1. ÄLYKORTIN LUKIJAN ASENNUS. ”BIT4ID MINILECTOR USB” …
 2. Tallenna Windows-asetukset. zip työpöydällesi. …
 3. 2 – Ajurin asennus. …
 4. Vaihe 2 – Hyväksy käyttöoikeussopimus: Jatka asennusta, kun asennus on valmis, napsauta Valmis.

Kuinka asensen älykortinlukijan?

Kuinka voin asentaa älykortinlukijan? Liitä soitin tietokoneeseen ja asenna ”ohjaimet”, ohjelmisto, jonka avulla tietokone voi kommunikoida soittimen kanssa. Nouda ajurit muodostamalla yhteys Infocert Certification Body -sivustolle noudattamalla miniLECTOR 38 U flat -lukijan ohjeita.

Kuinka käyttää miniLectoria?

Kuinka se toimii:

miniLector EVO on täysin plug & play: liitä vain USB-liitin. Yhteensopiva suosituimpien käyttöjärjestelmien kanssa ja noudattaa PC / SC- ja CCID-standardeja.

Kuinka asentaa Bit4id-lukija Maciin?

Mac player – Palvelun käyttäminen.

Athena-siru:

 1. kaksoisnapsauta kohtaa bit4id-middleware-1.3.6.9. dmg;
 2. napsauta näkyviin tulevassa näytössä kohtaa bit4id-drivers-signed. pkg;
 3. seuraa ohjattua asennustoimintoa napsauttamalla Jatka:

Kuinka asentaa Macin älykortinlukija?

Älykortinlukijaa ei tarvitse asentaa MAC-ympäristöön. Liitä lukija tietokoneeseen ja tarkista, onko se yhteydessä älykorttiin. Jos lukija ei lue smart cadia, on ”ajurit” asennettava, ne ovat saatavilla napsauttamalla tästä.

Etsi 35 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka aktivoida Cns Macissa?

Anna vain komento ”pcsctest” ja kirjoita sitten ”1”, kun se pyytää lukijan numeroa. Jos se lopulta tulostaa ”PC / SC -testi suoritettu onnistuneesti!”, Kaikki on hyvin.

Kuinka käyttää älykortinlukijaa Macissa?

Aseta älykortti tai PIV-laitteistotunnus, joka sisältää identiteetin todennusta ja salausta varten. Valitse ilmoitusikkunasta Muodosta laitepari. Anna järjestelmänvalvojan tilisi tunnistetiedot (käyttäjätunnus ja salasana). Anna asetetun älykortin 4–6-numeroinen PIN-koodi.

Kuinka Nilox-älykortinlukija asennetaan?

Avaa Windowsin Ohjauspaneeli iii. Valitse Järjestelmä (Laitehallinta) iv. Valitse avattavasta luettelosta ”Älykortinlukijat”. Tässä vaiheessa asennettu ohjain tulee näkyviin.

Kuinka asentaa Aruba-tunnukset Maciin?

Aruba Key Mac – Käytettävissä olevat toiminnot.

Noudata ohjattua asennustoimintoa seuraavasti:

 1. valitse käyttöliittymän kieli;
 2. jatka asennusta napsauttamalla Seuraava;
 3. hyväksy ehdot ja napsauta Asenna;
 4. odota asennuksen valmistumista ja napsauta Valmis-painiketta;

Kuinka määrittää lextel Macissa?

TOIMENPITEET Mac-VERSIOILLE 10.10 ja 10.11

 1. Avaa Business Keyn siirrettävän levyn sisällä oleva Mac-kansio.
 2. Napsauta ”LEXTEL” (sovellus)
 3. Napsauta Business Key -valikosta ”Asetukset” ja sitten ”Ohjaimen asennus”.

Kuinka Cie-ohjelmisto konfiguroidaan?

Lataa väliohjelmisto CIE-portaalin www.cartaidentita.interno.gov.it ”Palvelut” -osiosta, ”cie middleware” -osiosta tai developers.italia.it -sivuston ”CIE”-osiosta. Napsauta Seuraava-painiketta seuraavissa näytöissä ja vahvista asennus.

Kuinka lukea CIE:tä?

CIE ja maan digitalisointi.

Mikä lukija CIE:lle?

