Hakija voi hakea enintään 20 samaan maakuntaan kuuluvaa oppilaitosta, päiväkodin ja alakoulun osalta enintään 10 oppilaitosta, joista enintään 2 didaktista piiriä.

Kuinka monta paikkaa voin valita ATA:lle?

Miur koulutus

Valitse etukäteen ne 30 koulua, jotka haluat hakea sijoittumista sijoitukseen. Nämä koulut ilmoitetaan MALLissa D3. Voit valita vain toimipisteitä samassa maakunnassa, jolle painettu MALLI D1 tai D2 esitettiin.

Mitä ovat ilmaistuvat istuimet?

Nykyisen lainsäädännön perusteella sivustoja, jotka voidaan ilmaista koulujen sijoittumiseen, ovat perus- ja toisen asteen oppilaitokset ja koulut, taideoppilaitokset, taideoppilaitokset, oppilaitokset, koulut – mukaan lukien valtion erityisoppilaitokset ja CPIA:t. .

Kuinka etsiä kouluja ATA: lle?

Jos haluat valita koulut ATA:n henkilökohtaisena varajäsenenä, sinun on noudatettava tätä menettelyä:

 1. Mene Istanze Online -sivustolle, kirjoita salasanasi ja käyttäjätunnuksesi ja napsauta sitten Enter:
 2. Napsauta näkyviin tulevalla sivulla «Käytä mallin D3 ilmentymää»:

Kuinka päästä ATA-rooliin?

MITEN TEHDÄ SEN yhteensä 26 653 paikalla, jaettuna eri profiileihin. Erityisesti: DSGA: 2.172. Hallintoavustajat: 5 755.

Milloin ATA-aikoja on?

ATA-henkilöstö: virat maakunnittain kauden 2021/2022 merkintöihin rooliin 1.9.2021 alkaen 12 193 ATA-henkilöstöä sijoitetaan luetteloon.

Kuinka nähdä 30 ATA-koulua?

Tässä tapauksessa voit nähdä kolmannen ATA-sijoituksen sen johtavan koulun verkkosivuilla, jolle lähetit yhteenvedon (kunnat ja piirit) kaikista kilpailuluokista ja paikkatyypeistä, joista se kilpailee.

Kuinka monta koulua voit valita rooliin?

HUOM: käyttäjä voi ilmoittautua kaikkiin haluamiinsa kouluihin. Ei ole rajaa. Tässä vaiheessa käyttäjä voi ilmaista haluamansa järjestyksen järjestämällä paikat oikealla olevien nuolien avulla («Lisää koulu» -painikkeen yläpuolella. Voit myös poistaa yhden tai useamman sijainnin roskakorikuvakkeella.

Missä kannattaa tehdä
 • Toscana (mutta matala, kuten Frosinonen maakunta)
 • Kuka osaa tai kolmivuotinen ammatillinen koulutus.

  Mistä nähdä Ata kolmannen bändin 2021 ranking?

  Pääset instanssien henkilökohtaiseen osioon verkossa. Sisäänpääsyyn tarvitaan tunnistetiedot (salasana ja käyttäjätunnus) tai vaihtoehtoisesti Spid. Napsauta Muut palvelut. Valitse valikosta ensimmäinen kohta «Instituutin henkilökohtaisten sijoitusten näyttö.

  Milloin väliaikainen ATA 2021 -sijoitus julkaistaan?

  Uudet alustavat kolmannen tason ATA-sijoitukset julkaistaan ​​8. heinäkuuta alkaen ja lopulliset sijoitukset elokuun 2021 alkuun mennessä, jotta varajäsenet voidaan kutsua koolle syyskuusta 2021 alkaen hyvissä ajoin ennen uuden lukuvuoden alkua. .

  Miten Atan henkilöstön sijoitukset toimivat?

  Hakijan pisteet välitetään kaikkiin 30 kouluun, jotka ehdokas on ilmoittanut liitteessä D3. Jokainen koulu saa ehdokkaan pisteet ja sijoittuu kolmannelle tasolle. 5. Jokainen koulu julkaisee oman koulun sijoituksensa alustavasti.

  Milloin merkintä on ATA 2021 22 -rekisterissä?

  1.9.2021 alkaen ATA:n henkilöstöä palkataan 12 193.

  Kuinka monta ATA-vuokraa 2021 2022?

  Lukuvuoden 2021/2022 osalta avoimia ja vapaita paikkoja on 26 653, kun taas valtuutettuja rekrytointeja on 12 193 ja 14 460 paikkaa olisi pitänyt jäädä vapaaksi, sillä tällä hetkellä virkaan odotetaan valtuutettuja ilmoittautumisia.

  Kuinka monta kouluyhteistyökumppania palkataan?

  Henkilöstön palkkaaminen ATA 2021 2022: 12 193 ilmoittautumista tehtävään, MIUR-asetus. MIUR on julkaissut asetuksen, joka sallii 12 193 ATA-henkilöstön rekrytointia tehtävään 2021-2022. Nämä ovat koulun apu-, hallinto- ja teknikon paikat seuraavalle lukuvuodelle …

  Publicaciones Similares

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *