Burracossa pinella on 20 pisteen arvoinen ja sitä voidaan käyttää jokerina tai se voi toimia 2:na. Jokainen suora voi sisältää enintään 1 pinellan, ellei pinella ole samaa pukua kuin suora ja toimii 2:na. voidaan lisätä toinen pinella.

Milloin Pinella voidaan heittää pois burracoon?

Jokerien ja Pinellan on välttämättä pysyttävä pelissä jo auki, eli he eivät voi palata korvaavan pelaajan käsiin. Jos keräät yhden kortin hylkäyspinon, et voi hävittää sitä, mutta yksi jo omistamistasi korteista on hylättävä.

Mitä tapahtuu, jos buraco-kansi loppuu?

Kun toiselta pelaajalta loppuvat kortit, hänen on otettava toinen pinoista. … Kun pakassa olevat kortit loppuvat, jos pöydällä on vielä ainakin yksi kuoppa, sitä käytetään pakana.

Kuinka siirtää Pinellaa burracossa?

– Jos Pinella / Jolly ei ole vapaa, sitä voidaan siirtää vain korvaamalla se kortilla, jossa sillä on paikka (esim. Ässä-Pinella-Donna-yhdistelmällä voin hyökätä Kymmenen vain vaihtamalla Pinellan / Iloitse kuninkaan kanssa ja siirrä se bassoon jalkaväen tilalle, – -> Asso-Re-Donna-Pinella-Dieci).

Kuinka lasket buracon pisteet kahteen?

Buraco-pisteet: kuinka pisteet lasketaan

 1. Ässä: arvo 15 pistettä.
 2. K:sta (kuningas) numeroon 8: arvo 10 pistettä.
 3. 7–3, mukaan lukien: arvo 5 pistettä.
 4. Jolly: arvo 30 pistettä.
 5. 2: arvo 20 pistettä.

Etsi 31 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka laskea Burraco-kortit?

Kortit antavat seuraavat kohdat:

 1. 3, 4, 5, 6, 7: 5 pistettä.
 2. 8, 9, 10, jätkä, kuningatar, kuningas: 10 pistettä.
 3. Ässä: 15 pistettä.
 4. Pinella: 20 pistettä.
 5. Jolly: 30 pistettä.
 6. Puhdas buraco: 200 pistettä.

 7. Likainen Burraco: 100 pistettä.

Miten Buraco-pisteet lasketaan?

Burraco-pelin ennakoidut pisteet ovat: 3 – 7 ennakoidut 5 pistettä, 8 – King 10 pistettä, ässät 15 pistettä, pinelle 20 pistettä ja jokerit 30 pistettä. Jokaisesta puhtaasta burracosta saat 200 pistettä, kun taas likaisesta burracosta 100 pistettä.

Milloin Buraco-peli päättyy?

Peli päättyy, kun yksi parin pelaajista asettaa ja hylkää kaikki 11 korttiaan, ottaa yhden kuopista ja yrittää myös päästä eroon siitä. Kun hänellä ei ole enää mitään kädessään, hänen sanotaan tehneen «Burracon», peli päättyy ja pisteet lasketaan.

Milloin burracon kantapää loppuu?

8) Peli päättyy, kun varasto koostuu kahdesta viimeisestä kortista>. Itse asiassa peli päättyy kolmannen viimeisen kortin nostoon. Tästä hetkestä lähtien mitään hylkäyksiä ei voida käyttää. Jos yksikään pari ei ole sulkeutunut tässä pelissä, 100 palkintopistettä ei hyvitetä.

Miten pääset pois Burracossa?

Piirtämisen tai keräyksen jälkeen voit päättää laskea korttien yhdistelmät, hyökätä kortit ja sitten heittää pois. Poisheittoa lukuun ottamatta muut vaiheet ovat vaihtoehtoja, eivät velvoitteita. Ainoa tapaus, jossa hylkääminen ei ole pakollista, on kun lennät, eli menet kaivolle pudottamalla kaikki kädessäsi olevat kortit.

Milloin kortit loppuvat Burracossa 3:ssa?

Burraco kolmessa: jos kortit loppuvat, mitä teet? Ensimmäinen pelaaja, jonka kortit loppuvat, pääsee käsiksi 18 kortin kaivoon ja jatkaa pelaamista yksin, kun taas kaksi muuta pelaajaa muodostavat parin, joka pääsee käsiksi 11 kortin hyvin, heti kun toinen parin kahdesta pelaajasta on viimeisteli korttinsa.

