CHEF AND CHEF SENSE: Murotaikina – jauhomäärä 680 g; Hiivataikina paksulle leivälle – jauhomäärä 1,36 kg ja kokonaismäärä: 2,18 kg; Hiivataikina pehmeälle leivälle – jauhojen määrä 1,3 kg ja kokonaismäärä: 2,5 kg; Hedelmäkakkuseos – kokonaismäärä 2,72 kg; munanvalkuaiset – 12.

Kuinka paljon jauhoja menee sekoittimeen?

Planeettasekoittimen kapasiteetti riippuu kulhon koosta, joka voi yleensä sisältää 500 g – 2 kg jauhoja.

Kuinka paljon jauhoja 5 litran planeettasekoittimessa?

itse asiassa on turha omistaa 5 litran kulho, jos voin vaivata vain 500 gr. jauhoja, jotta se ei ylikuumene ja rasita moottoria liikaa. Ihanteellinen olisi esine, jolla voit sekoittaa vähintään 2 kg jauhoja (etenkin niille, jotka aikovat tehdä leipää).

Kuinka käytät Kenwood-sekoitinta?

Planeettasekoittimen toiminta perustuu vispilän kaksoisliikkeeseen: pyöriminen sekä akselinsa ympäri että teräskulhon keskikohdan ympäri, jolloin pääset reunoihin ja saat erittäin tasaisen ja homogeenisen seoksen.

Mikä on paras Kenwood Planetary?

Kenwood Chef Titanium KVC7300S on paras planeettasekoitin vaivaamiseen, jos otamme huomioon hinta-laatusuhteen. Se eroaa ensimmäisestä valinnastamme yksinomaan kulhon koossa, nyt 4,6 L, ja moottorissa, nyt 1500 W.

Etsi 30 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mikä on paras planeetta?

Markkinoiden 5 parasta planeettakonetta

 • Bosch ProfiMixx MUM4405. Suositellaan: niille, jotka etsivät taloudellista ja monipuolista tuotetta. …
 • Klarstein Bella. Suositellaan: niille, jotka haluavat houkuttelevan ja kestävän sekoittimen. …
 • Kenwood kMix KMX51. …
 • Kitchenaid Artisan 5KSM150PSEER. …
 • Kenwood Cooking Chef KM086.

Mikä on paras planeetta?

Paras planeetta: luettelo ja vertailu 2021

 • Kenwood Titanium Chef Patissier XL.
 • Kenwood Cooking Chef Gourmet (sarjan huippu keittotoiminnolla)
 • Kenwood KMix KMX750RD mikseri.
 • Electrolux Assistent.
 • Ariete Pastamatic 1950.
 • Klarstein Bella (talous)

Kuinka käytät planeettasekoitinta?

Kuinka käyttää planeettasekoitinta

 1. Aloita ainesten sekoittaminen aina hitaalla nopeudella, muuten on olemassa vaara, että työtaso on täynnä munanvalkuaista ja jauhoja. Kun elementit alkavat sitoutua toisiinsa, voit asteittain lisätä nopeutta. …
 2. Kiinnitä aina huomiota käsittelyaikaan.

Kuinka kauan taikinaa pyöritetään?

Yleensä 60 % nesteytys kestää noin 15 minuuttia, kun taas yli 70 % nesteytys kestää 20 minuuttia.

Kuinka laittaa ainekset mikseriin?

Kuinka käyttää planeettasekoitinta

Käyttö on hyvin yksinkertaista, laita vain ainekset astiaan, joka on yleensä terästä, ja aloita ainesosien sekoittaminen ensin hitaasti ja lisää sitten vähitellen nopeutta.

Kuinka monta wattia hyvän planeettasekoittimen tulee olla?

Planeettasekoittimen moottoritehon, yleensä välillä 500-1200 wattia, on kyettävä varmistamaan ainesosien käsittely myös kovimpien taikinoiden tapauksessa. Hyvä moottori varmistaa, että laite kestää pitkään.

Kuinka valita pizzasekoitin?

Varmaa on, että haarukalla, upotusvarrella tai kierrepizzasekoittimella saadaan varmasti laadukas pizza, joka takaa laadukkaan pizzan, vaikka kastovarrellinen sopisikin paremmin kakkuihin ja panettoneeseen.

Kuinka monta koukkua planeettasekoittimessa on?

Niitä on kolme, jotka eivät koskaan epäonnistu: vispilä, koukku ja lehti. Näillä kolmella lisävarusteella on kullakin oma tehtävänsä ja on välttämätöntä käyttää oikeaa valmistuksen mukaan.

Paljonko mikseri kuluttaa?

Kulutus ja käyttö

Kulutus liittyy absorboituun sähköenergiaan suhteessa laitteen käyttötaajuuteen. Kulutus olisi oikeammin ilmaistava watteina tunnissa. Kaikki eivät tiedä, että 1 kWh voi maksaa 18-19 senttiä tunnissa.

Mitä koukkua käyttää leivän vaivaamiseen?

Lopuksi, kovimpiin taikinoihin suosittelemme spiraalikoukkua, kaikille niille, jotka vaativat ”juoksun” läpikulkua, kuten pizza, leipä, panettone, colomba ja kaikki valmisteet, jotka vaativat suuren määrän jauhoja, vähärasvaista ja panimon lisäämistä. hiiva.

Miksi taikina repeytyy?

Hyvin yksinkertaisesti sanottuna gluteeniverkko katkeaa taikinaylimäärän takia: se ei pysähdy ajoissa, eli kun gluteeniverkko on muodostunut, vaan taikina jatkuu gluteeniverkon katkeamispisteeseen asti.

Mistä tietää, onko taikina kierretty?

Kaada taikina taikinalevylle: jos se irtoaa vaivattomasti kulhosta ja venyy painollaan muodostaen verhon, se on oikein pujotettu.

Kuinka saada jauhot imemään enemmän vettä?

Jauhoja siivilöimällä suositaan veden imeytymistä, sillä hiukkasilla on suurempi vesipinta (mikä ei olisi paakkujen vuoksi). Seulonnan lisäksi on mahdollista (vaikkakin pienemmällä teholla) kääntää jauhoja (itsekseen) sekoittimessa muutaman minuutin ajan.

Kuinka käyttää Oinas-planeettaa?

Oinas planetaariset ohjeet

Joka tapauksessa käyttö on hyvin yksinkertaista: jalostettavan ruoan mukaan työnnä vispilä tai koukku moottorin akseliin, käännä sitä vastapäivään, kaada ainekset ja paina käynnistyspainiketta.

Mihin planeetan liike on tarkoitettu?

Planeettasekoitin soveltuu erityisen hyvin hiivaa sisältävien taikinoiden, kuten pizzan, focaccian ja leivän tai panettonen, pandoron ja colombe, sekoittamiseen. … Varmasti se on parempi kuin perinteinen sekoitin, jos tarvitset ammattimaisen koneen, joka on vieläkin omistautunut ja erikoisempi suurille hapatetuille tuotteille.

Milloin lehtivispilää käytetään?

LEHTIPIISKA TAI KPIIPKA

Taikinan päätyökalu, K-vispilä, joka tunnetaan myös nimellä lehti, korvaa puulusikan tai kädet. Se sopii ainesosien, kuten kananmunien ja jauhojen, käsittelyyn, hieman yhtenäisempi, täyteläisempi ja tiiviimpi, jossa käsittelytyö ei ole liiallista, mutta ei liian kevyttä.

Mikä on paras Kenwood Chef?

Kenwood KVL4100S Planetary Mixer Chef XL, Monitoimikonesekoitin, 1200 W, 6,7 litraa, terästä, …

2 parasta Kenwoodin planeettasekoitinta:

 1. 2.1 KENWOOD KM242 PROSPERO – paras valinta.
 2. 2.2 KENWOOD KVL4170S CHEF XL.
 3. 2.3 KENWOOD KM631.
 4. 2.4 KENWOOD KMX750RD.
 5. 2.5 KENWOOD KHH326WH MULTIONE.

Kuinka paljon hyvä planeettasekoitin maksaa?

Keskimäärin hyvälle planeetalle kulutat vähintään 500 euroa, mutta voit helposti saavuttaa 1000 euroa ja enemmän.

Mitä planeettoja kokit käyttävät?

Moulinex Masterchef -sarjan planeettasekoittimet ovat: malli QA508, malli QA502 (näet kuvassa), Premium Classica ja Masterchef Grande. Erot koskevat mittoja, tehoa, moottorin tehoa ja lisävarusteiden tyyppiä.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.