Lisäksi on hyödyllistä tietää, että kun aloitat Primafila Extra -elokuvan katsomisen, mainossisältö on saatavilla vain seuraavat 48 tuntia.

Kuinka paljon elokuva Sky Prima Filassa maksaa?

Muista, että kunkin tapahtuman muuttuva hinta vaihtelee Sky Primafila Filmin sisällöstä 3-5 eurosta, Primafila Calcion otteluista 7-11 eurosta Primafila Sky Events -osion 9-15 euroon. Valinnaisten kanavien hinta on sen sijaan 4 euroa.

Kuinka nähdä Skyn ​​jäljellä oleva luotto?

Tekstiviesti: Lähetä tekstiviesti numeroon 340 431 11 11 (3), jossa on teksti: RIC (välilyönti) LATAUSKOODI (2) (välilyönti) ÄLYKORTIN NUMERO (muista lisätä kaikki nollat). Saat vahvistustekstiviestin.

Kuinka kauan Skysta vuokrattu elokuva kestää?

Kun katselu alkaa, sinulla on 48 tuntia aikaa katsoa se. Kanavilta vuokratun elokuvan katseluaikaa on seuraavana aamuna klo 6.00 asti ohjelmointiaikojen mukaan (tai 48 tuntia ilmoittautumisen yhteydessä).

Mistä löydän Sky Q:n Ekstrat-osion?

Lisävarusteiden aktivointi on helppoa ja ilmaista. Kirjoita vain Sky.it tai My Sky -sovellus, kirjaudu sisään Sky iD:lläsi, valitse ylimääräinen osio ja napsauta AKTIVOI-painiketta.

Etsi 23 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka saada Sky Q ilmaiseksi?

Sky Q:n aktivoinnin pyytäminen tänään on erittäin helppoa.

Sky Q:n käyttäminen edellyttää pyyntöä Sky-puhelinkeskukseen tai maksutelevisiosivustolle. Voit pyytää ilmaista takaisinsoittoa Sky-operaattorilta napsauttamalla tätä.

Kuinka paljon Sky Q maksaa lisäasiakkaille?

Yli 6 vuoden Sky-asiakkaille HD-palvelulla Sky Q Plus -paketin laskussa on 4 € lisämaksu. Sky-asiakkaille alle 6 vuotta ja uusille asiakkaille aina aktiivisella HD-palvelulla Sky Q Plus maksaa 15 €.

Kuinka vuokraat elokuvan Skysta?

Tässä ovat vaiheet Sky On Demand -palveluun kirjautumisen jälkeen:

 1. Valitse kiinnostava alue ehdotettujen joukosta (elokuvat, tapahtumat, jalkapallo, Hot Clubs)
 2. Napsauta Discover-painiketta päästäksesi kaikkiin vuokrattavissa oleviin nimikkeisiin,
 3. Valitse kiinnostava elokuva,

Kuinka peruuttaa Sky-vuokraus?

Jos olet ostanut Primafila On Demand Skysta, mutta et ole vielä aloittanut katselua, voit peruuttaa pyynnön painamalla Oma-painiketta, valitsemalla valitun nimikkeen ja painamalla keltaista Peruuta-painiketta.

Mikä kanava on Sky Primafila?

ENSIMMÄINEN RIVI 1 HD • KANAVA 351.

Mihin Sky-älykortti on tarkoitettu?

Älykortti on kortti, jossa on siru ja muisti. Maksutelevisio-operaattorit tarjoavat kukin kortin, joka on yhteensopiva vain heidän omien pakettiensa kanssa. … Jokaisella älykortilla on tunnusnumero, joka löytyy suoraan itse kortista.

Mistä ostaa Sky-kortin?

Yleensä löydät ne (joskus kyllä, joskus ei) kauppatavaramyyntisivustoilta, kuten välittömästi, ebay ja monet muut.

Missä älykortti sijaitsee My Sky -dekooderissa?

Sky-älykortille omistettu paikka Sky HD- ja My Sky HD -dekoodereissa sijaitsee laitteen etuosassa: sinun tarvitsee vain etsiä sopiva paikka (se on melko keskeisellä paikalla) ja , jos et ole vielä tehnyt sitä, aseta Sky-kortti varovasti siihen…

Kuinka paljon Sky-elokuvan vuokraaminen maksaa?

Elokuvat: elokuvateatteriesittelyjen vuokra on 4,99 euroa. Jalkapallo: yhden Serie A- tai Eurooppa-liigan ottelun osto maksaa 7,99 euroa, kun taas koko kierroksen kaikkien otteluiden osto maksaa 11,99 euroa.