Kuinka paljon Pinella maksaa Burracossa?

Burracossa pinella on 20 pisteen arvoinen ja sitä voidaan käyttää jokerina tai se voi toimia 2:na. Jokainen suora voi sisältää enintään 1 pinellan, ellei pinella ole samaa pukua kuin suora ja toimii 2:na. voidaan lisätä toinen pinella.

Kuinka monta korttia Burracolle jaetaan kolmessa?

Kolmen pelaajan Burracossa muodostetaan kaksi kuoppaa, yksi 11 kortista ja toinen 18 kortista, sitten 18 kortin pakka asetetaan 11 kortin pakan päälle. Jokaisella pelaajalla on käytettävissään 11 ​​korttia.

Missä burracoa pelataan eniten?

Nimi tulee portugalilaisesta sanasta «buraco», joka tarkoittaa seulaa. Etelässä syntynyttä Burracoa pelataan nykyään kaikkialla, vaikka se näyttäisikin olevan Puglia, alue, jossa pelataan eniten ja josta maamme valloitus on alkanut.

Milloin voit avata Burracossa?

Termi avoin viittaa hetkeen, jolloin pelaaja päättää laittaa pöytään ainakin kortit, jotka on linkitetty sekvenssin tai yhdistelmälogiikan mukaan. … Esimerkiksi jos kumppanimme on jo tuonut sydämen Q, K, A, emme voi tehdä samaa, vaikka meillä olisikin ne kortit kädessä.

Mitä likainen burraco tarkoittaa?

Likainen Burraco

Seitsemän tai useamman samanarvoisen kortin sarja tai seitsemän samaa maata olevaa korttia (mukaan lukien jokerikortti).

Kuinka monta kantta per burraco kahdessa?

Tämä kuuluisa peli on peräisin Pinnacola-peliperheestä; Burracon pelaamiseen tarvitset kaksi ranskalaista korttipakkaa, samoja kuin pokeripeleissäkin, sillä erolla, että burracossa jokereita pidetään pelipakassa, jolloin yhteensä 108 korttia (54 korttia .. .

Kuinka monta burraco-korttia on?

Kuinka monta korttia Burracolle jaetaan? Burraco on jaettu kahteen pelivaiheeseen. Ensimmäisessä vaiheessa jakaja jakaa 11 korttia jokaiselle pelaajalle, kun taas toisessa (joka avautuu, kun pelaajalta loppuvat kädessään olevat kortit) pelataan niin sanotuilla «kaivoilla».

Kuinka monta pistettä buracopelin voittoon tarvitaan?

Puhdas tai puhdas buraco = 200 pistettä. Ne ovat seitsemän samantyyppistä korttia tai seitsemän samaa maata olevaa korttia nousevassa tai laskevassa järjestyksessä ilman Jollya tai Pinellaa. Puolipuhdas buraco = 150 pistettä.

Miten 4 burraco-pistettä lasketaan?

Pisteytystarkoituksia varten kortit saavat tietyt arvot:

 1. 3, 4, 5, 6 ja 7 ovat 5 pisteen arvoisia.
 2. 8, 9, 10, J, Q, K ovat 10 pisteen arvoisia.
 3. Ässä on 15 pisteen arvoinen.
 4. 2 (pinella) on 20 pisteen arvoinen sen käytöstä riippumatta.
 5. Jokeri on 30 pisteen arvoinen.

Kuinka monta jokeria korttipakassa on?

Jokaisessa pakassa on 2 jokeria.

Kuinka monta korttia Machiavellille annetaan?

Pelin osallistujien joukosta satunnaisesti valittu jakaja jakaa myötäpäivään yksitellen ja kuvapuoli alaspäin, kukin 13 korttia. Muissa versioissa jaettavat kortit ovat 3, 5, 7, 11 tai 15 per pelaaja.

Kuinka paljon canasta on ässästä ässään?

Canasta of Aces: 1000 pistettä. Käteen jääneiden korttien pisteet vähennetään tuloksesta. Lisäksi kaivo vähentää 100 pistettä, kun et ota sitä tai jos otat sen ja et käytä sitä.

Mikä on kuninkaallinen burraco?

Kuninkaallinen burraco on Uruguayssa syntyneen pinnacola-perheen peli, joka on erittäin suosittu Italiassa. … Muut versiot riippuvat pelaajien määrästä: on mahdollista pelata burracoa yksilöllisesti, joukkueissa ja on olemassa kolmen pelaajan variantti.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.