Tekstiviestin lähettäjä on InfoCert, kun taas viestin teksti kertoo pyynnön päivämäärän, toimitusajan ja luodun 8-numeroisen OTP-koodin, joka on raportoitava sille varattuun kenttään varmistaen, että kirjoitat ne oikein.

Mikä on InfoCert-lukituksen avauskoodi?

OTP-koodi, jota käytetään yhdessä InfoCert ID -tunnistetietojen kanssa, mahdollistaa toisen tason todennuksen, joka vaaditaan dispositiivisiin toimintoihin. Kun OTP-koodi on luotu, sitä voidaan käyttää 60 sekunnin kuluessa, jonka jälkeen se vanhenee. Tässä tapauksessa voin toistaa toimenpiteen.

Kuinka palauttaa SPID InfoCert -lukituksen avauskoodi?

Jos olet kadottanut tai unohtanut salasanan käyttääksesi SPID InfoCert ID:tä, käytä portaalin kotisivun valtuustietojen palautustoimintoa napsauttamalla En voi kirjautua sisään.

Miten OTP-koodi luodaan?

Lyhenne OTP tulee sanoista One Time Password eli kertakäyttöinen salasana, joka muodostuu aakkosnumeerisesta koodista, jonka algoritmi luo automaattisesti ja lähettää käyttäjälle tekstiviestillä tai muulla kanavalla (sähköposti, tekstiviesti, älypuhelimen sovellus jne.).

Kuinka saada OTP SPID -koodi?

Spid-koodilla tarkoitamme tilapäistä pääsysalasanaa (OTP), joka on annettu:

 1. tekstiviestillä.
 2. tai digitaalisen identiteetinhallinnan tarjoaman sovelluksen kautta, jota voidaan käyttää älypuhelimella tai tabletilla.

Etsi 28 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka luoda Aruban OTP:itä?

Luodaksesi kertaluonteisen salasanan, toimi seuraavasti:

 1. käynnistä ArubaOTP-sovellus laitteessasi;
 2. valitse käyttäjä;
 3. napsauta «LUO OTP» -painiketta.

Kuinka saada Aruba SPID OTP -koodi?

Avaa ArubaOTP-sovellus.

Ensimmäisen esityksen lopussa näyttöön tulee näyttö, josta ensimmäinen tili luodaan, napsauttamalla samannimistä painiketta: Self Care SPID -sivulla Luo uusi Aruba OTP -tili, katso aktivointikoodi (numeerinen), kuten alla olevassa esimerkkikuvassa näkyy.

Kuinka nollata estetty SPID?

Käytännössä soittamalla numeroon 800.003.322 voimme saada apua tilillemme ja sovelluksillemme pyytämällä lukitun Posteid-koodin lukituksen poistamista. (numero on ilmainen ja toimii maanantaista lauantaihin klo 8.00-20.00, ei pyhäpäiviä).

Mitä tehdä, jos SPID estetty?

Postin tunnus

 1. Soita maksuttomaan numeroon 800 007 777 (saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa valtuustietojen jäädyttämistä varten ja klo 8.00-20.00 maanantaista lauantaihin, lukuun ottamatta pyhäpäiviä muihin tarpeisiin)
 2. Lähetä viesti yhteydenottolomakkeen kautta.

Kuinka monta kertaa voin saada SPID:n väärin?

Jos olet yrittänyt kirjautua useammin kuin 5 kertaa antamalla väärät käyttäjätunnukset ja/tai salasanat tai jos olet syöttänyt virheellisiä OTP-koodeja 3 kertaa, SPID-käyttäjäsi estetään. Molemmissa tapauksissa voit käyttää tunnistetietojen palautustoimintoa Oma portaali -kotisivulla.

Mihin MyInfoCertiä käytetään?

MyInfoCert-sovelluksen avulla voit todentaa PA-portaaleissa, joissa pääsy edellyttää toisen suojaustason lisäämistä Spidin käyttäjätunnuksella/sähköpostilla ja salasanalla jo määritetyn tason lisäksi. … skannaa koodi näytöllä sovelluksen sisäänrakennetulla QR-koodin skannaustoiminnolla.

Miten InfoCert SPID toimii?

Kun olet kiinnostavan PA-verkkopalvelusivuston kirjautumissivulla, valitse todennusmenetelmäksi «SPID», napsauta «Kirjaudu sisään SPID:llä» -painiketta ja valitse avattavasta valikosta «InfoCert ID». Sinut ohjataan InfoCert ID -näyttöön, joka on omistettu verkkopalvelulle, jota haluat käyttää.

Kuinka kauan SPID on estetty?

Kun tunnukset on estetty 30 minuutiksi, kansalainen voi jälleen tunnistautua päästäkseen palveluihin. Kun linkin 3 päivän voimassaoloaika on umpeutunut, itsevapautusmahdollisuus ei ole enää mahdollista ja SPID / LepidaID-identiteetti jäädytetään.

