Dynaamisuus on kykyä liikkua päättäväisesti ja helposti tilanteissa, dynaamisuus on kykyä sopeutua niihin kameleonisesti. Lyhyesti sanottuna dynaamisuus on ketteryyttä ja liikkumisvapautta, dynaamisuus on transformismia.

Mitä on taiteen dynaamisuus?

Nopeuden, aktiivisuuden ja muutoksen ilmaisu ja korotus kaikissa ilmenemismuodoissaan. Työn nopeuttamiseen tähtäävä asenne. Ilmaisuvoimainen modaliteetti, jota käytetään kaikissa taiteellisissa muodoissa korostamaan, simuloimaan tai viittaamaan liikkeeseen.

Mitä on universaali dynamiikka?

Pyöräilijän polkemisen dynamiikka, ihmisen ja pyörän ja ympäröivän ympäristön fuusio kiinnostaa häntä ja antaa hänelle mahdollisuuden luoda teoksen kirkkailla väreillä, vinoleikkauksilla ja tasojen tunkeutumisella.

Mitä staattisuudella tarkoitetaan?

– Staattisen tilan oikeassa merkityksessä ja kuva. (toisin kuin jälkimmäisessä tapauksessa dynaamisuus). Erityisesti: 1. Staattisen eli levossa olevan ominaisuus muuttumaton.

Mitä dynaaminen tarkoittaa henkilöä?

Ominaista suuri liike, aktiivisuus, ahkeruus: elämä d .; se on erittäin suosittu markkina; henkilön suhteen, aktiivinen, yritteliäs: paljon työssä d. 4 fis. Alalla voimia, jotka määräävät vaihtelut, toisin kuin staattiset; erityisesti

Etsi 40 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä termi dynaaminen tarkoittaa?

– 1. Tieteellisellä kielellä. (usein vastakohtana staattiselle tai kinemaattiselle) ilmiö, joka eri muodoissaan ilmentää voimien väliintuloa; erityisesti fysiikassa, joka liittyy dynamiikkaan osana mekaniikkaa: d. lait, d. periaatteet, d. yhtälöt jne.

Mitä dynaaminen teksti tarkoittaa?

Dynaaminen teksti on sana tai lause, joka lisätään automaattisesti näytettävään mainoksen otsikkoon, mainostekstiin tai URL-osoitteeseen.

Mikä on staattisen vastakohta?

elämän]≈ liikkumaton, pysähtynyt, paikallaan. ‖ Istuva. ↔ dynaaminen, muuttuva. ‖ Mobiili.

Mitä ekstaattinen katse tarkoittaa?

1 Kuka on innostunut: katse e .; mikä sopii ekstaasiin: mietiskely e. 2 laajennusta. Ihastunut, kiehtonut: katselee jst. tai qlco.

Mitä staattinen voima sisältää?

Staattisuus on mekaniikan osa, joka tutkii aineellisen kappaleen tasapainoa eli olosuhteita, jotka ovat välttämättömiä sille, että alun perin levossa oleva kappale pysyy levossa myös ulkoisten voimien väliintulon jälkeen.

Mitä tarkoittaa muovidynamiikka?

Plastinen dynamismi on tekniikka, joka edustaa liikkeen samanaikaisuutta plastiikka- ja figuratiivisessa taiteessa. Belle Epoquen vaihteessa autosta tuli nyky-yhteiskunnan kauneuden malli ja vallan kuva.

Missä futuristiset taiteilijat kohtaavat?

Futurismi oli italialainen 1900-luvun alun kirjallinen, kulttuurinen, taiteellinen ja musiikillinen liike, sekä yksi ensimmäisistä eurooppalaisista avantgardeista. Sillä oli vaikutusta vastaaviin liikkeisiin, jotka kehittyivät muissa Euroopan maissa, Venäjällä, Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa.

Mitä futuristit ajattelevat menneisyydestä?

Futuristit olivat joukko edistymiseen rakastuneita nuoria älymystöjä, jotka päättivät katkaista siteet menneisyyteen ja saada aikaan vallankumouksen yhteiskunnassa tarkoituksella provosoivilla teoksilla.

Miten dynaamisuuden vaikutus saavutetaan maalauksessa?

Puhtaat värit, kirkkaat lämpimissä sävyissä, lisäävät energian vaikutusta, ja ne on levitetty pointillist-tekniikan mukaisesti filamenttisilla ja kaarevilla siveltimen vedoilla, jotka luovat kuin valoisia parvia ja lisäävät dynaamisuutta.

Milloin dynaamisuus syntyi?

Koiran dynamiikka hihnassa on italialaisen taidemaalarin Giacomo Ballan vuonna 1912 tekemä öljymaalaus kankaalle (91×110 cm). Sitä säilytetään Albright-Knox Art Galleryssä Buffalossa (New Yorkin osavaltio, USA).

Miten dynaamisuus ilmenee futuristisissa teoksissa?

Dynamiikka kehittyy esteettisessä avaimessa ja kaikkien maailman ilmiöiden runollisessa ympäristössä, niin että futuristit-maalarit vuoden 1910 manifestissa vahvistavat suurella innolla: «kaikki liikkuu, kaikki juoksee, kaikki kääntyy nopeasti. Figuuri ei ole koskaan vakaa edessämme, vaan se ilmestyy ja katoaa lakkaamatta.»

Mitä se tarkoittaa, että pitäisi seisoa?

[disporre le truppe in posizioni idonee all’attacco e alla difesa] ≈ kohdistaa, järjestää, ottaa käyttöön. todistus v. viite.

Mitä kevytmielinen nainen tarkoittaa?

Viitataan henkilöön, pinnallinen, turhamainen, kevyt: nainen f .; f merkki; ulottuu .: käyttäytyminen f .; ideoita, kevytmielisiä makuja.

Mitä tarkoittaa Ectasic?

Ectasia on elimen tai verisuonen täydellinen tai osittainen laajentuminen. Se voi johtua kehityshäiriöistä, tulehdus- tai rappeutumisprosesseista sekä kudosten vastustuskyvyn heikkenemisestä perustuslaillisista syistä.

Mikä on vakaan vastakohta?

[che regge o si regge bene, che ha buone basi, anche fig.: un edificio s.; un governo s.] ≈ kiinteä, kiinteä, kiinteä. ‖ turvallista. ↔ epävakaa, epävakaa, värähtelevä, epävarma, horjuva, horjuva.

Mikä on tylsyyden vastakohta?

↔ hauskaa, miellyttävää, miellyttävää.

Mikä on monotonin synonyymi?

‖ Harmaa, tylsä, tylsä, (lit.) Tylsä, (lit.) Tylsä. ↔ monimuotoinen, erilainen.

Mitä eroa on staattisen ja dynaamisen HTML-sivun välillä?

Staattiset verkkosivustot ovat yksinkertaisimpia verkkosivustoja ilman mukautettua koodausta ja tietokantoja, ja ne ovat helpoin luoda. Dynaamiset verkkosivustot puolestaan ​​pystyvät näyttämään erilaista sisältöä samasta lähdekoodista, joten ne ovat kehittyneempiä.

Mihin dynaaminen ympäristö on tarkoitettu?

Dynaaminen ympäristö on ympäristö, jolle on ominaista sen ulkonäön vaihtelu. Ympäristön määräävillä muuttujilla on muuttuvia arvoja ajan myötä. Dynaamisen ympäristön käsitettä analysoidaan poliittisen taloustieteen ja tekoälyn tutkimuksessa.

Kuka on joustava ihminen?

Sopeutumiskyky tarkoittaa joustavuutta asioiden muuttuessa. Sopeutuva ihminen on avoin uusille ideoille ja konsepteille, itsenäiseen tai tiimityöskentelyyn sekä erilaisiin tehtäviin ja projekteihin.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *