Pyydäksesi ja saadaksesi SPID-tunnuksiasi sinun on oltava täysi-ikäinen ja tarvitset:

  1. sähköpostiosoite.
  2. tavallisesti käyttämäsi matkapuhelimen puhelinnumero.
  3. voimassa oleva henkilöllisyystodistus (jokin henkilökortti, passi, ajokortti)
  4. terveyskorttisi verotunnuksella.

Kuinka luoda online-SPID?

Kuinka pyytää sitä

  1. VERKOSSA. Jos sinulla on Poste Italianen sertifioima matkapuhelin, Bancoposta-lukija, kansallinen palvelukortti (aktiivinen), sähköinen henkilökortti (aktiivinen) tai digitaalinen allekirjoitus, voit rekisteröityä suoraan posteid.poste.it-verkkosivustolla.

  2. POSTEID-SOVELLUKSESSA. …
  3. POSTITOIMISTOSSA

Kuinka saada SPID nopeasti?

SPID-tunnistetietojen pyytäminen ja aktivointi on nopeaa ja helppoa: mene vain Register.it-sivustolle tälle palvelulle omistetussa osiossa ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva SPID-tyyppi.

Kuinka aktivoida SPID-koodi Poste Italianen avulla?

SPID-aktivointi postissa

Aktivointia varten postitoimipaikassa, joka vaatii joka tapauksessa etäsiirron, sinun tulee varata aika verkossa, ennakkoilmoittautumalla posteid.poste.it -sivustolla. Syötä tiedot, valitse toimisto ja varaa lippu.

Kuinka tehdä SPID tupakkakaupassa?

Jotta voit tehdä SPID:n tupakkakaupassa, sinulla on oltava: Sähköpostilaatikko, johon pääsee helposti käsiksi; Matkapuhelinnumero, johon rekisteröinnin vahvistava tekstiviesti vastaanotetaan; Voimassa oleva henkilöllisyystodistus (henkilökortti, passi);

Etsi 29 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka aktivoida SPID terveyskortilla?

SPID-aktivointi kanssa

Kansallinen palvelukortti (CNS) on mikrosirulla varustettu terveyskortti, joka sisältää henkilötietosi. Käyttääksesi sitä todennustyökaluna, sinun on aktivoitava se valtuutetuissa apteekeissa ja tiskillä sekä oltava älykortinlukija.

Missä tupakkakaupan SPID aktivoidaan?

Mitkä tupakkakaupat aktivoivat SPID:n

Erityisesti niitä Mooney / Sisalpay-palvelut tarjoavat. Nämä saivat valtuutuksen Infocertin ja Banca 5:n välisen sopimuksen ansiosta. Täydellinen luettelo on saatavilla osoitteessa locator.money.it. Täällä käyttäjä voi tehdä haun syöttämällä kaupunkinsa nimen.

Kuinka pyytää SPID:tä postista?

Kuinka aktivoida SPID postitoimistossa

Kansalaiset voivat aktivoida SPID:n mihin tahansa postitoimistoon maan alueella. Ennen kuin menet Postiin, sinun on rekisteröidyttävä ennakkoon posteid.poste.it -sivustolla.

Kuinka voit pyytää SPID:tä postissa?

Menettely digitaalisen SPID-identiteetin pyytämiseksi Poste Italianen kautta. 1) Siirry verkkosivustolle https://posteid.poste.it/; 2) Valitse vaihtoehto «Haluatko luoda digitaalisen identiteettisi?» ja napsauta keltaista painiketta «REKISTERÖIDY»; 3) Valitse tunnistustyökalu ja jatka rekisteröintiä.

Kuinka aktivoida SPID ilmaiseksi?

Viisi vaihetta SPID:n aktivoimiseksi ilmaiseksi

Rekisteröidy identiteetintarjoajan verkkosivustolla. Valitse tarjolla olevista ilmaisista tunnustuksista sopivin. Noudata operaattorin tai ohjatun sivuston ohjeita. Odota Spid-aktivointiilmoitusta.

Kuinka saada SPID apteekista?

SPID:n aktivoimiseksi sinun tulee varata aika soittamalla tai käymällä valtuutetuissa apteekeissamme. Alla on luettelo apteekeista, joissa SPID-aktivointi on tällä hetkellä käytössä: KUNTA-APTEEKKA, Piazza Prampolini 3, RE (puh: 0522541800)

Mikä on paras SPID-palveluntarjoaja?

InfoCert on toinen palveluntarjoaja, johon voit ottaa yhteyttä saadaksesi ensimmäisen ja toisen tason SPID:si. InfoCertin avulla voit hankkia tunnistetiedot digitaalisen allekirjoituksen, CIE/CNS:n, kasvojentunnistuksen avulla web-kameran kautta tai kasvotusten asianmukaisissa fyysisissä toimistoissa.

