Draw Kilkenneyssä

Lähde: nälkäinen osapuoli

Draw Kilkenneyssä

Ensinnäkin haluan kiittää Jania siitä, että sain kirjoittaa tämän vieraspostauksen! Nautin blogitekstien kirjoittamisesta muille verkkosivustoille uusille yleisöille.

Tämä artikkeli on lyhyt katsaus siihen, kuinka aloitin matkablogin kirjoittamisen. Tajusin juuri, että en ole edes selittänyt, kuinka aloitin oman blogini kirjoittamisen, mutta toivottavasti tämä postaus on inspiraationa muille pyrkiville bloggaajille.

Kertaakseni nopeasti lapsuuteni: Kasvoin Scottsdalessa, Arizonassa, kunnes valmistuin lukiosta. Koko lapsuuteni matkustin aina kotimaassa perheeni kanssa tai jääkiekkoturnauksiin, mutta en koskaan matkustanut ulkomaille. Olin aina pakkomielle maantiedosta ja maailman oppimisesta siitä lähtien, kun vanhempani ostivat maapallon syntymäpäivälahjaksi, kun täytin 10 vuotta.

Yliopistovuosieni ajan muutin ympäri maata osallistuakseni Wisconsin-Madisonin yliopistoon. En tuntenut ketään, kun muutin sinne, ja se oli juuri se pointti. Halusin aloittaa uuden luvun elämässäni, ja minulla oli uskomattomat 4 vuotta. Jälkeenpäin katsottuna en muuttaisi mitään yliopistokokemuksestani.

Kouluvuoteni aikana tein ensimmäisen ulkomaanmatkani, kun opiskelin ulkomailla vuonna Praha ja asui siellä 5 kuukautta. Sanon aina, että jos en koskaan olisi opiskellut ulkomailla Prahassa, en matkustaisi vielä tänään. Se oli elämäni paras päätös, ja matkustin noin 20 maahan Euroopassa sinä lukukautena ja seuraavana kesänä.

Drew Horse Shoe Bendissä

Lähde: nälkäinen osapuoli

Drew Horse Shoe Bendissä

Prahan jälkeen palasin Wisconsiniin lopettamaan opinnot ja valmistuin kauppatieteiden maisteriksi toukokuussa 2013.

Valmistumishetkellä kaikki ystäväni olivat työhaastatteluissa ja hakivat yritystehtäviä, mutta tiesin, että se ei kuulunut minulle. Niinpä paras ystäväni tuli luokseni ja kysyi, olisinko kiinnostunut opettamaan englantia Etelä-Koreassa vuoden ajan.

Heti seuraavana päivänä lähetin hakemukseni ja aloin opiskella koreaa.

Tiesin, että se oli paras valinta minulle ja tulevaisuudelleni. Ja loppujen lopuksi en aikonut ottaa työtä, jota en todellakaan halunnut tehdä. En ollut koskaan käynyt Aasiassa ennen ja ajattelin, että tämä oli TÄYDELLINEN asia heti yliopiston jälkeen 22-vuotiaana.

Elokuussa 2013 muutin Soulin esikaupunkiin Koreaan nimeltä Pyenogtaek ja aloin opettaa englantia julkisessa yläkoulussa.

Olin tuolloin matkustanut jo noin 25 maassa ympäri maailmaa ja halusin jakaa kokemuksiani ystävieni kanssa. Niinpä minulla oli idea aloittaa matkailublogi ja päätin sitoutua täysin ensimmäisestä päivästä lähtien. Tiesin, että tämä oli hyvä idea, koska aiemmat englannin opettajat Koreassa sanoivat minulle, että minulla olisi paljon vapaa-aikaa työssäni.

Totta puhuen, työskentelin blogissani (noin 40 tuntia viikossa) ensimmäisen vuoden ajan. Opetin itse tekemään verkkosivuston tyhjästä katsomalla Youtube-videoita. Kirjoitin niin monta artikkelia, kunnes sormeni tunsivat kirjoittaessani. Pyysin neuvoja suosituilta matkailubloggaajilta. Aloin kasvattaa sosiaalisen median kanaviani.

Ensimmäinen vuosi oli rankka. Tein NIIN kovasti töitä ja en nähnyt juurikaan tuottoa. Mutta sitten tajusin, että menestys ei tapahdu yhdessä yössä. Se tarvitsi aikaa kasvaakseen – ja niin tapahtui päivästä toiseen.

Matkustin myös Aasiassa melko paljon 18 kuukauden Koreassa asumiseni aikana. Vierailin yli 25 maassa, joten minulla oli aina tuoretta sisältöä kirjoitettavana blogissani.

Kun lähdin Koreasta helmikuussa 2015, blogini lukijakunta ja sosiaalisen median seuraaminen alkoivat nousta. Ja tiesin, mitä aion tehdä sillä – jatka.

Tein melkein kaikkeni välttääkseni kotiin menemistä ja keskimääräisen työpaikan löytämistä, joten ansaitsin blogini kaupaksi ja nostin sen seuraavalle tasolle. Halusin matkustaa ympäri maailmaa elantoni takia.

Ja tänään voin ylpeänä todeta, että viimeiset 8 kuukautta olen matkustanut ja bloggannut/tekenyt sosiaalista mediaa kokopäivätyönäni. Se on PALJON työtä, ja joskus haluan vain luopua kaikesta ja luovuttaa. Mutta loppujen lopuksi tämä työ on mielestäni paljon parempi kuin minkä tahansa 8-5 työn tekeminen.

Toimistoni koostuu mistä tahansa paikasta maailmassa, jossa on wifi-yhteys. Vietin päivittäin noin 4-5 tuntia työskentelyä matkustaessani – kirjoitin uusia postauksia, rakensin sosiaalisen median kanaviani, piti itseni matkatoimistoille sponsoroimaan ja videoiden tekemiseen. Se ei ole niin helppoa kuin ulkopuolisen näkökulmasta näyttää, mutta nautin siitä.

Joten mikä on minun tulevaisuudensuunnitelmani?

Aion jatkaa bloggaamista ja matkustamista lähitulevaisuudessa. Minulla on jo suunnitelmia mennä afrikkalaiselle safarille ensi vuonna ja tehdä 3 kuukauden reppumatka Etelä-Amerikan halki. Niistä 70 maasta, joissa olen käynyt, nämä ovat kaksi maanosaa, joihin en ole koskenut!

Minusta tuntuu, että olen vasta aloittamassa matkailualaa, ja se on jännittävintä tässä kaikessa!

Kiitos, että luit tarinani. Älä epäröi ottaa minuun yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja.

Drew – http://thehungrypartier.com/

Missä yöpyä: Vierasviestien parhaat hotellit

Alimman hinnan takuu

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *