Genialclick on Genialloydin uusi tuotemerkki, joka on Allianz-konserniin kuuluva johtava vakuutustuotteiden suoramyyntiyhtiö. GenialClick-palvelu on vain verkko, ja siksi sille on ominaista tehokkuus, autonomia ja kilpailukykyiset hinnat, samalla kun Genialloyd-tuotteiden laatu säilyy.

Mitä eroa Genialloydin ja GenialClickin välillä on?

Se on 100 % verkossa toimiva Genialloyd-brändi, joka tarjoaa valikoiman vakuutustuotteita, jotka voidaan ostaa ja hallita suoraan verkon kautta. Sopimuksen ajankohtana GenialClick takaa joukon erilaisia ​​takuita: ajoneuvojen suojauksesta kolmansien osapuolten suojaamiseen, henkilökohtaisesta suojauksesta paljon muuhun.

Mikä vakuutus GenialClick on?

GenialClick on 100 % online-vakuutusbrändi Allianz Directille, joka on Genialloydin kehityksestä syntyneen Allianz Groupin suora yhtiö. Genialloydin kokemusten kerääminen antaa Allianz Directille mahdollisuuden jo nyt esitellä itsensä ykkösenä Italiassa online-vakuutusten myynnissä.

Kuinka puhua GenialClick-operaattorille?

GenialClick puhelinyhteystiedot

Tätä varten voit käyttää Genialloyd-konsernin vakuutuskirjassa olevia puhelinnumeroita. Tässä tapauksessa puhelinnumero, johon voit ottaa yhteyttä, on seuraava: 02 3045 9650.

Kuinka saada GenialClick-riskisertifikaatti?

Kuinka päästä GenialClick-asiakasalueelle

Saadaksesi ne sinun on rekisteröidyttävä sivustolle tai laskettava online-vakuutustarjous ilmaiseksi.

Etsi 45 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka löydät riskitodistuksesi?

Vakuutuksenottaja löytää sähköisen riskitodistuksen helposti yhtiön verkkosivuilta, vakuutustehtäville varatuilta alueilta. Päästäksesi sisään, syötä yksinkertaiset valtuustiedot (käyttäjänimi, salasana jne.), jotka yritys on itse antanut.

Mistä löydän Genialloyd-riskitodistukseni?

Jos tarvitset kopion, voit ottaa yhteyttä puhelinnumeroon 02 28052854, joka on voimassa maanantaista perjantaihin klo 8.30-20 ja lauantaisin klo 8.30-14.00. Muut yhteystiedot löytyvät Genialloydin viralliselta verkkosivustolta.

Kuinka peruuttaa GenialClick-käytäntö?

Voit keskeyttää ja aktivoida vakuutuksesi uudelleen siirtymällä henkilökohtaiseen alueeseesi GenialClick-portaalista yksinkertaisten ohjeiden mukaisesti. Autovakuutus on mahdollista keskeyttää enintään kaksi kertaa vakuutusvuoden aikana, kun taas Ilmainen moottoripyörävakuutus voidaan irtisanoa milloin tahansa.

Kuinka keskeyttää käytäntö?

Autovakuutussopimuksen keskeyttämisen hakeminen on melko yksinkertaista. Lähetä vain ilmoitus vakuutusyhtiöllesi kirjattuna kirjeenä palautuskuitilla noudattaen yhtiön verkkosivuilta löytyviä ohjeita.

Kuinka aktivoida Genialloyd-käytäntö uudelleen?

Voit ilmoittaa uuden rekisterikilven, jos se on huonontunut, kadonnut tai varastettu. Voit tehdä tämän kirjautumalla sisään tilillesi (jos sinulla on Genialloydin RC-vakuutus tai sinulla on moottoripyörän, mopon, hyötyajoneuvon tai matkailuauton vakuutus), valitse käytäntö, jota haluat muuttaa ja napsauta ”MUOKKA”-painiketta.

Mistä löydän Allianzin ansioluokan?

Se on mittari, joka määrittelee vakuutetun käyttäytymisen vuodesta toiseen palkitsemalla tai rankaisemalla häntä sen mukaan, onko hän aiheuttanut vahinkoja vai ei. Ansioluokka löytyy sähköisestä riskitodistuksesta, mutta se voidaan jäljittää myös ajoneuvon rekisterikilvestä.

Mitä Genialloydille tapahtui?

17. maaliskuuta Genialloyd, vakuutusbrändi, joka tarjoaa innovatiivisen mallin, joka pystyy hyödyntämään verkon potentiaalia, tuli Allianz Directiksi.

Mikä on riskitodistus?

Riskitodistus on asiakirja – nykyään yksinomaan digitaalinen – joka käytännössä jäljittää kuvan autosi lähihistoriasta, josta käy ilmi onnettomuudet, joissa se on ollut osallisena aikaisempina vuosina (vaikka et olisi ajanut), ja se on välttämätön kun päätät vaihtaa vakuutusyhtiötä ja…

Kuinka ottaa yhteyttä Allianziin

Maksuton numero on 800.68.68.68. Pronto Allianz -palvelu vastaa 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä, myös lomapäivinä.

Miten vakuutus irtisanotaan ensin?

Voit pyytää sopimuksen peruuttamista varatulla alueellasi osoitteessa Prima.it: Pääsy varatulle alueelle. Mene ”Käytännöt” -osioon ja napsauta ”Peruuta”. Anna päivämäärä, josta alkaen vakuutus on irtisanottava.

Kuinka estää vakuutukset ensin?

  1. Kirjaudu sisään varatulle alueelle.
  2. Siirry ”Käytännöt”-osioon
  3. Napsauta ”Keskeytä” -painiketta
  4. Anna päivämäärä, josta alkaen haluat keskeyttää käytännön.
  5. Napsauta ”Vahvista”-painiketta

Mitä tapahtuu, jos estän vakuutuksen?

Tien uhrien rahasto. Lisäksi tulee muistaa yksi perusasia: ilman autovakuutusta ajamisella on vakavia seurauksia. Vakuutuksen keskeytetyllä ajamisesta määrätään sama rangaistus kuin vakuuttamattomalla autolla ajamisesta ja se vastaa 779–3 119 euron sakkoa.

Kuinka ottaa yhteyttä easy Itiin?

Asiakaspalvelu 02.55.55.1 | Helppo.it.

Kuinka maksaa Genialloyd-vakuutus?

Voit ostaa vakuutuksen valitsemalla seuraavista maksutavoista:

  1. Luottokortti: Visa, MasterCard ja American Express. …
  2. PayPal: sinulla on oltava aktiivinen tili.

Kuinka päästä Genialloydiin?

Jatka muodostamalla yhteys verkkosivuston www.allianzdirect.it rekisteröintisivulle ja syöttämällä tarjousnumero, verotunnus tai ALV-numero, sähköpostiosoite, valitsemalla vähintään 2 merkistä koostuva käyttäjätunnus ja salasana osoitteessa vähintään 8 merkkiä, mukaan lukien numero.

Kuinka saada Axa-riskisertifikaatti?

Jos olet ottanut autovakuutuksen ja rekisteröitynyt asiakasalueelle, voit tarkastella riskitodistustasi omalla alueellasi. Jos et ole vakuutuksenottaja, vaan siihen oikeutettu henkilö * voit hankkia riskitodistuksen kaksoiskappaleen, lataa se täältä: Verotunnus / ALV-numero.

Kuinka hakea Zürichin riskitodistusta?

Kuinka saada riskitodistus

Tässä linkit, joista pääset suoraan tärkeimpien vakuutusyhtiöiden asiakasalueelle: Allianzin riskitodistus (tarvittavat tiedot: sosiaaliturvatunnus, vakuutusnumero ja sähköpostiosoite) Zürichin riskitodistus (tarvittavat tiedot: sosiaaliturvatunnus, vakuutusnumero)

Kuinka palauttaa Axa riskisertifikaatti?

Riskitodistus on saatavillasi vähintään 30 päivää ennen liikennevakuutesopimuksen päättymistä. Halutessasi voit pyytää sähköisen varmenteen tulosteen ottamalla yhteyttä referenssiasiamieheen.

Kuinka saada online-riskitodistus?

Kirjaudu vain omalle sivulle nimeltä Kotivakuutus. Itse asiassa portaalin kautta, kun olet rekisteröitynyt käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi, pääset käyttämään erilaisia ​​palveluita. Näistä on mahdollista tarkastella omaa vakuutusasemaansa ja ladata sen jälkeen suhteellinen riskitodistus.

Kuinka tietää online-ansioluokka?

Selvittääksesi lautasen ansiot, mene online-vertailijaan, kuten prima.it, ja täytä sivustolta löytyvä lomake ilmaiseksi ja ilman velvoitteita. Syötä vain rekisterikilpi ja sivustolta pyydetyt tiedot tarkistaaksesi ansiosi luokkasi.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.