Kovakantisten kirjojen sivut ovat hapotonta paperia. Tämäntyyppinen paperi mahdollistaa musteen säilytyksen ja on ihanteellinen kirjoille, jotka ovat käytössä ja säilyttävät niitä pitkään. … Kovakantisen kirjan paperi ommellaan yleensä yhteen ennen kuin se liimataan, nidotaan tai ompeletaan kirjan selkään.

Mitä tarkoittaa kovakantinen kirja?

kovakantinen adj. … – pahvista tai pahviin sidottuna: kansi c .; kovakantinen kirja. Myös vastaava ranskalainen termi cartonné on käytössä.

Mitä kovakantinen Amazon tarkoittaa?

Kova kirjan kansi luo ”kovan”, joustamattoman painatuksen, joka antaa vahvuuden ja volyymin tunteen. Pehmeä side sen sijaan mahdollistaa ohuen tuotteen, joka mukautuu kaikkiin laukkuihin, kaikkiin pöytään, kaikkiin hyllyihin ja usein kaikkiin taskuihin.

Mitä eroa on pehmeän ja kovan kannen välillä?

Yhteenvetona voidaan sanoa, että kovakantinen kirja on kalliimpi, mutta kestävämpi ja kestävämpi. Pehmeäkantisen kirjan painaminen vie vähemmän aikaa, sen hinta on alhaisempi ja se on helpompi hallita.

Mitä pokkaripainos tarkoittaa?

Kustannustoiminnassa ja kirjansidonnassa pokkari on eräänlainen kirjojen ja esitteiden sidonta, joka koostuu yksinkertaisesta paperista tai pahvista, joka on kiinnitetty vihkojen tai allekirjoitusten (kahdeksasosa, kahdestoista, kuudestoista, kahdeskymmenesneljäs, kolmekymmentäsekuntia) taakse. , riippuen kuinka monta sivua sisältää), sitten leikataan kolmelta sivulta …

Etsi 33 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä täydellinen pokkaripainos tarkoittaa?

▌ Pokkarin merkitys

Pokkarissa kirjan sivut ovat yksittäisiä arkkeja, jotka on liimattu suoraan kannen takaosaan. Pehmeäkantisissa kirjoissa on kevyt korttikansi. … Pehmeäkantinen kirja on yksinkertainen sidontamenetelmä, joka on täydellinen laajamittaiseen teollisuustuotantoon.

Mikä on pokkarimuoto?

Pehmeäkantinen kirja on eräänlainen sidonta, joka on tarkoitettu yli 2-3 mm:n kokonaispaksuuksille kohopainolle. Tämä sidos saadaan liimaamalla pahvikansi allekirjoitusten – toimituksellisen työn sivusarjan – taakse ja leikkaamalla sen kolmelta sivulta.

Mitä joustava kirjan kansi tarkoittaa?

Joustava kansi luonnehtii budjetti- tai pokkaripainoksia. Kansi valmistetaan jakamalla sivut vihkoiksi, jotka jyrsitään myöhemmin taitepuolelta ja liimataan. Joissakin painoksissa viilat ommellaan ennen liimaamista pellava- tai puuvillalangalla.

Mikä on amerikkalainen sitova?

Myös Amazonissa myytävien kirjojen eri painosten joukossa esiintyy usein sanat amerikkalainen sidonta: tämä ilmaus viittaa sen sijaan sidontatekniikkaan, jossa ei ole ompelu arkkia, joita liima pitää koossa.

Mitä eri tarvikkeet tarkoittavat?

[as-sor-tì-to] adj. 1 Hyvin valittu, harmonisesti sommiteltu: värit hyvin a. 2 Erilaisia ​​ja erilaisia: karamellit a.

Mitä Kindlen kansi tarkoittaa?

Se on e-kirjojen muoto, joka on tehty erityisesti tällä laitteella luettavaksi. Jos haluat tietää, mikä Kindle-muoto on, kerromme heti, että se on myös Kindlen valmistajan Amazonin digitaalisten kirjojen vakiomyyntimuoto.

Mikä on Amazonin Kindle-muoto?

Kindle-muoto, mitä se tarkoittaa? … Kindle on Amazonin markkinoima e-kirjojen tai elektronisten kirjojen lukija. Ja tähän asti ollaan. E-kirjat ovat vain digitoituja kirjoja: paperille tulostuksen sijaan ne ovat tiedostoja.

Kuinka paljon maksaa kovakantinen henkilö?

23,90 €/kpl.

Mitä tarkoittaa kovakantinen liimattu lankku?

Kovakantinen kansi sopii erityisen hyvin valokuva-albumeihin tai tietosanakirjoihin, sillä kovakantinen kansi tekee albumista paksumman ja kestävämmän, mikä lisää pitoa. … Keräysmenettelyn ansiosta kirja on liimattu kanteen.

Mitä tarkoittaa olla siluetti?

Ylimielinen, hauska ja hassu persoona; outo, utelias tyyppi: mutta tiedät, että olet todella s.!; ystäväsi on todella s.; se ystäväsi!

Mikä on takakansi?

Typografisella kielellä kannen neljällä sivulla on nimet ”ensimmäinen”, ”toinen”, ”kolmas” ja ”takakansi”; ensimmäistä ja toista sivua kutsutaan myös etukanneksi, kolmatta ja neljättä takakansisivuksi.

Kuinka palauttaa kirjan selkä?

Levitä runsas kerros muoviliimaa sidottujen vihkojen koko selkärankaan. Kun liima on kuivunut, se säilyttää jonkin verran joustavuutta, mikä estää kirjasi vahingoittumisen tulevaisuudessa.

Kuka sitoo kirjat?

Kirjansidontalla tarkoitetaan sekä muinaista käsityöpajaa, jossa kirjoja sidottiin, että menettelyä, jolla kirja kootaan fyysisesti yhdistämällä tietty määrä erillisiä arkkeja (paperia tai muuta materiaalia) kanteen.

Mikä on pokkarikirja?

taskusta]. – joita voit laittaa ja kantaa taskussa: kirjat t. tai t-muodossa. (myös substantiivinen: a t., pokkarit), pienimuotoisia kirjoja, yleensä julkaistu talouskokoelmissa (ks. taskukirjat), mutta myös arvokkaita: käsikirja, sanakirja t .; t painos.

Miten langansidonta toimii ja milloin sitä yleensä käytetään?

Täydellinen sidonta on hyvin samanlainen kuin jyrsintä. Molemmat sisältävät tulostamisen, taittamisen ja allekirjoitusten lomittamisen. Erona on, että tässä vaiheessa langan allekirjoitukset ommellaan yhteen, jotta saadaan yksi lohko.

Mitä tarkoittaa kovakantinen kirja?

Kirjaan viitaten se on yleensä syntiä. ligatuurista, mutta käytettynä abstraktissa merkityksessä se tarkoittaa propriamia. operaatio, joka suoritetaan eri materiaaleilla ja tekniikoilla, mikä antaa tilavuudelle suuremman lujuuden, joskus korvaamalla vakiosidoksen: r.

Kuinka suuri on pokkarikirja?

Yleisin kaunokirjallisuuden ja muiden kirjojen muoto on 15 × 21 cm (A5), niin kutsuttu ”pehmeäkantinen” -muoto, jonka avulla lukijat voivat ottaa kirjasi mukavasti mukana minne tahansa.

Mistä ostaa pahvileikkauksia?

Amazon.co.uk: pahvileikkaus.

Kuinka ottaa malli?

Levitä arkki pinnalle, pysäytä se millä tahansa teipillä, jotta se ei liiku lainkaan valussa. Seuraa sen jälkeen lyijykynällä tai hienokärkisellä huopakynällä liukuesteen merkkiä tai viivaa, joka kuvaa pinnoitettavaa muotoa.

Mikä on outline synonyymi?

– 1. (tekn.) [pezzo di carta, legno o altro materiale, che, riproducendone il contorno, serve per la costruzione di elementi architettonici, di mobili, di carrozzerie e di altre lavorazioni artigiane e industriali] ≈ (ei com.) Malli, muoto, malli, profiili.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.