Katsoaksesi kanavalla 5 lähetettävää ohjelmaa tietokoneelta, joka on liitetty Mediaset Infinityn pääsivulle, napsauta Kirjaudu-painiketta ja kirjaudu sisään Applen, Facebookin tai Googlen kautta kirjautuaksesi sisään.

Millaisena näet edellisen päivän elokuvan?

Jos jäit eilen näkemättä suosikki-TV-sarjasi jaksosta, voit uuden Rewind-palvelun ansiosta katsella edellisen päivän Mediaset-ohjelmia helposti mukavasti sohvallasi istuen. Tätä varten tarvitset vain älytelevision, joka on yhdistetty Internetiin, ei mitään muuta.

Kuinka tarkistaa eiliset Canale 5 -ohjelmat?

Mediaset Infinity on itse asiassa virallinen Mediaset-portaali, jonka kautta on mahdollista tarkastella ohjelmia, jotka lähetetään Canale 5:llä, Italia 1:llä, Rete 4:llä ja kaikilla muilla Mediasetin kodin ilmaisilla kanavilla täysin laillisesti ja ilmaiseksi. tapa (sopia kestämään joitain mainoksia).

Kuinka katsella Mediaset-ohjelmia televisiosta?

Kuinka katsella Mediaset-TV-ohjelmia televisiosta

Sinun tarvitsee vain katsoa Mediaset-ohjelmia Smart TV:stä tai «normaalista» televisiosta, jossa dekooderi on käytössä, on virittää mikä tahansa Mediaset-kanava (esim. kanava 5) ja painaa kaukosäätimen ylänuolinäppäintä.

Kuinka katsella elokuvia mediaset play -tilassa?

Android-älypuhelimet ja -tabletit ilmaisella Mediaset Play -sovelluksella, joka on saatavilla Google Play Kaupasta; iPhone ja iPad App Storesta saatavan ilmaisen Mediaset Play -sovelluksen kautta; Smart TV ja dekooderi sovelluksen kautta, joka on tavoitettavissa suoraan Mediasetin kanavilta Digital Terrestrialissa tai Tivù Satissa.

Etsi 26 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka katsella ohjelmia TV8:sta?

Katso TV8-ohjelmia tietokoneeltasi

Jos aiot katsoa TV8-ohjelmia ja sitä varten haluat toimia tietokoneena, sinun on muodostettava yhteys lähetystoiminnan viralliselle verkkosivustolle millä tahansa Internet-selaimella, kuten Google Chromella.

Kuinka arvioida Canale 5:n fiktiota?

Mediasetin fiktiosarjan katseluun voit käyttää Mediaset Infinity -palvelua televisiossasi, kunhan sinulla on Mediasetin tarjoaman suoratoistopalvelun kanssa yhteensopiva televisio tai dekooderi, joka mahdollistaa myös sisällön katsomisen pyynnöstä ilmaiseksi TV lähetetty…

Millaisena näet jakson Mediasetissa?

Katsoaksesi Mediaset On Demand -ohjelmaa tietokoneellasi, sinun on muodostettava yhteys sen viralliselle verkkosivustolle, jonka kautta voit katsoa Mediaset-lähetystoiminnan harjoittajia suorana lähetyksenä ja tarkistaa ”biscione”-ryhmän verkoissa lähetettävät ohjelmat selkeästi rekisteröitymisen jälkeen.

Kuinka nähdä Mediaset Play ilman rekisteröitymistä?

Jotta voit käyttää Mediaset Playta ilman rekisteröitymistä ja ilman tiliä, sinun on käytettävä sivustoa, joka luo väärennettyjä tunnistetietoja. Paras tässä tapauksessa on BugMeNot, sivusto, joka on omistettu väärennettyjen nimien ja salasanojen luomiseen eri sivustoille, mukaan lukien Mediaset Play, pääsyä varten.

Kuinka nähdä Mediaset-kanavat matkapuhelimessa?

Android. Jos haluat nähdä Canale 5:n Android-laitteellasi, sinun on ladattava Mediaset On Demand -sovellus Google Play Kaupasta. Avaa sitten laitteesi kauppa napauttamalla ▶ ︎ -kuvaketta, paina suurennuslasia oikeassa yläkulmassa ja kirjoita Haku-kenttään Mediaset on Demand.

Kuinka arvioida Friends of Todayn jakso?

Jaksot ja muu julkaisematon sisältö on aina nähtävissä Mediaset Infinityssä tai Witty TV -sivustolla.

Kuinka äänestää Amici 2021 Mediaset Playssa?

2021 Edition «Amici» -puhelinäänestyspalvelu matkapuhelimesta (Palvelu) antaa niille, jotka lähettävät tekstiviestin omistettuun numeroon 477.000.1 ja/tai 477.000.0, äänestää jotakin kilpailijaa/joukkuetta lähettämällä tekstiviestin nimellä / kilpailija / joukkuekoodi.

MITÄ televisiossa oli viime yönä?

