Dianon asema on rautatiepysäkki, joka sijaitsee Genova-Ventimiglia-linjalla. Se sijaitsee osittain Diano San Pietron ja osittain Diano Castellon kunnallisella alueella, ja se palvelee myös naapurikuntaa Diano Marinaa.

Miten päästä Diano Marinaan junalla Torinosta?

Paras tapa päästä Torinosta Diano Marinaan on bussilla, joka kestää 3h 4m ja maksaa 13-18€. Vaihtoehtoisesti voit harjoitella Savonan kautta, joka maksaa 14 € – 60 € ja kestää 3h 28m.

Kuinka paljon Torinon Diano Marinan junalippu maksaa?

Tietoja junista Torino – Diano Marina

Halvin junalippu tälle reitille on vain 16 €, kun junalippujen keskihinta on 16 €. Matkailijat lähtevät yleensä Torino Porta Nuovasta päästäkseen Diano Marinaan.

Missä uusi Diano Marinan asema sijaitsee?

Asema suljettiin 28. marraskuuta 2016 ja korvattiin uudella asemalla, joka sijaitsee ylävirtaan nimeltä Diano 11. joulukuuta 2016 alkaen.

Kuinka tulostaa Trenitalia-lippu?

Verkosta ostetulla seutulipulla matkustaminen on helpottunut: nyt sitä ei enää tarvitse tulostaa. Trenitalia ilmoittaa sen: näytä vain valvontahenkilöstölle «pdf»-tiedosto, joka vastaanotettiin tietokoneellesi, älypuhelimeesi tai tablet-laitteeseen sähköisen oston jälkeen Trenitalian verkkosivuilla.

Etsi 23 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka löytää junatarjouksia?

Osta junaliput verkosta Trainline-verkkosivuston tai -sovelluksen avulla ja vältä jonotusta asemalla. Trainlinessa itse asiassa voit varata edullisia lippujasi matkustaaksesi Trenitalian alue-, Intercity- ja Frecce-junilla sekä Italon suurnopeusjunilla.

Kuinka voin ostaa Freccia Rossa -lippuja 9 eurolla?

Se on hyvin yksinkertaista, syötä vain lähtö- ja saapumisasemat, päivämäärät ja merkitse vasemmalla oleva «Hae parasta hintaa» -ruutu. Näin eilen illalla löysin monia lippuja hintaan 9 € (minihinta) Roomasta Milanoon, Bolognaan ja Torinoon maaliskuusta toukokuuhun.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.