Kuva .: tekosyiden ja epäjohdonmukaisten perustelujen keksiminen, ohut kuin kynä, jonka taakse teeskentelee piiloutuvansa. Käytetään pääasiassa työpaikalla tehtyjen virheiden yhteydessä.

Mitä ilmaisu menetä höyhenesi tarkoittaa?

Koska toisaalta on olemassa idiomaattinen ilmaus «päästä irti höyhenistämme», joka tarkoittaa yksinkertaisesti kuolemaa. Tässä on hyvä tapa sanoa kuolla. Toisaalta on tapa sanoa «saada kynitty».

Miten sanotaan kynä italiaksi?

[pén-na] sf

Mikä on pamppu?

keskikokoiset pakkaukset «tiivis massa» (lanta)]. – 1. a. Kompakti ja ei kovin suuri tontti, joka irtoaa maasta, kun sitä työstetään auralla tai muilla maataloustyökaluilla: peltoa kyntävä maanviljelijä leikkasi ja kaatoi z .; murtaa, käännä, murenna, jauha z .; jotkut z.

Mitä kynän lahjaksi antaminen tarkoittaa?

Arvostuksen luontaisen merkityksen lisäksi kynän lahjaksi antamisella on monia muita etuja: hyödyllinen, mukava lahja, helposti kuljetettava ja erittäin pitkäikäinen. … Mutta yleensä kynä voidaan antaa kenelle tahansa, joka osaa arvostaa sen tyyliä ja eleganssia.

Etsi 31 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä tarkoittaa jättää iho?

Tunteesta tai tunteesta sanottu, jää epämääräiseksi, vaikeasti tunnistettavaksi tai pinnalliseksi, pinnalliseksi tai tärkeäksi.

Mitä se tarkoittaa iholla?

Olla ärtynyt, vaikeaselkoinen, erittäin hermostunut, ikään kuin hermot olisivat nousseet ihon tasolle, jolloin niistä tulee erittäin herkkiä.

Mitä tarkoittaa saada iho ryömimään?

[del freddo e sim., far diventare la pelle simile a quella del pollame spennato] ≈ ryppy, ryppy, ryppy, ryppy, ryppy. … Ilmaisut: fig., Make (jonkun iho ryömi) [generare un forte raccapriccio: questo film fa a. la pelle] ≈ aiheuttaa kananlihalle.

Mitä tarkoittaa myydä ihosi kalliisti?

Olla asia ennen kuin sinulla on se. Myy ihoasi kalliisti. Puolusta itseäsi kaikin voimin, vastusta kovaa. Myydään hölynpölyä/puhetta.

Mitä savun myyminen tarkoittaa?

Esittää todellisena sen, mikä on vailla johdonmukaisuutta; myydä asioita, joita ei ole olemassa tai joilla ei ole todellista arvoa. Tässä mielessä sitä käytettiin aiemmin koko mainosalalla.

Mitä tarkoittaa karhun nahan myyminen ennen sen tappamista?

Karhun nahan myyminen ennen sen tappamista on tunnettu sanonta, jolla on melko selkeä merkitys: luottaa johonkin, jota sinulla ei vielä ole (ja jota ei tule olemaan helppo saada) tai kuvitella vaikeita projekteja.

Mitä kova iho tarkoittaa?

Skleroderma («kova iho») tai systeeminen skleroosi on krooninen systeeminen sairaus, jolla on autoimmuunipatogeneesi, jolle on ominaista ihon ja sisäelinten fibroosi (paksuminen), muutokset pienissä verisuonissa ja immuunijärjestelmän poikkeavuudet.

Mitä hermojen räjäyttäminen tarkoittaa?

jonkun hermot, saada hänet menettämään itsensä hallinnan vihan kohtauksessa: hän sai minut s. hermot (ja muulla tavalla: hermoni ovat räjähtäneet).

Mitä hermolla oleminen tarkoittaa?

tämän ilmaisun yleisnimi); saada n., olla hermostunut, voimakkaasti ärtynyt: jätä minut rauhaan, minulla on tietty n. tänään!; on n. pinnalla havaittu olevan ärtyisä, helposti katkera, menettää itsehillintää tai, kuten sanotaan, hermokohtaus; on n.

Mitä se tarkoittaa peittämätöntä hermoa?

Tästä on myös syntynyt sanonta, josta on nyt tullut osa yleistä sanastoa, «hermo löydetty», itse asiassa synonyymi sanalle «paikka, johon ei saa koskea», piste, aihe, jota ei saa koskea.

Mitä tarkoittaa unessa kynästä?

Kynää, tussia ja lyijykynää käytetään kirjoittamiseen, siis ideoiden ja ajatusten kiinnittämiseen paperille. Kun ne ilmestyvät unissa, ne voivat osoittaa, että sinun on kirjoitettava muistiin, mitä mielessäsi on, tai piirrettävä omia fantasioitasi.

Mitä antaa sopimuksen allekirjoittamisesta?

Kynä edustaa konkreettista lahjaa uralle, toivoa lukuisten tärkeiden sopimusten allekirjoittamisesta. Hyödyllinen esine, joka sopii tietysti kaikille ammateille, onnistuneen työelämän symboli.

Kuinka paljon Parker-kynä maksaa?

Parkerin kynien hintahaarukka vaihtelee 10,00 eurosta yli 3000,00 euroon rajoitetuissa erissä.

Mitä plakki tai paakku tarkoittaa?

Levy: Se on yksi jäykistä levyistä, joihin maan litosfääri on jaettu. On 8 suurta levyä ja lukuisia pienempiä levyjä, jotka liikkuvat (liikkuvat tai törmäävät) toisiinsa nähden ja kantavat maanosia mukanaan.

Mitä ovat litosfäärilevyt ja mistä niitä löytyy?

6) Geologiassa litosfäärilevyt (tai litosfäärilevyt) ovat pallomaisia ​​kansia, jotka koostuvat koko kuoresta ja vaipan ylemmästä (kiinteästä) osasta (joka määritellään yhdessä litosfääriksi), jotka kelluvat alla olevalla astenosfäärillä palapelin palasina kaikkialla pinnalla…

Mitä kutsutaan ryppyksi?

gleba. ‖ Sod. 2. (laajentuu, ei com.)

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.