Saksan jalkapallomaajoukkue on Saksan jalkapalloedustaja, ja se on Deutscher Fussball-Bundin suojeluksessa.

Milloin Saksa voitti maailmanmestaruuden?

Roomassa 8. heinäkuuta 1990 Länsi-Saksa voitti Argentiinan 1-0, jonka se saavutti jopa 14 vuotta myöhemmin. Saksan viimeinen maailmanmestaruus on vuoden 2014 sijasta.

Kuinka monta kertaa Italia on voittanut Saksan?

Kaiken kaikkiaan molemmilla joukkueilla on yhteensä neljätoista ottelua MM-finaaleissa (kahdeksan kertaa Saksassa ja kuusi kertaa Italiassa), mikä on kaksi ottelua enemmän kuin kaikilla muilla Euroopan maajoukkueilla yhteensä.

Kuinka monta pokaalia Italia on voittanut?

Neljä jalkapallon maailmanmestaruutta (1934, 1938, 1982, 2006), UEFA:n Euroopan mestaruus (1968), kultamitali (1936) ja kaksi pronssimitalia (1928 ja 2004) olympialaisissa edustavat Italian maajoukkueen kämmentä. jalkapallo, yksi menestyneimmistä kansainvälisellä tasolla.

Kuinka monta pokaalia Italia on voittanut?

Italian maajoukkueella on neljä maailmanmestaruutta (Italia 1934, Ranska 1938, Espanja 1982 ja Saksa 2006) ja kaksi Euroopan mestaruutta (Italia 1968 ja Eurooppa 2020).

Etsi 34 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuka voitti vuoden 1926 maailmanmestaruuden?

Vuoden 1926 maailmanmestaruuskilpailujen kausi oli AIACR:n suunnitteleman mestaruuden toinen kausi. Mestaruuden voitti Bugatti Bugatti 39A:lla.

Minä vuosina Saksa voitti maailmanmestaruuden?

Saksan voittama maailmanmestaruus = 4

1954, pidetty Sveitsissä; 1974, pidettiin Länsi-Saksassa; 1990, joka tapahtui Italiassa; 2014, pidettiin Brasiliassa.

Mikä on Saksan maajoukkueen nimi?

Saksan jalkapallomaajoukkue (saksaksi deutsche Fußballnationalmannschaft) on Saksan jalkapalloedustaja, ja se on asetettu Deutscher Fussball-Bundin suojelukseen.

Mikä maanosa on voittanut eniten MM-kisoja?

Ainoat jalkapalloliitot, jotka ovat voittaneet maajoukkueita MM-kisoissa, ovat CONMEBOL (Etelä-Amerikka) (yhdeksän pokaalia, viisi Brasilialle ja kaksi Argentiinalle ja Uruguaylle) ja UEFA (Eurooppa) (kaksitoista pokaalia, neljä Italialle ja Saksalle, kaksi Ranskalle, yksi Englannille ja…

Kuka on voittanut 3 jalkapallon maailmanmestaruutta?

joka on voittanut eniten jalkapallon maailmanmestaruuden = Pelé

Brasilian jalkapallomaajoukkueessa Pele on ainoa jalkapalloilija maailmassa, joka on voittanut kolme MM-sarjaa, jotka tapahtuivat vuosina 1958, 1962 ja 1970.

Kuka pääsi EM-kisoihin?

Äänestyslaatikot

  • Pot 1: Belgia, Italia, Englanti, Saksa, Espanja, Ukraina;
  • Pot 2: Ranska, Puola, Sveitsi, Kroatia, Alankomaat, Venäjä;
  • Pot 3: Portugali, Turkki, Tanska, Itävalta, Ruotsi, Tšekki;
  • Pot 4: Wales, Suomi, Vinc. A-liigan pudotuspelit voitto. Play-off-liiga B, voitto. Pudotuspeli liiga C, voitto.

Kuka on hävinnyt eniten MM-finaaleja?

Saksa täydentää palkintokorokkeella kolmella voitolla (neljä toista paikkaa – maajoukkue on hävinnyt eniten finaaleja, jota seuraa Alankomaat kolmella – neljällä kolmannella ja neljännellä sijalla). Kaksi menestystä, Argentiina ja Uruguay.

Kuinka monta maailmanfinaalia Brasilia on pelannut?

Verdeoron maajoukkue, kuten sitä käytetään Italiassa kutsumaan, on yksi maailman menestyneimmistä jalkapallomaajoukkueista ja se, jolla on eniten maailmanmestaruutta: 5, voitettu vuosina 1958, 1962, 1970, 1994 ja 2002. Tästä syystä brasilialaisten pelaajien lempinimi on Pentacampeões («pentacampioni»).

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.