Lippujen ja kanta-asiakaskorttien käyttö Sinun tarvitsee vain avata lompakko painamalla kotipainiketta tai sivupainiketta (iPhonessa Face ID:llä), todentaa itsesi Touch ID:llä tai Face ID:llä ja valita käytettävä lippu tai kortti.

Kuinka lisätä supermarket-kortit matkapuhelimeen?

Supermarket-korttien digitalisointisovelluksista tunnetuin on varmasti Stocard, ilmainen Android- ja iOS-sovellus.

Kuinka lisätä kortteja Walletiin?

Voit lisätä kaikki Stocard-kanta-asiakaskorttisi tämän muodon viivakoodilla Apple Walletiin avaamalla korttivalikon (kolme pistettä korttinäytön oikeassa yläkulmassa) ja valitsemalla «Lisää lompakkoon».

Kuinka ladata kortteja iPhoneen?

Saatat joutua napauttamaan Lisää Apple Walletiin ja napauta sitten Lisää passin oikeasta yläkulmasta. Tai saatat nähdä ponnahdusikkunan, jossa on Lisää-painike, jota napauttamalla voit lisätä lippusi Walletiin.

Kuinka tallentaa terveyskortti iPhoneen?

Terveyskortin asettamiseksi Walletiin tarvitset 1Wallet-sovelluksen, jota käytetään kanta-asiakaskorttien säilyttämiseen Walletissa. Sitten lisäämällä kortin vieritämme alaspäin, kunnes löydämme Terveyskortin, ja meitä pyydetään kehystämään viivakoodi kortin takapuolelle.

Etsi 26 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka säilyttää kanta-asiakaskortit iphonessa?

Käytä lippuja ja kanta-asiakaskortteja

Sinun tarvitsee vain avata lompakko painamalla kotipainiketta tai sivupainiketta (iPhonessa Face ID:llä), todentaa itsesi Touch ID:llä tai Face ID:llä ja valita käytettävä lippu tai kortti.

Kuinka ladata terveyskorttisovelluksia?

Team Appin voi ladata Apple App Storesta iOS:lle, Google Playsta Androidille ja Windows Marketplacesta Windows Phonelle. Sovelluksen voi myös ladata kolmessa eri versiossa Euroopan komission työllisyyden, sosiaaliasioiden ja osallisuuden pääosaston verkkosivuilta.

Miten maihinnousukortti siirretään Walletiin?

Pidä Wallet-pinossa lippua, jonka haluat siirtää, ja pidä sitä painettuna. Vedä se uuteen paikkaan pinossa. Lippujärjestys päivitetään iPhone-, iPod touch- ja Apple Watch -laitteissa, joissa olet kirjautunut sisään Apple ID:lläsi.

Kuinka App Wallet toimii?

Lompakko: mikä se on? Lompakot ovat sähköisiä maksuvälineitä, yleensä sovelluksen muodossa. Lompakko tallentaa turvallisesti pankki- ja luottokorttisi virtuaaliset versiot, joten voit maksaa syöttämättä korttitietojasi eikä sinun tarvitse edes olla mukana.

Miten kortit sijoitetaan Stocardiin?

Lataa vain Stocard-sovellus älypuhelimeesi ja sovellus asennetaan automaattisesti älykelloon. Sitten voit avata sovelluksen älykellossa, valita haluamasi kortin ja näyttää sen kassalla!

Mitä kortteja voi lisätä lompakkoon?

Aloita lisäämällä luotto-, prepaid-, debit-, Mastercard-, Visa- ja Maestro-korttisi iPhoneen, iPadiin, Apple Watchiin tai Maciin.

  • Käytä Walletia ja Apple Payta (Macin järjestelmäasetuksista tai iPadin asetuksista)
  • Napauta «Lisää kortti»
  • Seuraa vaiheita. Voit nyt käyttää Apple Payta myös Macillasi.

Mitä voin lisätä Walletiin?

Ihanteellinen tilanne kaikille Android-käyttäjille on pitää kaikki kortit Google Pay -sovelluksessa, joka tukee tällä hetkellä maksukortteja, kanta-asiakaskortteja, kuponkeja, tapahtumalippuja ja lippuja, joukkoliikennettä ja lentokoneita.

Kuinka lisätä Conad-kortti lompakkoon?

Käytä Conad-sovellusta profiilillasi ja rekisteröidyllä Carta Insiemellä *, ota mobiilimaksupalvelu käyttöön, lataa «Carta Insieme plus Conad Card» ja maksukorttisi digitaaliseen lompakkoon.

Kuinka rekisteröidä Conad Card App io:ssa?

Näin otat Insieme Più Conad -korttikorttisi käyttöön: Rekisteröi Carta Insieme Più Conad -korttisi IO-sovelluksessa Lompakon Supermarket Maksukortti -osiossa. Maksa kassalla Carta Insieme Più Conad -kortilla joka kerta, kun teet ostoksia myymälässämme.

Kuinka laittaa Conad-kortti puhelimeen?

CONAD AKTIVOI SOVELLUKSEN SISÄISEN MAKSUPALVELUN Profiiliosiosta (klikkaa Conad-sovelluksessa «ConadPay» ja seuraa ohjeita luodaksesi virtuaalinen lompakkosi: lataa Carta Insieme Più Conad -korttisi tai muut maksukorttisi ja valitse virtuaalisen lompakon PIN-koodi .

Kuinka siirtää Esselunga-pisteitä sovelluksella?

Voit lahjoittaa Fìdaty-pisteesi tällä sivustolla My Esselunga henkilökohtaisella alueella, Esselunga APP:n kautta tai digitaalisen kioskin myymälässä tai Fìdaty Pointissa. On mahdollista siirtää 100 pisteen kerrannaisia, minimikynnys on 100.

Kuinka maksan Walletilla?

Lisää kanta-asiakaskorttisi Walletiin. Esitä liikkeen maksupäätteessä kanta-asiakaskortti pitämällä iPhonea lähellä kontaktitonta lukijaa. Apple Pay vaihtaa sitten oletusmaksukorttiin maksua varten.

Kuinka maksaa Walletilla iPhonessa?

iPhone Touch ID:llä: Pidä laitettasi lukijan lähellä laittamatta sormeasi Touch ID:n päälle. Kun näet oletuskortin, napauta sitä ja napauta sitten uudelleen valitaksesi toisen kortin. Aseta sormesi Touch ID:lle maksaaksesi. Apple Watch: Paina sivupainiketta kahdesti.

Kuinka lisätä pankkiautomaatteja lompakkoon?

Kuinka lisätä kortti manuaalisesti Walletiin

  1. Avaa Wallet-sovellus iPhonessa ja napauta Lisää-painiketta.
  2. Napauta Jatka ja napauta sitten Anna kortin tiedot.
  3. Anna korttisi tiedot ja napauta Seuraava.
  4. Syötä pyydetyt tiedot.

Kuinka laittaa Ryanairin lippu Walletiin?

Jos haluat lisätä Ryanairin lentolipun lompakkoosi hyvin usein, sinun tarvitsee vain kehystää lippusi suoraan matkapuhelimellasi ja klikata «Skannaa koodi» -vaihtoehtoa.

Kuinka poistaa lompakko iPhonesta?

Poista yksittäiset Wallet- tai Pass-kortit

Valitse kortti, jonka haluat poistaa. Napauta pientä ellipsipainiketta näytön oikeassa alakulmassa. Napauta «Poista passi» alareunasta. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, joka vahvistaa tämän toiminnon.

Mitä mobiililompakko tarkoittaa?

Mobiililompakko on kirjaimellisesti «lompakko matkapuhelimessa». Tarkemmin sanottuna se on palvelu, jonka avulla voit hallita ja suorittaa maksuja, mukaan lukien P2P, älypuhelimen kautta.

Kuinka ladata terveyskortti verkossa?

Tulosta terveyskortti – Uusi sovellus kansalaisille. Uusi kansalaisille tarkoitettu verkkosovellus on ladattavissa PDF-muodossa ja tulostettava kopio heidän terveyskortistaan. Palvelu on saatavilla kaikille korteille, joiden voimassaoloaika on 2020 ja sitä seuraavat vuodet.

Kuinka etsiä terveyskortin numeroa?

Itse asiassa vain muodosta yhteys terveyskortille omistettuun sivustoon, napsauta sitten «Kansalaiset» -painiketta ja siirry uudelta sivulta «Terveyskortti»-ruutuun ja napsauta «kirjaudu sisään SPID:llä», jos aiot kirjautua. digitaalisen identiteettijärjestelmän kautta. , tai valtakunnallisen palvelukortin kautta.

Miten terveyskorttia haetaan verotoimistosta?

On line. Verotunnuksesta tai sairauskortista on mahdollista pyytää kaksoiskappale verkossa. Ota palvelua varten yhteys seuraavalle sivulle https://telematici.agenziaentrate.gov.it/RichiestaDuplicatoWeb/S ScelModalita.jsp ja seuraa ohjeita.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.