Kuinka kuunnella musiikkia offline-tilassa: parhaat ladattavat sovellukset

 1. Spotify. Spotify on kuuluisa ja laajalle levinnyt musiikin suoratoistopalvelu kaikkialla maailmassa. …
 2. Amazon musiikki. …
 3. Apple Music. …
 4. Google Play Musiikki. …
 5. YouTube. …
 6. Jamendo musiikki. …
 7. Napster.

Kuinka kuuntelet musiikkia ilman Internetiä?

Parhaat sovellukset offline-musiikin kuunteluun

 1. Spotify.
 2. Levysoitin. Tämä on yksi parhaista sovelluksista kuunnella offline-musiikkia Android-älypuhelimella. …
 3. Google Play Musiikki. Myös Androidilla hyvä vaihtoehto on Google Play Musiikki. …
 4. Jamendo musiikki. …
 5. Tunein Radio. …
 6. SoundCloud. …
 7. Napster.

Kuinka käyttää Spotifya offline-tilassa?

Avaa Spotify. Mac: Valitse näytön yläreunassa olevasta Omenavalikosta Spotify. Windows: Napsauta Tiedosto näytön yläreunassa olevasta Windows-valikosta. Valitse Offline-tila.

Vaihda offline-tilaan

 1. Napauta Koti.
 2. Napauta Asetukset.
 3. Napauta Toisto.
 4. Vaihda offline-tilaan.

Kuinka kuuntelet offline-musiikkia YouTubessa?

Jos haluat ladata kappaleita, albumeita tai soittolistoja YouTube Musicista, sinun tarvitsee vain etsiä kiinnostavaa sisältöä sovelluksesta, painaa niiden nimen vieressä olevaa ⋮-painiketta ja valita avautuvasta valikosta Lataa-kohta.

Kuinka kuunnella ilmaista musiikkia Androidilla?

Indeksi

 1. Spotify (Android / iOS / Windows 10 Mobile)
 2. YouTube Music (Android / iOS)
 3. Amazon Music (Android / iOS)
 4. TuneIn Radio (Android / iOS / Windows 10 Mobile)
 5. Radio.it (Android / iOS / Windows 10 Mobile)
 6. Radio Italia FM (Android / iOS)
 7. Soundcloud (Android / iOS)
 8. Jamendo (Android / iOS)

Etsi 30 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka käytän musiikkipilviä?

Se toimii yksinkertaisesti: musiikki ladataan pilveen ja sieltä sitä voi kuunnella millä tahansa saatavilla olevalla laitteella (iPhone, tietokone, iPad) Tällä hetkellä Google Play Musiikkiin on olemassa vain yksi virallinen Android-sovellus, mutta se on iPhone-versio tulossa pian.

Kuinka kuunnella musiikin jakamista?

Jos sinä ja ystäväsi käytätte paljon erilaisia ​​laitteita – iPhone, Android, Mac tai PC – JQBX on paras tapa kuunnella musiikkia yhdessä kaikilla. Lausutaan Jukebox, tämä monialustainen palvelu on saatavilla iOS:lle, macOS:lle, Androidille ja myös verkkosovelluksena.

Kuinka kuunnella iPhone-musiikkia offline-tilassa ilmaiseksi?

Google Play Musiikki on ilmainen Android- ja iOS-sovellus, jonka avulla voit käyttää tuhansia kappaleita ja radioita, lisätä kappaleita ja albumeita kokoelmaasi ja kuunnella niitä offline-tilassa missä tahansa.

Kuinka lataat ilmaista musiikkia YouTubesta?

Valitse ladattava YouTube-video ja kopioi linkki. Avaa OnlineVideoConverter-verkkosivusto ja valitse haluamasi äänimuoto. Napsauta ”Aloita”-painiketta aloittaaksesi muuntaminen. Kun muunnos on valmis, voit ladata äänen.

Kuinka kuunnella musiikkia offline-tilassa iPhonella?

Tämän opetusohjelman aikana kerron sinulle yksityiskohtaisesti joistakin sovelluksista, joiden avulla voit kuunnella musiikkia jopa offline-tilassa.

Indeksi

 1. Apple Music.
 2. Spotify.
 3. Amazon musiikki.
 4. YouTube Music.
 5. Deezer musiikki.
 6. Napster.

Mistä kappaleet on ladattu Spotifysta?

Jos etsit, mihin Spotify sijoittaa lataamasi musiikkisi Androidilla, sinun on siirryttävä kohtaan Oma kirjasto> Asetukset> Tallennus. Täältä voit nähdä ja muuttaa sijaintia, johon spotify tallentaa tallentamasi musiikkisi.

Kuinka ladata mp3-musiikkia Spotifysta?

Lataa Spotify-soittolistat tietokoneelle

Voit tehdä tämän tietokoneeltasi käynnistämällä Spotifyn, valitsemalla vasemmasta sivupalkista sen soittolistan, jonka haluat ladata tietokoneellesi, ja siirtämällä Käytettävissä offline-tilassa (oikea yläkulma) -asetuksen vipu ON-asentoon.

Kuinka paljon Spotify kuluttaa dataa?

Näiden tietojen perusteella voit tehdä arvion Spotifyn käytön kuukausittaisesta kulutuksesta gigatavuina: Laatu 96 kbps: 43 Mt tunnissa, mikä vastaa 1,34 Gt kuukaudessa. Laatu 160 kbps: 72 Mt yhdessä tunnissa, mikä vastaa 2,23 Gt kuukaudessa. 320 kbps laatu: 144 Mt yhdessä tunnissa tai 4,46 Gt yhdessä kuukaudessa.

Kuinka ladata kappaleita Esoundista?

Jokaisen kappaleen kohdalta (oikealla) löydät kaksi pistettä, joiden avulla pääset samaan kappaleeseen linkitettyä valikkoa. tallenna kappale kirjastoosi, lataa se offline-tilassa, lisää se soittolistaan.

Miten lataat kappaleita?

Kuinka ladata musiikkia, mutta ennen kaikkea kuinka tehdä se ilmaiseksi? Tässä on 7 sovellusta, joilla voit ladata kappaleita ja soittolistoja kuunnellaksesi niitä offline-tilassa älypuhelimilla ja tietokoneilla milloin tahansa.

 1. YouTube Music.
 2. Amazon musiikki.
 3. Apple Music.
 4. Spotify.
 5. TubeMate.
 6. Jamendo musiikki.
 7. SoundCloud.

Mistä ladata MP3 YouTubesta?

Jos haluat ladata musiikkia YouTubesta verkossa, sinun on mentävä viralliselle YouTube to mp3 -muunninsivustolle ja pidettävä sen ikkuna auki. Avaa YouTube ja valitse video. Valitse kiinnostavan videon osoite ja kopioi se painamalla CTRL + C ja liitä se sitten YouTuben mp3-ruutuun.

Kuinka lataan YouTube-musiikkia tietokoneelleni?

VidToMP3 on verkkosivusto, jonka avulla voit ladata MP3-musiikkia Youtubesta. Tämä verkkotyökalu on yhtä suosittu kuin yksinkertainen ja mukava käyttää. Käyttääksesi sitä, sinun on liitettävä YouTube-videon URL-osoite merkkijonoon noin sivun puolivälissä ja napsauta sitten keltaista latauspainiketta oikeassa alakulmassa.

Kuinka muuntaa YouTube MP3-muotoon lataamatta ohjelmia?

Yksi menestyneimmistä ohjelmista MP3:n poimimiseen YouTubesta on varmasti myös MediaHuman YouTube to MP3 Converter, joka on ilmainen ja toimii Windowsissa ja macOS:ssä. Siinä on mukava käyttöliittymä ja sen avulla voit muuntaa suositun ”big G” -sivuston videot äänitiedostoiksi MP3-, M4A- tai OGG-muodossa.

Kuinka kuunnella offline-musiikkia Spotifyssa maksamatta?

Siirry älypuhelimellasi Kirjasto-sivulle, napauta rataskuvaketta (Asetukset), sitten Playback ja aktivoi Offline. Kun Spotify offline -tila on aktivoitu, voit toistaa lataamaasi musiikkia ilman internetyhteyttä.

Mikä sovellus ladata musiikkia ilmaiseksi?

20 ilmaista musiikin lataussovellusta Androidille ja iOS:lle

 • Yksinkertainen MP3 Downloader (Android) …
 • Mp3-musiikin lataus (Android)…
 • MP3 Downloader CopyLeft (Android) …
 • TubeMate YouTube Downloader (Android)…
 • TinyTunes (Android)…
 • Jamendo (Android, iOS)…
 • Zedge (Android, iOS, Windows 10 Mobile)…
 • Freegal Music (iOS)

Kuinka kuunnella Spotifyta ryhmässä?

Ryhmäistunto

 1. Avaa Spotify ja kuuntele jotain.
 2. Napauta näytön alareunassa.
 3. Napauta ALOITA ISTUNTO kohdasta Aloita ryhmäistunto.
 4. Napauta KUTSU YSTÄVÄT. Täällä voit: Jaa missä tahansa luettelossa olevassa viesti- tai sosiaalisessa sovelluksessa. Valitse Kopioi linkki lähettääksesi tiesi.

Kuinka kuunnella musiikkia puhelun aikana?

Vastaanottaaksesi puhelun

Kun puhelu vastaanotetaan, musiikin toisto keskeytyy ja kuulokkeista kuuluu soittoääni. Paina kuulokkeiden painiketta ja puhu mikrofonilla.

Kuinka saada musiikki kuulumaan WhatsApp-videopuhelussa?

Valitse vain nauhoitettava kappale johonkin suoratoistosäilöistä. Sitten WhatsApp-kamera avautuu ja 15 sekunnin video tallennetaan. Käyttäjä voi halutessaan tallentaa mustalle taustalle (kameran klassisella kädellä) tai kuvata ympäröivää ympäristöä.

Miten lataat musiikkia iPhoneen?

Voit ladata kappaleen, albumin tai soittolistan painamalla sen nimen vieressä olevaa ⋮-painiketta ja valitsemalla avautuvasta valikosta Lataa-kohdan.

Kuinka ladata musiikkia YouTube-sovelluksesta?

TubeMate. Ensimmäinen sovellus, jota suosittelen harkitsemaan, jos haluat ladata MP3:n YouTubesta Androidilla, on TubeMate. Se on täysin ilmainen, ja sen avulla voit ladata videoita YouTubesta ja muuntaa ne eri muotoihin, mukaan lukien MP3 128 kpbs ja 256 kpbs.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.