Eilen tv:ssä

 1. Rai 1, kanava 1. eilen Rai 1:llä. The Bastards of Pizzofalcone. fiktio – etsivä. …
 2. Rai 2, kanava 2. eilen Rai 2:lla. TG2 Post – Erikoisäänestysvaalit 2021. …
 3. Rai 3, kanava 3. eilen Rai 3:lla. Suora yhteys. …
 4. Rete 4, kanava 4. eilen Rete 4:llä. Neljäs tasavalta. …
 5. Kanava 5, kanava 5. eilen kanavalla 5. Big Brother VIP.

Kuinka katsoa elokuvalähetystä televisiosta?

RaiPlay. Jos televisiosta näkemättä jäänyt ohjelma lähetettiin Rai-kanavilla, voit katsoa sen käyttämällä RaiPlay-palvelua, joka on saatavilla tietokoneelta sen virallisilla verkkosivuilla, mutta myös älypuhelimilla ja tableteilla lataamalla ilmainen sovellus Androidille ja iOS:lle.

Kuinka voin nähdä Mediasetin ulkomailla?

Jos toisaalta olet pysyvästi ulkomailla, voit ladata Mediaset Italia Online -sovelluksen, jota voit käyttää rekisteröinnin ja alustan tilaamisen yhteydessä: https://online.mediasetitalia.com/.

Kuinka voin rekisteröityä Mediaset Play -palveluun?

Verkkopalveluun rekisteröityminen on erittäin helppoa ja nopeaa:

 1. Siirry Mediaset Play -sivustolle.
 2. Napsauta oikeassa yläkulmassa «Kirjaudu sisään»
 3. Vieritä sivua alas ja napsauta «Rekisteröidy» otsikon «Etkö ole rekisteröitynyt?»
 4. Syötä tietosi (nimi ja sukunimi, sähköpostiosoite, syntymäaika ja kaupunki)

Miksi en näe Mediaset Play -sovellusta matkapuhelimessani?

Joidenkin testiemme jälkeen huomasimme, että paras ratkaisu Mediaset Play -käyttöongelman ratkaisemiseen on sovelluksen asennuksen poistaminen (täysin poistaminen) ja Mediaset Play Infinity -sovelluksen (Android tai iOS) uudesta asennuksesta ja kirjautumisesta.

Miksi en enää näe Mediaset Play -ohjelmaa?

Ensimmäinen syy, joka aiheuttaa Mediaset-toiston toimintahäiriön 80 %:ssa tapauksista, johtuu sovelluksen tai laitteen epäonnistumisesta muodostaa yhteyttä keskuspalvelimeen.

Kuinka nähdä Mediaset Play iPhonesta televisioon?

Katso Mediaset Playn sisältö Apple TV:ssä AirPlayn avulla

 1. Avaa «Mediaset Play» -sovellus iPhonessa, iPadissa tai iPod Touchissa.
 2. Toista mitä tahansa videosisältöä.
 3. Odota mahdollisen lisämainoksen loppumista.
 4. Napsauta TV-symbolia oikeassa yläkulmassa.
 5. Jatka kohtaan «AirPlay & Bluetooth-laitteet»

Kuinka nähdä suora lähetys Mediaset Play Infinityssä?

Itse asiassa, jos haluat käyttää suoraa ohjelmointia, napauta Suora ja paina suoraan painiketta, joka liittyy kiinnostavaan kanavaan aloittaaksesi toiston. Vaihtoehtoisesti, jos katsottava ohjelma on jo käynnissä ja haluat nähdä sen alusta alkaen, napauta Käynnistä uudelleen -painiketta ja olet valmis.

Kuinka ladata Mediaset Play Samsung TV:hen?

Jos kyseessä on televisio, jossa on Android, tämä on Play Kauppa. Jos kyseessä ovat muut tuotemerkit, jotka eivät käytä Androidia, etsi koti- tai keskittimessä käytettävissä olevien vaihtoehtojen joukosta kauppa. Etsi kaupasta «Mediaset Play», jonka voi ladata ja asentaa.

Kuinka arvioida fiktiota?

Jos haluat katsoa Rai-fiktiota tietokoneeltasi, sinun on käytettävä RaiPlayta, valtion TV:n virallista portaalia. Itse asiassa kaikkien Rai-kanavien suoran katselun lisäksi kyseinen sivusto mahdollistaa pääsyn runsaaseen tilaussisältöön ja viimeisten seitsemän päivän ohjelmiin.

Mistä nähdä saippua Vivere?

Endemol Italian tuottamat kaksi saippuaa «Vivere» ja «Centovetrine» antavat faneille ajan maanantaina 2.9. uusiin jaksoihin klo 12.30 ja 14.10 Canale 5:ssä.

Missä nähdä Amici 2021?

Tästä päivästä maanantaista 20.9.2021 alkaen Amici odottaa meitä päiväsaikaan klo 16.10 Canale5:llä.

Kuinka arvioida Masterchef TV8:ssa?

Masterchef Italia 10:n katsominen suoratoistona

 1. Avaa suosikki Internet-selaimesi (esim. Google Chrome).
 2. Yhdistä tv8.it-verkkosivustoon.
 3. Paina valikkokuvaketta vasemmassa yläkulmassa ja valitse Streaming-luokka.
 4. Odota videon toistoa, joka alkaa automaattisesti muutaman sekunnin kuluttua.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.