Esimerkiksi Sky-dekooderin avulla voit tallentaa jopa kaksi ohjelmaa samanaikaisesti, vaikka katsot kolmatta aiemmin tallennettua ohjelmaa. Jos olet esimerkiksi intohimoinen TV-sarjoihin, voit tallentaa kaikki jaksot ja katsoa ne sitten mukavasti uudelleen.

Kuinka monta ohjelmaa voin tallentaa samanaikaisesti Sky Q:lla?

Sky Q Platinumilla, kuten edellä mainittiin, on mahdollista tallentaa jopa neljä Sky-ohjelmaa samanaikaisesti katsoessasi viidesosaa, kun taas Sky Q Blackillä on mahdollista tallentaa jopa kolme Sky-ohjelmaa samanaikaisesti katsellessasi neljättä.

Kuinka äänittää ohjelmia Sky Golla?

Sen lisäksi, että voit nähdä ohjelmat suoratoistona, Sky Golla voit myös tallentaa ohjelman Skysta, kunhan sitä ei lähetetä sillä hetkellä. Itse asiassa tallentaaksesi sinun on käytettävä TV-opasta, valittava haluamasi elokuvan nimi ja valittava ”tallenna” -vaihtoehto avautuvasta ponnahdusikkunasta.

Kuinka äänittää ohjelma ja katsoa toinen?

On kaksi tapaa tallentaa ohjelmaa ja katsoa toista:

 1. Käytä SCR-muunninta ohjekirjassa kuvattujen asetusten mukaisesti.
 2. Käytä Twin-muunninta ja liitä molemmat kaapelit vastaanottimeen ohjekirjassa kuvattujen asetusten mukaisesti.

Kuinka tallentaa Sky-tallenteet?

Vie tallenteita MySkystä ja MySkyHD:stä

 1. Irrota kiintolevy dekooderista. …
 2. Liitä kiintolevy tietokoneeseen USB-liitännän kautta tai sisäisenä kiintolevynä.
 3. Käynnistä + Extractor (ei vaadi asennusta), valitse MySky Hard Disk (se, jossa on vihreä valintamerkki) ja kansio, johon tiedostot puretaan.

Etsi 29 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka tallentaa Sky-ohjelma kepille?

Katsotaan nyt kuinka rekisteröityä Skysta.

Siirry Sky-kanavalle, jonka haluat tallentaa, ja paina sitten Avermedia-painiketta, tämä aloittaa nauhoituksen ja laitepainike vilkkuu ilmoittaen sinulle käynnissä olevasta tallennuksesta.

Kuinka poistaa suojaus Sky-ohjelmaan tallennetuilta ohjelmilta?

Parental Control Sky PIN-koodin muuttaminen tai mukauttaminen:

 1. Siirry Sky-kaukosäätimen valikkoon.
 2. Siirry Parental Control Sky -osioon.
 3. Siirry OK-näppäimen alla olevalla nuolella kohtaan Vaihda PIN.
 4. Paina OK-painiketta.
 5. Syötä nykyinen PIN-koodisi ja paina OK.

Kuinka tallentaa vanhalla VHS-videonauhurillasi maanpäälliseen digitaaliseen lähetykseen?

Jos haluat tallentaa maanpäällisestä digitaalisesta videonauhurillasi vanhalla hyvällä VHS-videonauhurillasi tai tallentimella, jossa ei ole DVB-T-viritintä, voit liittää tallennuslaitteeseen digitaalisen maanpäällisen dekooderin saadaksesi signaalin ja tallentaaksesi sen videonauhalle, DVD:lle tai kiintolevylle. .

Kuinka tallentaa ohjelmaa Smart TV:hen?

Kun olet liittänyt kiintolevyn USB-portin kautta Smart TV:hen, sinun on kytkettävä jälkimmäinen päälle. Heti kun ohjelma, elokuva tai TV-sarja, jonka aiot tallentaa, on alkanut, sinun on painettava kaukosäätimen REC-painiketta.

Kuinka tallentaa elokuva Samsung TV:stä?

Nauhoita Samsung-televisiosta: paina kahdesti painiketta ”123, jossa on värilliset pisteet yllä” tai paina kerran ”kolme värillistä pistettä”. Paina sitten Select-näppäintä ja valitse Record. Tallenna Sony TV:stä: Paina REC-painiketta, jos se on käytettävissä mallissasi.

Kuinka katsella Sky Go -ohjelmaa PC:llä ilman sovellusta?

Itse asiassa kirjaudu vain sisään osoitteessa https://skygo.sky.it/, syötä Sky-tilauksesi tunnistetiedot ja käytä palvelua nopeasti ja helposti.

Kuinka rekisteröidä Sky Go PC:llä?

Kuinka rekisteröityä Sky Go -palveluun tietokoneelta

Sinun tarvitsee vain käyttää kuuluisaa maksutelevisiosivustoa Sky ID:lläsi, pyytää palvelun aktivointia ja ladata Sky Go -sovellus tietokoneellesi.

