Harsintalangan käyttäminen Harsintalankalla voit tehdä alkeellisia ompeleita ja muotoilla puvun pohjan: aloita asettamalla verho alushousujen sisään, kiinnitettyjen saumojen sisään. Jos olet lyhentänyt pukuhousujasi paljon, sinun on leikattava myös tämä kangas.

Kuinka koristella yksiosainen uimapuku?

Voit luoda abstraktin koristeen, ompelemalla tai liimaamalla elementtejä noudattamatta määriteltyä suunnitelmaa tai piirtää yhden tai useamman muodon, esimerkiksi kukkia yhdelle puolelle tai sarjan erikokoisia kuoria tai leviä, jotka ulottuvat koko pukuun. kylpyhuone.

Kuinka laittaa kupit pukuun?

Tee reikä rintaliivien yläosaan, suoraan olkahihnan kanssa kosketukseen, avaa se ja työnnä kuppi sisään varmistaen, että se sopii hyvin kankaan lokeroon. Säädä molemmat täydellisesti ja ompele tekemäsi aukko.

Mitä tehdä vanhoille puvuille?

5 luovaa ideaa vanhojen uimapukujen kierrättämiseen

 1. Uusi syntynyt vanhasta. Ensimmäinen idea, jos uimapuku ei ole liian vaurioitunut, on luoda uusi vaatekappale, ehkä uudet bikinit! …
 2. Urheilua varten. …
 3. Vedenpitävät pussit. …
 4. Koriste-elementtejä. …
 5. Tuoksuisia pusseja.

Kuinka leventää puvun housuja?

Liota niitä vain 30 minuuttia lämpimässä vedessä ja lisää vauvan shampoo tai hoitoaine, kaksi tärkeää tuotetta, jotka rentouttavat villa- tai puuvillakuituja. Sen jälkeen sitä on puristettava huuhtelematta ja käärittävä kahden pyyhkeen väliin 10 minuutiksi.

Etsi 27 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka suurentaa kapeita vaatteita?

Voit yrittää täyttää altaan lämpimällä vedellä lisäämällä vain ruokalusikallisen vauvashampoota. Vaatteen tulee olla upotettuna enintään 20 minuuttia. Kun se on poistettu, sitä ei saa kuivua vääntämällä. Sen sijaan sinun tulee välittömästi alkaa venyttää vaatetta varovasti sen ollessa vielä märkä.

Kuinka leventää joustavaa liukua?

Jos mahdollista, kohdista sivut tuolin sivuun. Tämä auttaa sinua venyttämään kuminauhaa tasaisesti. Anna kuminauhan vaikuttaa 24 tuntia. Jos et vieläkään saa toivottua tulosta, aseta se takaisin tuoliin ja anna sen jännittyä muutamaksi päiväksi.

Mitä tehdä vanhoille rintaliiveille?

Yhdistämällä rintaliivien kaksi kuppia langalla ja neulalla ja lisäämällä potpourria tai riisiä, jossa on eteeristä öljyä tai jopa tuoksuvia kuivattuja kukkia, voit käyttää niitä uudelleen todellisena pussina hajustelaatikoiden tai -kaappien hajusteluun. Älä siis heitä rintaliivejäsi pois ja keksi uudelleen! Hyvää kierrätystä kaikille!

Kuinka kierrättää stringit?

Jos sinulla on hihnat, joita et enää käytä, voit poistaa ”jouston” tai ”langalla” määritetyt osat. Oikealla tavalla irrotetut kuminauhat ovat hyödyllisiä mekkojen, aurinkopukujen ja yöpaitojen olkaimina.

Kuinka kierrättää rintaliivien pehmusteet?

Liiveistä tulee tuoksuvia pusseja, jotka laitetaan laatikoihin. Niiden valmistamiseksi on tarpeen ommella rintaliivien kupit yhteen ja sitten laittaa näin muodostettuun pussiin potpourria tai mausteita ja muutama tippa eteeristä öljyä.

Kuinka tukea rintaa puvun alla?

Tämän yksiosaisen uimapuvun tuen antaa yleensä sisäinen kuminauha, joka asetetaan rinnan alle ja ommeltu sisävuoreen. Sen sisällä olemista ei näe, kun sitä on käytetty, mutta se on erinomainen korvike aluslangalle. Toinen mahdollisuus on sauma rinnan alle resorin sijaan.

Kuinka peittää nännit puvun alla?

Käytä nänninsuojuksia piilottaaksesi ne ja estääksesi niiden näkymisen vaatteiden alla. Niitä löytyy alusvaateliikkeistä. Jos nännisuojukset ovat tarttuvia, poista suojakalvo ja kiinnitä ne. Jos käytät nänniteippiä, kiinnitä 2 nauhaa X-muodossa.

Kuinka vahvistaa rintaliivejä?

Vahvista sauma.

Käytä tippaa kynsilakkaa tai kangasliimaa sauma liimaamiseen. Levitä tuotetta juuri tehdyn työn päälle ja varmista, että mene ompeleiden sisään, jos mahdollista. Anna kuivua ja olet valmis.

Kuinka sitoa kolmiopuku?

Hän pukee päälleen uimapuvun kolmion klassiseen tapaan, sitoo sitten ylänauhat rintojensa yläpuolelle kiristäen ne tiukasti ja piilottaa lopuksi solmiot uimapukuun. Tällä tavalla rusketusjälkiä hartioilla ei enää ole ja push-up-vaikutus on taattu.

Kuinka käyttää korkeamaista uimapukua?

Rannalla tai aperitiivin aikana emme voi unohtaa, mitä pukea päälle korkeamallinen uimapuku. Kyllä farkkushortseihin, crop toppeihin tai jopa kirkkaanvärisiin toppeihin. Tennarit epävirallisissa tilanteissa, miksi ei. Ajaton klassikko kaftaani- tai positano-muoti.

Kuinka kutistaa pikkuhoususi?

Saksilla tehty leikkaus ja pieni solmu päissä riittää estämään sen rispaamisen. Liukan lyhentämiseksi tarvitset hieman enemmän kätevyyttä. Avaamme lantion solmut ja levitämme puvun lentokoneeseen. Tässä vaiheessa otamme mitat ja arvioimme ylimääräisen kankaan määrän.

Kuinka käyttää vanhoja hihnoja uudelleen?

10 ideaa vanhojen hihnojen luovaan kierrätykseen

 1. Tee päänauha.
 2. Kehyksen tekeminen.
 3. Telttailu.
 4. Koiran panta.
 5. Korurasiana.

 6. Sinun matkalaukussasi.
 7. Koristelemaan taloa.
 8. Kahvat laukkuille.

Kuinka tehdä rintaliivit ranneke?

Tässä ovat Webbohissa kerrotut kohdat:

 1. Ensin sinun on irrotettava rintaliivit kiinnitetty olkahihna.
 2. Tee leikkaus sen osan yläpuolelle, jolla säädät hihnojen pituutta.
 3. Aseta leikattu pää hihnaan.
 4. Ompele neulalla ja koristele haluamallasi tavalla.

Kuinka kierrättää silkkisolmioita?

 1. Istuimet. Vanhoilla siteillä voidaan koristella tai uudistaa tuolien olki-istuimia, jotta ne peittävät eniten vaurioituneet, ajan myötä vaurioituneet osat. …
 2. Matot.
 3. Kupin kansi.
 4. Laukku. …
 5. Rannekorut. …
 6. Hiuslenkit. …
 7. Kitaran hihna. …
 8. Käärmevedon estäjä.

Kuinka leventää leggingsit?

Ota vain liian tiukat ja vielä hieman kosteat farkut pesun jälkeen, levitä ne täydellisesti akselille ja levitä kuumaa silitysrautaa tasaisesti vyötärön ja reisien alueelle laajentaaksesi farkkuja. Vaadi niitä alueita, joilla ne ovat enemmän kiinni.

Kuinka leventää housuja joustavalla vyötärönauhalla?

Asetan ompelukoneen siksak-ompeleen (maksimileveys, minimipituus) ja ompelen palat yhteen toiselta puolelta, toiselta ja taskun alareunasta. Toistan kaiken myös toisessa housun taskussa ja siinä se!

Kuinka leventää hameen vyötäröä?

Kiinnitä kuminauha

Jos hameen sisällä ei ole niveliä, on toinen tapa leventää hametta vyötäröllä: näissä tapauksissa on siksi suositeltavaa käyttää kuminauhaa vyössä. Leikkaa kuminauha oikean kokoiseksi ja laita hakaneula toiseen päähän.

Kuinka tehdä mekosta leveämpi?

Lämmin vesi ja mieto saippua.

Vain pesuallas lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla, kuten vauvashampoolla. Upota suurennettava mekko kylpyammeeseen, anna sen liota noin puoli tuntia ja purista sitä sitten lujasti, mutta huuhtelematta.

Kuinka tehdä puuvillapaidoista leveämpiä?

Jos puuvillapaita ei ole liian löysä, vedä sitä käsin, kun se on vielä märkä. Voit pyytää jonkun auttamaan sinua ja vetämällä kangasta vastakkaisiin suuntiin levittääksesi sen. Älä siis heitä liian tiukkoja verkkoja pois, sillä niitä on mahdollista leventää hyvin yksinkertaisella tavalla.

Miksi vaatteet kutistuvat kuivausrummussa?

Kuidut, kuten puuvilla, villa tai nailon, ensin silitetään ja sitten kudotaan. Lämpö, ​​vesi ja levottomuus edistävät jännityksen purkamista, mikä saa kudokset kutistumaan. Vaatteiden altistaminen liialliselle kuumuudelle pesun tai kuivauksen aikana saattaa aiheuttaa niiden kutistumisen huomattavasti.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.