Tällä hetkellä ei ole kiinteää lukua laskettavaksi, milloin uuden tappelun löytämisen prosenttiosuus kasvaa, mutta usein näyttää siltä, ​​että luku on noin 40 Brawl-tapausta.

Kuinka monta helmiä legendaarinen tappelumies maksaa?

Kun otetaan huomioon, että Legendary Brawler maksaa normaalisti 700 jalokiveä ja lähin summa on 950 jalokivet 55 eurolla, tämä on summa, joka sinun on maksettava saadaksesi sellaisen.

Kuinka löytää uusia tappelijoita Brawl Starsista?

Jos mietit kuinka löytää tappelupelaaja Brawl Starsista, sinun on tiedettävä, että helpoin tapa tehdä se on seurata The Path of Trophyes. Yksinkertaisesti sanottuna jotkut hahmot avautuvat yksinkertaisesti ansaitsemalla tietyn määrän palkintoja pelissä.

Kuinka lisätä mahdollisuuksia löytää legendaarinen tappelupelaaja?

Joten kaverit käyttävät vain yhtä tiliä, avaa niin monta arkkua kuin voit yhdellä tilillä, mikä lisää tilin legendaarisen tappelun löytämisen prosenttiosuutta, ja näet, että legendaarinen tappelumies on sinun!

Kuinka lahjoittaa asioita Brawl Starsissa?

Jotta voit antaa tappelun Brawl Starsissa, sinun on ensin hankittava helmiä, joita ilman et voi ostaa sitä. Jalokivet ovat itse asiassa virtuaalivaluutta, jota käytetään ostosten tekemiseen pelikaupassa erilaisten esineiden, kuten tappelulaatikoiden, ostamiseen.

Etsi 22 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka saada ilmainen tappelu?

Kuinka saada kaikki Brawlers ilmaiseksi

 1. Shelly: se «annetaan» pelin alussa, se on «perusrakkailija».
 2. Nita: saavutetaan saavuttamalla 10 palkintoa Trophy Trail -polun kautta.
 3. Colt: Saadaan keräämällä 60 pokaalia pelissä.
 4. Härkä: Avattu saamalla yhteensä 250 palkintoa.
 5. Jessie: Saatu saavuttamalla 500 palkintoa.

Kuinka olla luoja Brawl Starsissa?

Testausvaiheessa olevan tekijäkoodin saamiseksi sinun on oltava Supercell-kumppani ja ennen kaikkea sisällöntuottaja Brawl Starsissa, aivan kuten me Brawl Stars Italiassa.

Kuinka saada tappelu tasolle 10?

Muista, että voit valita yhden tähtitaidon kerrallaan. Mistä saan tähtikyvyn? Löydät Star Abilities kaikista lipuista tai voit ostaa niitä kaupasta 2000 kolikolla. Kun tappelu on hankittu tähtitaidolle, hän saavuttaa tason 10, jonka jälkeen hän ei voi enää parantaa.

Kuinka löytää legendaarinen Brawl Stars 2021 -pelissä?

No, kuten jo edellä mainittiin, legendaariset Brawlers löytyvät tappelulaatikoiden sisältä. Niiden löytäminen on siis onnenkysymys. Lyhyesti sanottuna, lisätäksesi mahdollisuuksia löytää ne, sinun on hankittava nopeasti mahdollisimman monta tappelulaatikkoa.

Kuinka saada kupit Brawl Starsista?

Pelaa ja voita selviytymistilassa

Jos sijoitut ensimmäiseksi selviytymistilassa, voit ansaita jopa +8 Trophya, kun pysyt viimeisenä hengissä yksin tai duossa. Tämä on tällä hetkellä nopein ja tehokkain tapa ansaita palkintoja Brawl Starsissa.

Kuinka lisätä tappeluiden löytämisen todennäköisyyttä?

Avaa monet laatikot tappelemaan, mikä lisää todennäköisyyttäsi hankkia uusi tappelu, ja jos et löydä tappelijoita muista, että tietyn laatikoiden määrän jälkeen FORTUNA-mekanismi saa sinut löytämään tappelun 100%.

Kuinka saada kaikki tappelumiehet Brawl Stars 2021 -tapahtumaan?

Yksinkertaisesti sanottuna nostamalla tasoa ilmaisessa Brawl Passissa tai Trophy Walkissa (pokaalikuvake pelin päänäytön yläosassa) saat avautumaan arkkuja, joista löydät hahmoja.

Kuinka löytää kromaattiset tappelumiehet?

Pelissä on seitsemän erilaista tappelua: yleinen. harvinainen. super harvinainen.

Voit tarkistaa tappelun harvinaisuuden:

 1. napauta tappeluvalikkoa;
 2. napauta suodatinta lukitsemattomien tappeluiden määrän vieressä ja lajittele ne harvinaisuuden mukaan;
 3. Valitse luettelosta mikä tahansa tappelumies saadaksesi selville sen harvinaisuuden.

MITÄ Shiny Brawlers OVAT?

Brawl Starsin kromaattinen harvinaisuus on uusi kokoelma tappelijoita, jotka voidaan hankkia Brawlpassin kautta.

Mitä ovat superharvinaiset tappelumiehet?

Brawl Starsin erittäin harvinaiset tappelumiehet ovat sellaisia, joita et löydä kovin helposti Brawl Starsin Brawl Boxeista. Superharvinaisten tappeluiden joukossa löydämme Ricochet, juuri lisätty Darryl ja monet muut. Tutustu tilastoihin Italian Brawl Stars -wikissä!

Kuinka paljon Brawl-passi maksaa?

Brawl Passin voi itse asiassa ostaa maksua vastaan ​​jalokivien kautta, ja sen hankintahinta on 169 jalokivet, mikä vastaa 10,99 euroa (170 jalokiven paketti).

Mikä on vahvin tappelumies?

Yleinen lista Brawl Starsin vahvimmista tappeluomistajista

 • Taso S: Barryl, Leon, Spike, Pam, Mortis, Brock, Stecca, Pocho.
 • Taso A: Colt, Bull, Jessie, Nita, Corvo, Bo.
 • Taso B: Tara, Bombardino, Shelly, Dynamike, El Primo, Frank, Piper, Penny.

Kuinka saada ilmaisia ​​helmiä Brawl Starsista?

Ilmainen Brawl Pass

Näiden palkintojen joukossa on jalokivet, yleensä 10 tai enintään 20 yksikössä. Tapa saada nämä palkinnot on yksinkertainen: sinun on pelattava ja noustava tasolle päästäksesi pisteeseen, jossa saat jalokivet palkinnoksi.

Kuinka löytää ilmainen mortis?

Jatka napauttamalla Brawl Starsin päänäytöstä alkaen BRAWLER-ruutua vasemmalla, vieritä sivua ja paina Mortis-ruutua.

Kuinka monta pistettä tappelun päivittäminen vaatii?

Tappelumiehet, joilla on tähtitaito, saavuttavat maksimitason, joka on kymmenes. Kun olet saavuttanut tason 9 kaikkien tappeleiden kanssa, et voi saada enempää energiapisteitä kaupasta tai tappelulaatikoista.

Kuinka saada tähtien kyky?

Star Skills voidaan avata vain, kun tappelupelaajasi saavuttaa tason 9 ja saatuaan Star Skill -merkin Brawl Chest -arkista tai kaupan päivittäisestä tarjouksesta.

Mitä tapahtuu, jos tuet sisällöntuottajaa Brawl Starsissa?

Brawl Stars -pelissä, kun pelaaja on päättänyt tukea Creatora Storessa, kun hän on ostanut jalokivet, prosenttiosuus annetaan automaattisesti suosikkisisällöntuottajallesi. Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään toisin, osta vain jalokivet oikealla rahalla.

Kuinka luoda tappeluita?

Ensinnäkin mene Brawler Maker -sivulle ja kun sivu on ladattu, sinun on syötettävä tappelukumppanisi tiedot reaaliajassa. Mitä se tarkoittaa reaaliajassa? Että kun kirjoitat välilyöntejä, Brawler Maker kirjoittaa tiedot ohjelmaan, joten kaikki on reaaliajassa!

Kuinka saada Supercell Creator -koodi?

Lähettääksesi.

Kuinka monta tappelijoita Brawl Starsissa on?

Brawl Starsin tappelumiehet on jaettu 7 luokkaan niiden harvinaisuuden ja kykyjensä perusteella: yleinen, harvinainen, erittäin harvinainen, eeppinen, myyttinen, legendaarinen, kromaattinen, yhteensä yli 40 hahmoa.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.