raakapellavansiemenöljy ja tung-öljy, 50-60 °C:n lämpötilaan asti. Lisää sitten kaksi öljyseosta ja sekoita hyvin. Olet hankkinut läpinäkyvän kyllästysaineen. Nyt voit lisätä pigmenttiä värjäämään sitä.

Kuinka monta kerrosta kyllästysainetta levitetään?

KUINKA MONTA KERROSTA IMPREGNANTAUSTA MINUN PIDÄ ANNETAAN? Jos haluat viimeistellä maalauksen pohjamaalilla ja viimeistelyllä, riittää yksi kerros kyllästysainetta. Jos haluat käyttää vain pohjamaalia, suosittelemme, että käytät useamman kuin yhden kerroksen.

Miten raakapuu käsitellään?

Toinen mahdollisuus on käsitellä puu tiivisteaineella. Se on läpinäkyvä neste, jota voidaan levittää siveltimellä suojaamaan tuotetta yhtenäisellä pohjalla. Tämä on sitten hiottava kevyesti. Sitten voit päättää, haluatko antaa läpinäkyvän lakan vai jatkaa vahausta.

Kuinka kiillottaa puu kyllästyksen jälkeen?

Levitän puulle kevyesti saippualiuosta harjalla tai sienellä, harjaan voimakkaasti, huuhtelen puhtaalla vedellä ja kuivaan. Kuivumisen jälkeen hienorakeinen hiekkapaperi viedään syyn suuntaan ja muodostunut puun pöly poistetaan.

Mitä eroa on kyllästysaineella ja peittauksella?

Petsi värjää huonekalujen puukuidut ja käytämme sitä ennen sellakkakiillotusta. tästä artikkelista löydät reseptin peittauksen valmistamiseksi. Kyllästysaine sen sijaan on lakka, jota käytetään puun lakkaamiseen.

Edellinen artikkeli

Milloin kipu määritellään neuropaattiseksi epäilyksi?

Seuraava artikkeli
Mitä kompressorit ovat?

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.