13 parasta älykortinlukijaa 2021

 • Vimar 16471. Paras älykortinlukija ohjausjärjestelmiin. …
 • HID Omnikey 5022. Paras CIE 3.0 älykortinlukija. …
 • ACS ACR122U. …
 • HID Omnikey 3121…
 • Manhattan I-CARD CAM-USB. …
 • ACS ACR38U-N1 PocketMate. …
 • Gemalto IDBridge CT30. …
 • Bit4id miniLector.

Kuinka tarkistaa, toimiiko älykortinlukija?

Liitä lukija tietokoneeseen ja aseta älykortti lukijaan (yleensä vihreä valo osoittaa kortin oikean lukeman). Järjestelmän tulee tunnistaa asetettu lukija ja, jos se on ensimmäinen käyttökerta, etsiä ja asentaa tarvittava ohjelmisto.

Kuinka asentaa ew1052 älykortinlukija?

Virtalähteitä tai lisäkaapeleita ei tarvita. Kortinlukija saa virtansa USB-portista, liitä vain 1,0 mt USB-kaapeli tietokoneeseen ja kortinlukija on käyttövalmis.

Kuinka asentaa terveyskortinlukijaohjain?

Lataa älykortinlukijan ajurit valmistajan verkkosivustolta. asenna työasemallesi paperityypin ”ohjain”, joka on yhteensopiva käyttöjärjestelmän kanssa.

Kuinka päivittää Aruba-avain?

Käynnistä päivityksen asennus kaksoisnapsauttamalla päivityspaketin sisältämää AK_WIN_VERSION.exe-tiedostoa. Ennen kuin jatkat asennusta, varmista, että Extract to: -kenttään syötetty asemakirjain vastaa ArubaKeyä.

Kuinka allekirjoittaa PDF-dokumentti Macissa?

Kun asiakirja on avattu, sinun on napsautettava oikeassa yläkulmassa olevaa kynän muotoista kuvaketta päästäksesi Mac PDF -muokkaustilaan. Tässä tilassa yläreunaan tulee uusi valikko, jossa sinun on napsauta ”PDF-allekirjoitus” ”luoksesi digitaalisesti allekirjoitetut asiakirjat.

Miten Aruba Keytä käytetään?

Liitä Aruba Key tietokoneen USB-liitäntään ja odota, että kuvassa näkyvä viesti tulee näkyviin. PC näkee Aruba Keyn HID-laitteena (Human Interface Device), joten oikean tunnistuksen ajurit ovat itse laitteen sisällä.

Kuinka aktivoida Ewent-älykortinlukija?

Lisävirtasovittimia tai -kaapeleita ei tarvita. Kortinlukija saa virtansa USB-portista, liitä vain 1,0 m USB-kaapeli tietokoneeseen ja kortinlukija on käyttövalmis.

Kuinka asentaa Sitecomin älykortinlukija?

Liitä vain kortinlukija mukana toimitetulla 60 cm:n USB 2.0 -kaapelilla tietokoneesi vapaaseen USB 2.0 -porttiin; kuljettajia ei tarvita. Kortinlukija on yhteensopiva kaikkien käyttöjärjestelmien kanssa.

Kuinka asentaa Atlantis-ohjain?

a) Kun olet liittänyt kortinlukijan tietokoneen USB-porttiin b) Avaa Windowsin Ohjauspaneeli c) Valitse Järjestelmä (Laitehallinta) d) Valitse avattavasta luettelosta ”Smart Card Readers”. Tässä vaiheessa asennettu ohjain tulee näkyviin.

Mikä lukija CIE 30:lle?

Osta Identiv uTrust 3700 F NFC Reader sähköistä henkilökorttia varten verkosta. Yhteensopiva CIE Middleware, ministeriön virallisen ohjelman kanssa.

Miten terveyskortin Puk saa takaisin?

Kun olet päässyt varatulle alueelle, napsauta ”Pyydä PUK” -linkkiä. kirjoita käyttäjäkoodisi sopivaan lomakkeeseen ja napsauta Tallenna.

PUK-palautus

 1. oma TS-CNS.
 2. TS-CNS:n PIN-koodi ja käyttäjäkoodi.
 3. olet asentanut paperinhallintaohjelmiston tietokoneellesi.

Missä varmenteet ovat Macissa?

/ Käyttäjät // Kirjasto / Avaimenperät / kirjautuminen. avainnippu – Tämä avainnippu luodaan, kun käyttäjätili luodaan Mac OS X:ssä ja tavallisesti sen salasana synkronoidaan kirjautumissalasanan kanssa. Se on avattu pääsyn yhteydessä ja uloskirjautuminen estetty.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.