Miksi en voi kirjautua sisään PosteID:hen?

Jos et pääse posteidiin, yritä tarkistaa, että älypuhelimesi on kytketty oikein verkkoon ja varmista, että SPID:llä kirjautumiseen käyttämäsi sovellus on oikein käytössä ja aktiivinen.

Kuinka kauan SPID Poste kestää?

SPID:llä on rajoittamaton kesto siinä mielessä, että kun se on luotu, se kestää niin kauan kuin haluat.

Kuinka avata poste ID -sovelluksen lukitus?

Kuinka aktivoida se

 1. Pääsy sovellukseen poste.it-rekisteröintitunnuksilla.
 2. Turvakoodin vastaanotto tekstiviestinä puhelinnumeroon, joka on annettu Poste Italianelle syötettäväksi sovellukseen.
 3. 6-merkkisen aakkosnumeerisen koodin (PosteID-koodi) valinta.

Mistä löytää Aruba OTP -aktivointikoodin?

Tarkastele aktivointikoodia (numeerinen) osoitteessa registrazionespid.aruba.it Luo uusi Aruba OTP -tili -näytössä alla olevan esimerkkikuvan mukaisesti.

Kuinka käyttää Aruba OTP -sovellusta?

 1. Siirry Aktivoi etäallekirjoituksesi – OTP Mobile -sivulle. Kun olet saanut sähköpostin, napsauta «AKTIVOI ETÄAllekirjoitus». …
 2. Valitse Käyttäjätunnus ja Salasana. …
 3. Lataa ARUBA OTP APP. …
 4. APP-määritykset. …
 5. Aktivointi on valmis. …
 6. Vahvista aktivointi.

Kuinka poistaa Spidin väliaikainen esto?

Jos todennusongelma jatkuu uuden salasanan valinnan jälkeen, tarkista, oletko aktivoinut profiilin lukitusominaisuuden. Voit poistaa sen eston siirtymällä henkilökohtaiselle alueellesi posteid.poste.it-sivustolta ja valitsemalla «OFF»-vaihtoehto, joka vastaa «tilapäinen profiilin esto» -toimintoa.

Kuinka monta yritystä SPID:llä?

4.5 Yritykset syöttää OTP-koodi Self Care SPID -käyttöä varten on ylitetty. Tason 2 eston tapauksessa, koska OTP-koodia on yritetty syöttää liikaa (enintään 5 yritystä sallittu), on mahdollista jatkaa eston poistamista käytettäessä SelfCare SPID:tä alla kuvatulla tavalla.

Miten vanhentunut SPID uusitaan?

Voit päivittää vanhentuneen postin sähköpostiisi kaksi eri vaihtoehtoa. Ensimmäinen on mennä mihin tahansa postitoimistoon, jossa on uusi päivitetty henkilötodistus, ja toinen on muuttaa asiakirjan tiedot täysin itsenäisesti PosteID-sivuston kautta.

Kuinka saada SPID terveyskortilla?

Pyydäksesi ja saadaksesi SPID-tunnuksiasi sinun on oltava täysi-ikäinen ja tarvitset:

 1. sähköpostiosoite.
 2. tavallisesti käyttämäsi matkapuhelimen puhelinnumero.
 3. voimassa oleva henkilöllisyystodistus (jokin henkilökortti, passi, ajokortti)
 4. terveyskorttisi verotunnuksella.

Kuinka aktivoida SPID-tason 2 InfoCert?

Toisen tason todennusta varten sinun on käytettävä InfoCert ID -mobiilisovellusta OTP:n (One Time Password) luomiseen. Sovellus on saatavilla älypuhelimille, joissa on iOS-, Android- tai Windows-käyttöjärjestelmä. Sovellus on ilmainen, mutta sinulla on oltava aktiivinen InfoCert ID -tili käyttääksesi sitä.

Kuinka saada taso 2 SPID?

Tarkemmin sanottuna, jos mietit SPID-tason 2 aktivointia, sinun tarvitsee vain pyytää valtuustietosi joltakin hallituksen akkreditoimalta sertifiointielimeltä noudattamalla yksinkertaista rekisteröintimenettelyä ja suorittamalla erityisiä vaiheita henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Mihin SPID 3:a käytetään?

SPID 3 – Kolmannen tason SPID: tietokoneiden todennusjärjestelmä, joka perustuu sähköisiin sertifikaatteihin ja yksityisen avaimen säilytykseen suojatuissa laitteissa; Se on korkein takuutaso, joka liittyy yleensä niihin palveluihin, jotka voivat kärsiä vakavasta ja vakavasta vahingosta identiteetin väärinkäytöstä johtuvista syistä.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.