(Kausi 7) 20-jaksoisen Chicago PD -televisiosarjan 7. kausi sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 25.9.2019-15.4.2020 välisenä aikana NBC:n toimesta.

Missä nähdä Chicago Pd 5?

Chicago PD 5 (kausi 5) on saatavilla täysimääräisenä laillisena suoratoistona Amazon Prime Videossa (4 vuodenaikaa), Infinityssä (4 vuodenaikaa), NYT (9 kautta), Sky on Demandissa (9 kautta).

Milloin Chicago Pd vastaa?

Chicago PD 8 -kauden julkaisupäivä

Keskiviikko-ilta oli jälleen varattu franchising-yhtiölle. NBC ilmoitti elokuun lopussa, milloin rikos julkaistiin. Tämä on 11.11.2020.

Mistä katsoa Chicago Pd 8?

Chicago PD 8:n jaksot lähetetään parhaimmillaan Italia 1 -kanavalla noin klo 22.15 alkaen. Suoraa lähetystä on mahdollista seurata myös suoratoistona mediaset.it/italia1-sivustolta, ilmeisesti samaan aikaan televisiolähetyksen kanssa.

Millä Chicago Pd -kaudella Alvin kuolee?

Dick Wolfin luoman Chicago PD:n viides kausi päättyi erittäin koviin iskuihin Chicago Intelligencelle. Etsivä Alvin Olinsky tapettiin julmasti, kun hänet oli vangittu rikoksesta, jonka teki kersantti Hank Voight, hänen pomonsa ja paras ystävänsä.

Etsi 43 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka Nadia kuolee Chicagossa?

Chicagon poliisin tiedusteluyksikkö menetti toisen elementin viimeisessä jaksossa, kun sarjamurhaaja Greg Yates (Dallas Roberts) kidnappasi, raiskasi ja tappoi Nadian (Stella Maeve).

Kuinka tarkistaa Chicago Pd:n jaksot?

Löydä Chicago PD suoratoistosta tilaamalla TIMVision ja Amazon Prime Video.

Milloin Chicago Pd 8 tulee ulos?

Chicago PD -televisiosarjan kahdeksas kausi, joka koostuu 16 jaksosta, sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa NBC-kanavalla 11.11.2020-26.5.2021.

Kuinka arvioida Chicago Pd 6?

Chicago PD 6: milloin se julkaistaan ​​ja missä se näkyy suoratoistona

Chicago PD:n kausi 6 esitettiin vuosina 2017-2018. Italiassa sarja lähetettiin Mediaset Premium -alustan Premium Crime -kanavalla. Chicago PD -suoratoisto on saatavilla Infinityssä.

Mistä katsella Chicago Fire -toistoja?

Nyt voit suoratoistaa ”Chicago Fire” Netflixissä, Sky Gossa, Now TV:ssä, Amazon Prime Videossa tai ilmaiseksi Mediaset Play -mainoksilla.

Milloin Chicago Pd:n kausi 9 julkaistaan?

Chicago PD -televisiosarjan yhdeksäs tuotantokausi saa ensi-iltansa USA:ssa NBC:n toimesta 22.9.2021 alkaen. Italiassa se esitetään Sky Serie -kanavalla 16.11.2021 alkaen.

Milloin Chicago Pd:n viides tuotantokausi julkaistaan ​​parhailla videoilla?

Chicago PD 5:n ensimmäinen jakso (jakso 1 ”Il revisore” – jakso 2 ”Heroes” – jakso 3 ”The Lupaus”) Torstai 4. heinäkuuta 2019 Italia 1:ssä klo 21.20.

Milloin Chicago Pd julkaistaan ​​Amazon Primessa?

Kaksi pakollista sarjaa Amazon Prime Videossa. 13. huhtikuuta alkaen on Chicago Firen ja Chicago PD:n neljä ensimmäistä kautta

Miten Chicago Pd 6 -kausi päättyy?

