Käytä Alitalia American Express -korttia päivittäisiin ostoksiin saadaksesi enemmän maileja. Lisäksi, jos ostat Alitalia-, SkyTeam- tai Ethiad Partner -lentoliput, voit ansaita jopa 4 karsintamailia jokaista käytettyä euroa kohden.

Kuinka pyytää Alitalia maileja?

Alitalian lennoille varatut mailit hyvitetään automaattisesti 2 VIIKON AIKANA lennon päivästä. Jos ne eivät vieläkään näy tiliotteessasi kahden viikon kuluttua, voit tehdä pyynnön verkossa Missed Credits -ominaisuuden kautta.

Kuinka ansaita MilleMiglia-pisteitä?

Alitalia MilleMiglioja ei kerry pelkästään ostamalla lentolippuja, vaan myös tekemällä ostoksia yli 60:ltä tässä linkissä luetelluilta kaupallisilta yhteistyökumppaneilta, kuten Coop, Dabliù-kuntosalit, Boggi Milano, Fidenza Village ja Energia Enelin toimittaja Tebro Roma. , jakelijat …

Kuinka ansaita kelpoisia maileja?

Kerätä maileja ostamalla Alitalian ja/tai Alitalia Airline Partnersin operoimat Alitalia-liput (numero 055) ja varaamalla lentokoodilla AZ (jota voi myös operoida Alitalia Airline -kumppani).

Kuinka ansaitsen maileja?

MITEN ansaita maileja

 1. Ostamalla lentoliput. Lähes kaikilla lentoyhtiöillä ja erityisesti kaupallisilla liittoutumilla on mittarilukemaohjelma. …
 2. Varaamalla hotellimajoituksen. …
 3. Vuokraamalla auton. …
 4. Menossa shoppailemaan. …
 5. Ravintolassa syöminen.

Etsi 38 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka ansaita Flying Blue -pisteitä?

Ansaitsemiesi mailien määrä riippuu käytetystä summasta ja Flying Blue -kortistasi:

 1. Explorer-jäsenet ansaitsevat 4 mailia jokaisesta käytetystä eurosta.
 2. Hopeajäsenet ansaitsevat 6 mailia jokaisesta käytetystä eurosta.
 3. Kultajäsenet ansaitsevat 7 mailia jokaisesta käytetystä eurosta.
 4. Platinajäsenet ansaitsevat 8 mailia jokaisesta käytetystä eurosta.

Kuinka lunastaa Flying Blue -maileja?

Air France Shoppingissa meillä on kaikki. Kirjaudu vain sisään Flying Blue -korttinumerollasi ja valitse Miles-maksu.

Kuinka peruuttaa MilleMiglian tilaus?

Sinun on tehtävä kirjallinen ohjelmasta eroamispyyntö, jossa on ilmoitettava MilleMiglia-koodisi ja liitettävä mukaan allekirjoitettu kopio voimassa olevasta henkilöllisyystodistuksestasi. Lähetä pyyntö sitten sähköpostiosoitteeseen privacy@alitalia.it tai faksinumeroon 066562 – 7132 tai 7133.

Kuinka monta mailia Ulyssesille?

Lue lisää CLUB ULISSEsta

Liity Ulisse Clubiin ansaitsemalla 20 000 kelpuutettua mailia1 tai lentämällä 30 kelpuutettua1 lentoa kalenterivuoden aikana.

Kuinka muuntaa takaisinmaksupisteet maileiksi?

Matkusta PAYBACK-pisteilläsi

 1. Napsauta «Muunna maileiksi»
 2. Kirjaudu henkilökohtaiselle alueellesi PAYBACK-tunnuksillasi (sähköpostin tai kanta-asiakaskortin numero yhdessä PIN-koodisi kanssa)
 3. Syötä MilleMiglia-koodisi.
 4. Päätä kuinka monta pistettä muunnetaan maileiksi ja… lennä!

Kuinka paljon Mille Miglia -kortti maksaa?

Rekisteröityminen on yksinkertaista ja ilmaista: rekisteröidy vain verkossa muutamassa minuutissa saadaksesi MilleMiglia Cardin ja eksklusiivisen 2000 mailin tervetuliaisbonuksen kotona, jos neljän kuukauden sisällä rekisteröitymisestä lennät Alitalialla, lentoyhtiökumppaneiden kanssa tai teet ostoksia liikekumppaneilta …

Kuinka paljon 1000 Miglia -liittymä maksaa?

Ajoneuvon rekisteröinnin peruskustannukset ovat Osallistuja-kategoriassa 900,00 euroa + ALV ja tukikelpoisessa luokassa 500,00 euroa + ALV.

Mitä Alitalia-maileille tapahtuu?

Euroopan komissio on päättänyt, että Alitalia MilleMiglias ei voi siirtyä lentoyhtiö ITA:lle, jolla puolestaan ​​on oma kanta-asiakasohjelma. Siksi yritykseltä toiselle ei kulje maileja.

Milloin mailit veloitetaan?

Mailit, joita ei hyvitetä automaattisesti, voidaan hyvittää takautuvasti kuuden kuukauden kuluessa. Kilometrit hyvitetään automaattisesti vasta palvelun suorittamisen jälkeen. Lentojen osalta automaattinen kilometrihyvitys voi kestää jopa 7 päivää lennon suorittamisen jälkeen.

Kuinka paljon Alitalian online-sisäänkirjautuminen maksaa?

Online check-in – joka tunnetaan myös nimellä web check-in – on prosessi, jolla matkustaja tulostaa maihinnousukorttinsa mukavasti kotoa käsin ilman lisäkustannuksia. Käytä vain tietokonettasi ja tulostintasi ennen lentokentälle saapumista.

Kuinka tulla Freccia Alataksi?

50 000 PÄÄLLÄVÄLLÄ PILILLÄ TAI 60 KELPOISIA LENTOLLA KALENTERIVUODESSA, PÄÄSY FRECCIA ALATA CLUBIN YKSINKERTAISIIN PALVELUIHIN.

Kuinka saan Skypriority Alitalian?

Jos sinulla on Alitalia-lippu, voit ostaa pääsyn Priority-portille Roomassa (Fiumicinon lentokentän terminaalissa 1) hintaan 10,00 € (***): soittamalla yhteyskeskukseen (89 20 10) verkossa, Omat lennot -osiossa tai online-selvityksen yhteydessä.

Kuinka noutaa Alitalia MilleMiglia -koodi?

PIN-koodi on 4-numeroinen numerokoodi, joka lähetettiin MilleMiglia-ohjelman rekisteröintivaiheen lopussa. Jos et muista, voit hakea sen Retrieve PIN -toiminnolla. Marraskuusta 2018 alkaen uusiin rekisteröintiin tarvitaan käyttäjätunnus ja salasana.

Kuinka voin noutaa MilleMiglia-koodin?

Olen kadottanut millemiglia-koodini, kuinka voin palauttaa sen? Yritä ottaa yhteyttä MilleMiglian asiakaspalveluun numerossa 89 20 10 (maksullinen numero ….)

Kuinka kauan Alitalia-mailit kestävät?

Ansaitse maileja OHJELMAN KANSSA JA TARKISTA, ETTÄ NE EI PYYTY EPÄKÄYTTÖÖN. Nykyinen Ohjelma päättyy 31.12.2021. Tämän jälkeen voit jatkaa mailien keräämistä tähän päivämäärään asti ja sinulla on aikaa käyttää 31.1.2022 asti.

Kuinka monta mailia minun täytyy hakea Economy Class -palkinto-palkintolippua Roomasta New Yorkiin?

Pyydä palkintolippua lentääksesi Alitalialla Economy-, Premium Economy*-, Business Class- tai Magnifica-lennoilla tai lentääksesi muiden ohjelman lentoyhtiökumppaneiden kanssa. Voit hakea yhdensuuntaisia ​​tai edestakaisin palkintolippuja alkaen 12 000 mailia.

Kuinka ostaa Alitalia-lippu MilleMiglialta?

Voit pyytää lippusi Cash & Miles -vaihtoehdolla verkossa (kirjautumisen jälkeen tai ottamalla yhteyttä MilleMiglian asiakaspalveluun tai Alitalia BusinessConnectiin rekisteröityneiden yritysten omaan asiakaspalveluun, joka on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9.00 klo 9.00. 20:00, numerossa 06 …

Miten Flying Blue Card toimii?

Flying Blue on AIR FRANCE KLM:n kanta-asiakasohjelma.

Mailien ansaitseminen

 1. Explorer-jäsenet ansaitsevat 4 mailia jokaisesta käytetystä eurosta.
 2. Hopeajäsenet ansaitsevat 6 mailia jokaisesta käytetystä eurosta.
 3. Kultajäsenet ansaitsevat 7 mailia jokaisesta käytetystä eurosta.
 4. Platinajäsenet ansaitsevat 8 mailia jokaisesta käytetystä eurosta.

Kuinka ottaa yhteyttä KLM:ään

Kuinka sitä käytetään?> Palvelu tulee varata vähintään 48 tuntia ennen lennon lähtöä täyttämällä tämä verkkolomake  tai soittamalla puhelinpalveluumme puhelinnumeroon 0238594998 ja ilmoittamalla nimesi, sukunimesi, lipun numerosi ja varaus. koodi.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.