Kuinka nähdä Sky Front -rivi maksamatta?

Jos olet MySky HD -asiakas, siirry Sky On Demand -osioon painamalla Sky-kaukosäätimen asianmukaista painiketta ja valitse uudessa näytössä kohteet Primafila ja Extra Section nähdäksesi kuluvan kuukauden saatavilla olevan elokuvan.

Kuinka paljon Sky Matchin vuokraus maksaa?

Hinnat ja maksutavat

Serie A:ssa yhden ottelun vuokra on 4,99 euroa, kun taas kierroksen kaikkien otteluiden ostohinta on 7,99 euroa. Muistutan kuitenkin, että Skylla on mahdollista katsoa 3 ottelua jokaisella kierroksella: loput 7 ottelua ovat yksinomaan DAZN:lle.

Kuinka poistaa PIN-koodi Skysta?

Voit nollata PIN-koodin Sky-sivustolta seuraavasti:

 1. Siirry osoitteeseen www.sky.it ja kirjaudu sisään Sky ID:lläsi.
 2. Siirry sitten sivuston Tee se itse -osioon.
 3. Siirry sitten Palvelunhallinta-osioon.
 4. Siirry ”PIN-koodin käytönvalvonta” -sivulle
 5. Napsauta nyt RESET JA ANNA PIN-koodi ja vahvista nollaus.

Kuinka estää Primafila Sky?

Sinun tarvitsee vain avata Sky Do it yourself -sovelluksen päänäyttö, etsiä Palvelujen hallinta -osio ja painaa Palauta PIN -painiketta. Uusi nelinumeroinen PIN-koodi lähetetään automaattisesti tiliisi yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Mitä Sky Primafilassa on tänä iltana?

 • Sokea mies, joka ei halunnut nähdä Titanicia.
 • Rosan häät.
 • Suuri hiljaisuus.
 • The Night House – Pimeä talo.
 • Spin Time – Mitä ponnisteluja demokratia on!
 • Sininen Bayou.
 • Aja Minun Autoni.
 • Paw Patrol – elokuva.

Kuinka paljon Sky Q maksaa ensimmäisen kuukauden jälkeen?

Jos päätät tilata SkyQ Platinum -tarjouksen, joudut maksamaan ensimmäisen vuoden kuukausimaksun 48,00 € / kk (sen jälkeen veloitetaan 58,20 € / kk). Huomioon tulee kuitenkin myös kertaluonteinen 199 euron aktivointikustannus.

Kuinka paljon Sky Q maksaa 30 päivän jälkeen?

Tarjoukseen sisältyy viihdettä sekä katselu (Sky TV + Netflix), Sky Cinema, Sky Sport ja Sky Kids hintaan 9 € 30 päivältä sisältäen Sky Q -dekooderin aktivointi- ja toimituskulut ilman satelliittiantennia. 30 päivän kuluttua katselu pysähtyy automaattisesti.

Kuinka Sky Q toimii ilman astiaa?

Itse asiassa uusi Sky Q -laatikko ei vaadi lautasta tai teknikon asennusta, vaan liitä se Internet-yhteyteen, wifin tai Lanin kautta, ja muutamalla yksinkertaisella askeleella näet heti Sky-sisältötarjouksen kotona. Televisio, jonka haluat ja sinulla on tilauksesta, toiminto …

Miten Sky QA 9 euro toimii?

Sky Q 9 euroa on kampanjakoetarjous, jonka avulla voit maksaa vain 9 euroa ilman rajoituksia seuraavasta uusimisesta, joten jos kokeilujakson lopussa haluat peruuttaa sen, voit tehdä sen ilman rangaistusta. Tarjouksesta ei myöskään peritä aktivointimaksuja.

Mitä Sky Q -tarjous sisältää?

Tarjoukseen sisältyy viihdettä sekä katselu (Sky TV + Netflix), Sky Cinema, Sky Sport, Sky Kids ja Sky Calcio hintaan 9 € 30 päivältä sisältäen Sky Q -dekooderin aktivoinnin ja toimituksen Internetin kautta. … Kokeilujakson lopussa voit palauttaa Sky Q:n sinua lähimpään Sky-myymälään. Löydä se täältä.

Mitä Sky Q sisältää?

Sky Q:n päävalikossa voit myös tarkastella tilauksesi sisällön luokkia, kuten viihde, TV-sarjat, elokuva, urheilu ja jalkapallo, asiakirja ja elämäntapa, lapset ja musiikki, joista on hyötyä lähetyskanavan löytämisessä. tai pyynnöstäsi kiinnostavaa sisältöä.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.