Kuinka tehdä SPID verkossa ilmaiseksi ilman rekisteröintiä?

Olen pahoillani tuottaa sinulle pettymys, mutta jos etsit tietoa kuinka tehdä SPID verkossa ilmaiseksi ilman rekisteröintiä, tiedä, että tämä ei ole mahdollista: on itse asiassa tarpeen ilmoittaa yhteystiedot palveluntarjoajalle, koska vain tällä tavalla he voivat vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistaa, että sinä todella pyydät SPID:tä.

Miten SPID-koodi tehdään?

Käytännön näkökulmasta Spid on yhdistelmä kirjaimia ja numeroita, jotka eivät muutu ajan myötä: se koostuu 4 kirjaimesta, joita seuraa 10 aakkosnumeerista merkkiä. … Saatuaan valtuustiedot sähköpostitse tai paperilla, kansalainen pääsee palveluun Spidia pyytävän tahon verkkosivuilta.

Kuinka paljon maksaa SPID:n valmistaminen tupakkakaupassa?

SPID:n aktivointi valtuutetussa tupakkakaupassa ei ole ilmaista. Itse asiassa hinta on 7,99 €, kun pankki 5:n kautta maksamalla aktivointikulut putoavat 6,90 €:iin. Tunnistus on mahdollista pyytää myös videopuhelulla, mutta tällöin aktivointihinta on 20 €.

Missä tehdä SPID Bresciassa?

Digitaalisen identiteetin toimittaminen, samoin kuin digitaalisen allekirjoituksen yhteydessä, on sovittava Brescian provinssin laajan alueen innovaatio- ja palvelusektorin päämajassa osoitteessa via Milano 13 – Brescia .

Mistä terveyskortin PIN-koodi tulee pyytää?

PIN/PUK-koodien ensimmäinen osa tulostetaan luovutuslomakkeen toiselle sivulle, joka toimitetaan kansalaiselle, kun taas PIN/PUK-koodien toinen osa lähetetään kansalaisen henkilökohtaiseen POSTIN ja/tai kautta. SMS (täsmennä kuitenkin, että vain lähetys on saatavilla muille kuin Lombard-kansalaiskorteille…

Kuinka pyytää SPID:tä ilman terveyskorttia?

Kyllä Jos sinulla ei ole Sairauskorttia, voit näyttää verotunnuskortin, jonka takana näkyy kortin tunnusnumero tai vaihtoehtoisesti Veroviraston tuottaman verotunnuksen tunnistustodistuksen.

Kuinka tehdä SPID Timin kanssa?

Saadaksesi TIM id -digitaalisen identiteetin, siirry spid.tim.it-portaaliin, valitse TIM-tunnuspalvelu kategoriasi (Kansalainen / Yritys) mukaan, valitse käytettävä tunnistusmenetelmä, syötä tarvittavat tiedot ja lopuksi suorittaa henkilökohtainen tunnustaminen…

Mikä SPID Inpsille?

SPID taso 2 päästäksesi INPS:ään, miten se aktivoidaan? Jos käyttäjätunnus ja salasana edustavat yksinkertaisinta SPID:lle tarjottua todennustapaa, jota kutsutaan tasoksi 1, joillekin online-portaaleille, kuten My INPS, on tarpeen ottaa käyttöön korkeampi suojaustaso, niin sanottu taso 2.

Kuinka paljon SPID maksaa apteekissa?

SPID-tunniste vaaditaan sähköisen sairauskertomuksen (FSE) ja julkishallinnon palvelujen käyttämiseen. Apteekkimme auttaa sinua SPID:n rekisteröimisessä. Se on maksuton palvelu vain ajanvarauksella.

Mistä pyytää SPID:tä Cesenassa?

SPID-palvelu on saatavilla myös raatihuoneen Easy Digital Deskissä (sisäänkäynti Piazzetta dei Cesenatin puolella 1377) maanantaista lauantaihin klo 8-13 ja torstaisin klo 8-17. Lisätietoja saa faciledigitalesta. @comune.cesena.fc .it tai puhelimitse numeroon 0547356875.

Missä tehdä SPID Forlìssa?

Forlìn kunnan valtuutettu vastaanotto on URP, PR-toimisto, P. tta della Misura, 5.

Mihin Lepidaa käytetään?

Maksuton ja kaikille Italian kansalaisille suunnattu peruspalvelu mahdollistaa digitaalisen henkilöllisyyden hankkimisen tietokoneiden tunnistusmenetelmillä tai digitaalisten henkilöllisyysasiakirjojen (CIE, CNS) tai hyväksytyn sähköisen allekirjoituksen tai digitaalisen allekirjoituksen avulla. …

Mihin LepidaID:tä käytetään?

LepidaID on Lepidan luoma sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat nopeasti ja helposti käyttää julkishallinnon ja SPID Public Digital Identity Systemin yksityisten jäsenten palveluita.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *