Rosalinda. Ansaitse vähintään yksi tähti kaikista Mirror Mode -palkinnoista, osallistu 4 950 kilpailuun tai osallistu 50 kilpailuun, jos konsolissa on Super Mario Galaxy -pelin tallennustiedosto, ja varmista, että myös oma tiedostosi on mukana. Mii, jota käytät Mario Kart Wiissä.

Kuinka avaat Mario Kart Wii -palkinnot?

Voita uusia palkintoja

 1. Star Trophy – Voita sieni- ja kukkapalkinnot;
 2. Leaf – Voita Shell- ja Banana-palkinnot
 3. Lightning Bolt – Voita Leaf Trophy
 4. Special – Voita Stella-palkinto;
 5. Mirror Mode – Voita kaikki palkinnot 150cc-luokassa;

Kuinka avaan kaikki Mario kart wii -hahmot?

Avaa Mario Kart Wii -hahmot

 1. Diddy Kong: sinun on voitettava Lightning-palkinto 50cc-luokassa. …
 2. King Boo: Sinun on voitettava Stella-palkinto 50cc-luokassa. …
 3. Baby Daisy: Sinun on saatava vähintään yksi tähti 50cc-luokan Nitro Grand Prix -palkintojen lopullisessa sijoituksessa.

Kuinka avaan Mario Kart Wiin asiantuntijahaamut?

Sinun täytyy voittaa haamu noin 7 sekunnilla avataksesi Expert Ghostin. Sekuntien määrä näyttää vaihtelevan haamuittain, joten yritä aina jättää väliin mahdollisimman paljon tilaa.

Miten saat tähtiä Mario Kart Wiissä?

Ei ole olemassa ennalta määrättyjä tapoja, joiden avulla voit itsevarmasti vahvistaa, kuinka saavuttaa tähtiluokitus, mutta uskotaan kuitenkin, että paras tapa on ajaa kilpailu huippusuorituskyvyllä: siksi suurin määrä stuntteja, nopeita lähdyksiä, saapuu usein ensimmäinen paikka, älä törmää…

Etsi 40 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitkä ovat Mario Kart Wiin retro-palkinnot?

Huomautus: Retro Gran Prix -palkinnot ovat niitä pokaaleja, jotka löytyvät palkintoluettelon alaosasta ja jotka koostuvat vain Mario Kartin aiemmissa versioissa luoduista kappaleista. Erityisesti ne ovat: Shell, Leaf, Banana, Lightning Trophy. Leaf Trophy – Voita Shell- ja Banana Trophyt.

Kuinka tehdä 3 tähden Mario Kart?

Puhdas ja nopea kilpailu äänestyspaikalla antaa sinulle yli 1000 HP:n kolmen tähden arvosanan saamiseksi. Joten kysymys on vain sijoittumisesta ensimmäiseksi jokaisessa kilpailussa. Tämä edellyttää sijoitusta ensimmäiseksi kaikissa neljässä Grand Prix -kilpailussa.

Kuinka avaat Baby Luigin lukituksen Mario Kart Wiissä?

Vauva Luigi. Avaa 8 asiantuntevaa haamua Nintendon henkilökunnalta ”Time Trial” -pelitilassa, voita 100 kummituskilpailua ”Nintendo WFC” -tilassa tai osallistu 3 150 kilpailuun. Tämä avaa Baby Luigin lukituksen.

Kuinka avata Torpedo Sprintin lukitus?

Hahmon tunnus löytyy pyörän edestä ja sivuilta. Sitä vastaava kart on Protoracer. Torpedo-sprintin lukituksen avaamiseksi sinun on avattava 12 asiantuntevaa henkilökuntaa.

Mihin kolikoita käytetään Mario Kart 7:ssä?

Mario Kartissa voit avata autosi eri osia (korin, rengassarjan jne.), tähän tarvitset kolikoita.

Mitkä ovat Mario Kart -hahmojen nimet?

Pienet hahmot: Rupikonna, Toadette, Tartosso, Koopa Troopa, Baby Peach, Baby Mario, Baby Luigi, Baby Daisy. Keskikokoiset hahmot: Mario, Luigi, Yoshi, Peach, Daisy, Diddy Kong, Bowser Jr., Birdo. Upeita hahmoja: Wario, Waluigi, Bowser, Donkey Kong, Funky Kong, King Boo, Rosalinda, Skelobowser.

Kuinka avata hahmojen lukitus Tekken 7:ssä?