Chicago PD kuin 6 × 9 päättyy

Antonio löi naista lujasti, kun hän työnsi tyttärensä kaappaneen pojan ulos ikkunasta. Lisäksi hänen oksikodoniriippuvuutensa on rasittanut koko joukkuetta myös siksi, että vaalit ovat käsillä ja Antonion kuntoutuminen ei ole helppoa.

Miten Chicago Pd:n kuudes kausi päättyy?

Jakso päättyy siihen, että Ruzek pidätetään, Dawson jatkaa kipulääkkeiden käyttöä, Kelton löydetään murhattuna ja Voight kävelee pois rikospaikalta.

Milloin Chicago PD 2021 alkaa taas?

NBC ilmoitti heinäkuun puolivälissä seuraavien jaksojen julkaisupäivämäärän, joka osuu 22. syyskuuta 2021. Kuten kuvittelimme, itse asiassa verkko oli suunnitellut debyyttinsä syksylle yhdessä Chicago Medin ja Firen kanssa.

Mistä nähdä Chicago-sarja?

Löydä Chicago Fire -suoratoisto Infinity +:sta, Amazon Prime Videosta ja NOW -tilauksesta.

Kuka kuolee Chicago Pd:n toisella kaudella?

Jaksot, kausi 2. (Chicago PD) Tästä kaudesta lähtien Archie Kao ei ole enää osa Chicagon poliisin näyttelijöitä, koska hänen hahmonsa, etsivä Sheldon Jin kuoli ensi-illan finaalissa.

Missä nähdä Chicago Pd:n toinen tuotantokausi?

Chicago PD 2 (kausi 2) on saatavilla täysimääräisenä laillisena suoratoistona Amazon Prime Videossa (4 vuodenaikaa), Infinityssä (4 vuodenaikaa), NYT (9 kautta), Sky on Demandissa (9 kautta).

Milloin Chicago Fire 9 alkaa?

Chicago Fire 9 Italiassa, kun se julkaistaan? 25. helmikuuta 2021 alkaen. Chicago Fire 9 -kausi esitellään Italiassa? Yhdysvalloissa NBC:n debyytin jälkeen viime torstaina 25.2.2021 Premium Actionissa lähetetyt rohkeiden Chicagon palomiesten tapahtumat alkavat uudelleen myös Italiassa.

Milloin Grey’s Anatomy 16 julkaistaan ​​prime-videolla?

Lääketieteellisen draamasarjan Greyn anatomia -kausi 16 saapuu suoratoistona italiaksi Amazon Prime Video -palvelussa. Kausi sai ensi-iltansa 26.9.2019.

Milloin Criminal Minds 15 julkaistaan ​​parhailla videoilla?

Viidentoista loistavan kauden jälkeen sarja on päässyt päätökseen ja saapuu Amazon Prime Video -luetteloon. Criminal Mindsin viidestoista ja viimeinen kausi, joka koostuu kymmenestä jaksosta, on saatavilla 2. elokuuta alkaen Amazon Prime Videolla.

Milloin oppilas 3 ilmestyy ensimmäisellä videolla?

Sekä Lino Guanciale (Claudio Conforti) että Alessandra Mastronardi (Alice Allevi) lupaavat: ”nähdään pian”! L’Allieva 3 -kauden julkaisu alkaa sunnuntaina 27.9.2020.

Missä nähdä Chicago Fire 8 -toistot?

Toistot näkyvät suoratoistona Mediaset Infinityssä, ja myöhemmin, päivän ja kellonajan kuluttua, ne ovat vielä määrittämättä, osa Italia 2 -ohjelmaa.

Kuka kuoli Chicagon tulipalossa?

Chicago Fire, Matthew Caseyn jäähyväiset

”Näin kymmenen vuotta päättyy minulle. Minusta oli aivan luonnollista päättää lähteä. Ennustettavissa, kun tiedät kuinka he kohtasivat elämän ja kuoleman yhdessä. Hyvästien sanominen on todella vaikeaa.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.