Kuinka katsoa ohjelmaa Skysta?

Siirry laitteesi kauppaan tai skygo.it-sivustolle PC- tai MAC-tietokoneella. Avaa vain sovellus, pelaa ohjelmaa ja kirjaudu sisään Sky iD:lläsi. Hyvä visio.

Kuinka katsella kahta ohjelmaa Sky-kanavalla samanaikaisesti?

Halvin ratkaisu Skyn ​​katseluun kahdella televisiolla on luottaa Sky Multiscreeniin, maksu-tv-palveluun, jonka avulla voit katsoa kaiken tilauksesi sisällön jopa neljällä eri televisiolla ja jopa samanaikaisesti.

Kuinka monta laitetta Sky Q:lla?

Voit valita enintään 4 Sky Q Miniä ja katsoa jopa kahta samanaikaisesti eri ohjelmien kanssa päätelevision lisäksi. Lisäksi Sky Go for Sky Q -asiakkaiden ansiosta, kun olet yhteydessä kotiverkkoosi, voit katsoa Skyta samanaikaisesti jopa kahdella mobiililaitteella.

Kuinka monta Sky miniä minulla voi olla?

Voit valita, että sinulla on enintään neljä Sky Q Miniä käyttääksesi enintään kahta samanaikaisesti. Muistutamme, että nähdäksesi kaikilla aloitusnäytöillä sinun tulee: aktivoida valinnainen Sky Multiscreen -palvelu Sky Smart- tai Sky Open -profiililla asiakkaille, hintaan 6 € kuukaudessa.

Kuinka voin tallentaa TV-ohjelman?

Tallenna maanpäällisestä digitaalisesta VHS-videonauhurilla

Sinun tarvitsee vain liittää antennikaapeli digitaaliseen maanpäälliseen dekooderiin. digitaalinen maanpäällinen dekooderi videonauhuriin tavallisella SCART-kaapelilla ja videonauhuri televisioon toisella SCART-kaapelilla.

Kuinka nauhoittaa ohjelma LG-televisiolla?

Voit valita päivämäärän, kellonajan ja ohjelman katselua tai nauhoitusta varten.

 1. Paina kaukosäätimen HOME-painiketta.
 2. Voit ajastaa tallennuksen valitsemalla Toiminnot-sovelluksen.
 3. Oikeassa yläkulmassa on Uusi ajoitettu tallennus.
 4. Valitse Manuaalinen.

Kuinka nauhoittaa ohjelma DAZN:iin?

Avaa DAZN-verkkosivu, jolla jalkapallo-ottelu tai urheilutapahtuma, jonka haluat tallentaa, lähetetään. Napsauta Screen Recorder -ohjelmassa ruutua, jossa sana ”DISPLAY” on kirjoitettu, ja napsauta ”Custom”-painiketta.

Kuinka kytkeä videonauhuri digitelevisioon?

Liitä ensin SCART-kaapelin toinen pää videonauhuriin ja toinen pää sovittimen vastaavaan liitäntään. Ota sitten HDMI-kaapeli, aseta ensimmäinen liitin sovittimeen ja toinen television vapaaseen liitäntään.

Kuinka tallentaa TV-ohjelmia DVD-tallentimella?

Videonauhuri tallentaa dekooderissa käynnissä olevan ohjelman, jota katselet televisiosta; Jos haluat tallentaa ohjelman esimerkiksi reaaliajassa, valitse reaaliaikainen kanava dekooderista ja paina kuvanauhurin REC-painiketta; tästä lähtien tallennat lähetysohjelmaa.

Miten tallennat USB-tikulla?

Tallenna USB-portin kautta

USB-portilla varustetuissa televisioissa voimme tallentaa suoraan avaimelle tai kaapelilla kytketylle ulkoiselle kovalevylle: itse asiassa näissä televisioissa on tallennustoiminto, joka voidaan tunnistaa lyhenteistä DVR, PVR tai USB Recording.

Miten Timvisionin PIN-koodi palautetaan?

Kirjoita profiili tältä sivustolta tai älypuhelimen/tabletin sovelluksesta suojaus-PIN-osioon ja valitse nollaa PIN. Väliaikainen PIN-koodi lähetetään sinulle sähköpostitse, ja sinun on mukautettava sitä.

Missä Sky PIN-koodi sijaitsee?

Pin-koodin voi hakea älykortin kautta. Ota se vain ulos vastaanotinpaikasta ja tarkista seuraavat asiat: – Jos älykorttisi numero alkaa numerolla 0001/0002/0003, alkuperäinen PIN-koodisi on 0000. – Jos älykorttisi numero alkaa numerolla 0004, alkuperäinen PIN-koodi on 7498.

Kuinka palauttaa Sky PIN-koodi?

My Sky -sovelluksessa

Jos olet ladannut My Sky -sovelluksen, kirjaudu sisään antamalla tunnistetietosi, paina profiilikuvaketta oikeassa yläkulmassa ja vieritä alas Tilauksesi -osioon, josta löydät asiakaskoodin.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.