Avataksesi hahmojaksojen lukituksen sinun on ensin suoritettava päätarina. Tällä tavalla sinulla on pääsy uusiin sarjoihin ja taisteluihin, jotka koskevat kaikkia niitä taistelijoita, jotka on jätetty pelin juonen ulkopuolelle ja jotka ovat siksi läsnä vain arcade- ja online-tiloissa.

Mitkä ovat Mario Brosin hahmojen nimet?

Päähenkilöt

 • Mario.
 • Luigi.
 • Prinsessa Peach.
 • Bowser.
 • Rupikonna.
 • Yoshi.
 • Donkey Kong.
 • Wario.

Kuinka avata kultaiset pyörät Mario Kart 8:ssa?

Mario Kart 8 Deluxe: Avattavien laitteiden opas

 1. Voita jokainen 150 cc:n kuppi ja spekuloi avataksesi Kartin.
 2. Voita kaikki haamut 150 cc:n ajastetussa hyökkäystilassa saadaksesi pyörät.
 3. Kerää 10 000 kolikkoa purjelentokoneelle.
 4. Jos haluat sen sijaan Marion, sinun on voitettava 200CC-tila.

Mihin kolikoita käytetään Mario Kart 8:ssa?

Vaikka et ehkä huomaa tätä aluksi, jokainen keräämäsi kolikko lisää nopeuttasi pienellä prosentilla. … Vaikutus maksimoituu 10 kolikkoon. Lisäksi joka kerta kun nostat kolikon, saat hieman lisänopeutta.

Kuinka paljon Mario Kart Wii -peli maksaa?

Mario Kart (Wii) hintaan 79,90 € (tänään) | Parhaat hinnat ja tarjoukset idealossa.

Kuinka monta hahmoa Mario Kartissa on?

Peli on Mario Kart -sarjan kuudes jakso. Se tarjoaa 8 pääpalkintoa, joista jokainen koostuu 4 kappaleesta, erittäin täydellisen taistelutilan sekä Wi-Fi-tilan, jossa voit kilpailla pelaajien kanssa kaikkialta maailmasta. Hahmoja on kaikkiaan 24 ja kilpailuissa on 12 kilpailijaa.

Millä nimellä Super Mario -hirviöitä kutsutaan?

Goombas ovat kuvitteellisia hahmoja, jotka esiintyivät Mario-videopeleissä. Super Mario 64 -ohjekirjan mukaan Goombat ovat huonokuntoisia sieniä, jotka ovat liittoutuneet pahan King Bowserin kanssa. Yhdessä Koopa Troopasin kanssa he ovat yleisimmät ja helpommin voitettavat viholliset.

Mikä on Super Mario -kukan nimi?

Kuvaus: Oranssi, keltainen ja valkoinen kukka, jossa on mustat silmät. Tulikukka, joka on myös tyylitelty Tulikukkaksi ja Tulikukkaksi, on Mario-sarjan toistuva lisäys siitä lähtien, kun se debytoi Super Mario Bros.

Mikä on gorillan nimi Super Mariossa?

Hän on samannimisen videopelisagan päähenkilö ja toistuva hahmo Mario-sarjassa. Donkey Kong on valtava, lihaksikas gorilla, joka asuu viidakossa saaren keskustassa.

Kuinka avata hahmojen lukitus Tekkenissä?

Kuma – käytettävissä, kun Arcade-tila on suoritettu kerran. Mokujin – saatavilla, kun olet suorittanut Arcade-tilan neljällä hahmolla. Anna Williams – saatavilla viiden hahmon Arcade-tilan päätyttyä. Panda – Kun olet avannut Kuman, valitse hänet ympyrällä tai X-painikkeella.

Kuinka avata Eliza Tekken 7 ps4?

Avaa Eliza:

Blood Sealit ansaitaan suorittamalla arcade-tila tai pelaamalla verkossa. Kaiken kaikkiaan verisinettejä on oltava 20 000. Enemmän sinettejä avaat sen sijaan vaihtoehtoiset asut. Mutta aina kun avaat bonuksen, laskuri palaa nollaan.

Kuinka monta maailmaa Mario Odysseyssä on?

Super Mario Odyssey: saatavilla olevat maailmat

Alla on kaikki tämän Super Mario -luvun maailmat, yhteensä 17: Mushroom Kingdom. Hatun valtakunta. Fallsin kuningaskunta.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.