Lisäksi löydät älypuhelimiin ja tabletteihin sovelluksia, joiden avulla voit katsoa elokuvia yhdessä etänä ja luoda katseluryhmiä ja kommentoida valittua sisältöä reaaliajassa.

Indeksi

  1. Netflix-bileet.
  2. Prime Video Party.
  3. GroupWatch.
  4. TwoSeven.

Kuinka katsoa elokuvia yhdessä tapaamisessa?

Kun kaikki osallistujat ovat yhteydessä luomaasi kokoukseen, paina Aloita puhelu -painiketta kahdesti ja valitse sitten heti Jaa näyttö ja Aloita jakaminen lähettääksesi työpöydällesi lähetyksen. Aloita katsomasi elokuvan toistaminen ja se on siinä.

Kuinka jakaa Netflix videopuhelussa?

Meet: ne, jotka haluavat katsoa Netflixiä yhdessä videopuhelun kautta, voivat käyttää Meetiä, kuuluisaa Google-palvelua kokousten ja videokonferenssien järjestämiseen. Present-tilan avulla voit myös jakaa Chrome-välilehden ja toistaa Netflix-sisältöä.

Kuinka jakaa elokuva?

Voit jakaa elokuvia ja TV-ohjelmia useimmissa mobiililaitteissa, kuten Android-älypuhelimissa ja -tableteissa, iPhoneissa, iPadeissa ja iPod toucheissa, saatavilla olevan jakotyökalun avulla. Siirry laitteellasi sen elokuvan tai TV-ohjelman tietosivulle, jonka haluat jakaa. Napauta Jaa.

Kuinka katsella animea ystävien kanssa?

8 parasta sovellusta elokuvien ja TV-ohjelmien katseluun ystävien kanssa

  1. Netflix-bileet. Aloitetaan tunnetuimmasta, jota varmasti monet teistä ovat myös jo käyttäneet: Netflix Party! …
  2. Watch2yhdessä. Tässä, enemmän kuin sovelluksesta tai laajennuksesta, meidän pitäisi puhua yksinkertaisesta verkkosivusta, koska tämä on se. …
  3. TwoSeven. …
  4. Scener. …
  5. Skype.

Etsi 44 aiheeseen liittyvää kysymystä

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.