Candy Crush Sagan tasojen kokonaismäärä on: 8810 tasoa. Viimeinen pelattava taso on siis numero 8810.

Kuka on Candy Crush -mestari?

«Peli kestää kolme minuuttia. Kun olet syönyt viisi elämää, sinut putoaa. Peli on rakennettu niin, että se ei kestä kauan.

Kuinka monta Candy Crushin tasoa on yhteensä?

Kuinka monta Candy Crush Soda Saga -tasoa on olemassa

Tähän mennessä tasoja on yli 2000. Kehittäjät ilmoittivat kuitenkin äskettäin, että pelien määrä vaihtelee eri pelialustojen välillä.

Kuinka voittaa kaikki Candy Crush Sagan tasot?

Candy Crush Saga -temppuja voittaa tasoja ja saada enemmän elämää

  1. Ajastetut tasot. Tärkeintä on keskittyä erikoiskaramisiin ja vaihtaa värejä mahdollisimman nopeasti. …
  2. Laske ainekset alas. …
  3. Hävitä gelatiini.

Mitkä ovat Candy Crushin vaikeimmat tasot?

Tällä hetkellä niitä on yli 500. Vaikeimmat tasot: Candy Crush Sagaa pelanneilta käyttäjiltä on raportoitu paljon vaikeampia tasoja. Näitä ovat 23, 29 ja 30, 33, 65, 70, 90, 109, 135, 147, 342 ja 425.

Etsi 29 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka voit voittaa Candy Crushin jättipotin?

Valitettavasti jättipotin voittamiseen ei ole olemassa temppuja. Tarvitaan vain onnea, että pyörän tanko pystyy pysähtymään suoraan jättipottilaatikon päälle. Tämän bonuksen voittamisen todennäköisyys on yksi kahdeksasta, kuten saatat arvata.

Kuinka pyydät apua Candy Crushissa?

Jos onnistut yhdistämään erityisiä karkkeja, saat paljon enemmän pisteitä kuin tavallisten karkkien yhdistämisestä. Käytä ja valmista raidalliset karkit oikein. Raidallisissa karkeissa voi olla vaaka- tai pystyraitoja.

Kuinka monta tasoa Candy Crush 2020:ssa on?

Candy Crush Sagan tasojen määrä

Candy Crush Sagan tasojen kokonaismäärä on: 8810 tasoa. Viimeinen pelattava taso on siis numero 8810.

Kuinka päivität Candy Crushin?

Päivitystä varten siirry Asennetut sovellukset -kohtaan ja valitse Candy Crush Saga. Jos palvelinpuolella on tässä vaiheessa saatavilla uusi versio verrattuna laitteellesi asennettuun versioon, voit valita Päivitä-painikkeen ja aloittaa latauksen.

Kuinka avata Candy Crush -säästöpossu?

Jatka säästöpossun täyttämistä, kunnes «Piggy Bank Available» -viesti tulee näkyviin. Valitse, maksatko avataksesi sen lukituksen siellä, vai jatkatko niiden keräämistä, kunnes saat «Säästöpossu täynnä» -viestin, ja avaa lukitus.

Kuinka monta tasoa Farm Heroes -saagassa on?

Uusimman päivityksen myötä pelaajat voivat hemmotella itseään 370 saatavilla olevalla tasolla. Myös näillä tasoilla on mahdollista leikkiä edellisessä versiossa olevilla tyypillisillä maataloustuotteilla, kuten porkkanoilla, mansikoilla ja monilla muilla hedelmillä.

Kuinka vanha on Candy Crush?

Vaikka Candy Crush Saga on 9 vuotta vanha, se on edelleen yksi App Storen käytetyimmistä ja ladatuimmista peleistä. Tällä viikolla ohjelmistotalo King ilmoitti julkaisevansa tason 5000, todellinen ennätys!

Kuinka sammakot puhkeavat Candy Crushissa?

Candy Crush Saga -sammakkoa käytetään niin, että pikkuhiljaa hyytelöille syötettäessä se saavuttaa pisteen, jossa se haluaa räjähtää. Kun se räjähtää, se pyyhkii kokonaan pois näytön yläreunassa olevan toisen välilehden.

Miksi Candy Crush ei päivity?

Jos Candy Crush Sagaa ei ole päivitetty älypuhelimeesi automaattisesti, tämä ominaisuus saattaa olla poistettu käytöstä vahingossa. … Jos haluat välttää sovellusten päivittämisen manuaalisesti joka kerta, voit aktivoida tämän kätevän automaattisen päivitystoiminnon älypuhelimellasi.

Miksi Candy Crush ei toimi?

Candy Crush Saga ei lataudu tai avoin ongelma voi johtua useista tekijöistä. Se voi johtua hitaasta Internet-yhteydestä tai vioittuneista sovellustiedoista.

Kuinka muodostaa yhteys Facebookiin Candy Crushin avulla?

Napsauta matkapuhelimesi näytöllä olevaa Candy Crush -kuvaketta. Yhdistä Facebookiin. Napsauta Candy Crush -kotisivulla «Yhdistä!» -painiketta. Sinun pitäisi nyt pystyä jatkamaan siitä, mihin jäit.

Kuinka saada kultaharkkoja Candy Crush Sagasta?

Etsi Candy Crush Saga -kuvake ja poista se. Näin peli pysyy edelleen älypuhelimellasi, mutta sitä ei enää yhdistetä Facebookiin. Napsauta tässä vaiheessa «Pelaa tehtäviä» ja suorita haasteet, kerää harkkoja.

Kuinka sinulla on loputtomasti elämää Candy Crushissa?

Candy Crushin ensimmäinen temppu loputtomiin ihmisiin on hyvin yksinkertainen tehdä. Kun olet käyttänyt kaikki (tai osan) 5 käyttöiästäsi, siirrä älypuhelimen kelloa 3 tuntia eteenpäin. Tässä vaiheessa palaa peliin ja huomaat, että kaikki elämäsi on ladattu uudelleen.

Mihin Candy Crushin boosterit on tarkoitettu?

Boosterit ovat erityisiä lisävoimia, joita voi ostaa tai voittaa pelin aikana. … Boostereita voi ostaa kultaharkkojen avulla, mutta niitä voi myös hankkia ilmaiseksi monella tapaa: tapahtumien, haasteiden aikana ja jopa pelin satunnaisina hetkinä.

Kuinka ottaa jättipotti?

Aseta vedot

Kun pelaat progressiivisia jättipottiautomaatteja, on tärkeää asettaa aina maksimipanos. Tämä johtuu siitä, että jättipotti maksetaan yleensä vain, jos olet asettanut maksimipanoksen. Jos panos on pienempi kuin suurin sallittu panos, voit menettää palkintopotin, vaikka voittaisit.

Mitä sammakko tekee Candy Crushissa?

Jos esimerkiksi mietit, miten Candy Crush frog toimii tasolla 606, ensimmäinen askel sen ymmärtämisessä on yksinkertaisesti yrittää pelata jälkimmäistä. … Toisin sanoen peli «kertoo» sinulle heti, että voit yhdistää sammakon muihin makeisiin ruokkimaan sitä.

Miten käärityt karkit muodostuvat?

Laita 5 samanväristä karkkia L, T tai + muotoon. Nyt tulee hauskaa, tee kääritty karkki. Tätä varten sinun on pystyttävä laittamaan 5 samanväristä L-, T- tai +-muotoista karkkia.

Kuka teki Candy Crushin?

Lontoossa asuva roomalainen Riccardo Zacconi, 46, on sosiaalisissa verkostoissa suositun Candy Crushin videopelin «isä», joka päihittää käyttäjämäärissä Spotifyn ja Pinterestin kaltaiset ilmiöt ja on voittanut kalifornialaisen kilpailijan Zyngan.

Kuinka paljon Candy Crush painaa?

Android-versioon verrattuna jopa iPhonessa ja iPadissa pätee sama aiemmin esitetty puhe: lataus voi kestää muutaman minuutin ennen kuin asennus on valmis. Opetusohjelmassamme käytämme iPadia ja sovelluksen paino on yli 200 Mt.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *