terveyskortti.
 • Valittavan lääkärin nimi ja hänen aluekoodinsa.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.