Kortin etupuolelta löydät:

 1. 1 Sukunimi.
 2. 2 Nimi.
 3. 3 Syntymäaika ja -paikka.
 4. 4. Julkaisupäivä.
 5. 4b Viimeinen käyttöpäivä.
 6. 4c Myöntäjä (seuraa toimivaltaisen viraston, poliisilaitoksen tai autoviranomaisen koodia)
 7. 5 Lisenssinumero.
 8. 6 valokuvaa.

Mistä luit milloin lupa myönnettiin?

Lisenssin etuosasta löydät siksi kaikki tiedot, joiden avulla voimme tunnistaa itsemme sukunimeksi, nimeksi, syntymäaikaksi ja -paikaksi, luvan myöntämis- ja voimassaolon päättymispäiväksi, keneltä meille on myönnetty lupanumero. ja allekirjoituksemme ja valokuvamme.

Kuinka löytää ajokorttitiedot?

Jos olet rekisteröitynyt autoilijaportaaliin (josta puhun myöhemmin), voit jäljittää lisenssinumeron tämän alustan kautta tai Androidille ja iOS:lle saatavilla olevan iPatente-sovelluksen kautta.

Kuinka tietää ajokortin pisteet matkapuhelimesta?

Kuinka tarkistaa lisenssin pisteet puhelimesta

 1. syötä numero 848.782.782 ja kuuntele tallennettua ääntä.
 2. ilmoittaa operaattorille syntymäaika ja -paikka.
 3. kirjoita ajokorttisi numero ilman kirjaimia ja sen jälkeen hash-avain (#)

Kuinka rekisteröidyt autoilijaportaaliin?

Haluatko rekisteröityä kansalaisille tarkoitettuihin palveluihin? Voit rekisteröityä osoitteessa www.ilportaledellautomobilista.it ja käyttää kansalaisille tarkoitettuja palveluita napsauttamalla «Rekisteröidy» -linkkiä, joka sijaitsee kotisivulla kirjautumisalueella.

Etsi 32 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä UCO tarkoittaa ajokortissa?

Operatiivinen keskustoimisto sijaitsee Roomassa infrastruktuuri- ja liikenneministeriössä. Toimisto on vastuussa ajokorttien kaksoiskappaleiden myöntämisestä, jos ne valitettavasti katoavat tai varastetaan.

Mitä 4c MIT UCO tarkoittaa?

Oletko koskaan miettinyt, mitä ajokortissa oleva lyhenne MIT-UCO tarkoittaa? Tämä mahdollinen lyhenne on siirretty riville 4c uusissa sähköisessä lisenssimuodossa. Nämä ovat infrastruktuuri- ja liikenneministeriön ja operatiivisen keskustoimiston lyhenteitä.

Kuka myönsi MIT UCO -lisenssin?

Todistuksen myöntävä elin voi olla DMV:n osasto, poliisiesikunta tai muu toimivaltainen virasto. Jos lisenssin on myöntänyt esimerkiksi Motorizzazione Civile of Torin, koodi rivillä 4c on nimikirjaimet MCTC-TO.

Kuka myöntää MIT UCO -lisenssin?

Ajokortin nimikirjaimet MIT UCO tarkoittavat liikenneministeriön keskustoimistoa. Toimisto hoitaa muun muassa ajokorttien kaksoiskappaleiden myöntämisen.

Kuka on ajokortin myöntävä elin?

Luvan myöntävät siviilimotorisaatio tai integroidun infrastruktuurin ja liikennepalvelujen hajautetut toimistot.

Mitä lyhenne MCTC tarkoittaa?

Myöntävä viranomainen: MCTC (Civil Motorization and Concession Transport).

Kuinka rekisteröidä lisenssisi iPatenteen?

IPatente-toiminnot ja -palvelut

Tätä varten sinun on välttämättä käytettävä autoilijan portaalia. Siellä sinun on täytettävä erityinen lomake, jossa on kaikki vaaditut tiedot. Rekisteröinnin viimeistelemiseksi sinun on vahvistettava rekisteröinti napsauttamalla sähköpostilla saatua linkkiä.

Kuinka peruutat autoilijaportaalin tilauksen?

Autoilijaportaalista peruuttamiseen tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla maksuttomaan numeroon 800 232 323, joka on voimassa ma-pe 8-20 ja lauantaisin 8-14.

Kuinka pääsen iPatente-sovellukseen?

iPatente-sovellus on saatavilla Apple-laitteiden lisäksi myös Android- ja Windows-älypuhelimille. Lataa Android-ajokorttipistesovellus napsauttamalla Play Kauppa -kuvaketta päästäksesi «virtuaaliseen kauppaan» ja kirjoittamalla hakukenttään iPatente.

Kuinka tarkistaa lisenssipisteet ilman rekisteröintiä?

MIT:n liikenneosaston luoman iPatente-sovelluksen avulla kuka tahansa voi käyttää samoja palveluita kuin Il Portal dell’Automobilista ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä.

Kuinka tarkistaa ajokorttipisteet ilman SPID:tä?

Ajokorttipisteitä voi tarkistaa myös älypuhelimilla ja tableteilla liikenneministeriön luomalla kätevällä mobiilisovelluksella, jonka tiedot löytyvät autoilijaportaalin verkkosivuilta.

Mistä tiedän, kuinka monta pistettä minulla on ajokortissani ilman SPID:tä?

Pistesaldosi puhelimitse

Ne, jotka eivät ole verkossa, voivat käyttää klassisin puhelinta. Soitava numero on 848.782.782 ja rekisteröity ääni vastaa, jolle ilmoitetaan syntymäaika ja lupanumero, ja saa pisteensä loppusumman.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *