Uransa alusta lähtien vuonna 1977 hän on julkaissut 34 albumia, joista 18 studiossa, 11 live- ja 5 virallista kokoelmaa sekä kaksi EP:tä ja audiovisuaalisen teoksen; Kaiken kaikkiaan hän kirjoitti 191 kappaletta sekä on kirjoittanut lukuisia sanoituksia ja musiikkia muille esiintyjille.

Kuinka monta kappaletta Ligabue on tehnyt?

Tämä Ligabuen musiikkikappaleiden luettelo sisältää kaikki italialaisen laulaja-lauluntekijän Ligabuen uransa aikana nauhoitetut kappaleet, myös yhteistyössä muiden artistien kanssa. Numero on 199.

Kuinka moni San Remo on valmistanut sokeria?

Laulaja itse asiassa osallistui uransa alussa Sanremon festivaaleille neljä kertaa, mutta nämä ovat osallistumisia, joilla ei ollut toivottua menestystä.

Kuinka monta konserttia sugar on soittanut?

Zucchero Fornaciari -kiertue. Zuccheron matkat ovat 19.

Mitä tapahtui Zuccherolle 90-luvulla?

”1990-luvun alussa koin täydellisen masennuksen jakson erottuani ensimmäisestä vaimostani. Olin sairas missä olinkin. Yritin palata vanhempieni luo Roncocesiin, mutta viikon kuluttua juoksin karkuun. Isäni ei ymmärtänyt, että olin onnistunut.

Etsi 29 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka paljon Renato Zero tienaa konsertissa?

Mutta oletko utelias tietämään, kuinka paljon hänen tulonsa ovat? Ensimmäiset saatavilla olevat tiedot juontavat juurensa Veroviraston hakkerointiin vuonna 2006, ja hänen tulonsa olivat 785 001 ja 328 240 euron välillä.

Kuka kirjoittaa Renato Zeron kappaleiden sanat?

Kaikki tekstit ovat Renato Zeron kirjoittamia, joista neljä on kirjoitettu Vincenzo Incenzon kanssa.

Mikä on Renato Zeron ensimmäinen kappale?

Vuonna 1965 Renato Zero äänitti ensimmäiset kappaleensa – «Tu», «Sì», «Il Deserto», «La solitudine» – joita ei koskaan julkaista.

Kuinka monta konserttia Ligabue soitti?

TAITEILIJAN ELÄMÄ. Luciano Ligabue: 22 albumia, 5 kirjaa, 3 elokuvaa, yli 800 konserttia teattereissa, klubeissa, urheiluhalleissa, stadioneilla ja suurilla avoimilla tiloissa. Laulaja, kirjailija, ohjaaja, kirjailija, kahden lapsen isä.

Kuinka monta albumia Ligabue on myynyt?

Katso vain lukuja vahvistaaksesi nämä väitteet: yli miljoona myyty levyä, yli 70 viikkoa pysyvyyttä myydyimpien albumien listalla ja Tenco-palkinto vuoden parhaalle kappaleelle («Certe Nights»).

Mikä on Ligabuen ensimmäisen albumin nimi?

Ligabue on italialaisen laulaja-lauluntekijän Luciano Ligabuen ensimmäinen studioalbumi, jonka Warner Music Italy julkaisi vuonna 1990.

Kuka duettoi Zuccheron kanssa?

Zucchero, kansainvälisten menestysten ura. Muovautuvan ja poikittaisen sävynsä ansiosta «Sugar» on tehnyt yhteistyötä useiden kansainvälisesti tunnettujen artistien kanssa: Andrea Bocelli, Eric Clapton, Joe Cocker, Miles Davis, BB King, Luciano Pavarotti, Sting ja Paul Young.

Mitä kitaraa Zucchero soittaa?

Hän uhraa itsensä kuin aloittelijapoika, hän on aina iloinen, avulias ja mukava italialaisensa kanssa englantilaisella aksentilla ja vitseillä, mutta ennen kaikkea hän on loistava muusikko ». Voidaan sanoa, että Zuccheron soundi on paljon velkaa Schiliròn kitaralle.

Mitä kitaraa Zucchero käyttää?

Fanzinessaan «Funky Gallo» tunnettu bluesmies Zucchero ‘Sugar’ Fornaciari halusi omistaa kokonaisen sivun yhdelle suosikkikitaroistaan: Eko Mantalle.

Kuinka monta platinalevyä pallossa on?

Konteksti, jossa Sfera Ebbasta keräsi 104 platinalevyä. Kuten mainittiin, 104 platinaa ja 25 kultaa vain viidessä vuodessa.

Mistä ostaa uusin cd?

Feltrinelli

  • VAIN Feltrinelli CD:llä.
  • VAIN Feltrinelli Vinyl Whitessa.
  • VAIN Deluxe Orange Vinyl Feltrinellissä.
  • VAIN Feltrinelli CD Deluxessa.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *