Mitä tehdä, jos ostaja ei nouda Vinted-pakettia? Vinted antaa ostajalle viisitoista työpäivää paketin noutamiseen. … Mitä tulee rahaan, Vinted palauttaa tuotteen määrän ostajalle ja koko prosessi jätetään pois, koska myynti epäonnistui.

Entä jos Vinted-paketti on suurempi?

Sinä tai ostaja saatat joutua maksamaan ylimääräisiä toimituskuluja, jos: Paketti ylittää valitut paketin kokorajoitukset (painoon tai mittoihin liittyvät); Lähetit paketin eri toimitustavalla kuin ostajan valitsemalla tavalla.

Mitä tapahtuu, jos Vinted-pakettia ei noudeta?

4) Jos pakettia ei noudeta määräajassa (yleensä 14 vrk), noutopiste lähettää sen takaisin lähettäjälle. Kun paketti on palautettu ja toimitus validoitu, rahat vapautetaan: käytännössä myynti onnistuu, vaikka paketti palautettaisiin!

Miten Vinted-keräyspiste toimii?

Katsotaan kuinka Vinted-paketti lähetetään tai, jos haluat, kuinka Vinted-vaatteet lähetetään. Kun paketti on valmisteltu ja lähetys koottu, paketti on tuotava valtuutettuun UPS Access Point™ -verkon pisteeseen ja noudettava UPS-kuriirin toimesta.

Mitä tapahtuu, jos Vinted kadottaa paketin?

Palvelukeskus. Mondial Relaylla ostaja voi peruuttaa tilauksen, jos paketti katoaa kuljetuksen aikana. Tämä peruutus myöntää automaattisesti: Ostajan hyvityksen.

Etsi 39 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka peruuttaa Vinted-ostos?

Tilauksen peruuttaminen:

 1. Avaa keskustelu toisen käyttäjän kanssa.
 2. Valitse oikeasta yläkulmasta ⓘ.
 3. Valitse Peruuta tilaus ja valitse syy luettelosta tai valitse Muu ja kirjoita syy.

Kuinka saada Vinted-merkki takaisin?

Lähetystarraa ei vastaanotettu. Kun napsautat Lataa etiketti, tarra luodaan yleensä muutamassa hetkessä. Sitten voit käyttää tarraa verkossa postilaatikkosi kautta tai ladata sen suoraan Vintedin keskustelunäytöstä.

Mistä Vinted-paketti viedään?

Tulla sisään. Kuten sanoin, sinulla on 5 työpäivää aikaa lähettää paketti myyntipäivästä. Lähettääksesi sen, sinun on vietävä se ostajan valitseman lähetystyypin mukaan UPS:n noutopisteeseen tai Postiin / Punto Posteeseen BRT-fermopoint tai Loker InPost.

Miten toimitus toimii Vintedissä?

Lähetyskulut maksaa aina ostaja. Ostajan maksama kokonaissumma on tuotteen hinta plus toimituskulut.

Kuinka noutaa Vinted-paketti postista?

Kun myyt Vintedissä, saat ennakkoon maksetun lähetystarran keskustelussa ostajan kanssa. Tulosta se vain kotonasi ja jätä paketti lähelläsi olevaan postitoimistoon. Tämä toimitustapa on aktiivinen automaattisesti: sinun ei tarvitse tehdä mitään aloittaaksesi toimituksen Poste Italianen kautta.

Kuinka kauan ostajan on noudettava paketti?

Ostajallasi on 10 päivää aikaa ilmoittautua postiin ja noutaa lähetys. Jos tuote toimitetaan uudelleenkäynnistyspisteeseen, tämä aika on 10 päivää. Kun tämä määräaika on umpeutunut, myynti peruutetaan ja sama kuljetusyhtiö palauttaa tuotteen sinulle.

Kuinka kauan Vinted säilyy?

Kun teet ostoksia Vintedissä painamalla «Osta»-painiketta, maksat ostajan suojamaksun jokaisesta tapahtumasta. Se on lisäsuoja ostoksille ja tiedoillesi, joten voit tehdä ostoksia mielenrauhassa. Hinta on 5 % tuotteen hinnasta plus 0,70 €.

KUKA MAKSAA Vinted-tuoton?

Vintedistä ostettujen tuotteiden palautus sisältää tuotteen toimituskulut, jotka vaihtelevat pakkauksen koon mukaan. Ne veloitetaan pääsääntöisesti tavaran ostajilta takaisin lähetettäväksi tai sopimuksen mukaan ne voidaan maksaa puoliksi myyjän ja ostajan välillä.

Kuinka muuttaa pakkauskokoa Vintedissä?

Palvelukeskus

 1. Valitse jokin pakkauskokovaihtoehdoista.
 2. Napauta «Näytä mitat ja hinnat» – se tulee näkyviin valitun vaihtoehdon viereen.

Mitä tapahtuu, jos paketti painaa enemmän?

Jos lähetyksen todellinen paino tai mitat ylittävät verkkotilauksen yhteydessä ilmoitetut, on mahdollista, että kuriiri kieltäytyy ottamasta tavaraa vastaan ​​tai syntyä seuraavat tilanteet: Lähetys voidaan palauttaa lähettäjälle kuluineen maksetaan maksajalta.

Kuinka he maksavat minulle Vintedissä?

Maksutavat hyväksytään Vintedissä

 1. Vintoitu tasapaino.
 2. Luotto/pankkikortti.

Kuinka lähettää UPS-tukipisteestä?

Kuinka UPS Access Point™ toimii:

 1. 1) Teet tilauksesi ja valitset UPS Access Pointin sijainnin noutoa tai toimitusta varten.
 2. 2) Valitse lähimpänä oleva UPS Access Pointin toimituspaikka.
 3. 3) Toimitamme tilauksesi suoraan UPS Access Pointin toimistoon.

Kuinka noutaa paketti postista?

Kuinka kerätä paketti

 1. Mene Poste Da Te Pointiin. Kun saat PT-sovelluksessa ilmoituksen, tekstiviestin tai sähköpostin, jossa kerrotaan, että voit noutaa pakettisi, mene Punto Poste Da Teen, jossa olet rekisteröitynyt.
 2. Skannaa QR-koodi….
 3. Nouda lähetys.

Paljonko Vintedissä myyminen maksaa?

Vintedillä ei ole myyntipalkkioita: ansaitsemasi on kaikki sinun. Maksu suoritetaan heti, kun ostaja vahvistaa vastaanottaneensa tuotteen ja olevansa tyytyväinen ostokseen.

Kuinka löytää UPS-merkki?

Jos haluat tulostaa uudelleen koko lähetyksen tarrat, valitse lähetys.

 1. Valitse Tulostustehtävät-välilehdeltä ensin Tarrat ja valitse sitten tulostettavan tarran tyyppi.
 2. Jos valitset lähetyksen, jossa on mukautettu vastaanottajatarra, Tulostettavien kopioiden määrä -ikkuna avautuu.

Kuinka tulostaa itseliimautuvia lähetystarroja?

Et tarvitse erityistä tulostinta tai tarroja, tulosta ne tavalliselle tulostinpaperille ja teippaa ne pakkaukseen. Voit myös muokata tarraa lisäämällä tilausnumeron tai henkilökohtaisen viestin.

Mistä löydän UPS-merkinnän?

Tarra on kiinnitettävä pakkaukseen läpinäkyvässä muovipussissa, jota voi pyytää UPS-huoltokeskuksen henkilökunnalta tai valitsemalla näytön yläreunasta Toimitus-välilehti ja valitsemalla sitten UPS – Labels, Pak ja enemmän vasemmalla alueella.

Kuinka kauan minun on peruutettava Vinted-tilaus?

2 päivän sisällä arvioidusta toimituspäivästä, jos tuote ei ole saapunut.

Mitä odottava tilaus tarkoittaa?

Odottava toimeksianto – on elinkeinonharjoittajan pyyntö suorittaa toimenpide hinnalla, joka poikkeaa nykyisestä markkinahinnasta.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.