Premium-palveluiden esto on aina mahdollista deaktivoida ja/tai aktivoida maksutta seuraavien viestintäkanavien kautta:

 1. WINDTRE-myyntipisteet kaikkialla maassa täyttämällä ja allekirjoittamalla oma lomake.
 2. soittamalla asiakaspalveluun 159.
 3. chattailu asiakaspalvelun kanssa 159.

Kuinka poistaa maksulliset WindTre-palvelut käytöstä?

Jos haluat poistaa käytöstä muut maksulliset WindTre-palvelut, muista, että mekanismi on lähes aina sama. Deaktivointi tapahtuu aina automaattisesti ja tekstiviesti saapuu asiakkaan älypuhelimeen. Sinun on esimerkiksi kirjoitettava tekstiviesti, jossa on STOP, ja lähetettävä tämä viesti numeroon 48048.

Kuinka estää kaikki maksulliset palvelut?

Jos et halua puhua operaattorin kanssa, voit toimia myös tekstiviestillä. Lähetä viesti (ilmainen): Numeroon 119, jossa on sana ”VAS-palvelujen deaktivointi”, kaikkien premium-tilausten deaktivointi; Numerossa 119, jossa lukee ”väittäkää VAS-palveluita, joita ei ole pyydetty” saadaksesi hyvityksen.

Kuinka estää Windin maksulliset palvelut?

Jos aiot deaktivoida Tuuli-mobiililinjalla aktivoidun maksullisen palvelun, voit: Lähettämällä STOP-komennon numeroon 48048 kytkeä kaikki SMS Info -palvelut pois päältä. Lähettämällä STOP-komento numeroon 48005 poistaaksesi kaikki Info MMS -palvelut käytöstä.

Kuinka tarkistaa aktiiviset Wind-palvelut?

Tuulen tarjoamat ja hinnastossasi aktiiviset liittymäpalvelut löytyvät kahdella tavalla, ensin soittamalla numeroon 155 ja pyytämällä vastaajalta tarkistamaan SIM-kortin aktiiviset palvelut, onko palveluita, jotka aiheuttavat lisämaksun (siis poissuljettu…

Etsi 31 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka poistaa Windin ei-toivotut tilaukset käytöstä?

Toinen tapa poistaa ei-toivotut tilaukset Windillä on soittaa numeroon 155, noudattaa tarkasti äänioppaan ohjeita puhuaksesi ”oikean henkilön” operaattorin kanssa ja pyytää nimenomaisesti poistamaan VAS käytöstä.

Kuinka poistaa lähtevien SMS Windin esto?

Tässä on yksinkertainen toimenpide, jonka avulla voit aktivoida tekstiviestien lähettämisen uudelleen Windillä:

 1. siirry viesteihin;
 2. valitse asetukset;
 3. valitse viestikeskus;
 4. syötä seuraava numero: +393205858500.

Kuinka estää Vas?

Vaihtoehtoisesti voit lähettää tekstiviestin numeroon 119 tekstillä ”VAS-palvelut esto” tai ”VAS-palvelujen deaktivointi”. Saat muutaman sekunnin kuluessa vahvistuksen siitä, että lisäarvopalvelut on poistettu käytöstä linjastasi ja että niitä ei enää aktivoida jatkossa (koska ne ovat estetty).

Kuinka poistaa käytöstä älypuhelin Reload Windtre?

Deaktivoimiseksi on lähetettävä tekstiviesti numeroon 4033 ”RELOAD NO”, jos olet asiakas, joka on ostanut uuden älypuhelimen, jossa on WINDTRE Sale at Rate tai ”REL NO” muissa tapauksissa.

Kuinka aktivoida tuulen musta lista?

Tässä tapauksessa soita vain numeroon 155 tai siirry asiakasalueellesi valitsemalla yksi neljästä käytettävissä olevasta alivaihtoehdosta: 899-linjan estäminen. Puheluiden estäminen vuosikymmenellä 4.

Kuinka poistaa premium-palvelujen esto käytöstä?

Premium-palvelulohkon aktivointi ja deaktivointi

soittaminen asiakaspalveluun 159. chattailu asiakaspalveluun 159.

Kuinka poistaa Fastwebin maksulliset palvelut käytöstä?

Poista maksulliset Fastweb-palvelut käytöstä

Fastweb-asiakkaille maksullisten liittymäpalvelujen deaktivointia voi pyytää soittamalla maksutta asiakaspalvelunumeroon 192193 (vain Fastwebin lanka- tai matkapuhelimesta).

Miten Timin ei-toivotut palvelut poistetaan käytöstä?

Soita Unico Call Centeriin maksuttomaan numeroon 800.44.22.99. Lähetä ilmainen tekstiviesti numeroon 119 tekstillä ”Reklamaatio VAS-palveluita ei tarvita” Soita 119.

Kuinka poistaa 20 keikan käytöstä Windtreltäsi?

Kuinka poistaa WindTre-tarjous käytöstä WindTre-sovelluksella

 1. Paina pikkumies-kuvaketta oikeassa alakulmassa.
 2. Kirjoita ”deaktivoi kampanja [nome dell’offerta]”Oikeaan kirjoituskenttään.
 3. Vahvista ja lähetä pyyntösi valitsemalla lentokonekuvake.

Kuinka poistaa 30 keikan käytöstä Windtreltäsi?

Jos haluat poistaa 30 keikan vaihtoehdon käytöstä, ota yhteyttä asiakaspalveluun numerossa 159 tai chatin kautta. Voit valita, haluatko poistaa vaihtoehdon uusimisen käytöstä, jotta voit käyttää jäljellä olevia kynnysarvoja vanhenemispäivään saakka vai poistaa sen käytöstä välittömästi.

Mitä ovat premium-palvelut?

Premium-palvelut ovat puhelinpalveluita, joiden hinta on korkeampi kuin puhelinsopimuksessasi normaalisti. Viestintäpalvelun tarjoaja voi periä näistä palveluista hinnan, joka sisältää: Kuljetuksen. Reititys.

Miten Wind tre Reload toimii?

Ennen kuin vaihdat älypuhelimen, poista SIM-kortti ja poista Etsi iPhoneni iOS- ja Google-tili Android-laitteista käytöstä. Jotta vaihto olisi mahdollista, asiakkaan tulee toimittaa älypuhelin henkilökohtaisesti ja allekirjoittaa kuriirin esittämä toimitusraportti.

Kuinka poistaa Reload Plus -älypuhelin käytöstä?

RELOAD PLUS -toiminnon poistaminen käytöstä: sinun on lähetettävä tekstiviesti numeroon 4033, jossa on ”PLUS NO”.

Miten Wind Reload Plus toimii?

Reload Plus -palvelu on vain kuluttaja-asiakkaiden käytettävissä. Palvelun avulla voit: VAIHTAA älypuhelimesi 13. kuukaudesta 29. kuukauteen WINDTRE:n kanssa tehdyn sopimuksen aktivoimisesta ilman lisäkustannuksia ja valitse listalta uusi, allekirjoittamalla uuden 30 kuukauden sopimuksen.

Kuinka VAS TIM poistetaan käytöstä?

voit tehdä tämän eri tavoilla:

 1. Lähetä tekstiviesti numeroon 119 ”VAS-palvelujen deaktivointi” tai ”VAS-palveluiden esto” (tämä poistaa kaikki palvelut käytöstä ja estää tulevat aktivoinnit)
 2. MyTIM Mobilen yksityiseltä alueelta> https://auth.tim.it/dcareg/public/login.
 3. Saamastasi aktivointi-ilmoituksesta.

Mitä VAS-esto tarkoittaa?

Viestintätakuuvirasto (Agcom) on antanut määräyksen, joka estää lisäarvopalveluita (VAS), jotka edellyttävät liittymän ja toimitetaan tekstiviestillä, multimediaviestillä tai mobiilidatalla.

Mitä VAS-palvelujen estäminen tarkoittaa?

Mutta mitä on tekeillä? Milano, 16. helmikuuta 2021 – Pysähdy ei-toivottuihin tai tietämättään pyydettyihin Vas-palveluihin. Vas on lyhenne sanoista ”Lisäarvopalvelu”, jolla kaikki premium-palvelut, jotka tunnetaan myös nimellä ”sisältö” tai ”premium”, kutsutaan (ja myös maksetaan komeasti).

Kuinka poistaa tekstiviestien esto?

Kumoa keskustelun esto

 1. Avaa Viestit-sovellus.
 2. Napauta Estetyt keskustelut ja roskapostit Lisää. Yhteystiedot estetty.
 3. Etsi yhteystieto luettelosta ja napauta Poista ja napauta sitten Kumoa esto. Vaihtoehtoisesti napauta Takaisin.

Kuinka poistaa lähtevien SMS Timin esto?

soita 119 ja pyydä näiden erikoisviestien esto poistettua mustalta listalta. Tavaraa muutamaksi minuutiksi.

Kuinka aktivoida SMS Wind tre?

 1. Kuinka aktivoida. Mene WINDTRE Storeen tai WINDTRE APP -sovellukseen.

 2. WINDTRE Muista. 100 SMS Optio tarjoaa jokaiselle 100 kotimaista tekstiviestiä kuukaudessa hintaan 1,5 € veloitetaan jo käytössä olevalta maksutavalta. Uusiminen tapahtuu automaattisesti kuukausittain maksua vastaan, ellei vaihtoehtoa ole poistettu käytöstä.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.