Matteo Markus Bokin tyttöystävä Matteo Markus Bok, kun hänet yhdistettiin näyttelijä Eleonora Gaggeroon, joka on myös «MRS Lonelyn» virallisen videon päähenkilö, on tällä hetkellä sinkku.

Missä Matteo Markus Bok asuu?

Matteo Markus Bok on 14-vuotias ja asuu Milanossa, jossa hän käy American Schoolin ensimmäistä vuotta.

Miten Eleonora Gaggerosta tuli näyttelijä?

Eleonora debytoi Fratelli Unici -elokuvan kuvauksissa ja saavutti suosion näyttelemällä Nicole De Pontea tunnetussa Disney-TV-sarjassa Alex & Co. Syksyllä löysimme hänet elokuvateatterista Sul più bello -elokuvan näyttelijöistä. Ohjaus Alice Philippi.

Kuka on Nicholas Baldini?

Nicholas Baldini, 22, videontekijä ja valokuvaaja, joka on valmistunut Arezzon taidekoulusta, on Arezzo Wave Italia -säätiön edistämän «I Will!» -kilpailun voittaja Toscanan alueen – Giovanisìn yhteisymmärryksessä järjestön kanssa. Nuoriso- ja virkamiesministeriö sekä…

Missä Alex ja co syntyivät?

Mitä Leonardo Cecchi tekee Los Angelesissa

Siellä hän päätti asettua ja nyt hän asuu ja opiskelee siellä.

Etsi 30 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuka on Alex & Co:n tyttöystävä?

Clio Pinto (kausi 3), näyttelee Miriam Dossena. Hän on uusi opiskelija «Melsher Institutessa» ja Alexin uusi luokkatoveri. Hän on erittäin röyhkeä ja kylmä tyttö, mustat vaatteet ja kuulokkeet ovat hänen tumma tyylinsä komponentteja.

Mihin lukioon Eleonora Gaggero kävi?

En halunnut varastaa aikaa koulusta, käyn lukioa humanististen tieteiden erikoisalalla ».

Kuinka nähdä Alexin ja muiden jaksot?

Esitetään Rai Gulpissa joka päivä klo 14.20 ja 20.35!

Kuinka vanha on EMMA yhtiöltä ALEX & Co?

Beatrice Vendramin (Emma) on näyttelijöiden nuorimpien joukossa. 14-vuotiaana hän astuu viihteen maailmaan joidenkin erikoistuneiden muotilehtien ansiosta. Hänet tunnetaan pienten ruutujen keskuudessa Disney Channelin tilannesarjasta Alex & Co, jossa hän esittää Emma Ferrarin roolia.

Mikä horoskooppi on Leonardo Cecchi?

Leonardo Cecchin yksityiselämä

Leonardo Cecchi on amerikkalainen kansalaisuuden saanut italialainen näyttelijä, syntynyt 26. elokuuta 1998 Neitsyt-merkin alla Minneapolisissa. Hän vietti kuitenkin lapsuutensa Piscinassa, pienessä Torinon kaupungissa.

Mitä lukioa Leonardo Cecchi kävi?

Hän osallistui Torinon taiteen ja viihteen lukion «Germana Erba» neljännelle luokalle.

Milloin Alex ja CO ovat televisiossa?

Älä missaa Alexin ja hänen ystäviensä hauskoja seikkailuja lukion fuksivuotena! Esitetään Rai Gulpissa joka päivä klo 14.20 ja 20.35!

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.