Hänen nimensä on Paolo Ginestra, hän on 42-vuotias, pelaa Fermanassa Serie C:ssä ja on tällä kaudella eniten torjuttuja rangaistuspotkuja Euroopassa tehnyt maalivahti. 12 kokonaislaukauksesta puolet maalivahti torjui tai hylkäsi. Poikkeuksellisia lukuja, jos ajattelemme maalivahtia, joka kirjoitti henkilökorttiinsa 1979.

Kuka maalivahti on torjunut eniten rangaistuspotkuja historiassa?

Jos Serie A:ssa maalintettujen rangaistuspotkukilpailujen ensisijaisuus kuuluu Francesco Totille, joka urallaan on tehnyt 71 maalia, eniten pelastaneiden maalivahtien kärjessä on Gianluca Pagliuca, joka Interin, Sampdorian paidoissa. , Bologna ja Ascoli ovat välttäneet maalin paikalta 31 kertaa.

Kuka on torjunut eniten rangaistuspotkuja Serie A:ssa?

Nykyinen Interin maalivahti Samir Handanovitš pitää hallussaan yhden kauden rangaistuspotkujen ennätystä Serie A:ssa. Samir Handanovic nousi kuitenkin Serie A:ssa 25 rangaistuspotkusta ja nousi Italian liigan historian parhaaksi rangaistuslaukaukseksi.

Kuka on historian paras rangaistuspotkukilpailu?

Serie A, parhaiden rangaistusten torjujien ranking

 • Łukasz Skorupski (Bologna) torjutut rangaistukset: 3/13 (23%) …
 • Bartłomiej Drągowski (Fiorentina) torjutut rangaistukset: 4/15 (27%) …
 • Samir Handanovic (Inter) torjutut rangaistukset: 2/7 (28%) …
 • Luigi Sepe (Parma) torjutut rangaistukset: 3/10 (30%) …
 • Gianluigi Donnarumma (Milano) torjutut rangaistukset: 5/12 (42 %)

Kuinka monta rangaistuspotkua Sirigu on torjunut?

SALVATORE SIRIGU (Torino): 12 rangaistuspotkua 64:stä (keskiarvo 18,7 %), 12.

Etsi 35 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuka on torjunut eniten rangaistuksia Euroopassa?

Kymmenen maalivahtia on mennyt rangaistuspotkuihin useammin kuin kerran EUROssa. Eniten vaikutuksen saaneet ovat Gianluigi Buffon, Iker Casillas, Unai Simón ja Gianluigi Donnarumma (kolme). Casillasia vastaan ​​annetusta kahdeksasta rangaistuspotkusta vain puolet on tehty.

Kuka säästää rangaistukset?

Jokaisessa laukauksessa pallo asetetaan rangaistusalueelle ja vain maalivahti voi puolustaa omaa maaliaan. Maalivahdin on pysyttävä maaliviivalla, kunnes vastustajan ampuja potkaisee pallon. Jos maalivahti etenee etuajassa ja torjuu laukauksen, erotuomari voi saada rangaistuslaukauksen uusiksi.

Kuka on maailman paras maalivahti?

Maalivahdeista ja ykkösistä yksi ensimmäisistä mieleen tulevista nimistä on Manuel Neuer. Vuosia pidetty maailman parhaana, monien mielestä se on edelleenkin, iästä huolimatta ja vammat alkavat tuntua.

Kenellä maalivahtilla on lyömättömien minuuttien ennätys?

Mazaropilla on lyömättömiä ennätyksiä. 1 – Geraldo Pereira de Matos Filho ‘Mazaropi’: maalivahti Vasco de Gamalla on lyömätön maailmanennätys. Aikaa 18. toukokuuta 1977 ja 7. syyskuuta 1978 välisenä aikana kesti 1816 minuuttia ilman yhtään maalia. 2- Edwin van Saar oli 1311 minuuttia ilman päästämistä Manchester Unitedille.

Kenellä maalivahtilla on lyömätön ennätys?

1) Italian korkeimman jalkapalloliigan (Serie A) maalivahtien lyömätön ennätys on Gigi Buffonin hallussa, joka kaudella 2015/16 puolusti Juventuksen maalia 974 minuuttia (10 peräkkäistä peliä).

Kuka on Serie A:n paras maalivahti?

Serie A, henkilökohtaisia ​​palkintoja jaetaan: Donnarumma paras maalivahti, Ronaldo paras hyökkääjä

 • PARAS ALL 23: DUSAN VLAHOVIC. …

 • PARAS Maalivahti: GIANLUIGI DONNARUMMA. …

 • PARAS PUOLUSTAJA: CRISTIAN ROMERO. …

 • PARAS KESKENPALTAJA: NICOLO ‘BARELLA. …

 • PARAS HYÖTYKÄYTTÄJÄ: CRISTIANO RONALDO.

Ketkä ovat maailman 10 vahvinta maalivahtia?

Maailman vahvimmat maalivahdit

 • Manuel Neuer. …
 • Alisson. …
 • Jan Oblak. …
 • Marc-André ter Stegen Tervetuloa Marc-André ter Stegenin maagiseen maailmaan. …
 • Gianluigi Donnarumma. …
 • Ederson. …
 • Keylor Navas. …
 • Thibaut Courtois.

Kuinka monta rangaistuspotkua Yashin on torjunut?

Moskovassa vuonna 1929 syntynyt Lev Ivanovic Yashin on luultavasti yksi maailmassa joka vuosisadalla. 1,89 cm korkealla tankojen keskellä hän torjui ikään kuin hänellä olisi kahden käden ja kahden käden sijasta 50 tai 100, kuten Briareus tai Hydran päät. 86 rangaistusta tallennettu historiassa, kun ei lasketa epävirallisia.

Kenellä on Serie A:n lyömätön ennätys?

Roberto Mancinin johtaman maajoukkueen tappiollinen sarja Sveitsin tasapelin jälkeen oli 37 ottelua (joka saavutti Brasilian absoluuttisen ennätyksen), juuri Italia-Ukraina 1-1 10. lokakuuta 2018 kärsityn tappion jälkeen. edellisen 10. syyskuuta Portugalia vastaan ​​…

Kenellä on Ligue Onessa lyömätön ennätys?

Pelaajien ennätykset ja tilastot

Eniten pelannut pelaaja: maalivahti Jean-Luc Ettori, 602 peliä. Maalivahti Gaëtan Huardin lyömätön ennätys, 1176 minuuttia kaudella 1992-1993.

Kenellä maalivahtilla on Serie A:n lyömätön ennätys?

Gianluigi Buffon ja lyömätön ennätys: 973 minuuttia. 20. maaliskuuta 2016 Torinon derbyn yhteydessä Carrarinon maalivahti teki historiallisen Italian voittamattomuuden ennätyksen.

Kuka on tehnyt eniten maaleja maajoukkueessa?

Cristiano Ronaldo on maajoukkueen maalinennätys.

Kuinka monta rangaistuspotkua Consiglio on torjunut?

Tämä on ensimmäinen todellinen kausi Councilsin kärkisarjan aloittelijana, tuolloin 22-vuotias, joka on viimeisten antautuneiden joukossa: sillä kaudella on pelattu 4 rangaistuspotkua, hänen henkilökohtainen ennätyksensä oli silloin tasan kaudella 2018/19.

Kuinka paljon väärä rangaistus on fantasiajalkapallon arvoinen?

+3 pistettä jokaisesta torjutusta rangaistuksesta (koskee maalivahtia tai hyökkääjää, joka korvaa hänet maalitolppien välissä karkotuksen tai loukkaantumisen sattuessa); +1 piste jokaisesta avusta (Fantasy Football Federationin ilmoittamat ovat voimassa);

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.