Pienen epävarmuuden jälkeen terveysministeriö on päättänyt laajentaa ravintolassa samaan pöytään mahtuvien henkilöiden määrää valkoiselle vyöhykkeelle enintään 6 henkilöön. Ulkopuolella olevilla istuimilla ei kuitenkaan enää ole numeerisia rajoituksia yleisen kokoontumiskiellon mukaisesti.

Kuinka monta ihmistä voi istua samassa pöydässä ravintolassa Green Passin kanssa?

Covid-vastaisten sääntöjen sotkussa viherpassin velvollisuus on saapunut istumaan baareissa ja ravintoloissa sekä pubeissa, jäätelöbaareissa ja konditorialiikkeissä. Asetuksen mukaan samassa pöydässä voi olla enintään kuusi henkilöä, mikä laskee neljään keltaisella vyöhykkeellä, ja suljetaan ennenaikaisesti klo 18.

Kuinka monta ravintolan pöydässä?

22.6.2021 alkaen valkoisen alueen osalta aiemmin terveysministeriön 4.6.2021 antamalla asetuksella säädetty enimmäiskapasiteettiraja 6 henkilöä per pöytä, sisätiloissa on lakannut (huomioi, että rajoitus ei ei jo kyse oli enemmän ulkopöydistä).

Milloin voimme syödä ravintolassa?

Ravintolat ja baarit, 1.6. alkaen voit syödä ja juoda sisätiloissa.

Mitä ravintolan valkoisella alueella voi tehdä?

Valkoisella ja keltaisella vyöhykkeellä on mahdollista nauttia baareissa ja ravintoloissa sekä ulkona että sisällä. Ulkona pöytäpaikkojen raja laskee, eri pöytien väliin jää vähintään yksi metri. Mitä tulee sisäpöytiin, istumapaikkojen enimmäismäärä vaihtelee 4:stä 6:een.

Etsi 38 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka monta ihmistä voi matkustaa autolla valkoisella vyöhykkeellä?

AUTOLLA VALKOISELLA ALUEELLA: SÄÄNNÖT

Avoliitossa asumattomien henkilöiden automatkat ovat sallittuja vain kuljettajan ollessa etupenkillä ja enintään kaksi matkustajaa kullekin takariville maskin käyttövelvoitteella.

Kuka siirtyy valkoiselle alueelle?

Nämä ovat Basilicata, Calabria, Campania, Marche, Sisilia, Toscana ja Bolzanon autonominen maakunta.

Milloin voit syödä sisätiloissa?

Siksi perjantaista 6. elokuuta alkaen on oltava vihreä sertifikaatti hallussaan päästäkseen minkä tahansa kaupallisen laitoksen (baarit, ravintolat, konditorialiikkeet, pizzeriat jne.) tarjoamiin catering-palveluihin, mutta yksinomaan ruuan ja juoman nauttiminen pöydän ääressä sisätiloissa.

Milloin voit syödä sisätiloissa ravintoloissa?

Tiistaista 1.6 alkaen on mahdollista nauttia baarien tiskillä ja syödä myös ravintoloiden sisätiloissa (ulkona mahdollista 26.4. alkaen) koko keltaisessa Italiassa eli kaikilla alueilla.

Milloin voit syödä sisätiloissa?

Kesäkuun 1. päivästä alkaen Keltaisella vyöhykkeellä on mahdollista syödä ravintoloissa myös sisätiloissa alueiden konferenssin sanelemien sääntöjen mukaisesti.

Mitä ulkoravintoloilla tarkoitetaan?

Mitä tarkoitetaan ruuan nauttimisella ulkopöydän ääressä: Alue ilman peittoa tai sateenvarjojen peittämä. Dehorsit eli vetorakenteet, joissa irrotettavat/avautuvat muoviseinät, täysin auki.

Kuka voi tarkistaa Green Passin ravintolassa?

Vihreän passin tarkastamiseen lähetetyt poliisivoimat (poliisit, karabinierit, rahoittajat) voivat aina tarkistaa vihreän todistuksen voimassaolon lisäksi myös henkilötodistuksen.

Onko kenelläkään ravintolassa työskentelevällä oltava Green Pass?

Kaikilla julkisilla ja yksityisillä työntekijöillä ja siten myös baarien ja ravintoloiden johtajilla, tarjoilijoilla, baarimiehillä on 15. lokakuuta alkaen oltava vihreä passi. Tästä säädetään ministerineuvoston 16.9.2021 hyväksymässä asetuksessa, joka on voimassa 31.12.2021 saakka.

Kuka voi hallita Green Passia?

Kyllä, kaikki ne, jotka mistä tahansa syystä tekevät työtä tai koulutusta tai vapaaehtoistoimintaa yrityksen tiloissa, ovat valvonnan alaisia.

Mitä sisäravintoloilla tarkoitetaan?

Vihreä sertifikaatti on itse asiassa pakollinen tästä päivästä lähtien kaikenlaiseen ravintolapalveluun sisäpöydän ääressä: tämä tarkoittaa, että vain Green Passin hallussa olevat voivat nauttia lounasta tai illallista ravintolan ruokasalissa, kun taas ne, joilla, jos hänellä ei ole sitä, hän voi tehdä sen yksinomaan pöydissä…

Kuka siirtyy valkoiselle alueelle huomenna?

Nämä ovat viisi aluetta ja autonominen provinssi, jotka huomenna siirtyvät valkoiselle vyöhykkeelle, samalle vyöhykkeelle, jossa Sardinia, Molise, Friuli Venezia Giulia, Abruzzo, Liguria, Umbria ja Veneto ovat jo nähneet pandemian vastaiset rajoitukset viime viikkoina Covid-19:stä.

Mikä muuttuu keltaisen ja valkoisen alueen välillä?

Keltainen vyöhyke

Ainoa ero valkoiseen alueeseen on velvollisuus käyttää maskia myös ulkona. Keltaisen alueen kapasiteettirajoitukset ovat samat kuin valkoisen alueen: 100 % elokuvateattereille ja teattereille; 75 % stadioneille; 50 % sisäliikuntatiloista; 75% ulkodiskoihin ja 50% sisätiloihin.

Mitkä alueet ovat huomenna valkoisella vyöhykkeellä?

Alueen värit: Emilia Romagna, Veneto ja Marche jäävät valkoiselle alueelle.

Kuinka moni voi matkustaa autolla uudella DPCM:llä?

Voit matkustaa autolla 3 henkilön kanssa, mutta et voi mennä neljän kanssa samassa autossa, jos et asu yhdessä tai jos sinulla ei ole vakaita ihmissuhteita.

Kuinka moni ei asu yhdessä autossa?

Muistetaan siis, kuten jo todettiin, että jos kuulut samaan perheyksikköön, voit ottaa kaikki istuimet ja pysyä ilman maskia ja välilyöntejä. Mitä tulee ihmisten enimmäismäärään, jotka eivät asu samassa autossa, se on siis kolme henkilöä.

Kuinka kauan voit olla autossa?

Myös autossa on noudatettava vähintään metrin turvaetäisyyttä ja käytettävä maskia, minkä vuoksi kaikille istumapaikoille ei voi varata. Voit majoittua 4 tai 5 henkilöä vain, jos matkustajat asuvat yhdessä, muissa tapauksissa se on kielletty (myös taksissa).

Voiko kukaan, jolla ei ole Green Passia, mennä ravintolaan?

Niille, jotka eivät ole rokotettuja eivätkä parantuneet Covidista, joten heillä ei ole superpassia, oranssilla alueella ei ole mahdollista syödä baarien ja ravintoloiden pöydissä paitsi sisällä, mutta ei edes ulkona.

Kuka voi tarkistaa asiakirjat?

Virkamiehet hoitaessaan tehtäviään. Henkilökunta, joka on määrätty valvomaan viihde- ja esitystoimintaa yleisölle avoimissa paikoissa tai julkisissa laitoksissa, jotka on rekisteröity lain nro 3 §:n 8 momentissa tarkoitettuun luetteloon. 94.

Mitä se tarkoittaa ulkona?

ulkona, aineellisessa käytössä, ulkoilmassa, avaamattomassa, kattamattomassa tai suojaisessa paikassa: syö, nuku ulkona; ulkoilmaesitys.

Mitä DPCM takeaway tarkoittaa?

Jopa Palazzo Chigi selvensi muistiinpanossa, että uudessa Dpcm:ssä ”kielto ottaa take-away ja juoda juomia baareista klo 18.00 jälkeen säilyy”. … Koehenkilöille, jotka suorittavat jotakin ATECO-koodilla 56.3 määritellyistä pääasiallisista toiminnoistaan, take-away on sallittu vain klo 18.00 asti.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.