Ääninäyttelijät. Sarjan italialainen jälkiäänitys on uskottu: Siru: Luca Violini (st: 1-4) Joanna: Perla Liberatori (st: 1-5)

Missä Custom house nähdä?

HGTV – Koti- ja puutarhatelevisio | Kanava 56 | Suoratoisto Dplay.

Kuinka monta lasta Casa su Misuran päähenkilöillä on?

He aloittivat yhteistyön kiinteistöalalla vuoden kihlauksen jälkeen. Seuraavana vuonna he menivät naimisiin, se oli 2003. Pariskunnalla on nyt 5 lasta, ja he ovat olleet naimisissa 16 (melkein 17 vuotta).

Missä Chip ja Joanna asuvat?

Yksityiselämässä Chip ja Joanna ovat aviomies ja vaimo. He asuvat Wacossa Teksasissa kauniilla maatilalla neljän lapsensa kanssa (viides matkalla).

Mitä Chipille ja Joannalle tapahtui?

Chip sulki maisemointi- ja pesulayritykset, ja pariskunta työskenteli 10 vuoden ajan yhdessä selaillessaan koteja ja saadakseen toimeentuloa perheen kasvaessa. Mutta joskus heidän taloudellinen tilanne oli koskematon. Joanna oli erityisen stressaantunut ja peloissaan.

Etsi 19 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä tapahtui mittojen mukaan tehdylle talolle?

Italiassa sitä lähetettiin 22.10.2017 saakka Fine Living -kanavalla (entinen digitaalinen maanpäällinen kanava 49). Kanavan sulkemisesta lähtien sitä lähetettiin Food Network -lähetysyhtiö vuoteen 2018 asti. Helmikuusta 2020 lähtien sitä on lähetetty uudella teemakanavalla HGTV.

Kuinka monella lapsella on mukautettu siru ja koti Joanna?

Yksityiselämässä hän on ollut naimisissa Joannan kanssa vuodesta 2003, ja pariskunta on viiden lapsen vanhempi. Voit seurata Chipiä hänen virallisessa Instagram-profiilissaan @chipgaines.

Millä nimellä Chipin ja Joanna Gainesin lapsia kutsutaan?

Gainesin perheessä on kolme poikaa ja kaksi tyttöä. Heidän vanhin poikansa syntyi 2 vuotta avioliiton jälkeen. Drake on 13, Ella 11, Duke 10 ja Emmie Kay 8.

Kuinka osallistua räätälöityyn kotiin?

Kaikille, jotka haluavat osallistua Casa su Misura docu-reality -tapahtumaan, se on mahdollista menemällä verkkosivulle casasumisura.com/esendere/. Täällä sinun on ensin täytettävä verkkolomake, josta saat tiedot järjestämissihteeristöltä.

Mitä mitata?

lasku 2. kuva., Joka mukautuu täydellisesti qcn:n ominaisuuksiin.: minulle räätälöity työ.

Kuinka nähdä Magnolia Network?

Kyllä, Magnolia Networkin pitäisi olla saatavilla Dish Networkissa. Katso koko kanavavalikoima Dishin verkkosivustolta.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *